2011 Şubat Anneleri

Çok zor bir durum ama bu ya.Bir anne adayını nasıl böyle zor durumda bırabiliyorlarki hemde 3 farklı dr.hepside farklı yaklaşımdalar.işte buna çok kızıyorum bende neden hepsi farklı söylerlerki.Tamam riskli bir bebiş olabilir o ama annenin içini birazda ferahlatmak lazım diymi ama sözlerinizle onun aydınlatılmasını sağlamak sizin göreveniz endişede bırakmak değilki.
Aslında bunların hepsini bırakıp.Orada tanınmış ve özel hastanede çalışan bir dr yokmu canım ya böyle benim bile canım sıkıldı.Hepsinin farklı birşeyler söylemesine yarın inş.güzel haberler verirsin bizlere

biri özel hastanedeki en iyi doktor biri üniversite hastanesindeki bu alandaki en iyi doç.ama doç kötü bişe söylese bile söyleme şekli çok iyi ve insanın içini ferahlatıyor işte onun biraz maliyeti çok diğeride sigorta hastanesi doktoru o herşeyin yolunda olduğunu ve ayda bi kontrole gelmemin yeterli olacağını söylüyo yarın artık karar vericem kimle devam ediceğimi

[

evet canım iki hafta üst üste raporluydum doktorum yada doktorlar diyim çünkü 3 farklı doktora gidiyorum durum kesinleşemediği için en son bi doç doktora gidiyorum o bebeğin aşağıda yerleştiğini ve bu nedenle düşük riski olduğunu ve ilerde erken doğum olabileceğini ama kırmızı kanama haricinde diğerlerinden korkmamam gerektiğini bunun tek çözümü istirahat olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem kontrole diğer doktorda rahimin kalp şeklinde olduğunu ve bu durumlarda düşük riskinin çok olduğunu olmazsada erken doğum olacağını söyledi böyle yani canımm benimde kafam çok karıştı artık biri aşağıya yerleşmiş olduğunu rahmin kalp şeklinde olmadığını diğeri öyle olduğunu söylüyo yarın ikisine de kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecekler

canım geçmiş olsun gerçekten tek çözüm istirahat sanırım o yüzden bol bol dinlen ve bol su iç

biri özel hastanedeki en iyi doktor biri üniversite hastanesindeki bu alandaki en iyi doç.ama doç kötü bişe söylese bile söyleme şekli çok iyi ve insanın içini ferahlatıyor işte onun biraz maliyeti çok diğeride sigorta hastanesi doktoru o herşeyin yolunda olduğunu ve ayda bi kontrole gelmemin yeterli olacağını söylüyo yarın artık karar vericem kimle devam ediceğimi

Anladım canım.Yarın inş.allahım hayırlısıyla güzel haberler verir sana.Sende bundan sonra rahat bir hamişlik geçirirsin canım.Çok zor bir durum başka ne denir bilmiyorum ki.

Melike hoşgeldin canım.Kaç haftalık oldunuz bakalım bebişinde sende iyimisin.

O gelgitleri ben çok yaşıyorum canım.Eşimde aynı senin eşin gibi çok üzülüyor bu duruma dün bana birşey anlattı ama sorun olacak birşey değil hani yalnış anlamadan kaynaklanan bir durum ben başladım ağlamaya oda başladı bu sefer ayyy çok komiktik arabada gidiyoruz ikimizde sulu göz ağlıyor.Ben birde bazen kendimi çok yalnız hissediyorum kendi kendime başka duygu alemlerinin içine giriyorum.Ama bunların hepsi normalmiş ne yapalım sağlıklı olsunlarda 9 ay bu gelgitleri yaşarız artık

ay canım normal olsunda ben kendimden şüphelenmeye başlamıştım...o yalnızlığı ben o kadar çok yaşıyorum ki...bizim ankarada kimsemiz yok iki ailede farklı şehirlerde...ve eşim nöbetli çalışıyor....apartamanımızda kafa dengi kimse yokk bu 9 ay nasıl geçcek bilmiyorumm...ben bebeğimizi o yüzden çok istedim yalnızlığımı paylaşsın diye inş sağlıkla gelir meleğim....

ay canım normal olsunda ben kendimden şüphelenmeye başlamıştım...o yalnızlığı ben o kadar çok yaşıyorum ki...bizim ankarada kimsemiz yok iki ailede farklı şehirlerde...ve eşim nöbetli çalışıyor....apartamanımızda kafa dengi kimse yokk bu 9 ay nasıl geçcek bilmiyorumm...ben bebeğimizi o yüzden çok istedim yalnızlığımı paylaşsın diye inş sağlıkla gelir meleğim....
canım yaaa bilirim bende başka bir şehire gelin gitmiştim hiç kimsem yoktu arkadaşımda yoktu çok zor allahım yardımcın olsun zmanla alışılıyor ama ilk dönemler eşime çok çektirdim ne yalan söyleyim

canım yaaa bilirim bende başka bir şehire gelin gitmiştim hiç kimsem yoktu arkadaşımda yoktu çok zor allahım yardımcın olsun zmanla alışılıyor ama ilk dönemler eşime çok çektirdim ne yalan söyleyim

zaten eşim olmasaa nasıl geçer bilmiyorum...ben bir de çalışmıyorum ankaraya geldiğimden beri yani 2 senedir...çok sosyal bi hayattan sınra eve kapanmak çok zor oldu....çalışmadığım içinde arkadaş edinmek daha zor oluyor tabi...bebeğim ümidim inş....

