2011 Şubat Anneleri

6+2 de gittim ve kalp atışını gördüm korkma ama gecikme bazı kan tahlilleri var bu hafta yapılması gereken

cnm ben dün dr gittim önce bebek 10 günlük gelişmemiş dedi ama bebek canlı dedi sonra bidaha hesapladı yok normal dedi elevit diye bir vitamin verdi 23 temmuzda bi daha gel bakalım dedi 14 günlük müş bana göre 6hafta 3 günlüktü bişey anlamadım bakalım 23 ünde gidince ne olcak bu 9 ay nasıl geçicek allah hepimize kolaylık versin

elektrik süpürgesi yapmıyor musunuz:) benim 13 kilo ağırlığında bir oğlum var bütün gün kucağımda evimiz 3 katlı artı ben spor yapıorum oğlumla dansediyoruz eşşekçilik oynuyoruz. önceki hamileliğimde de böyle hareketliydim. Kendinizi bu kadar abartarak sakınırsanızı 9 ay geçmez kızlar hasta değil sadece hamilesiniz. Allah bizi böyle yaratmamış. 9 ay yatmak sadece bir rahatsızlık varsa okey yoksa gereksiz.

aaahhh ahhh canım bende katılıyorum sana ama eşime ve annemlere anlatamıyorum bunu sanırım biraz zor elde edilen bir bebek olduğu için bu kadar titizler olacağı varsa olur diyorum ama kimin umrunda iş yapmak yasak yani bana

canım sana maşallah diyorum,ama inan abartmıyoruz,ben dün gece abartı temizlik yaptım ve bel ve kasık ağrısı oldu,yani tabiki günlük işlerimi yapabiliyorum,banyo mutfak temizliği vs.ama dolap silmek süpürmek silmek ütü hepsi biarada olunca olmmuyor,birde işten yorgun argın eve gidiyosun, yani hastalıktan değil vücut zaten zorlanınca seni uyarıyor,''beni bu kadar yorma içinde bir miniş var'' diyekaydirigubbakcemile3

kendinizi çok yormayın arkadaşlar ne olur ne olmaz sonrasında üzülmemek için en azından şu 3 ayımızı bitirmemiz gerekiyorr...bu arada herkeseee:
HAYIRLI KANDıLLER ...

Cnm hayırdır inş ama eğer dr ikinciye hesaplayıp normal dedi ise normal kabul et cnm geç döllenme olabilir

:))) aynı kağan

Cnm eğer idrarını yaparken yanma türü bişeyler varsa idraryolu iltihabı olabilir, kasıktaki sağ yada sol farketmez ufak ve çok rahatsızlık vermeyen ağrılar rahim büyümesinden kaynaklanıyor içini ferah tut

Cnm sana şöyle diyim, tüm temizliiği aynı gün yapma, 1 gün 1 odayı temizle, yada bilemedin iki, böyle böyle 1 günde yaparken seni zorlayacak olan işlemleri bi kaç güne bölmüş olursun, eğer hamişliikten önce spor yapmıyorsan hamişliktede o sporu yapma vücudun alışık olmadığı için başkası için problem yaratmayacak bir hareket sana zarar verebilir, fakat öncesinde aktifsen yürüyüşlere çıkıyor sürekli temizlik yapıyorsan ve gebeliğinde sorunsuz gidiyorsa bir sakıncası olmaz, çicek gibi bende oğlumu nerdeyse günün büyük bir kısmı kucağımda taşıyorum, fakat ben bunu hamiş kalmadan önce zaten ypıyordum vücudum alışık yani, sen bir anda o kadar ağırlık kaldırma cnm

ıyi gezmeler cnm, sende bebişine iyi bak

Cnm idrar yolu ilthabında böyle bir şikayet hatırlıyorum ama bi dr a sor sen,varsa idrar tahlilinde gözükür, bende yok
geçmiş olsun burcucum tez zamanda kurtulursun inş :Saruboceq:

sağol cnm inş

Cnm teşekkürler
inş. cnm teşk.ler

Cnm kendini çok yormamaya çalış minikmucizeme bir cevap yazdım bununla ilgili bi bak cnm

teşk. cnm inş., bende iyi günler görebilecekmiyim :))) inş 12. hafta bitsin hele bakalım
benimki her defasında sadece 1 foto veriyor cimrimidir nedir klava: bi dahaki gidişime her yönden fotosunu istiycem. Senin adına çok sevindim canım ne güzel hasretini gidermişsin.Darısı başımıza inş

:))))))))) ayy bak aklıma ne geldi, benim dr da bir ara sırf kafasının tepesinden ultrason çıktısı vermişti bi kaç ay bebeğin hiç bir yeri belli olmuyordu amma kızıyordum onu hatırladım

Son düzenleme:
herkese hayırlı kandiller....bugün birbirimize dua edelim,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah....ayrıca benim doğum günüm sayılır ben miraç gecesi doğmuşumzemuszemus

Cnm doğumgünün kutlu olsun,ve seninde kandilin mübarek olsun, , insan ilk hamilelikte gerçekten hep tereddütte kalıyor eğer işine yararsa mutlu oluruma.s.

herkese hayırlı kandiller....bugün birbirimize dua edelim,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah....ayrıca benim doğum günüm sayılır ben miraç gecesi doğmuşumzemuszemus

burcucum önerilerin için çok mersi

Cnm bende temizlik yapmıyorum. Hafif işlerden yapıyorum ama kendimi yormuyorum. Zaten bütün gün işyerindeyim.Ağır bişi kaldırmıyorum .Dr um ağır işlerden kaçın dedi. Tüp bebek ile hamile kaldımm hal böyle olunca korkuyorsun.yasakkelime Normal yoldan gebe kalsaydım sanırım ben de rahat olurdum. Sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil. O kadar uğraştan sonra 9 ay sabredeceksin. Tedbir bizden takdir Allahtan.

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarım. Güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileklerimle....:CüvCüv:

Evrimcim ne güzell Ben testlerimi yaptırdım. Dr a gösteremeedim daha. Sonuçları veren kişi (biyokimyacı sanırım) gayet güzel olduğunu söyledi.Yarın da dr a göstereceğim bakalımmopuyorumnanaktan

Sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar

Bu arada hepinize iyi kandiller:)

burcu cum yok test yaptı doktor idrar testinde problem yok ama tuvalete çıkmada inanılmaz problem var : ) birde bugn kıyafetlerimi giydim eski kıyafetlerim olmuyor artık inanılmaz şiştim ama daha çok erken değilmi benim gibi olan varmı ?

tatlım bol su iç belki vücudun ödem yapıodur bazı hamilelerde olabiliyo

bir de tuvalete çıkmada son ve en etkili çözüm gliserin fitil. gebelikte rahatça kullanılabilio hiçbir yan etkisi falan yok.

Arkadaşlar herkese iyi kandiller.Bu akşam hepimizin duaları sanırım aynı.Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun ve uzun uzun ömürler versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…