Yeni gelrn arkadaşlar hoşgedinizopuyorumnanaktan
Mucize cnm beklerseeeen uzunnn bir zaman gibi gelir, beklemezseeeen hızlıca geliverir :))) biraz adaletsiz bir durum yani , cnm şaka maka inş. günü gelipte bebişini görünce güzel haberler getirirsin bizede :)))
Evrimmm; cnm gözün aydın, inş. hep böyle güzel haberlerle dönersin, ben henüz bebeğimi göremedim, hatta kesesini bile göremedim, yarın bulantım olmazsa dr a gidicem keseydi bebekti hepsini toptan görmeye niyetim var inş. :))) folik asiti akşam içmeyi denedinmi cnm
CaglayanCicek cnm bu dönemde hormanlarımız üst seviyede olduğu için gelgitler yaşıyoruz bende aynı durumdayım ama düşünmemeye çalışıyorum, sanki en ufak şeyler bile daha bir çözümsüz hale geldi, cnm geçecek, inş. randevudan güzel haberlerle dönersin cnm, bebişinin ilk hediyeleri hayırlı olsn cnm eminimki seni çok mutlu etmiştir Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş
Nesli cnm inş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini, erken doğum tehlikesi demek illaki erken doğacak demek değil cnm moralini bozma, ah o erken doğum tehlikesinin bana yaşattıklarını bi ben bilirim cnm dr un dedilerini yap ve yat uzan dinlen , 3 dr a gitmekle iyi yapıyorsun, sen hep en kötüsünü söyleyen dr un dediği önlemleri al cnm progestan nidilat fln kullanıyormusun düşük önleyici bu yazdıklarım kasılmaları engelliyor
Nur cnm duygusal gelgitler senide vurmuş anlaşılan, hormonlarımızın bize oynadığı bir oyun bu cnm
Minikmucizem; cnm o kaybetme korkusunu başta 36. haftaya kadar hep erken doğum tehlikesi adı altında yaşadım, tam rahatlayacaktımki oğlumun boynuna kordon dolalı olduğunu öğrendim ve doğuma kalan 2 haftayıda ya karnımda ölürse diye üzülüp ağlayarak geçirdim, hep yattığım için oğluma alışverişe çıkamadım ve bunun tadını ancak kucağıma aldıktan aylar sonra yaşayabildim... kötü düşünme cnm iyi düşün iyi olsun inş
Denef cnm üzülme ya biraz fazla kg almış olabilirsin ama bu fazla kg en fazla kaç kilodurki seni bu kadar üzüyor?? takmaaa biraz dikkat edersin bunan sonra hareket yürüyüş fln zorlamadan bir düzene girer inş.
Nisandahazan; cnm bulantılarının azalmasına sevindim darısı başıma inş.
Manikk; cnm kıyamam yaaa, bişiler yemeye çalış güçten düşersin... bulantılar mafetti bizi
Bag; cnm çevrenden gelen olumsuz düşünceleri hiç ciddiye alma, hep olumlu düşün, herşey güzel olacak inş. insanlar nedense bazen düşüncesiz olabiliyor hevesini kursağında bırakabiliyor...
Çicekcicek; cnm ben seni nisan annelerinden biliyorum, bende mayıs annesiyim, yakışıklı oğluşun nasıl ,ikinci bebişler geliyor hayırlısıyla