valla sahnelerdede görmek isteriz seni,gayet başarılıydı,ciddi söylüyorum çok güzel yapmışsın,ama keşke nuri alçoda olsaydı senaryoda:)
arkadaşlar sizde de mide ağrısı yanma ve gaz oluyo mu?.. ben son bir haftadır özellikle gaz problemi yaşıyorum daaaaohaoldumsmile
ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum
şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı
aklıma getirmemeye çalışıyorum artık
sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş
herşey normal dedi şimdilik bir problem yokmuş 751 gr olmuş bebşim
büyümüş tosbiğim benim
ama benimde alt kısımdaydı başı doktor dedi orada olunca görmesi daha zor oluyormuş su orarda azmış
ama bir probelm yok dedi çok yürümekten ve çok ayakta durmaktan aşağıya kayabiliyormuş benimkinin başıda aşağıya doğruydu hani doğum yaklaşırda döner ya bebek bede enişelendim ama gerçekten çok yürümüştüm eşim tabiki hemen daha yürümek yok felan demeye başladı
kızlar özledim sizi neler yapıyorsunuz geçmişe çok bakamadımhafta sonu biliyorsunuz trabzondaydım
güzel geçti ablamdan birkaç birşey aldım beşik, puset, yürüteç, bebişime aldığı kıyafetler ve bizim ufaklıklara artık küçük gelen kıyafetleri
evim o kadar karışıkki nasıl toparlayacağım bilmiyorum yavaş yavaş yıkıyyorum aldıklarımı
dünde kontrole gittim detaylı ult. girdim
çok muhteşemdi yaaa bayıldım onu izlemeye
ama yüzünü profilden bir türlü göstermedi
doktorda cd vermedi o yüzden bir daha ki sefere bakalım tekrar baktıracağım
allahtan eşim foto makinesine çekti görüntüleri özledikçe oradan bakıyorum ama çok tatlı bu benim mi dedim resmen eli sürekli ağzındaydı yine uykudan uyandırdık büyük bir ihtimalleki esnedi yerim ben onun ağzını:asigim:
ayy bende sabırsızlanıyorum pazartesi giricem bende ayrıntılıya kayınvalidemede teklif ettim sende gelmek istermisin diye.çok sevindi ilk torunu cinsiyetinide beraber öğreniriz inşallah.cd vermiyolarmıo yaaa ben çok istiyorum ablalarım uzakta onlarada göstermek istiyorum.bari bizde foto makinasıyla gidelimde vermezlerse kameraya çekeriz
kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
mrb kızlar eşimde basur var uzun zamndır ama 2 gündür çok ağrı yapıyo kocişim kıçının üstüne oturamıyor dün doktora gittik hortum sokup bakacaklarmış :)) genel anestezimi olsam diyo bende kızdım o zamn ben hep anestezili dolanayım dedim bu erkeklerin canı ne kadar tatlı birde bana normal doğum yap diyo küçücük hortumdan korkuyor ya ben ne yapayım işallah hayırlı haberler duyarım kötü bişey çıkmaz allah onları başımızdan eksik etmesin işallah bebeklerimizle güzel mutlu bi ömür geçirirz işallah
kızlar oğluşumla biz geldik özledik valla sizleri dün eşim izinliydi ev aramaya gittik giremedim bugünde saat 1 de kalktım dün çok yorulmuşum yazdıklarını okuyamadım çok fazla sayfa birikmiş sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl
bugün eşim rüyasnda bebeğimizin 23 ocakta doğacağını görmüş. hatta saati bile 11 civarındaymış. normalde sat'a göre 7 şubat, beklenen doğum tarihine doktorum 31 ocak demişti. tabi bu sadece bir rüya ama yine de heyecanlandım ohaoldumsmile
günaydın hanımlar.....
nasılsınız?şaşırabilirsiniz sabahın bu saatinde bu kızın burda ne işi var diyekaydirigubbakcemile3 5 buçukta tuvalete kalkmıştım o vakiiten beri uyku tutmadı...
eşim gececiydi ve ben kayınvalidemlerle yalnız kaldım:sinifsinif:
sabah kahvaltıdan sonra alışverişe falan çıkarız herhalde gelememm diye bende şimdi yazayım dedim....
