benimde başım ağırmaya başladı(([/QUOTE
benimde bazen oluyor kolanyayla ovunca hemencik geçiyor ...inş sanada iyi gelir
merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..
kızlar selam,,,
merak ettinizmi beni bilmiyorum,ben yatıyorum sürekli, lekelenme tarzı kanamalarım devam ediyor...üzgünüm çokk ama tek tesellim kaç dr baktı bebişimdemde de bendede bişi yok açılma vs yok, şükür ama devam ediyor işte:gitme:
bazen bazı gebelerde sebepsiz kanama 6.aydan doğuma kadar devam ediyormuş,bebiş sağlıklı doğuyormuş ama...inşallah sağlıkla doğar bebişim...
iş konusundada evden uzaktan bağlantı ile yatarak çalışıyorum:) haftada 1 günde işe gidicem böyle idare edebilirim heralde...
hepinizi çok merak ediyoorum umarım hers-kes çok iyidir,dualarınızı benden esirgemeyin lütfena.s.
vurun valla hakettim ben bunu bebeişimi çok ihmal ettim çokcanım kendini bir daha yorarsan sanaklava: yla vurucazzz anlaştıkmıı :uhm:
hadi ya neler söylediki merak ettim şimdiArtık siteye yazmasaydın arama sırası sana gelmişti canım merak ettim seni iyimişsin içim rahatladı,bugün elayla konuşurken birşeyler söyledi telefonda buğdayla ilgili aklım karıştı gene malum zaten hiç düze çıkamadık bu konuda ben karar verdim eşimlede konuştum ercan bey'i bir deniyim diyorum belki aklıma yatar
çünkü dün ben randevu için buğday hanım'ı aradım 28 için alıyım bakıyım ne diycekler dedim.28 inde ameliyatı var dedi ama genede verebilirim dedi.bende dedimki nasıl olacak o iş beklerseniz gene dedi,geçen ayki halimizi biliyorsunuz perişan olduk oralarda bu ayda aynı şeyi yaşamak istemiyorum 32 tl 'yi ben orda saatlerce ayakta durupta hiç birşey konuşamadan gelmek istemiyorum açıkçası
kızlarrrr...
şu sağlık ocağından süt almak için kaç haftalık olmak gerekiyordu
ne sütü kıss ilk defa duyuyorum
Selam hanımlaaarrr.... uzun süre uğrayamadım topicimize.İşler biraz yoğun.Daha doğrusu şu an bizim firmanın sitesine ürün ekliyorum ve dikkatimi dağıtmamam lazım o yüzden KK'ya çok az takılıyorum.
Sizler nasılsınız? Umarım yaramaz durumlar yoktur kimsede.
Ben ve kızım takılıyoruz kendi çağımızda :) Kızım çok inatçı hep kendi keyfine göre hareket diyor.Bazen onu bitter çikolata ile kandırıyorum ama artık ona bile çok kanmıyor.Sadece 1-2 tekmelik kanıyor kaydirigubbakcemile3
Artık iyice kemikleştiğini hissediyorum... Özellikle eğilip kalkarken falan çok daha net hissediliyor.
Rabbim bu zamanları da kolayca ve sağlıkla atlatmamızı nasip etsin inşallah.
Şu süt olayını ilk kez duydum :ecrin_bebek:... Konuyla ilgili birşeyler öğrenirseniz bana da özelden mesaj atar mısınız? Bu ara girip okuyamıyorum topic geçmişini.
hediyelerimizi ne zaman gönderiyoruuuuzzz?
yeşim senin ticker da bi yanlışlık mı var?????
sen benden daha öndesin ama daha çok günün kalmış görünüyo
bende mi yanlışlık acaba
manikk, naz0635, nur_45, yesimpk35
ii akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?