tam olarak dükkanın ismini bilmiyorum lcw i sokağından girince forbese gelmeden sağda pantolon dışında hamilelere başka bişey yok normal mağaza onlarıda arada getiriyolarmış dışarı asıyorlar bi kaç tane dün vardı
bedenleri var mı canım ya hep büyük bedeb getiriolar birdepaltolonun nasıl
çok çeşit yok 1-2 model 1-2 beden ben nerdeyse 70 kilo oldum bana oldu benim aldığım dar paça kot ...
çok çeşit yok 1-2 model 1-2 beden ben nerdeyse 70 kilo oldum bana oldu benim aldığım dar paça kot ...
bu fiyata hamile kıyafeti bulmak zor ben görünce kaçırmayım dedim bakın fotosunuda koyuyorum
bu fiyata hamile kıyafeti bulmak zor ben görünce kaçırmayım dedim bakın fotosunuda koyuyorum
kızlar selam,,,
merak ettinizmi beni bilmiyorum,ben yatıyorum sürekli, lekelenme tarzı kanamalarım devam ediyor...üzgünüm çokk ama tek tesellim kaç dr baktı bebişimdemde de bendede bişi yok açılma vs yok, şükür ama devam ediyor işte:gitme:
bazen bazı gebelerde sebepsiz kanama 6.aydan doğuma kadar devam ediyormuş,bebiş sağlıklı doğuyormuş ama...inşallah sağlıkla doğar bebişim...
iş konusundada evden uzaktan bağlantı ile yatarak çalışıyorum:) haftada 1 günde işe gidicem böyle idare edebilirim heralde...
hepinizi çok merak ediyoorum umarım hers-kes çok iyidir,dualarınızı benden esirgemeyin lütfena.s.
kızlar hepinize iyi akşamlar
çağlayan çok az zencefil oldukça iyi geliyormuş internette okudum bilgin olsunNapıyosunuz kızlar benim midem çok bulanıyor(
kıyamam şeker ,oksijen ya da su eksikliğindendir bunları yap geçiyor ben hep öyle atlattımbenimde başım ağırmaya başladı((
kıyamam canım geçmiş olsun...sen yine de çok dikkat etkızlar selam,,,
merak ettinizmi beni bilmiyorum,ben yatıyorum sürekli, lekelenme tarzı kanamalarım devam ediyor...üzgünüm çokk ama tek tesellim kaç dr baktı bebişimdemde de bendede bişi yok açılma vs yok, şükür ama devam ediyor işte:gitme:
bazen bazı gebelerde sebepsiz kanama 6.aydan doğuma kadar devam ediyormuş,bebiş sağlıklı doğuyormuş ama...inşallah sağlıkla doğar bebişim...
iş konusundada evden uzaktan bağlantı ile yatarak çalışıyorum:) haftada 1 günde işe gidicem böyle idare edebilirim heralde...
hepinizi çok merak ediyoorum umarım hers-kes çok iyidir,dualarınızı benden esirgemeyin lütfena.s.
dualarım seninle benimde doktorum sölemişti bazıları kanamalı geçirirlermiş ve bebekte sorun olmazmış inş seninkide öledir sağlıklı bi şekilde kvuşursun bebeğine...kızlar selam,,,
eskiler bu aydan sonra başlayan bulantılara bebek saçlanır derlermiş:ecrin_bebek:Napıyosunuz kızlar benim midem çok bulanıyor(
ayy canım çok saol ama ben kendimi baya kötü hissetmeye başladım hiç bu kilolara gelebileceğimiz hayal etmezdim :))))dahada ne kadar alıcağım malum bu arada 69 kiloyum düz hesap 70 nasıl olsa bi haftaya 70 olur:))))))))))yeşim ben de çok beğendim:))))
bu arda çok aldım diyosun ama
ben 6 kilo aldım 70 oldum:)))))
sen 11 aldın 70 oldun :)))))
gayet güzel görünüyosun
kızlar selam,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?