• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

yeşim yazdıııı meraklandırdı bizi ve söylemeden gittiii. Çok üzgünüm çoook

melocum arkamda destekleme yastığım vardı zaten ama yine de yaptıı.şöyle ayaklarımı uzatıp uyumak istiyorumm.ama yazdığım zamana bakarak şimdi daha iyiyim o zaman nerdeyse patronu arayıp izin alacaktım.ya son zamanlarda napcaz bizzz nasıl taçıcaz bu veletlerii :uhm:

nefes nefese değil ama yoruluyorum işte

arkana yastık koy canım hani o işyerinde sandalye minderleri oluyor ya

canım benyüksek lisansımı yaparken çok zorlandım ve hocalarım tez savunmasında doktoraya geleceksin diye benden söz aldı .ama o zaman hamile olmasam da çok zor gelmişti yani hem okulda çalışıp hem öğrenci olmak bir taraftan ev...şimdi senin hamileliğin de var.okumak tamam ama hayatta daha önmli şeyler var.bence bırak derim.ya da dondur en kötü ihtimalle..

canım ben fen ve teknoloji öğretmeniyim .8 yıldır mebde kadrolu çalışıyorum.5 yılönce yüksek lisans yaptım eğitim yönetiminde ve hocalarım performansımı çok beğenmişti üniversiteye geçmemi istediler,ama dedim ya sıkamadım kendimi aynı senin gibi gereksiz geldi bana.birde akademik çalışma fedakarlık gerektiriyor,zaten bir işin varsa o fedakarlığı yapamıyosun ben yapamadım yani

canım ne güzel anlatmışsın fedakarlık yaşadığın için ne kadar zor old. biliyorsun bencede en güzelini yapmışsın akdemisyensen asosaylsin ve hiçbir özelin olmuyor iş hayatı eve taşınıyor araştırmalar kağıtlar havada uçuyor eşine dostuna stresini yansıtıyorsun ve ne için yapılan çalışmalarda çok ele avuca sığacak türden değil
ama şimdi ne güzel işini yapıyorsun ve öğretiyorsun bu daha değerli bence

melocuum yemekler hazırmıış facedeki yemek sofralarınıda gördüm maşallah sana kıız

Gelelim vallahi canım akşama yemeğim yok bu akşam annemde yok gidecek yerim yurdum yok yemek için :))
Ohhh sefan olsun herşeyin hazır dinlenmişsinde bizim daha 2 saatimiz var mesai bitsin diye bekliyoruz

Bir gün çat kapı gelicem ben sana zaten aramızda yakın,bir bakmışsın arıyorum seni otogardayım gel al beni diye aklinialirimsmile
ayyyyyy...nasıl sevinirim yaaa..ne güzel olur
Kızlaar oğluşum gündüzde durmuo artıık
maşallah kuzuya...benimki gündüz hareketli gece benle uyuyor teyzesi
yeşim yazdıııı meraklandırdı bizi ve söylemeden gittiii. Çok üzgünüm çoook

melocum arkamda destekleme yastığım vardı zaten ama yine de yaptıı.şöyle ayaklarımı uzatıp uyumak istiyorumm.ama yazdığım zamana bakarak şimdi daha iyiyim o zaman nerdeyse patronu arayıp izin alacaktım.ya son zamanlarda napcaz bizzz nasıl taçıcaz bu veletlerii :uhm:
evet canım zor olacak galibaya çok zorlanırsan sıkma kendini al izin git
canım ne güzel anlatmışsın fedakarlık yaşadığın için ne kadar zor old. biliyorsun bencede en güzelini yapmışsın akdemisyensen asosaylsin ve hiçbir özelin olmuyor iş hayatı eve taşınıyor araştırmalar kağıtlar havada uçuyor eşine dostuna stresini yansıtıyorsun ve ne için yapılan çalışmalarda çok ele avuca sığacak türden değil
ama şimdi ne güzel işini yapıyorsun ve öğretiyorsun bu daha değerli bence

aynen öyle canım ve ben mutluyum zerre pişman değilim umarım sende öyle olursunopuyorumnanaktan

kızçeme karpuz patikten başladımmmmm

hayırlı olsun erkeğede olurmu olursa nasıl yapılıo banada örneğini verirmisin
ayyy...onlar epey eski canım ya...esracım gel sen de hemen, yemekler çok yazmıyorum buraya.
hem kaynatır hem yerizzzzopuyorumnanaktan

hamarat gacıı seniii bende güzel yemek yaparım ama sofra düzenini pek bilmem

ya arkadaşlar bu alt kısımda bulunan katılıyorum katılmıyorum butonları ne için var anlamadım benkaydirigubbakcemile3

Back
X