Cnm hayırdır inş ama eğer dr ikinciye hesaplayıp normal dedi ise normal kabul et cnm geç döllenme olabilir
:))) aynı kağan
Cnm eğer idrarını yaparken yanma türü bişeyler varsa idraryolu iltihabı olabilir, kasıktaki sağ yada sol farketmez ufak ve çok rahatsızlık vermeyen ağrılar rahim büyümesinden kaynaklanıyor içini ferah tut
Cnm sana şöyle diyim, tüm temizliiği aynı gün yapma, 1 gün 1 odayı temizle, yada bilemedin iki, böyle böyle 1 günde yaparken seni zorlayacak olan işlemleri bi kaç güne bölmüş olursun, eğer hamişliikten önce spor yapmıyorsan hamişliktede o sporu yapma vücudun alışık olmadığı için başkası için problem yaratmayacak bir hareket sana zarar verebilir, fakat öncesinde aktifsen yürüyüşlere çıkıyor sürekli temizlik yapıyorsan ve gebeliğinde sorunsuz gidiyorsa bir sakıncası olmaz, çicek gibi bende oğlumu nerdeyse günün büyük bir kısmı kucağımda taşıyorum, fakat ben bunu hamiş kalmadan önce zaten ypıyordum vücudum alışık yani, sen bir anda o kadar ağırlık kaldırma cnm
İyi gezmeler cnm, sende bebişine iyi bak
Cnm idrar yolu ilthabında böyle bir şikayet hatırlıyorum ama bi dr a sor sen,varsa idrar tahlilinde gözükür, bende yok
sağol cnm inş
Cnm teşekkürler
inş. cnm teşk.ler
Cnm kendini çok yormamaya çalış minikmucizeme bir cevap yazdım bununla ilgili bi bak cnm
teşk. cnm inş., bende iyi günler görebilecekmiyim :))) inş 12. hafta bitsin hele bakalım
:))))))))) ayy bak aklıma ne geldi, benim dr da bir ara sırf kafasının tepesinden ultrason çıktısı vermişti bi kaç ay bebeğin hiç bir yeri belli olmuyordu amma kızıyordum onu hatırladım