Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşegül inş. hamişsindirde burayı bırakmazsınnn..
neslicim aklıma düşürdün test yaptım ama malesef çıkmadı canım ya olsa çıkardı herhalde bakalım beklicem artık adet günümü benim zaten gecikir adetim polikistik over olduğum için haftayada olmazsam dr.a gidicem kan testi için ilaç kullandığım içinde etkili olmuş olabilir
hiç üzülme mse121822 kafana hiç takma ben hiç olmaz dediğim ayda hamile kaldım allah sizede bu mutluluğu yaşatır inş.
neslicim aklıma düşürdün test yaptım ama malesef çıkmadı canım ya olsa çıkardı herhalde bakalım beklicem artık adet günümü benim zaten gecikir adetim polikistik over olduğum için haftayada olmazsam dr.a gidicem kan testi için ilaç kullandığım içinde etkili olmuş olabilir
inşallah canım bu7 ay olmasını çok istiyorum..ama Allah ol demeden olmuyo bekleyip göreceğim 15 haziranıı
mrb hanımlar bende subat annesi olmak istiyor
satım 29 martı ama gecti
inş hamileyimdir olursa ikinci kuzum olacak
cok istiyorum braz daha gecince test yapacam
inş hayırlısı olur
günaydın kızlar malesef ben adet oldum bugün ama bi yönden iyi yolda gittiğimin göstergesi kullandığım ilaç geçen ay 35. günde adet olmamı sağlamıştı bu ay 33. günde oldum oğlumdada yavaş yavaş düzene girip sonunda hamile kalmıştım haziran ayı ve temmuz ayında biraz zor hamile kalmam eşim görevi icabı 1.5 ay olmayacak haziranda belki denk gelir yumurtlama günüm umudum yok yinede o ayda neyse ben mayıs ayını çok istemiştim diğer aylar o kadar önemli değil benim için aranızdan gidiyorum arada bakarım size bebişler ne alemde diye sizler nasılsınız diye sormak istediğiniz soru olursa sorabilirsiniz bana benide takip edebilirsiniz ben 2008 haziran annelerindeyim şimdilik hoşçakalın bebişlere ve kendinze iyi bakın allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş.
hadi bakalım urfa güzeli inş. sende katılırsın aramızaa![]()
inş canım hala adet olmadım ama sırtımda ve kasıklarımda hala agrı var üç dört gündür
eyer adet olsaydım şimdiye kadar
coktn olurdum
kendimide fazla umutlandırmak istemiyorum
sonra kötü oluyo insan
belirtiler benziyo hayırlısı bakalım![]()
inş canım hala adet olmadım ama sırtımda ve kasıklarımda hala agrı var üç dört gündür
eyer adet olsaydım şimdiye kadar
coktn olurdum
kendimide fazla umutlandırmak istemiyorum
sonra kötü oluyo insan
sürmeli ilk şubat anneleri biziz herlade senin sat kaçtı
canım inş hamilesindiropuyorumnanaktan
test yapsaydn bii
ben 1 hafta önce yaptım testi çıktıydıkaydirigubbakcemile3
sürmeli ilk şubat anneleri biziz herlade senin sat kaçtı
sanırım öyle
28 nisandızemuszemus
canım geç cevap yazabilirim