• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben keseyi gördüm canım geçen hafta bugünde gittim biraz daha iyiymiş düşük tehlikem vardı ama asıl haftaya tam net görürürz dedi bebeğide görücez haftaya cuma inş.:emir_bebek:
hadi bakalım canım inş hayırlısı olur hakkında,
tahlillerim salıya kaldı
ayyy sinir oldum yaa bişeyde demiyorlar
doktorum bakmıyor ultrason bölümü ayrı
sonuc doktora gidiyor 2 saat sonra alcam
ayh sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile3
canım ya nasıl heyecanlısın :)
İnş herşey dilediğin gibi olur..

maşallah dolmaya başlamış buralar bende 2010 şubat annesiyim.inşallah bende bu duyguları bir daha yaşarım bir daha hamile kalırım inanılmaz güzeldi hamilelik ve doğum.günleri sabırsızlıkla saydığımız geçmiyor değimiz günler o kadar geçtiki.yavrularımızın kk kardeşleri bile gelmeye başladı
sorunsuz sıkıntısız güzel hamileliikler dilerim kızlar inşallah hepiniz sağ sağlim kucaklarsınız meleklerinizi

maşallah dolmaya başlamış buralar bende 2010 şubat annesiyim.inşallah bende bu duyguları bir daha yaşarım bir daha hamile kalırım inanılmaz güzeldi hamilelik ve doğum.günleri sabırsızlıkla saydığımız geçmiyor değimiz günler o kadar geçtiki.yavrularımızın kk kardeşleri bile gelmeye başladı
sorunsuz sıkıntısız güzel hamileliikler dilerim kızlar inşallah hepiniz sağ sağlim kucaklarsınız meleklerinizi

teşekkürlerr:emir_bebek:

Çok sordum biliyorum ama bir sorum daha var benim.En son adetim 12 mayıs.Ama ihtimali olan tarih ise 21-25 mayıs arası.9 haziranda da yeniden adet olmam gerekiyor.
2 haftalık bir süreçte belli olur mu? Yoksa temmuzda mı kesinleşir?arkadaşlar çok özür dilerim açık yazdım çünkü çok fazla bilgim yok bu konuda birde tedirginim.İçimdeki bir histe olacak gibi diyor.

canım temmuza kalmaz öğrenmen ben geçen sene sat 22 mayıstı 23 haziranda öğrendim iki koyu çizgi çıkmıştı açıkta değil.çok merak ediyorsan ilişkiden 7 gün sonrasını gösteren gebelik testleri var eczanelerde onlardan alabilirsin

canım temmuza kalmaz öğrenmen ben geçen sene sat 22 mayıstı 23 haziranda öğrendim iki koyu çizgi çıkmıştı açıkta değil.çok merak ediyorsan ilişkiden 7 gün sonrasını gösteren gebelik testleri var eczanelerde onlardan alabilirsin

Teşekkür ederim canım.Şükür ya o kadar sabretmek zor çünkü.
5 gün sonra regl olmam gerekiyor, 5 gün daha sabrederim eğer olmazsa test yapcam.
Sanırım ozaman kesinleşir?
Bu arada Allah bağışlasın bebeğini.Doğum tarihiniz ne zamandı ?

kızlar herkese merhaba hamile olan arkadaslara sorunsuz hamilelik dönemi diliyorum insaallah darısı basımıza. bende subat annesi olmak istiyorum sat 17 mayıs 13 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:

kızlar sonucumu aldım
kese gözüktğ ama bebek gözükmedi
ve düşük tehlikem varmışmafoldumben
ilişki yasaklandı
bol ye hiç aç kalma dedi drm

ne tahlili yaptı da canım salıya kaldı

tüm tahliller canım
saglıklı değilmi diye

hadi bakalım canım inş hayırlısı olur hakkında,

canım ya nasıl heyecanlısın :)
İnş herşey dilediğin gibi olur..

