2011 Şubat Anneleri

ayyy kızlar doktor amcamızın yanından geldik...kocaman olmuş annesi deyince doktorum yüreğim yerinden fırlayacak gibi oldu..sadece baş ve gövde seçilebiliyor ultrasonda..20-25 gün sonra tekrar gel hem testlerini yapalım dedi....babanıza da fotoğraf yollayalım dedi...3 tane vesikalık fotoğrafım oldu fındık kurdumun :)):)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gözün aydın allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

ayyy kızlar doktor amcamızın yanından geldik...kocaman olmuş annesi deyince doktorum yüreğim yerinden fırlayacak gibi oldu..sadece baş ve gövde seçilebiliyor ultrasonda..20-25 gün sonra tekrar gel hem testlerini yapalım dedi....babanıza da fotoğraf yollayalım dedi...3 tane vesikalık fotoğrafım oldu fındık kurdumun :)):)))

maşallah...okuyunca bende nasıl heyecanlandım bi görsen ama bizde bir arkadaş gibi 12.haftada gidicez bebeğimizi görmeye inş...

Kızlar ikinizin yazdıklarınıda okudum.ailenizden uzakta tanımadığınız şehirlerdeki yalnızlık çok zor bunu biliyorum yaşadımda kendimce ama benim ailem yakın eşimin aileside benim yalnızlığım daha farklı sanki.Arkadaşlarımda var çok şükür hepsiyle görüşüyorum seviyorumda ama ne biliyim onlar yokken kendimi çok farklı hissediyorum.

yalnızlığında gurbetinde her türlüsü çok zorr arkadaşlar....

canım gözün aydın allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
darısı başımıza bende çok merak ediyorum nasıl acaba ufaklık diye ama bizim randevumuza daha 1 ay var

çok sevindim canım

maşallah bebişine:nazar:

gözünaydın canım:nazar:

HADİ HAYIRLISI OLSUN CNMM kaydirigubbakcemile3

Hatunlar selam a.s.
Nasılsınız, oğluş uyurken geçmişe bakmaya çalışıcam,
Ben halen fenalardayım kızlar, feci mide bulantısı var, su içemiyorum, ev kokusundan eşya kokusundan dahi tiksiniyorum,, eczacıya gidip söyledim ilaç kullanma beslenememe durumun olursa al dedi, limonata önerdi, çok kustuğun için midenin asit baz dengesi bozulmuştur dahada bulantı yapar, bunu limonata önleyebilir bi dene dedi, 1 bardak biraz hafifletti, nane şekeri denedim 2 taneye kadar hafifletiyor sonrası bulantıyı artırıyor,
Ayy az kaldı 3 ayın bitmesine dimi kızlar ya bi teselli verin bana :))):a015:
Bugün tekirdağ göz hast.ne gittim dr bir kirpik şampuanı verdi bunu kullan bir müddet günde 3 defa dedi, eczanede yokmuş getirtiyorum , hiç bir zararıyokmuş aynı bebe şampuanı gibi dedi, ilaç kullanma dedi vermedi, sonuçta göz üstüne bi hastane dedim en iyisini bilirler diye düşündüm dediğini yapıcam hakkımda hayırlısı inş.

Yeni gelrn arkadaşlar hoşgedinizopuyorumnanaktan

Mucize cnm beklerseeeen uzunnn bir zaman gibi gelir, beklemezseeeen hızlıca geliverir :))) biraz adaletsiz bir durum yani , cnm şaka maka inş. günü gelipte bebişini görünce güzel haberler getirirsin bizede :)))

Evrimmm; cnm gözün aydın, inş. hep böyle güzel haberlerle dönersin, ben henüz bebeğimi göremedim, hatta kesesini bile göremedim, yarın bulantım olmazsa dr a gidicem keseydi bebekti hepsini toptan görmeye niyetim var inş. :))) folik asiti akşam içmeyi denedinmi cnm

CaglayanCicek cnm bu dönemde hormanlarımız üst seviyede olduğu için gelgitler yaşıyoruz bende aynı durumdayım ama düşünmemeye çalışıyorum, sanki en ufak şeyler bile daha bir çözümsüz hale geldi, cnm geçecek, inş. randevudan güzel haberlerle dönersin cnm, bebişinin ilk hediyeleri hayırlı olsn cnm eminimki seni çok mutlu etmiştir Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş

