2011 Şubat Anneleri

tam olarak dükkanın ismini bilmiyorum lcw i sokağından girince forbese gelmeden sağda pantolon dışında hamilelere başka bişey yok normal mağaza onlarıda arada getiriyolarmış dışarı asıyorlar bi kaç tane dün vardı

bedenleri var mı canım ya hep büyük bedeb getiriolar birdepaltolonun nasıl

bu fiyata hamile kıyafeti bulmak zor ben görünce kaçırmayım dedim bakın fotosunuda koyuyorum

Eklentiler

• $DSC00917.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 32
kızlar selam uzun zamandır bebişimin hareketini hissediyorum.2 gündür kaburgamın altında bir baskı oluyor.acaba bebğin pozisyonundan mı kaynaklanıyor?hatta hareketlilik desem yanlış olmaz.merak ediyorum sizde de oluyor mu?

yeşim ben de çok beğendim:))))
bu arda çok aldım diyosun ama
ben 6 kilo aldım 70 oldum:)))))
sen 11 aldın 70 oldun :)))))
gayet güzel görünüyosun

kızlar selam,,,

merak ettinizmi beni bilmiyorum,ben yatıyorum sürekli, lekelenme tarzı kanamalarım devam ediyor...üzgünüm çokk ama tek tesellim kaç dr baktı bebişimdemde de bendede bişi yok açılma vs yok, şükür ama devam ediyor işte:gitme:

bazen bazı gebelerde sebepsiz kanama 6.aydan doğuma kadar devam ediyormuş,bebiş sağlıklı doğuyormuş ama...inşallah sağlıkla doğar bebişim...

iş konusundada evden uzaktan bağlantı ile yatarak çalışıyorum:) haftada 1 günde işe gidicem böyle idare edebilirim heralde...

hepinizi çok merak ediyoorum umarım hers-kes çok iyidir,dualarınızı benden esirgemeyin lütfena.s.

Çok geçmiş olsun canım senin ve bebeğinin iyi olduğunuza çok sevindim dikkat et kendine iş falan sakın yapma artık böyle idare edicez ne yapalım ağrılı sızılı onların o mis gibi kokularını duyana kadar böyle şeylere katlanıcaz yeterki onlar sağlıkla gelsinler aramıza

kızlar hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

Napıyosunuz kızlar benim midem çok bulanıyor (
çağlayan çok az zencefil oldukça iyi geliyormuş internette okudum bilgin olsun
benimde başım ağırmaya başladı ((
kıyamam şeker ,oksijen ya da su eksikliğindendir bunları yap geçiyor ben hep öyle atlattım
kıyamam canım geçmiş olsun...sen yine de çok dikkat et

sana daaaa.

dualarım seninle benimde doktorum sölemişti bazıları kanamalı geçirirlermiş ve bebekte sorun olmazmış inş seninkide öledir sağlıklı bi şekilde kvuşursun bebeğine...
Napıyosunuz kızlar benim midem çok bulanıyor (
eskiler bu aydan sonra başlayan bulantılara bebek saçlanır derlermiş:ecrin_bebek:
yeşim ben de çok beğendim:))))
bu arda çok aldım diyosun ama
ben 6 kilo aldım 70 oldum:)))))
sen 11 aldın 70 oldun :)))))
gayet güzel görünüyosun
ayy canım çok saol ama ben kendimi baya kötü hissetmeye başladım hiç bu kilolara gelebileceğimiz hayal etmezdim :))))dahada ne kadar alıcağım malum bu arada 69 kiloyum düz hesap 70 nasıl olsa bi haftaya 70 olur:))))))))))

iyi akşamlarrrrr.....

çok geçmiş olsun canımmm bizler iyiyiz şükürr.aman dikkat et kendini yormamayaa muck muck

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…