dün akşamda geldim 12 gibi ama okumaktan yazamadım maşallah muhabbet koyuymuşkaydirigubbakcemile2
bebişlerini gören anneler gözünüz aydın bizim görüşümüzede az kaldı sayılır inşzemuszemus
ya ben geceleri çok acıkıyorum sizdede oluyor mu?kalkıp meyve yiyorum ama kesmio başka şeylerde yemek istemiyorum çok kilo almayayım die eşimde kızıo kızımı aç bırakıyorsun diye napcam bilemedimm:uhm:
burcuuuuuu nasıl sevindimmm bak annen gelemiyodu ama sen yanına aldı ne güzel prenses gbi bakarlar sana şimdi eşinin de içi rahat etmiştir canım gözü arkada kalmaz adamcağızınnnnn hem ağrılarının geçmesine daha da çok sevindim oleyy oleyyyy
eşim yanımdayken kımıldasa sessizce gösteriyorum:)benimkide aksine babasının sesini duyunca ona cevap veriyooo onunda çok hoşuna gidiyo
ama hareket halindeyken elinizi karnınıza koyunca baskı yapıyorsanız durur çünkü oda içerden sizi dinliyordur hafifçe koyun elinizi çaktırmadan
Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere
hoşgeldin şenaycımm hiç acımıyorlarmı hamile hamile iki nöbet yazmaya alsanaalsanasmile
nesliii sen olmasan şamar oğlanına dönecektim sağol canımmm şefkat gösterin bana sevin beni opuyorumnanaktan
hazır keyfimiz yerindeyken size bir smiler filmi canlandırayımmmm buyruunnn birazda gülelim
dillerim_lal yapım iftiharla sunar
zemuszemus: istanbulun arka mahallelerinde varoşlarda yaşayan bir smiler varmış
boshayallersmile:hulya: : güzel olduğu kadarda becerikliymiş
:sinifsinif:: babasını küçük yaşta kaybettiği için: yaşlı anacığıyla hayatta yapayalnız kalmış
sengözlerimebaksanab: mahallenin bıçkın delikanlısı olan ismailer smileri çok beğenmektedir::asigim:
:kedipuyorumnanaktan similer da ona karşı boş değildir
olumunekankayizsmile gizli gizli buluşur :1hug:: saklı gizli konuşurlardı
lumunekankayizsmilesmilier beyaz atlı erkeğini bulduğunu düşünmektedir.ismailer smileri istetmekte kararlıdır. :buyrunnnnnnnnn
kötükedihüso fakat aşklarının üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır
:çok üzgünüm: smilerın annsi amansız bir hastalığa yakalanmıştır:Saruboceq:
senağlama çok acil amerikada ameliyat olması gerekmektedir
:sinifsinif::gitme: fakat smilerın hiç parası yoktur
bunun için çalışması gerekmektedir;)
bilgisayar fabrikasında işe başlar
mirmirmirmir çok yorulmaktadır ama annesinin ilaç paraları için çalışmak zorundadır
kaydirigubbakcemileismailer smilerın çalışmasına çok kızmıştır
:sm_confused: anadolu erkeğidir ismailer kadınların çalışmasını hoş karşılamaz ama mecbur kabul etmiştir
zemuszemusbayanssulusmile smiler her geçen gün değişmeye farklılaşmaya başlamıştır
vereliniortakfabrikadan arkadaşlarıyla daha sık görüşüp :hihoyyyt:danceartilere gitmektedir
:bbo:ismailer bu duruma çok bozulmaktadır
:sm_cool:: yine bir gün böyle bir partiye birlikte gitmişlerdir.ismailer hiç hoşlanmasada smileri yanlız bırakmak istememiştir
::dance: çalınmış söylenmiş
:sm_cool: bol bol dans edilmiştir.
