2011 Şubat Anneleri

geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...

canım çok geçmiş olsunnn alah seni cocuklarına bağışlasın inş. bian önce iyileşirsin

kızlar geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir

ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden

allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

listeden adımı silerseniz sevinirim

cnm çok üzüldüm herşeyin hayırlısı

geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...

Cnm Allah yardımcın olsun inş. kalp krizinin sebebi ne imiş cnm, sen gönlünü ferah tut önce dr unun dediklerini yapıp iyileş ondan sonra Rabbim kucağına çocuklar versin inş.

burucucum hiç korkma ben sürekli bu olayla karşılaştığım için alıştım kanaman kan kırmızısı olursa doktora git eger koyu ve çok açıksa önceki kanalar yavaş ça geliyor allatn muyene ettiyse o yolu açtı kalanlar geliyordur yat dinlen çok fazla iş yapma bunun çaresi sadece dinlenmek

Cnm teşekkürler, dün akşamdan sonra direk kanamam olmadı ama ultrasondan sonra garip bişiler geldi beyaz pembemsi, o biraz aklımı karıştırıyor...annem eczaneye ilaçlarımı almaya gitti şimdi iğne fln var onu vurdurmaya gidicem nasıl bişeyse kasa vuruluyormuş, hayırlısı

ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden

Cnm çok üzüldüm... İnş Rabbim sana sapasağlam bebekler nasip etsin, fakat kendini çok yıpratma çünkü ilk 3 aydaki düşükler çoğunlukla genetik bozukluklardan kaynaklanıyormuş... sakat olabilirdi ve sen ömrünce daha çok üzülebilirdin cnm böyle düşün...

Kızlar annem aradı iğneyi eczane bulamamış diğer eczanelere soracaklar inş. bulunur off..

allah acil şifalar versin canım hepimiz duacıyız sana inş rabbim devasını verecektir.Allaha emanet ol.

Kızlar selama.s.

Dün akşam 3-4 damla kan geldi, bu sabah dr a gittim, düşük tehditi dedi, zorlama dedi, ama bebek iyi kalbide atıyor bu güzel haber dedi, ilaç fitil iğne hormon mormon baktımda birsürüde şey yazmış,
ısmarladım akşam üstü 4 gibi ilaçlar gelecek, oğlumdan bahsettim kucağına alıp kaldırmamaya çalış , istirahat et dedi,

Kağanında özel aşısı vardı bu ay su çiçeği onuda ısmarladım yaptırıcam, kızlar çok açım bişiler yemem lazım öpt.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve endişelenme olurmu?

canım çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun ama sen kendine dikkat et.Elbet bundada bi hikmet vardır öyle düşün. Bizi habersiz bırakma

canım çok geçmiş olsun,Allahım sana sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin,lütfen kendini üzme herşeyde vardır bir hayır,dualarım seninle...

Kızlar selama.s.

Dün akşam 3-4 damla kan geldi, bu sabah dr a gittim, düşük tehditi dedi, zorlama dedi, ama bebek iyi kalbide atıyor bu güzel haber dedi, ilaç fitil iğne hormon mormon baktımda birsürüde şey yazmış,
ısmarladım akşam üstü 4 gibi ilaçlar gelecek, oğlumdan bahsettim kucağına alıp kaldırmamaya çalış , istirahat et dedi,

Kağanında özel aşısı vardı bu ay su çiçeği onuda ısmarladım yaptırıcam, kızlar çok açım bişiler yemem lazım öpt.

canım çok geçmiş olsun,kendine dikkat et,anneciğin bakar sanakaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun....allah şifa versin....

Kızlar çok teşk.ler, iğneyi buldu annemler vurdurdum şimdi, hayırlısı inş.
Evridiki cnm mantar nasıl oluyor? hiç olmadı bende
:uhm:

canım çok geçmiş olsun,kendine dikkat et,anneciğin bakar sanakaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve endişelenme olurmu?

Bebegini kaybeden arkadaşlar çok çok geçmiş olsun. Sizler adına çok üzüldüm. :(

Burcu mantar olablir mi?

