• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

en son gittiğimde dr hiç memnun olmadı sık sık geliyormuşum.bende merak ediyorum ne yapayım yani.eve ultrason alsak ne ii olurdu.her dak bakardım

eylül ayıyla rahatlayacagız sıcaklar gidecek.bebekler büyümüzş cinsiyetler öğrenilmiş olacak

Benim eski dr.bebek daha küçüktü düşük tehlikem falanda yoktu 15'te bir beni çağırıyordu.Bende en son kızıp gitmemiştim.2'li test haftasına kadar sonrada o hastaneden gitmiş zaten kaydirigubbakcemile3
Hafta sonu biraz olsun serin geçicek diyorlar,ben eylül'e kadar dayanamıycam galiba buralar çok sıcak çünkü.

bende esımle pazarlık yapıorum daha sımdıden bı dahakı gebelık senden haberın olsun dıorum:)anam agladı su 3 ayda acsnı cıkarmk lazm azcık:)o yuzdn sende uykn gelınce uyu bence koly deıl gebelık ne de olsa:) nazlanmk lazım:)

sen yine pazarlık yapıorsun ben bu agrılardan sonra ikincisini düşünmüyorum bilee benim bi cektiğimi allh bilior her sabh işe ağlayarak geliyordum kusmalrımdan otobüsten iniyordum bigün hiç unutmam ofisi batrdığım bile oldu ayy o günler hepsinin anısı kalıcak sanırım diyorum zaten hele bi dogsun poposuna poposuna vurucam :)

Çağlayan Çiçek: senin randevun ne zamandı?
Sürmeli: Sen Hollandadamısın?
Nazim83: İyi haberlerini 4 gözle bekliyorum cnm.
Benim şimdi 14 hafta + 1 günlük bu durumda tam kaç aylık hamile oluyorum???

25 ağustos çarşamba saat :12.00 görüş günü canım

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

3.ayının son haftasına girmiş bulunuyorsun

slm kızlar yeni katıldım siteye şubat annelerinide görünce ilk buraya daldım : )
bir prensden benden 1 hafta önce belli oldu cinsiyetimiz biraz uğraştırdı ama öğrendik
bağdaş kurmuş keyif yapıyor annesi gibi ehl-i keyf olacak herhal :))
15+2 olduk herşey normal gidiyor dedi doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra görüşelim dedi doktor ablası ama biz onu görmeden duramıyoruzkii

hmmm netten buldum şimdi enfeksiyon yada kesenin yukardan biryerlerden delinmesine bağlıymışşş ayyy inşallah basit bir enfeksiyondur kızlar4 e kadar nasıl zaman geçecek birde vajinal muayneyle anlaşılır diyor bu haftalarda sıkıntı değilmi zaten bende düşük tehlikesi de vardı allahım hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılarımızı ilk hamileliğim tüp bebekle 8 sene sonra bulduk bebişimizi hamileliğimin keyfini çıkartamadım hiçççç inşallah bebişime bişey olmasın da razıyım artık her şeye dua istiyorum akadaşlar

merhaba canım aynı sorun bendede var su gibi akıyor ara ara ama hergün olmuyor bende dr gittigimde de bişey çıkmadı inş. bişey yoktur bak şimdi bende telaşlandım:bbo:

mrb arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum da bu hamilelik haftasını gösteren şekli nasıl oluşturuyoruz bi türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim 13+1. haftadayım bende

slm kızlar yeni katıldım siteye şubat annelerinide görünce ilk buraya daldım : )
bir prensden benden 1 hafta önce belli oldu cinsiyetimiz biraz uğraştırdı ama öğrendik
bağdaş kurmuş keyif yapıyor annesi gibi ehl-i keyf olacak herhal :))
15+2 olduk herşey normal gidiyor dedi doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra görüşelim dedi doktor ablası ama biz onu görmeden duramıyoruzkii

Hoşgeldin aramıza.Prensler sarayı olacak galiba burası her gelen bir prensle geliyor :))
Benimde ilk gittiğimde ayakları bağdaş kurmuş yatıyordu canım,bir elide ensenin altındaydı kaydirigubbakcemile3 ayyy ayyy böyle sizler söyleyince hemen gidesim geliyor kızlar yapmayın bunu bana yaa 4.aylık olduk tık yok daha bizim bebişte kaydirigubbakcemile3

benimde görüş günüm 7 eylül daha çoook avr yani o gün 3'lü tarama yapılacak herhalde tekrar uktrasona da girerim. Çok heyecanlıyım şimdiden... Bana %70 erkek dediler ama bana hala kız gibi geliyor :)) Bakalım ne olursa olsun sağlıklı olsunda.
Bugün feci derecede midem kaynıyor, deli gibi valla.
Soda içtim tık yok öğlen makarna yedim yatıştırmadı bile. Ufff ya anlamadım ki akşama da misafirim var...

merhaba arkadaşlar:)
bende aranıza yenı katıldım. su anda 13. haftamı doldurdum fakat hıcbır sekılde karnımda dısardan bakıldıgında bır değişiklik hissedilmiyor..aranızda benimle aynı durumda olan var mı?

hoşgeldin canım evet senin durumunda olan arkadaşlar var kaç kiloyla hamile kaldın çok zayıfsan daha çıkmamıştırvereliniortak

a.s
evet canım hep erkek :teytey: kızlar geç gösterirmiş ondan olsa gerek daha belli olmayan cok hamiş var kızlar bastırabilir sonradan

Mrb arkadaşlar.Bu akşam işyerinde nöbetciyim şu anda evde dinleniyorum.
Kocamannnnn göbişimin resmini çektim az önce diğer topiğe ekliyorum

Geçmiş olsun sudenur. Dişin için üzüldüm. ama verdikleri antibiyotiğin mg düşüktür. Merak etme...

evridiki canım geçmiş olsun bende 11. haftadayken grip olmuştum banada antibiyotik vermişti doktor istemeye istemeyede olsa içtim ama varya içmez olaydım bnei bir kötü yaptı normalde kusmam yoktu bulantımda sabahlarıydı ama antibiyotikten sonra çıkarmaktan 1 kilo vermişim 3 günde yüzüm sapsarı oldu neye uğradığı şaşırdım güya beni iyiy edecek daha beter yaptı gribi unutturdu bana yani 3.günün sonunda antibiyotiği bırakır bırakmazda düzeldim resmen işkence çektirdim kendime doktorlarda düzelelim diye veriyorlar ama daha bete yapıyor bu ilaç adamı ben dayanamadım anlayacağın

mrb kızlar bugün bende dr.a gittim ikili test için sonuç bekliyoruz bakalm inş. iyi çıkar. bebşimi gördüm yalnız uyuyordu galiba hiç hareket etmedi dr.da rahatsız etmeyelim dedi kalp atışını duyduk ama bi sorun yoktur değilmi.insan herşeye telaşlanıyo ne değşik bi duygu:)

aradım canım bnm tüpbebek olduğu için bir tedaviyi yapan dr var bide takibe gittiğim tedaviyi yapan dr aradım korkma bişey olmaz dedi ama o adam benm şakır şakır kanamam olduğunda da korkama demişti prf diye ne bileyim yine onu aradım ama az sonra diğer dr randevum var allahtan buğüne denk geldi inşlllh bişey olmaz

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir bende merak ettim şimdi ne olabilirki acaba
allah yardımcın olsunohaoldumsmile

Benim karnım bugün çok ağrıyor kızlar ya taş gibi sanki,hiç huzurlu değil galiba bu bebiş bugün.Bir gün kasıklarım ağrır bir gün karnım ağrır,ne kadar zormuş bu hamilelik :((

25 ağustos çarşamba saat :12.00 görüş günü canım

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

3.ayının son haftasına girmiş bulunuyorsun

çağlayan nerden buldun bu tabloyu.

Benim karnım bugün çok ağrıyor kızlar ya taş gibi sanki,hiç huzurlu değil galiba bu bebiş bugün.Bir gün kasıklarım ağrır bir gün karnım ağrır,ne kadar zormuş bu hamilelik :((

mrk etme kızz kötü düşünme bişi olmassss

Back
X