Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar....benim kıyafetlerim oluyor şimdilik...ama ben uzun elbiseler almak istiyorum bi türlü istediğim gibi bulamadım....ben şey sorcaktım arkadaşlar hamile çamaşırlarından aldınız mı,kullanan var mı ben almayı düşünüyorumda bi danışayım dedimmm........
günaydın nur benim göbek şişti çok erken ama belkide kilo aldım bilmiyorum hamie pant. aldım ama çamaşırlarım halen oluyo:)))[/QUOTE kaydirigubbakcemile5
kızlar selama.s.
Dün akşam 3-4 damla kan geldi, bu sabah dr a gittim, düşük tehditi dedi, zorlama dedi, ama bebek iyi kalbide atıyor bu güzel haber dedi, ilaç fitil iğne hormon mormon baktımda birsürüde şey yazmış,
ısmarladım akşam üstü 4 gibi ilaçlar gelecek, oğlumdan bahsettim kucağına alıp kaldırmamaya çalış , istirahat et dedi,
kağanında özel aşısı vardı bu ay su çiçeği onuda ısmarladım yaptırıcam, kızlar çok açım bişiler yemem lazım öpt.
Burcu 8 haftalıkken ben de oldu. Progestan kullandım. Şu an bi sıkıntı yok. Umarım senin de öyle olur.
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin:)
Arkadaşlar herkese iyi kandiller.Bu akşam hepimizin duaları sanırım aynı.Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun ve uzun uzun ömürler versin inşallah.
herkesin miraç kandili mubarek olsun inş..
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...
kızlar geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
kızlar geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim