2011 Şubat Anneleri

6+2 de gittim ve kalp atışını gördüm korkma ama gecikme bazı kan tahlilleri var bu hafta yapılması gereken

cnm ben dün dr gittim önce bebek 10 günlük gelişmemiş dedi ama bebek canlı dedi sonra bidaha hesapladı yok normal dedi elevit diye bir vitamin verdi 23 temmuzda bi daha gel bakalım dedi 14 günlük müş bana göre 6hafta 3 günlüktü bişey anlamadım bakalım 23 ünde gidince ne olcak bu 9 ay nasıl geçicek allah hepimize kolaylık versin

elektrik süpürgesi yapmıyor musunuz:) benim 13 kilo ağırlığında bir oğlum var bütün gün kucağımda evimiz 3 katlı artı ben spor yapıorum oğlumla dansediyoruz eşşekçilik oynuyoruz. önceki hamileliğimde de böyle hareketliydim. Kendinizi bu kadar abartarak sakınırsanızı 9 ay geçmez kızlar hasta değil sadece hamilesiniz. Allah bizi böyle yaratmamış. 9 ay yatmak sadece bir rahatsızlık varsa okey yoksa gereksiz.

elektrik süpürgesi yapmıyor musunuz:) benim 13 kilo ağırlığında bir oğlum var bütün gün kucağımda evimiz 3 katlı artı ben spor yapıorum oğlumla dansediyoruz eşşekçilik oynuyoruz. önceki hamileliğimde de böyle hareketliydim. Kendinizi bu kadar abartarak sakınırsanızı 9 ay geçmez kızlar hasta değil sadece hamilesiniz. Allah bizi böyle yaratmamış. 9 ay yatmak sadece bir rahatsızlık varsa okey yoksa gereksiz.

aaahhh ahhh canım bende katılıyorum sana ama eşime ve annemlere anlatamıyorum bunu sanırım biraz zor elde edilen bir bebek olduğu için bu kadar titizler olacağı varsa olur diyorum ama kimin umrunda iş yapmak yasak yani bana

canım sana maşallah diyorum,ama inan abartmıyoruz,ben dün gece abartı temizlik yaptım ve bel ve kasık ağrısı oldu,yani tabiki günlük işlerimi yapabiliyorum,banyo mutfak temizliği vs.ama dolap silmek süpürmek silmek ütü hepsi biarada olunca olmmuyor,birde işten yorgun argın eve gidiyosun, yani hastalıktan değil vücut zaten zorlanınca seni uyarıyor,''beni bu kadar yorma içinde bir miniş var'' diyekaydirigubbakcemile3

kendinizi çok yormayın arkadaşlar ne olur ne olmaz sonrasında üzülmemek için en azından şu 3 ayımızı bitirmemiz gerekiyorr...bu arada herkeseee:
HAYIRLI KANDıLLER ...

cnm ben dün dr gittim önce bebek 10 günlük gelişmemiş dedi ama bebek canlı dedi sonra bidaha hesapladı yok normal dedi elevit diye bir vitamin verdi 23 temmuzda bi daha gel bakalım dedi 14 günlük müş bana göre 6hafta 3 günlüktü bişey anlamadım bakalım 23 ünde gidince ne olcak bu 9 ay nasıl geçicek allah hepimize kolaylık versin

Cnm hayırdır inş ama eğer dr ikinciye hesaplayıp normal dedi ise normal kabul et cnm geç döllenme olabilir

:))) aynı kağan
Selam kızlar çok sık uğrayamadım... geldiğimde de kimsecikler olmuyor burda.Benim 2 gündür falan sol tarafımda garip bir his var.Doktorum da pazartesi gelecek ve sonuçlarıma o zaman bakacak.Acaba idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diyorum kendi kendime.Bakalım 16sında randevumuz var.ınşallah güzel haberlerle güzel fotolarla gelirim :))

Cnm eğer idrarını yaparken yanma türü bişeyler varsa idraryolu iltihabı olabilir, kasıktaki sağ yada sol farketmez ufak ve çok rahatsızlık vermeyen ağrılar rahim büyümesinden kaynaklanıyor içini ferah tut
canım dikkat et kendine
bende size bunu soracaktım evinizin günlük temizliğini siz mi yapıyorsunuz (süpürüp silme falan )

bana dr kendini yormadan ve karın içi basıncını artırmadan herşeyi yapabilirsin dedi ben bazen vileda ile siliyorum evi toz alıyorum ama elektrikli süpürge hiç kullanmadım daha önca hamile bir arkadaşımdan süpürgenin eğilerek yapıldığı için karın içi basınca artırdığını duymuştum

sizler nasıl hallediyorsunuz günlük işleri

Cnm sana şöyle diyim, tüm temizliiği aynı gün yapma, 1 gün 1 odayı temizle, yada bilemedin iki, böyle böyle 1 günde yaparken seni zorlayacak olan işlemleri bi kaç güne bölmüş olursun, eğer hamişliikten önce spor yapmıyorsan hamişliktede o sporu yapma vücudun alışık olmadığı için başkası için problem yaratmayacak bir hareket sana zarar verebilir, fakat öncesinde aktifsen yürüyüşlere çıkıyor sürekli temizlik yapıyorsan ve gebeliğinde sorunsuz gidiyorsa bir sakıncası olmaz, çicek gibi bende oğlumu nerdeyse günün büyük bir kısmı kucağımda taşıyorum, fakat ben bunu hamiş kalmadan önce zaten ypıyordum vücudum alışık yani, sen bir anda o kadar ağırlık kaldırma cnm
selam kızlar.geçmiş sayfaları okuyamadım.2-3 gündür memlekete gideceğim için hazırlık yapıyorum.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir.bugün akşam anneme gidiyorum :) bir kaç hafta olmayacağım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnnnn....opuyorumnanaktan

ıyi gezmeler cnm, sende bebişine iyi bak
selam hamiş arkadaşalarım birşey sorucaktım geceleri belki 6-7 defa tuvaete kalkıyorum ben çok sıvıda içmiyoum yatmadan ama çok fena uykum sürekli bölünüyor aynı sorun sizdede varmı ? birde hamileliğimin başından bu yana iki defa kötü rüya görüp uyandığımda ağladımm sizede oluyormu normal mi bu ?

Cnm idrar yolu ilthabında böyle bir şikayet hatırlıyorum ama bi dr a sor sen,varsa idrar tahlilinde gözükür, bende yok
geçmiş olsun burcucum tez zamanda kurtulursun inş :Saruboceq:

sağol cnm inş
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah

burcuuu seni burada görmek çok güzel bulantıların umarım en kısa zamanda geçer ve gözünde ki problem de hallolur inşallah

şimdi üç ayın bitmesi için gün sayıyoruz inşallah vakti geldiğinde minikleri kucağımıza almak için gün sayacağız hep beraber

Cnm teşekkürler
burcucum hoşgeldin...çok sağol iyi dileklerin için,seninde gözündeki problem en kısa zamanda geçer inşallah..ben sağlık konusunda çok yakınımla ilgili öyle mucizelere şahit oldum ki,doktorlar ne derse desin Allah öyle büyükki derdine öyle bir şifa veriyor ki hiç yaşamamış gibi oluyorsun,güzel haberlerini bekliyorum....
inş. cnm teşk.ler
herkese günaydın,benim iki gündür bulantım çoktu,şükür bugün daha iyim,fakat dün gece temizlik yaptım sabaha kadar belim ağrıdı,bir daha asla böyle bir salaklık yapmıcam,çok kötü hissediyorum kendimi:sinifsinif:

Cnm kendini çok yormamaya çalış minikmucizeme bir cevap yazdım bununla ilgili bi bak cnm
burcucum seni yeniden aramızda görmek çok güzel....gözün ile yaşadığın problem inş en kısa zamanda hallolur...bulantılar cidden kötü yapıyor allah yardımcımız olsun...benimde hiç belli olmuyor bazı günlerim rahat geçerken bazı günleri yatakta geçirmek durumunda kalıyorum...bebeklerimiz sağlıkla gelsinde diğerleri gelir geçer inşopuyorumnanaktan

teşk. cnm inş., bende iyi günler görebilecekmiyim :))) inş 12. hafta bitsin hele bakalım
benimki her defasında sadece 1 foto veriyor cimrimidir nedir :oklava: bi dahaki gidişime her yönden fotosunu istiycem. Senin adına çok sevindim canım ne güzel hasretini gidermişsin.Darısı başımıza inş :3:

:))))))))) ayy bak aklıma ne geldi, benim dr da bir ara sırf kafasının tepesinden ultrason çıktısı vermişti bi kaç ay bebeğin hiç bir yeri belli olmuyordu amma kızıyordum onu hatırladım

Son düzenleme:
herkese hayırlı kandiller....bugün birbirimize dua edelim,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah....ayrıca benim doğum günüm sayılır ben miraç gecesi doğmuşumzemuszemus

Cnm doğumgünün kutlu olsun,ve seninde kandilin mübarek olsun, , insan ilk hamilelikte gerçekten hep tereddütte kalıyor eğer işine yararsa mutlu oluruma.s.

herkese hayırlı kandiller....bugün birbirimize dua edelim,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah....ayrıca benim doğum günüm sayılır ben miraç gecesi doğmuşumzemuszemus

burcucum önerilerin için çok mersi:3:

Cnm bende temizlik yapmıyorum. Hafif işlerden yapıyorum ama kendimi yormuyorum. Zaten bütün gün işyerindeyim.Ağır bişi kaldırmıyorum .Dr um ağır işlerden kaçın dedi. Tüp bebek ile hamile kaldımm hal böyle olunca korkuyorsun.yasakkelime Normal yoldan gebe kalsaydım sanırım ben de rahat olurdum. Sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil. O kadar uğraştan sonra 9 ay sabredeceksin. Tedbir bizden takdir Allahtan.

