2011 Şubat Anneleri

Dilerim_lal yok yaa bastırdığı falan yok,hafifde koysa hareket etmiyor duruyor hemen,galiba oda bizi dinliyor:)

valla sahnelerdede görmek isteriz seni,gayet başarılıydı,ciddi söylüyorum çok güzel yapmışsın,ama keşke nuri alçoda olsaydı senaryoda:)

devvamında onuda sokarız canım kadroya sen iste yeterki kötükedihüso

ben kaçar kızlar buçukta babamız gelyo yemekleri hazırlayayımmm

görüşürüz öptüm hepiciğinizi

arkadaşlar sizde de mide ağrısı yanma ve gaz oluyo mu?.. ben son bir haftadır özellikle gaz problemi yaşıyorum daaaaohaoldumsmile

olmazmı cnm ya bi lpg tüpüde benim sanırım :)
Allah korusun cnm dolanmaz kötü düşünme, hem dolansada sonu kötü olacak diye bişey yok, kağanımada doğlanmıştı sezaryen oldum
Cnm ne yazıcam bilemedim çünkü benim oğlumda erken doğum tehlikem olduğu için bebek hep aşağıda ve doğum pozisyonunda yani baş aşağı ayaklar yukarıydı, ama eğer dr normal diyorsa normaldir
Güle güle kullansın bebiş :)

Cnm bişi vermezse bile illaki ultrason çıktısı verir onu gösterirsin
Cildiyeye git cnm, zaten kadın doğumda seni oraya yönlendirecek
ay ne yazsam şimdi :))) bu beylerin canıda bi tatlı bi tatlı :))

İnş. gönlünüze göre bir yer bulursunuz cnm
Hayrolsun inş.
Cnm ben oğlumda hep tarhana yiyodum akşam 10 gibi tüm gece tok tutuyordu kiloda aldırmıyordu, bunda henüz açlık krizlerim başlamadı
Canımm çok teşekkür ederim, herşey yoluna girdi Allah'a şükür :))

arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl? 7 ile başlayan kiloları görmemek için uğraştım baya ama bugün sonunda 70 kilo çıktım 24+2 günlüğüm

mapuci dillerim_lal' a yaptım kıs onuu. :))))
ben bi 5 dk kadar daha burdayımm mesaim yeni bitecek.

Hatunlar selam a.s.
Bana gelinceeeeee, tüm gün evde kargo bekledim ve dinlendim, acilen hamile çamaşırı almam lazım evimde çıkamadığım için alamamıştım öncekilerinde çoğunu bulamamıştım 2 tanesi ile biraz idare ettim ama artık mümkün olmuyor
Teyzemin oğlu nişanlandı cts günü, onların söz ve nişan resimleri ile oynadım biraz hoş oldu ben beğendim, cd ye çektik öyle vericem
Kağanda iyi maşallahı var şimdi çizgi film izliyor caillou çıktıda :))

iyi akşamlar kızlar
ne güzel konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim nasılsınız bakalım bebeklerinizle ?
ben 2 gündür iyiyim eskisinden ağrım sancım azaldı artık hep böyle geçse keşke :))

eşim yanımdayken kımıldasa sessizce gösteriyorum:)
eliyle dokununuca hissetti kulağını koyunca kıpırdanmalarını duyuyoruz bile bazen
ama gözüyle görmek nasip olmadı henüz
bekliyelim daha önümüzde 3 ay var değilmi
gecen hafta ultrasonda parmağını emerken yakaladık beyfendiyi
tam keyif adamı olacak,yatmış ohhhh bi güzel emiyodu:))

Kızlar ben geldimmm çıktınızmı yoksaaaaaa geçmişi okumaktan gelemedimki maşallah sizlere

hoşgeldin şenaycımm hiç acımıyorlarmı hamile hamile iki nöbet yazmaya alsanaalsanasmile

geçmiş sayfalar arasında kayboldum nesliiii, bitmiyor canım bir türlü. biraz diş gösterip itiraz etmesek 3günde verebilirler anladığım kadarıyla.

bravoooooo vereliniortak çok güzel olmuş

uğraşmak istemedim heyet raporu falan canım, zaten 3 haftam kaldı. olmasa yapmadığım şeyi yapıcam her hafta sevk alıp gitmiycem okula, görsünler o zaman nasıl oluyormuş.

geçmiş olsun canım, darısı başımıza:Saruboceq:

senaycımm sinirlenmeeee gel kız konuşalım şurda kafan dağılsınnnn

geldim geldim canım. zaten dilleri_lal'in smilelarını okuyunca dağıldım. kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar
ne güzel konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim nasılsınız bakalım bebeklerinizle ?
ben 2 gündür iyiyim eskisinden ağrım sancım azaldı artık hep böyle geçse keşke :))

öyle canım çenemiz düşük napalımm burda olunca muhabbet koyu oluyorr.biz iyiyiz sen nasılsınn

heaa bende beni öptün sandım

kilo konusunda uzmanımız yasesedir:) 75 ile hamile kaldı aldı başını gitti:) yasase bize kilo almanın inceliklerini anlatsana:)

burcu sanada selam hoşgeldin,keyfin biraz olsun düzelmiş gibi

ii bari dağılmana sevindimmm.sinir yok sinir yok burdaaaa :)))).
sen geldin ben çıkıyorum ama anca toparlanırım kendinizee çok iyi bakınn arkidişlerrr.bol tepikli bol uykular sizin olsunn muck muck

Hah ha süper olmuş :)) ilahi kuşum :))kaydirigubbakcemile3
burcuuuuuu seni gördüm aşağılarda hadi gelll konuşak azcıkkkk

Hoşbulduk canımm nasılsın :) Şeniz
Amann cnm sakin ol, neyseki düzelmiş sonunda sen nerelisin cnm
iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar cnm inş hep böyle geçer :)

yok kısss ben 60la kaldımm şimdi 65.7 ümm naptın sen beni bilmiyorumkismile

kızlar hepinize selamlar..nasılsınız..ben çok yorgunum(bu ara gezmelere çok gidiyorum ..birazda tekrar gitcem. ne kadar dinlenmek istesemde inadına iş çıkıyor..
sizler nasılsınız?
hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…