tahlillerim salıya kaldı
ayyy sinir oldum yaa bişeyde demiyorlar
doktorum bakmıyor ultrason bölümü ayrı
sonuc doktora gidiyor 2 saat sonra alcam
ayh sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile3
ne tahlili yaptı da canım salıya kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahlillerim salıya kaldı
hadi bakalım canım inş hayırlısı olur hakkında,ben keseyi gördüm canım geçen hafta bugünde gittim biraz daha iyiymiş düşük tehlikem vardı ama asıl haftaya tam net görürürz dedi bebeğide görücez haftaya cuma inş.
canım ya nasıl heyecanlısın :)tahlillerim salıya kaldı
ay inanmıyorumm şubatt anneleride gelmeye başlamışş
ben aralık annesiyimmm
maşallah dolmaya başlamış buralar bende 2010 şubat annesiyim.inşallah bende bu duyguları bir daha yaşarım bir daha hamile kalırım inanılmaz güzeldi hamilelik ve doğum.günleri sabırsızlıkla saydığımız geçmiyor değimiz günler o kadar geçtiki.yavrularımızın kk kardeşleri bile gelmeye başladı
sorunsuz sıkıntısız güzel hamileliikler dilerim kızlar inşallah hepiniz sağ sağlim kucaklarsınız meleklerinizi
Çok sordum biliyorum ama bir sorum daha var benim.En son adetim 12 mayıs.Ama ihtimali olan tarih ise 21-25 mayıs arası.9 haziranda da yeniden adet olmam gerekiyor.
2 haftalık bir süreçte belli olur mu? Yoksa temmuzda mı kesinleşir?arkadaşlar çok özür dilerim açık yazdım çünkü çok fazla bilgim yok bu konuda birde tedirginim.İçimdeki bir histe olacak gibi diyor.
canım temmuza kalmaz öğrenmen ben geçen sene sat 22 mayıstı 23 haziranda öğrendim iki koyu çizgi çıkmıştı açıkta değil.çok merak ediyorsan ilişkiden 7 gün sonrasını gösteren gebelik testleri var eczanelerde onlardan alabilirsin
kızlar herkese merhaba hamile olan arkadaslara sorunsuz hamilelik dönemi diliyorum insaallah darısı basımıza. bende subat annesi olmak istiyorum sat 17 mayıs 13 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:
ne tahlili yaptı da canım salıya kaldı
hadi bakalım canım inş hayırlısı olur hakkında,
canım ya nasıl heyecanlısın :)
İnş herşey dilediğin gibi olur..
ay inanmıyorumm şubatt anneleride gelmeye başlamışş
ben aralık annesiyimmm
maşallah dolmaya başlamış buralar bende 2010 şubat annesiyim.inşallah bende bu duyguları bir daha yaşarım bir daha hamile kalırım inanılmaz güzeldi hamilelik ve doğum.günleri sabırsızlıkla saydığımız geçmiyor değimiz günler o kadar geçtiki.yavrularımızın kk kardeşleri bile gelmeye başladı
sorunsuz sıkıntısız güzel hamileliikler dilerim kızlar inşallah hepiniz sağ sağlim kucaklarsınız meleklerinizi
kızlar herkese merhaba hamile olan arkadaslara sorunsuz hamilelik dönemi diliyorum insaallah darısı basımıza. bende subat annesi olmak istiyorum sat 17 mayıs 13 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:
Canım benim öncelikle lütfen üzülme.kızlar sonucumu aldım
kese gözüktğ ama bebek gözükmedi
ve düşük tehlikem varmışmafoldumben
ilişki yasaklandı
bol ye hiç aç kalma dedi drm
heyecanlıyım ve korkuyorum mafoldumben
hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun...merhaba , bende şubat 2011 annesi olucam Allah kısmet ederse. 6 haftalık hamileyimşu an. bu hafta kesem göründü. inşallah 10 gün sonra yine gideceğim dr a.
Canım birşey sormak isterim hatta genel bir soru da olabilir.merhabalar sanırım bende şubat annesi olucam sat 6 mayıs. İki gün önce dayanamayım test yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı.Sanırım kendimi tam hazır hissetmiyormuşum bunu 2 çizgiyi görünce anladım ilk denememizdi bu ay.bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.Şuan tek hissettiğim şey endişe ve üzüntü malesef :a015:
kızlar sonucumu aldım
kese gözüktğ ama bebek gözükmedi
ve düşük tehlikem varmışmafoldumben
ilişki yasaklandı
bol ye hiç aç kalma dedi drm
canım hiç üzülme benimde düşük tehlikem var ama bu sadece bizim sancımız var ondan dolayı dikkat ettiğin sürece hiç bişe olmaz allahın izniyle progestoron vermedimi sana ben geçen haftadan beri kullanıyorum bugün gittiğimde daha iyi dedi ama ilaca devam dedi hayırlısı hepimiz için