Nesli cnm inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini, erken doğum tehlikesi demek illaki erken doğacak demek değil cnm moralini bozma, ah o erken doğum tehlikesinin bana yaşattıklarını bi ben bilirim cnm dr un dedilerini yap ve yat uzan dinlen , 3 dr a gitmekle iyi yapıyorsun, sen hep en kötüsünü söyleyen dr un dediği önlemleri al cnm progestan nidilat fln kullanıyormusun düşük önleyici bu yazdıklarım kasılmaları engelliyor

Nur cnm duygusal gelgitler senide vurmuş anlaşılan, hormonlarımızın bize oynadığı bir oyun bu cnm

Minikmucizem; cnm o kaybetme korkusunu başta 36. haftaya kadar hep erken doğum tehlikesi adı altında yaşadım, tam rahatlayacaktımki oğlumun boynuna kordon dolalı olduğunu öğrendim ve doğuma kalan 2 haftayıda ya karnımda ölürse diye üzülüp ağlayarak geçirdim, hep yattığım için oğluma alışverişe çıkamadım ve bunun tadını ancak kucağıma aldıktan aylar sonra yaşayabildim... kötü düşünme cnm iyi düşün iyi olsun inş

Denef cnm üzülme ya biraz fazla kg almış olabilirsin ama bu fazla kg en fazla kaç kilodurki seni bu kadar üzüyor?? takmaaa biraz dikkat edersin bunan sonra hareket yürüyüş fln zorlamadan bir düzene girer inş.

Nisandahazan; cnm bulantılarının azalmasına sevindim darısı başıma inş.

Manikk; cnm kıyamam yaaa, bişiler yemeye çalış güçten düşersin... bulantılar mafetti bizi

Bag; cnm çevrenden gelen olumsuz düşünceleri hiç ciddiye alma, hep olumlu düşün, herşey güzel olacak inş. insanlar nedense bazen düşüncesiz olabiliyor hevesini kursağında bırakabiliyor...

Çicekcicek; cnm ben seni nisan annelerinden biliyorum, bende mayıs annesiyim, yakışıklı oğluşun nasıl ,ikinci bebişler geliyor hayırlısıyla

Kızlar çok teşekkürler, of şu günler benim için biraz zor geçti ama hayırlısı ise sonrası kolay olsun inş. (hepimiz için)olumunekankayizsmile

canım tekrar geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek oğluşunu kocaman öpüyorum kendine iyi bak

Yeniden selam kızlar.Burcum gelmiş ama gitmiş.Yeniden bir dr.gitmene çok sevindim canım inş.bu dr.sağlığına bir an önce kavuşturur seni.kağanda muhtemelen sen huzursuz olduğun için öyle oluyordur canım.Azıcık daha sakin olmaya çalış olur mu kağan'ında sana ihtiyacı var çünkü

Kızlar ben dr.12 haftada gitmiş olmuyorum ama ya.9 haftanın sonu gibi oluyor ama 2 test içinde küçük oluyor dimi.Bakalım gidince neler diyecek bize

maşşallah Allah nazardan saklasın evrim bizimde vesikalıklar çoğaldı bakalım çok fotojenik olcaklar :)))

aaa burcuu beni nisan annelerinden biliyosun demek yakışıklı oğluşum çook iyi bolca kuduruyo bu arada senin oğluş da süper kızlar yandı:)

aaa burcuu beni nisan annelerinden biliyosun demek yakışıklı oğluşum çook iyi bolca kuduruyo bu arada senin oğluş da süper kızlar yandı:)

Evt cnm, bizden bir önceki ay olduğunuz için ikili testti üçlü testti doğum zamanıydı fln takip etmiştim nisan annelerini, tecrübelerinizde bayada faydalandım sağolasınız :))
Teşk. tetesi oğluşta kuduruyo inş. geçer diyorum bende
:gitme:

burcucum seni yeniden aramızda görmek çok güzel....gözün ile yaşadığın problem inş en kısa zamanda hallolur...bulantılar cidden kötü yapıyor allah yardımcımız olsun...benimde hiç belli olmuyor bazı günlerim rahat geçerken bazı günleri yatakta geçirmek durumunda kalıyorum...bebeklerimiz sağlıkla gelsinde diğerleri gelir geçer inşopuyorumnanaktan

Yeni gelrn arkadaşlar hoşgedinizopuyorumnanaktan

Mucize cnm beklerseeeen uzunnn bir zaman gibi gelir, beklemezseeeen hızlıca geliverir :))) biraz adaletsiz bir durum yani , cnm şaka maka inş. günü gelipte bebişini görünce güzel haberler getirirsin bizede :)))

Evrimmm; cnm gözün aydın, inş. hep böyle güzel haberlerle dönersin, ben henüz bebeğimi göremedim, hatta kesesini bile göremedim, yarın bulantım olmazsa dr a gidicem keseydi bebekti hepsini toptan görmeye niyetim var inş. :))) folik asiti akşam içmeyi denedinmi cnm

CaglayanCicek cnm bu dönemde hormanlarımız üst seviyede olduğu için gelgitler yaşıyoruz bende aynı durumdayım ama düşünmemeye çalışıyorum, sanki en ufak şeyler bile daha bir çözümsüz hale geldi, cnm geçecek, inş. randevudan güzel haberlerle dönersin cnm, bebişinin ilk hediyeleri hayırlı olsn cnm eminimki seni çok mutlu etmiştir Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş

Nesli cnm inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini, erken doğum tehlikesi demek illaki erken doğacak demek değil cnm moralini bozma, ah o erken doğum tehlikesinin bana yaşattıklarını bi ben bilirim cnm dr un dedilerini yap ve yat uzan dinlen , 3 dr a gitmekle iyi yapıyorsun, sen hep en kötüsünü söyleyen dr un dediği önlemleri al cnm progestan nidilat fln kullanıyormusun düşük önleyici bu yazdıklarım kasılmaları engelliyor

Nur cnm duygusal gelgitler senide vurmuş anlaşılan, hormonlarımızın bize oynadığı bir oyun bu cnm

Minikmucizem; cnm o kaybetme korkusunu başta 36. haftaya kadar hep erken doğum tehlikesi adı altında yaşadım, tam rahatlayacaktımki oğlumun boynuna kordon dolalı olduğunu öğrendim ve doğuma kalan 2 haftayıda ya karnımda ölürse diye üzülüp ağlayarak geçirdim, hep yattığım için oğluma alışverişe çıkamadım ve bunun tadını ancak kucağıma aldıktan aylar sonra yaşayabildim... kötü düşünme cnm iyi düşün iyi olsun inş

Denef cnm üzülme ya biraz fazla kg almış olabilirsin ama bu fazla kg en fazla kaç kilodurki seni bu kadar üzüyor?? takmaaa biraz dikkat edersin bunan sonra hareket yürüyüş fln zorlamadan bir düzene girer inş.

Nisandahazan; cnm bulantılarının azalmasına sevindim darısı başıma inş.

Manikk; cnm kıyamam yaaa, bişiler yemeye çalış güçten düşersin... bulantılar mafetti bizi

Bag; cnm çevrenden gelen olumsuz düşünceleri hiç ciddiye alma, hep olumlu düşün, herşey güzel olacak inş. insanlar nedense bazen düşüncesiz olabiliyor hevesini kursağında bırakabiliyor...

Çicekcicek; cnm ben seni nisan annelerinden biliyorum, bende mayıs annesiyim, yakışıklı oğluşun nasıl ,ikinci bebişler geliyor hayırlısıyla

teşekkür ederim arkadaşım yorumların için inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız başka bişey düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar...
bişi merak ediyorum,ben 2 kez doktora gittim şimdiye kadar,ilki kese için,ikincisi kalp atışları:ecrin_bebek: şimdi 12.haftayı beklicez,sanki çok ara var gibi yada ben mi çok sabırsızım ne dersinizz?:hulya:
evet ya aynen ben de çok sabırsızım bi daha ki randevum 5 ağustosta o kadar uzun geliyoki bilmiyorumkismile

burcucum seni yeniden aramızda görmek çok güzel....gözün ile yaşadığın problem inş en kısa zamanda hallolur...bulantılar cidden kötü yapıyor allah yardımcımız olsun...benimde hiç belli olmuyor bazı günlerim rahat geçerken bazı günleri yatakta geçirmek durumunda kalıyorum...bebeklerimiz sağlıkla gelsinde diğerleri gelir geçer inşopuyorumnanaktan

Hoşbulduk cnm , ah şu göz olayı bir hallolsa zaten çok mutlu olucam, amin inş. sağlıkla gelsinler kucağımıza :)))

benimki her defasında sadece 1 foto veriyor cimrimidir nedir :oklava: bi dahaki gidişime her yönden fotosunu istiycem. Senin adına çok sevindim canım ne güzel hasretini gidermişsin.Darısı başımıza inş :3:

Back