2011 Şubat Anneleri

yeşimcim maşallah kocaman olmuş oğlun, gözün aydın.

çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle.

yeşim senin ticker da bi yanlışlık mı var?????
sen benden daha öndesin ama daha çok günün kalmış görünüyo
bende mi yanlışlık acaba

sen 25+4 sün ve 11 gün kalmış görünüyo

ben 24+6 yım ama 106 gün kalmış görünüyo

niye böyle kiii????????????

herkese merhaba arkadaşlar,
bugün çok yorucu geçti, biraz dinlenip ancak gelebildim. sabah erken dr. randevumuz vardı. oğlumu gördüm herşey yolunda çok şükür. 500 gr, 28 cm olmuş yavrum. bayramdan sonra kontrole çağırdı, hem aylık rutin kontrol yapılacak hem de şeker yüklemesi.

sena da 24+1 onun da 11 günü kalmış

yeşim sanırım sende bi yanlışlık var ama otomatik hesaplıyo niye böyle oldu onu çözemedim ben

canım kendini bir daha yorarsan sana klava: yla vurucazzz anlaştıkmıı :uhm:
vurun valla hakettim ben bunu bebeişimi çok ihmal ettim çok

hadi ya neler söylediki merak ettim şimdi banada herkes sakın onu bırakma doğumdan çok memnun kaldık diyolar onda doğuranlar. Ameliyatı çokmu uzunmuş ki.Ameliyat dediği sezeryan filan değil o zman.Bende 4 Kasıma randevu aldım.Bana bişey demediler ama bakalım bu sefer nasıl olacak yalnız şu var bugün rapor almaya gittim 3 buçuk gibi o saatlerde in cin top oynuyor o saatleremi alsak randevuyu acaba dedim içimden. Ben sendikalı olduğum için 12 tl veriyorum her muayeneye Allahtan o yönden rahatım.Ercan Beye ben bir kez gitmiştim biliyosun adam bomboş zaten haliyle ilgileniyor.Yani iyi gibi gelöişti ama dediğim gibi erkek olduğu için yanımda kendimi pek de rahat hissedememiştim.Valla bu gidişle doğumda hastaneye gidince kapanın elinde kalcaz.Kime denk gelirsek artık Bu arada şu buluşma işinide bi ayarlayalım kızlar.Ben bu pazar müsaitim mesela öbür hafta sonu bursaya gidiyoruz gerçi benim için farketmez haftaiçide olur ama siz çalışıyosunuz tüm gün.

Herkescikler gitmiş ben çıkıyorum görüşürüz kızlarrr bol tepikli bi akşam sizin olsun

Selam hanımlaaarrr.... uzun süre uğrayamadım topicimize.İşler biraz yoğun.Daha doğrusu şu an bizim firmanın sitesine ürün ekliyorum ve dikkatimi dağıtmamam lazım o yüzden KK'ya çok az takılıyorum.
Sizler nasılsınız? Umarım yaramaz durumlar yoktur kimsede.
Ben ve kızım takılıyoruz kendi çağımızda :) Kızım çok inatçı hep kendi keyfine göre hareket diyor.Bazen onu bitter çikolata ile kandırıyorum ama artık ona bile çok kanmıyor.Sadece 1-2 tekmelik kanıyor kaydirigubbakcemile3
Artık iyice kemikleştiğini hissediyorum... Özellikle eğilip kalkarken falan çok daha net hissediliyor.
Rabbim bu zamanları da kolayca ve sağlıkla atlatmamızı nasip etsin inşallah.
Şu süt olayını ilk kez duydum :ecrin_bebek:... Konuyla ilgili birşeyler öğrenirseniz bana da özelden mesaj atar mısınız? Bu ara girip okuyamıyorum topic geçmişini.
hediyelerimizi ne zaman gönderiyoruuuuzzz?

selam canım hediyeler ayın 25.inde gönderiliyor, 30unda herkese hediyesi ulaşmış olacak.

yeşim senin ticker da bi yanlışlık mı var?????
sen benden daha öndesin ama daha çok günün kalmış görünüyo
bende mi yanlışlık acaba

evet canım bende farkettim ben ticker yapmayı bilmiyorum bi arkadaş yardımcı olmuştu saolsun.. günüm yalnış yazılı heralde nasıl düzeltilirki acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…