evet canım bende aktif bir üniversite hayatından sonra ankaradan çok küçük bir şehire gelin gitmiştim iş imkanı olmadığı için çalışmıyordum ve çok zordu ama zamanla eşimin iş arkadaşları ile yaşıtımız olan akrabaları ile görüşmeye başladık ondan sonra daha iyi oldu hayatımız hatta bazen her akşam evde misafir oluyor ya da biz biryerlerde oluyorduk

şimdi ankaradayız o küçük şehri değil ama arkadaşlarımızla akşam muhabbetlerimizi çok özlüyorum doğrusu

Kızlar ikinizin yazdıklarınıda okudum.ailenizden uzakta tanımadığınız şehirlerdeki yalnızlık çok zor bunu biliyorum yaşadımda kendimce ama benim ailem yakın eşimin aileside benim yalnızlığım daha farklı sanki.Arkadaşlarımda var çok şükür hepsiyle görüşüyorum seviyorumda ama ne biliyim onlar yokken kendimi çok farklı hissediyorum.

Selam kızlar.Ben şu günlerde çok gerginim.En son bebişimin kalp atışlarını duyduk.Doktorum 2li test için 5 ağustosa randevu verdi çok korkuyorum.Çevremdeki insanlarda beni çok kaygılandırıyor.Heveslenme daha çok küçük falan her sabah korkuyla uyanıyorum o minik kalbi atıyomu acaba diye?Hamile kalmadan önce plan yapardım şunu yapıcam şunları alıcam diye inanın hayal kurmaya bile korkar oldum.Neden mutluluğumuzu yaşayamıyoruz hep bi endişeyle beklemek zorunda mıyız?

aynenn canımmm aynennnnnnnnnn benimde doktor 4üne verdi randavuyu.. ama hala hep korkuyla yaşıyorumm.Allahım yardımcımız olsun :Saruboceq:

evet canım iki hafta üst üste raporluydum doktorum yada doktorlar diyim çünkü 3 farklı doktora gidiyorum durum kesinleşemediği için en son bi doç doktora gidiyorum o bebeğin aşağıda yerleştiğini ve bu nedenle düşük riski olduğunu ve ilerde erken doğum olabileceğini ama kırmızı kanama haricinde diğerlerinden korkmamam gerektiğini bunun tek çözümü istirahat olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem kontrole diğer doktorda rahimin kalp şeklinde olduğunu ve bu durumlarda düşük riskinin çok olduğunu olmazsada erken doğum olacağını söyledi böyle yani canımm benimde kafam çok karıştı artık biri aşağıya yerleşmiş olduğunu rahmin kalp şeklinde olmadığını diğeri öyle olduğunu söylüyo yarın ikisine de kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecekler

İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım dinlenmek en iyi ilaç zaten biz hamişlere umarım yarın iyi haberler alırsınzemuszemus

Selam kızlar...
bişi merak ediyorum,ben 2 kez doktora gittim şimdiye kadar,ilki kese için,ikincisi kalp atışları:ecrin_bebek: şimdi 12.haftayı beklicez,sanki çok ara var gibi yada ben mi çok sabırsızım ne dersinizz?:hulya:

kızlar beni de listenize ekler misiniz :) SAT 19 Mayıs kilo 64 beklenen doğum tarihi 23 Şubat 2011 inşallahhh

Selam kızlar...
bişi merak ediyorum,ben 2 kez doktora gittim şimdiye kadar,ilki kese için,ikincisi kalp atışları:ecrin_bebek: şimdi 12.haftayı beklicez,sanki çok ara var gibi yada ben mi çok sabırsızım ne dersinizz?:hulya:

Aynen ben de öyle mucizee :kedi: Doktor 1 ay sonra gel deyince şaşırdım. Hatta eşim başka dr a gideriz dedi kaydirigubbakcemile3 Ya onu her hafta görmek istiyorumm :CüvCüv:

Aynen ben de öyle mucizee :kedi: Doktor 1 ay sonra gel deyince şaşırdım. Hatta eşim başka dr a gideriz dedi kaydirigubbakcemile3 Ya onu her hafta görmek istiyorumm :CüvCüv:

ayyy kızlar doktor amcamızın yanından geldik...kocaman olmuş annesi deyince doktorum yüreğim yerinden fırlayacak gibi oldu..sadece baş ve gövde seçilebiliyor ultrasonda..20-25 gün sonra tekrar gel hem testlerini yapalım dedi....babanıza da fotoğraf yollayalım dedi...3 tane vesikalık fotoğrafım oldu fındık kurdumun :)):)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back