alsanaalsanasmilesmiler gitmek istemediği için ismailerle kavga etmişlerdi
ismailer gitmiştir ::1shok: fakat sabaha kadar uyuyamamıştır
:içelim: bu sırada smiler içkiyi biraz fazla kaçırmıştır::jeyyar:bunu fırsat bilen coşkun smilera yaklaşmıştır
naniknanik coşkun smileri evine bırakmak için ikna etmiştir
şutarafagitti bu durumdan yararlanma planları yapmaktadır coşkun
kaydirigubbakcemile smileri alıp kendi evine götüren coşkun onu kötü emellerine alet etmiştir:eyvahedigeldismile
:gitme: sabah uyandığında gördüğü manzara karşısında smiler şoka uğramıştır
:roflol:coşkun ise pis pis sırıtmaktadır
:çok üzgünüm: çaresiz ve mahvolmuş bir şekilde mahallesine dönen smiler ismailierın yüzüne bakamamktadır::
Çok üzgünüm çoook ismailer ise olan bitene bi anlam verememektedir
kötükedihüso coşkun smilerin peşini bırakmamaktadır evlenmek istediğini söylemekte annesinin hastalığıyla tehdit etmektedir
eyvahedigeldismile kızlık hayalleri yıkılan ve paraya ihtiyacı olan smiler çok zor durumdadır
akannehir çaresiz teklifi kabul eder
:teselli:: ismailieri terk eder
kafamçokkarıştı ismailer kendini bırakır çok üzülmüştür
::içelim: kendini içkiye verir
şişede balık olmuştur adeta...............
[
gerçekten bazen bu idareciler çok düşüncesiz olabilio... aslında erken rapor alabilirsin doktoruna söyleyip.. ben bi önceki hamileliğimde almıştım öle bi trapor..
gerçi bazı idareciler onda bile sıkıntı çıkarıyolar ama..
dillerim lasl süper olmuş:))))))))))))))))))
ben bugün nöbet raporumu verdim tamam tutmayabilirsin dedi
ama listede hala adım var
perşembe nöbet günüm zaten bahçe nöbeti ve 2 kişiydik çıkmıcam ben de:))))
sanki üstümden büyük bi yük kalkmış gibi
senaycımm sinirlenmeeee gel kız konuşalım şurda kafan dağılsınnnn
iyi akşamlar kızlar
ne güzel konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim nasılsınız bakalım bebeklerinizle ?
ben 2 gündür iyiyim eskisinden ağrım sancım azaldı artık hep böyle geçse keşke :))
nesliii sen olmasan şamar oğlanına dönecektim sağol canımmm şefkat gösterin bana sevin beni opuyorumnanaktan
hazır keyfimiz yerindeyken size bir smiler filmi canlandırayımmmm buyruunnn birazda gülelim
dillerim_lal yapım iftiharla sunar
zemuszemus: istanbulun arka mahallelerinde varoşlarda yaşayan bir smiler varmış
boshayallersmile:hulya: : güzel olduğu kadarda becerikliymiş
:sinifsinif:: babasını küçük yaşta kaybettiği için: yaşlı anacığıyla hayatta yapayalnız kalmış
sengözlerimebaksanab: mahallenin bıçkın delikanlısı olan ismailer smileri çok beğenmektedir::asigim:
:kedipuyorumnanaktan similer da ona karşı boş değildir
olumunekankayizsmile gizli gizli buluşur :1hug:: saklı gizli konuşurlardı
lumunekankayizsmilesmilier beyaz atlı erkeğini bulduğunu düşünmektedir.ismailer smileri istetmekte kararlıdır. :buyrunnnnnnnnn
kötükedihüso fakat aşklarının üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır
:çok üzgünüm: smilerın annsi amansız bir hastalığa yakalanmıştır:Saruboceq:
senağlama çok acil amerikada ameliyat olması gerekmektedir
:sinifsinif::gitme: fakat smilerın hiç parası yoktur
bunun için çalışması gerekmektedir;)
bilgisayar fabrikasında işe başlar
mirmirmirmir çok yorulmaktadır ama annesinin ilaç paraları için çalışmak zorundadır
kaydirigubbakcemileismailer smilerın çalışmasına çok kızmıştır
:sm_confused: anadolu erkeğidir ismailer kadınların çalışmasını hoş karşılamaz ama mecbur kabul etmiştir
zemuszemusbayanssulusmile smiler her geçen gün değişmeye farklılaşmaya başlamıştır
vereliniortakfabrikadan arkadaşlarıyla daha sık görüşüp :hihoyyyt:danceartilere gitmektedir
:bbo:ismailer bu duruma çok bozulmaktadır
:sm_cool:: yine bir gün böyle bir partiye birlikte gitmişlerdir.ismailer hiç hoşlanmasada smileri yanlız bırakmak istememiştir
::dance: çalınmış söylenmiş
:sm_cool: bol bol dans edilmiştir.
alsanaalsanasmilesmiler gitmek istemediği için ismailerle kavga etmişlerdi
ismailer gitmiştir ::1shok: fakat sabaha kadar uyuyamamıştır
:içelim: bu sırada smiler içkiyi biraz fazla kaçırmıştır::jeyyar:bunu fırsat bilen coşkun smilera yaklaşmıştır
naniknanik coşkun smileri evine bırakmak için ikna etmiştir
şutarafagitti bu durumdan yararlanma planları yapmaktadır coşkun
kaydirigubbakcemile smileri alıp kendi evine götüren coşkun onu kötü emellerine alet etmiştir:eyvahedigeldismile
:gitme: sabah uyandığında gördüğü manzara karşısında smiler şoka uğramıştır
:roflol:coşkun ise pis pis sırıtmaktadır
:çok üzgünüm: çaresiz ve mahvolmuş bir şekilde mahallesine dönen smiler ismailierın yüzüne bakamamktadır::
Çok üzgünüm çoook ismailer ise olan bitene bi anlam verememektedir
kötükedihüso coşkun smilerin peşini bırakmamaktadır evlenmek istediğini söylemekte annesinin hastalığıyla tehdit etmektedir
eyvahedigeldismile kızlık hayalleri yıkılan ve paraya ihtiyacı olan smiler çok zor durumdadır
akannehir çaresiz teklifi kabul eder
:teselli:: ismailieri terk eder
kafamçokkarıştı ismailer kendini bırakır çok üzülmüştür
::içelim: kendini içkiye verir
şişede balık olmuştur adeta...............
burcuuuuuu seni gördüm aşağılarda hadi gelll konuşak azcıkkkk
selam kızlar, nasılsınız bugün? ben okulda sinir krizi geçirmek üzereydim, neyse ki eve gelip rahatladım biraz. malum bizim şu nöbet durumları, okadar çok şikayet ediyoruz sizler de alıştınız artık) bu hafta listeler yenilendi ve önümüzdeki 1 ay boyunca çift gün nöbet vermişler. kasım ortasına kadar da mecburum tutmaya. haftam o zaman dolacak. ben bir gün tutunca eve nasıl geldiğimi bilemiyordum. itiraz edince değiştirdiler neyse ki.
canım ne güzel, tekirdağ benim memleketim sayılır. özendim şimdi sana. annen hem sana hem kağana bakar. dinlenirsin biraz. güzel havalarda sahilde yürürsün ohhh.
sen atlatmışsın canım, benim de yaptırmam lazım.bir ara aşı gözümde büyüyordu, şimdi de bu şeker yüklemesi
oda çok hoş canım, emzirme sandalyesi de dahil mi? özellikle ona bayıldım.
canım diğer topikte yazdım sana.
selam canım, güle güle kullan. bisikletçiler çarşısı nerde?
iyi akşamlar kızlar
ne güzel konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim nasılsınız bakalım bebeklerinizle ?
ben 2 gündür iyiyim eskisinden ağrım sancım azaldı artık hep böyle geçse keşke :))
heaa bende beni öptün sandım
kilo konusunda uzmanımız yasesedir:) 75 ile hamile kaldı aldı başını gitti:) yasase bize kilo almanın inceliklerini anlatsana:)
burcu sanada selam hoşgeldin,keyfin biraz olsun düzelmiş gibi
yok kısss ben 60la kaldımm şimdi 65.7 ümm naptın sen beni bilmiyorumkismile
Hah ha süper olmuş :)) ilahi kuşum :))kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk canımm nasılsın :) Şeniz
Amann cnm sakin ol, neyseki düzelmiş sonunda sen nerelisin cnm
iyi akşamlar cnm inş hep böyle geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?