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarım. Güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileklerimle....:CüvCüv:

ayyy kızlar doktor amcamızın yanından geldik...kocaman olmuş annesi deyince doktorum yüreğim yerinden fırlayacak gibi oldu..sadece baş ve gövde seçilebiliyor ultrasonda..20-25 gün sonra tekrar gel hem testlerini yapalım dedi....babanıza da fotoğraf yollayalım dedi...3 tane vesikalık fotoğrafım oldu fındık kurdumun :)):)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evrimcim ne güzell Ben testlerimi yaptırdım. Dr a gösteremeedim daha. Sonuçları veren kişi (biyokimyacı sanırım) gayet güzel olduğunu söyledi.Yarın da dr a göstereceğim bakalımmopuyorumnanaktan

Sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar

Bu arada hepinize iyi kandiller:)

Cnm bende temizlik yapmıyorum. Hafif işlerden yapıyorum ama kendimi yormuyorum. Zaten bütün gün işyerindeyim.Ağır bişi kaldırmıyorum .Dr um ağır işlerden kaçın dedi. Tüp bebek ile hamile kaldımm hal böyle olunca korkuyorsun.yasakkelime Normal yoldan gebe kalsaydım sanırım ben de rahat olurdum. Sonuçta yaşadıklarımız kolay şeyler değil. O kadar uğraştan sonra 9 ay sabredeceksin. Tedbir bizden takdir Allahtan.

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlarım. Güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileklerimle....:CüvCüv:

Cnm hayırdır inş ama eğer dr ikinciye hesaplayıp normal dedi ise normal kabul et cnm geç döllenme olabilir

:))) aynı kağan

Cnm eğer idrarını yaparken yanma türü bişeyler varsa idraryolu iltihabı olabilir, kasıktaki sağ yada sol farketmez ufak ve çok rahatsızlık vermeyen ağrılar rahim büyümesinden kaynaklanıyor içini ferah tut

Cnm sana şöyle diyim, tüm temizliiği aynı gün yapma, 1 gün 1 odayı temizle, yada bilemedin iki, böyle böyle 1 günde yaparken seni zorlayacak olan işlemleri bi kaç güne bölmüş olursun, eğer hamişliikten önce spor yapmıyorsan hamişliktede o sporu yapma vücudun alışık olmadığı için başkası için problem yaratmayacak bir hareket sana zarar verebilir, fakat öncesinde aktifsen yürüyüşlere çıkıyor sürekli temizlik yapıyorsan ve gebeliğinde sorunsuz gidiyorsa bir sakıncası olmaz, çicek gibi bende oğlumu nerdeyse günün büyük bir kısmı kucağımda taşıyorum, fakat ben bunu hamiş kalmadan önce zaten ypıyordum vücudum alışık yani, sen bir anda o kadar ağırlık kaldırma cnm

İyi gezmeler cnm, sende bebişine iyi bak

Cnm idrar yolu ilthabında böyle bir şikayet hatırlıyorum ama bi dr a sor sen,varsa idrar tahlilinde gözükür, bende yok

sağol cnm inş

Cnm teşekkürler

inş. cnm teşk.ler

Cnm kendini çok yormamaya çalış minikmucizeme bir cevap yazdım bununla ilgili bi bak cnm

teşk. cnm inş., bende iyi günler görebilecekmiyim :))) inş 12. hafta bitsin hele bakalım

:))))))))) ayy bak aklıma ne geldi, benim dr da bir ara sırf kafasının tepesinden ultrason çıktısı vermişti bi kaç ay bebeğin hiç bir yeri belli olmuyordu amma kızıyordum onu hatırladım

burcu cum yok test yaptı doktor idrar testinde problem yok ama tuvalete çıkmada inanılmaz problem var : ) birde bugn kıyafetlerimi giydim eski kıyafetlerim olmuyor artık inanılmaz şiştim ama daha çok erken değilmi benim gibi olan varmı ?

burcu cum yok test yaptı doktor idrar testinde problem yok ama tuvalete çıkmada inanılmaz problem var : ) birde bugn kıyafetlerimi giydim eski kıyafetlerim olmuyor artık inanılmaz şiştim ama daha çok erken değilmi benim gibi olan varmı ?

tatlım bol su iç belki vücudun ödem yapıodur bazı hamilelerde olabiliyo

bir de tuvalete çıkmada son ve en etkili çözüm gliserin fitil. gebelikte rahatça kullanılabilio hiçbir yan etkisi falan yok.

Arkadaşlar herkese iyi kandiller.Bu akşam hepimizin duaları sanırım aynı.Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun ve uzun uzun ömürler versin inşallah.

Back