Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlarrrr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
aynen bende çok korkuyorum bişey olacak diye
çünkü bana çok nazar değiyor yabancı bi ortama gitmeye korkuyorum artık:gitme:
5 ay sonra inşallah nasip olursa hollandaya gideceğim ailemin yanına orda yapacağım ben doğumumu artık cicilerini ordan alırım:dance:
evet canım boş yere dr a vereceğin paraya bebişine bişeyler alabilirsin (şimdi değil tabi parayı biriktirip alışveriş sonra )
kızlar birşey sormak istiyorum avmlere gittiğinizde kapılardaki o güvenlik koridorundan geçiyormusunuz zararı yok deniyor ama
kızlar bebişlerimizin cinsiyeti 3. ayın sonunda öğrenebilirmişiz
o zaman 2 haftamız kaldı bizimmmmmdelikafadulden
günaydın :) nasılsınız ben bugün çok iyi hissediyorum.ama kızlar kıyafetlerim hiç olmuyo artık göbek çıktı ben kilo diyorum. eşim normal kilo gibi durmuyo bebiş galiba diyo.hamille pantolonu aldım rahat ettim göbek bol olunca iyi oluyor tavsiye ederim:))))
günaydın canımgünaydın hanımlarrrr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
günaydın :) nasılsınız ben bugün çok iyi hissediyorum.ama kızlar kıyafetlerim hiç olmuyo artık göbek çıktı ben kilo diyorum. eşim normal kilo gibi durmuyo bebiş galiba diyo.hamille pantolonu aldım rahat ettim göbek bol olunca iyi oluyor tavsiye ederim:))))
Canım ben gördüm bir hamiş ordan geçmedi.Ama onun göbiş kocamandı.:)))
bende artık geçerken söyliyim diyorum geçmeyin diyor çünkü büyükler bende geçmiycem artık :)))
günaydın canım
benim kıyafetler oluyor hala bizim için erken daha hamiş kıyafetleri
internette zararı yok yazıyor bende karnım belli olmadığı için geçiyordum izin vermezler diye ama geçen hafta sonu kızdı eşim neden hala geçiyorsun diye artık bende geçmiyorum
Günaydın canım valla bebişim benim pek uslu bugün teyzesi bulantı kusma yok sen nasılsın canım
Annenlerin yanına mı gideceksin canım doğuma.en güzeli zaten annişlerin yanında olması.ınş. sağlıcakla gelir bebişin.
Canım ben gördüm bir hamiş ordan geçmedi.Ama onun göbiş kocamandı.:)))
bende artık geçerken söyliyim diyorum geçmeyin diyor çünkü büyükler bende geçmiycem artık :)))
Senin bebiş bizden büyük ama ilk öğrenen sen olacaksın galiba o zaman çünkü biz daha 9 haftalığız teyzesi
sürmeli senin baya olmuş ben daha 7 haftalıkım senin nekadar oldu
günaydın hanımlarrrr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo
Senin bayamı göbiş çıktı canım ya sen kaç haftalıksın bizden büyüksün o zaman benimde belli oluyor ama o kadarçok çıkmadı ya :))
kızlar bu birden fazla alıntı yapmayı nasıl yapıyorsunuz
kızlar kıyafetten bahsetmişsiniz ayy bende hiçbirine sığmıyorum yaa
eşofmanla geziyorum
spor tarzında hamilelik alacağım bu hafta kocamın kesesini biraz daraltacağım ama napıyımm bebişimiz için :)))
evet canım bebişimin ora vatandaşı olmasını istiyorum rahat gidip gelebilmem için
10 haftalık olduk buğün canımopuyorumnanaktan
nesli ile aynı günde doguracagız heralda
biz iyiyiz canım sen nasıl oldun bebiş nasıl sen nasılsın:uhm:
yani bende anlamadım nasıl bu kadar çıktığını ama hiç bir pantolonum olmuyor:) annem bazı hamilelerin karnının çabuk belli olduğunu söyledi belki doğrudur çünkü daha 7 haftalığım:)zemuszemus
tamam canım çözdüm sağolalıntı yap'ın yanında "no" varya canım ona tıkla hangi mesajları almak istiyorsan onlara yap sonradan alıntı yap tuşuna bas.
evet biz sürmeliyle aynı zamanda yapıcaz galiba ilk şubat anneleri biz olucaz allah nasip ederse ama ben korkuyorum benim erken doğum tehlikem var hergün nerdeyse az az kanamam oluyo artık alıştım o kadar normal gelmeye başladıki yarın doktora gidicez bakalım o ne diyeccek herşeyin hayırlısı allah nasip ederse inş. görürüz o günleri
mrb arkadaşlar....bizde bugün iyiyiz çok şükür.... dün çok bulantım vardı ama bugün güzel uyandık....bebek kıyafetlerinden bahsetmişsiniz arkadaşlar bende çok zor tutuyorum kendimi alışveriş yapmamak için ama biraz daha sabretmem lazım galibabizim anneannemizde frenliyor biraz önceden çok bişiler almanın uygun olmadığını söylüyor ama ben bebeğimin herşeyini özenle hazırlmak istiyorum ama bir yandanda özenmeye korkuyorum....allah korusun ya...kötü bişey düşünmemek lazım demi...ya arkadaşlar ben bu aralar duygusallık konusunda çok gelgitler yaşıyorum....ağlıyorum sürekli....hiç bir problemim,sıkıntım olmamasına rağmen zaman zaman kendimi çok mutsuz hissediyorum...eşimde çok üzülüo...sizde yaşıyormusunuz bunun gibi şeyler...herkese sağlıklı mutlu günler dilerimm
Geçen haftalarda sürekli izne çıkmıştın dimi canım.Birşey sorucam yalnış anlamazsan eğer dr.bu kanamaların neden kaynaklandığını söylemiyormu yada bazı hastalara kanama için ilaç veriyorlar ya seninle ne zaman denk gelsek böyle kanamam var diyorsun ya dr.bunun için birşey yapamıyormu hani kanamayı durduracak birşeyler
evet canım iki hafta üst üste raporluydum doktorum yada doktorlar diyim çünkü 3 farklı doktora gidiyorum durum kesinleşemediği için en son bi doç doktora gidiyorum o bebeğin aşağıda yerleştiğini ve bu nedenle düşük riski olduğunu ve ilerde erken doğum olabileceğini ama kırmızı kanama haricinde diğerlerinden korkmamam gerektiğini bunun tek çözümü istirahat olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem kontrole diğer doktorda rahimin kalp şeklinde olduğunu ve bu durumlarda düşük riskinin çok olduğunu olmazsada erken doğum olacağını söyledi böyle yani canımm benimde kafam çok karıştı artık biri aşağıya yerleşmiş olduğunu rahmin kalp şeklinde olmadığını diğeri öyle olduğunu söylüyo yarın ikisine de kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecekler