• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu:P

teşekkürler canım napiim fotoğrafı çektik sonra halimi görünce utandım aslında :P neyseki üşenmemişim de saçımı toplamışım:P

canım maşallahın var yaaa.....ne kadar incesin.bir de çiçek ben seni okuldan hale diye bir arkadaşıma benzetiyorum şimdi boydan da tıpatıp neredeyse...
maşallahın var

canım maşallahın var yaaa.....ne kadar incesin.bir de çiçek ben seni okuldan hale diye bir arkadaşıma benzetiyorum şimdi boydan da tıpatıp neredeyse...
Maşallahın var

canım teşekkürler 18 aylık hiç durmayan hiperaktif oğlum sayesinde inceyim merak etme bebeişler doğsun hele bi ayaklansınlar da sen gör ne popo kalır ne basen.

kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3

Canım maşallah çok güzel çıkmış göbeğin
:nazar:
kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu:P

Çiçekçim maşallah çok güzel bir hamilesin valla çok özendim haline inceciksin.:nazar:

kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)

1620.jpg

1639.jpg

kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)

1620.jpg

1639.jpg

kızlar maşallah:nazar: çok güzelsiniz göbişlerde çok güzel görünüyorlar

1620.jpg

1639.jpg

Maşşalha canım.Bence de artık kendini belli ediyor hatta ittirmeyi bırak içine bile çekmeye çalışsan artık saklayamazsın.Güzel göbişli güzel Anne...a.s.

Maşallah canım.Bence güzel görünüyorsun.Hamilelik te başka bi haller oluyor dimi ne giysen yakışıyor oluyor işte :))))

kızlar sonunda bu da benim göbiş ekledim sanırım inşallah görebilirsiniz :) bu arada yine çok uzak kaldım hepinizden annem burdaydı dönücemen kısa zamanda aranıza öptümm herkesi

Son düzenleme:
tamam ama nasıl eklemenin başka kolay bir yolu varmı acaba benim resimlerin boyutları büyük kalıyor sitelerde eklemek için ne yapmalıyım

9c3761b3.jpg

kızlar slm bu da benim 26+1 göbüşüm vall benim göbek aldı başını gişdiyo 4 kilo da nasıl bööle oldu anlamadım :D bi pantolonla çekicem o zaman daha farklı oluyo :))

Back