heyecanlıyım ve korkuyorum mafoldumben

ay inanmıyorumm şubatt anneleride gelmeye başlamışş
ben aralık annesiyimmm

tebrik ederim canım forumdakı yengem gurbet_gelinide aralık annesiopuyorumnanaktan

inşallahhhopuyorumnanaktan

kızlar herkese merhaba hamile olan arkadaslara sorunsuz hamilelik dönemi diliyorum insaallah darısı basımıza. bende subat annesi olmak istiyorum sat 17 mayıs 13 haziranı sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:

inşallah gelir bebişinopuyorumnanaktan

merhaba , bende şubat 2011 annesi olucam Allah kısmet ederse. 6 haftalık hamileyimşu an. bu hafta kesem göründü. inşallah 10 gün sonra yine gideceğim dr a.

merhabalar sanırım bende şubat annesi olucam sat 6 mayıs. ıki gün önce dayanamayım test yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı.Sanırım kendimi tam hazır hissetmiyormuşum bunu 2 çizgiyi görünce anladım ilk denememizdi bu ay.bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.Şuan tek hissettiğim şey endişe ve üzüntü malesef :a015:

Kızlar merak etmeyin 4 haftalık hamile iken ögrendim ama kesede bebek 7 haftamda gözüktü içinizi ferah tutun.
ınşallah sağ salim kucağınıza alırsınız Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şimdi size belki boş gelecek ama ilk hamileliği olanlar zaman ilerledikçe ne kadar şanslı olduğunuzu anlayacaksınız hele kucağınıza alınca herşey bitecek işte yeniden doğduğunuz gün o gündür.soracağınız birşey olur ise 2010 şubat anneleri olarak hazırız.opuyorumnanaktan

bende subat 2011 annesi olacam insallah:) gecen hafta cuma bebisimin benimle oldugunu ögrendim:) coooook mutluyum allahim herkese tatdirir insallah bu duyguyu...doktora gitmedim daha kismetse haftaya carsamba...
4+2 haftalik hamileyim:) 9 subatda bebisimi kucagima alacam allahin izniyle:)

kızlar sonucumu aldım
ilişki yasaklandı

heyecanlıyım ve korkuyorum mafoldumben
Canım benim öncelikle lütfen üzülme.
Biliyosun bu anda psikolojik durumlar çok önemli, öyle iş falanda yapma.
allaha sığınıp dua etmek en güzeli.Dualarım yanında olsun...
merhaba , bende şubat 2011 annesi olucam Allah kısmet ederse. 6 haftalık hamileyimşu an. bu hafta kesem göründü. inşallah 10 gün sonra yine gideceğim dr a.
hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun...
merhabalar sanırım bende şubat annesi olucam sat 6 mayıs. İki gün önce dayanamayım test yaptım 2. çizgi silik de olsa çıktı.Sanırım kendimi tam hazır hissetmiyormuşum bunu 2 çizgiyi görünce anladım ilk denememizdi bu ay.bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.Şuan tek hissettiğim şey endişe ve üzüntü malesef :a015:
Canım birşey sormak isterim hatta genel bir soru da olabilir.
İlişkiden hemen sonra wc ye gittinmi?bekledin mi?
Bu arada Rabbim hayırlı etsin, yüzünün akıyla çıkarsın inş

bazısında wc ye gittim bazende gitmedim ama genelde ben ilişkiden sonra uyumayı tercih ediyorum.Ama özel bi çaba (kalça altına yastık koyma vs) göstermedim

anladım canım teşekkür ederim.Benim planımda yok şuan hamilelik aslında ama bu ay şüphem var.Tamda yumurtlama zamanında.
Eşimle ayrıyız ama bu ay tayini olabilir.Tyini olursa hamile olmak korkutmada tayin olamzda hamile kalırsam o zaman zor zamanlar beni bekliyor diyeceğim :(

karmakarışık duygular içerisindeyim kızlar:gitme:

kızlar sonucumu aldım
ilişki yasaklandı

canım hiç üzülme benimde düşük tehlikem var ama bu sadece bizim sancımız var ondan dolayı dikkat ettiğin sürece hiç bişe olmaz allahın izniyle progestoron vermedimi sana ben geçen haftadan beri kullanıyorum bugün gittiğimde daha iyi dedi ama ilaca devam dedi hayırlısı hepimiz için:emir_bebek:

Back