Merhaba kızlar
Biliyorum bayadır uğrayamadım unutmadınız beni inşallah.Düşük tehlikesinden solayı sürekli istirtahat vermişti doktorum.O günden sonra okadar kötü mide bulantısı ve başdönmesi yaşadımki şu son 10 günüm nasıl geçti inanın hatırlamak istemiyorum:( Bugün fena değilim doktora gittik bebişimin kalp atışını duydum :))Çok güzeldi tıktıktıktık...
Dakikada 138 atış dedi dr.Düşük tehlikem hala devam ediyor ama eskisine nazaran %50 azalmış durumdahihoyyyt ama progestana devam.15 gün sonra tekrar randevu verdi.aranızda özel hasnaye giden varmı acaba daha önce ayda bir gitmiştim kızımda şimdi 15 günde bir çağırıyor acaba düşük tehlikemden dolayımı özeller para içinmi yapıyor bunu merak ediyorum.
baya bir sayfa birikmiş onları sanırım 3-4 günde tamamlarım.Şimdilik benden bukadar öptümmm :)

Merhaba kızlar
Biliyorum bayadır uğrayamadım unutmadınız beni inşallah.Düşük tehlikesinden solayı sürekli istirtahat vermişti doktorum.O günden sonra okadar kötü mide bulantısı ve başdönmesi yaşadımki şu son 10 günüm nasıl geçti inanın hatırlamak istemiyorum:( Bugün fena değilim doktora gittik bebişimin kalp atışını duydum :))Çok güzeldi tıktıktıktık...
Dakikada 138 atış dedi dr.Düşük tehlikem hala devam ediyor ama eskisine nazaran %50 azalmış durumdahihoyyyt ama progestana devam.15 gün sonra tekrar randevu verdi.aranızda özel hasnaye giden varmı acaba daha önce ayda bir gitmiştim kızımda şimdi 15 günde bir çağırıyor acaba düşük tehlikemden dolayımı özeller para içinmi yapıyor bunu merak ediyorum.
baya bir sayfa birikmiş onları sanırım 3-4 günde tamamlarım.Şimdilik benden bukadar öptümmm :)

Cnm hoşgeldin, daha iyi olmana sevindim, cnm ben ilkinde hem asker hast.ne hem özele gitmiştim, özeline gittiğim devlet hast. doktoruydu, özelde normal hast.de başlarda 2 haftada bir çağırdı sonradan ayda 1 e düştü randevular, 36. haftaya kadar böyle devam edecek ve sonrasında haftada 1 nst ve ultrason yapılacaktı, ama ben 23.haftadan itibaren tehlike yaşadığım için daha sık gitmek durumunda kaldım, yaklasık 2-3 haftada bir her ikiside çağırıyordu

Canım benim çok çok geçmiş olsun .İnan çok üzüldüm.Allah hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:

Minikmucizem çok üzüldüm canım.Allah hakkında hayırlısını versin:(

Cnm hoşgeldin, daha iyi olmana sevindim, cnm ben ilkinde hem asker hast.ne hem özele gitmiştim, özeline gittiğim devlet hast. doktoruydu, özelde normal hast.de başlarda 2 haftada bir çağırdı sonradan ayda 1 e düştü randevular, 36. haftaya kadar böyle devam edecek ve sonrasında haftada 1 nst ve ultrason yapılacaktı, ama ben 23.haftadan itibaren tehlike yaşadığım için daha sık gitmek durumunda kaldım, yaklasık 2-3 haftada bir her ikiside çağırıyordu

İçim rahatladı demekki benim özel durumumdan dolayı.
Ay artık nasıl düşüneceğimizi bilemiyoruzki özel hastaneler okadar kötü tanındıki yani insan herşeyden kıl kapar oldu.:)

Kızlarr bu arada ayva diye diye ölüyorum.İnternette aşeriyorum diye bir site var 150 gr ayva 35 milyona geliyor.:(Varmı başka çaresi

slm bu topiği şimdi farkettim inş bende şubat annesi olucam şuan 8+1 haftalık hamileyim tüp bebeklegebe kaldım inş şuan dinlenmem gereken bi süreçteyim benide aranıza alırsanız sevinirim çok güzel bi topik olmuş gerçekten

Back