• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

heaa bende beni öptün sandım :P :P

kilo konusunda uzmanımız yasesedir:) 75 ile hamile kaldı aldı başını gitti:) yasase bize kilo almanın inceliklerini anlatsana:)

burcu sanada selam hoşgeldin,keyfin biraz olsun düzelmiş gibi

Hoşbulduk cnm :) Allaha şükür kötü günler geride kaldı :))
Dalga geçmeyin yasesemle bee nolmuş 3-5 kilonun lafı olmaz bi kere biz toptan topik açarız gebelik sonunda 2011 şubat anaları mankenleşiyo diye bayanssulusmile

mapuçiiiiiiiiiii tutttttttttttttt =====> Çok üzgünüm çoook bu da benim kii :)))))))))))

kendinize bebişlerinize iyi bakınnn

çorluluyum canım ben

Benimde babamın tarafı çorlu annemin tarfı tekirdağ :)) trakyalıyız beya toprağım :))
kızlar hepinize selamlar..nasılsınız..ben çok yorgunum:((bu ara gezmelere çok gidiyorum ..birazda tekrar gitcem. ne kadar dinlenmek istesemde inadına iş çıkıyor..
sizler nasılsınız?
hepinizi öpüyorum..

kolay gelsin cnm

kilolarınızı hiç dert etmeyin bence kızlar bebişler gelince zaten zayıflayacagız hamileliginizi doya doya yaşayın iştahın açılmışsa yapcak bişey yok zaten dombili dombili gezeriz artıkın lülülülülülü

yürü be burcumm benimmm.açarız kızz almasını biliyoz vermesini debiliriz demii alkisalkisalkis dimiiiii eyvahedigeldismile

:)))yaseseee durrrr,senden son isteğim,hani demin kuru fasulye yanına soğan kırıp yemiştinya,hah işte beni kokulu kokulu öpmeni istiyorum:)

tamam tamam,Allaha emanet olasın bebeğinle kendine çook iyi bak mıcıx :P

Kızlar annecim yemek hazırlamış :)) benimde karnım zil çalıyordu vallahi :)) kağanıda alıp gidelim yemek masasına ufaktan ufaktan :)) Ayy insanın annesinin yanında olması ne güzel dimi yaaaaboshayallersmile

o yemeği sen yedin galiba güzelim ben daha işteyimm.ve evde daha aparatif şeyler var :)))

yürü be burcumm benimmm.açarız kızz almasını biliyoz vermesini debiliriz demii alkisalkisalkis dimiiiii eyvahedigeldismile

Öyle vallahi :)) görenler bu çocuğu sen mi doğurdun dicekler yani o derece inanılmaz olucaz cnm merak etme sen :))yerimseniben

Hoşbulduk cnm :) Allaha şükür kötü günler geride kaldı :))
Dalga geçmeyin yasesemle bee nolmuş 3-5 kilonun lafı olmaz bi kere biz toptan topik açarız gebelik sonunda 2011 şubat anaları mankenleşiyo diye bayanssulusmile

sana inanmak istiyorum burcu:) 3-5 kilonun lafı olmazda 15,20,25 kilonun olur heralde :) Allah sağlık versin miniklere ve bize,veririz inşallah :Saruboceq:

ay bi kaç saat bakmasam sayfalar uçuyo resmen topikte:nazar:bebişlerini görenler olmuş ohh ne güzel darısı bekleyenlere...ben şeker sonucumu aldım 70-115 arası sınır benim ki 94 çıktı iyi dediii...ama enfeksiyon çıktıııı...dr idrarını yaparkn yanma oluyomu dedi yok dedim zaten çok az dedi bol bol su iç dedi ilaç vermediii

Öyle vallahi :)) görenler bu çocuğu sen mi doğurdun dicekler yani o derece inanılmaz olucaz cnm merak etme sen :))yerimseniben

sana inanıyorummm o zamannnnn vereliniortak olumunekankayizsmile :enbuyukkk:

hadi canım size afiyet olsunn ana gibisi olmazz yaaa şimdi biz gidince bide masa hazırlıcaz.sonra yarınki yemek :(((((((((

Ayy kızlar dayanamıyom kesin kaçıyorum bu sefer yemeğeeeee, hade öpüldünüzŞeniz
yaaa işlerimin tam yoğun vakti burasıda kalabalıklaştı hangisine baksam şimdiiibilmiyorumkismile

kolay gelsin cnmmm
sana inanmak istiyorum burcu:) 3-5 kilonun lafı olmazda 15,20,25 kilonun olur heralde :) Allah sağlık versin miniklere ve bize,veririz inşallah :Saruboceq:

inan bana inannn :)) birbirimizden gaza gele gele veriririz o kiloları zaten tek olarak diyette sporda tam anlamı ile olmuyor ;)
ay bi kaç saat bakmasam sayfalar uçuyo resmen topikte:nazar:bebişlerini görenler olmuş ohh ne güzel darısı bekleyenlere...ben şeker sonucumu aldım 70-115 arası sınır benim ki 94 çıktı iyi dediii...ama enfeksiyon çıktıııı...dr idrarını yaparkn yanma oluyomu dedi yok dedim zaten çok az dedi bol bol su iç dedi ilaç vermediii

Gözün aydın cnmmmmmmm, bol su iç dicem ama ben içemiyorum...

Benimde babamın tarafı çorlu annemin tarfı tekirdağ :)) trakyalıyız beya toprağım :))

kolay gelsin cnm

evet canım, bir hemşerimi daha buldum ne mutlu bana;)))

o yemeği sen yedin galiba güzelim ben daha işteyimm.ve evde daha aparatif şeyler var :)))

yasase canım biz eve gidip ne buluyorsa yiyenlerdeniz çalışınca böyle oluyooo

ayy kızlar kıyamam gelin bana, daha fırında pişiyor ama siz işten çıkana kadar hazırlarım ben.

kızlar az önce sordum ama gümbürtüye gitti sanırım sorumu tekrarlamak istiyorum sizlere:))hatta dün eşime sööledim bööle bööle diye hemen bana niye soruyosun arkadaşlarına sorsana internetten dedi o bile alıştı valla size :))
kızlar bişi sormak istiyorum size benim göğüslerim çatlamadı ama sanki kepek gibi dökülüyo resmen.resmen deri değiştiriyorum.bebe yağı kullanıyorum aslında ama aklıma geldikçe şimdi bu dökülmeler nerden çıktı anlmadım normalmi sizce
canım hamilelikte cilt kururmuş onunla ilişkili bişey galiba ama bence cildiyeye git yine de
kızlarrrrr birden düşünürken aklıma geldi biraz geriye gittim

bundan aylar önce daha 1 aylık 2 aylık hamişken burda karnımızın üzerine kumandamı koymadık ultrason resimlerindeki küçücük fasülyelerimizi bir bebeğe benzetmeyemi çalışmadık şimdide bebeklerimizin tepiklerini dışarıdan bile görebiliyoruz.ne güzel zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor ve biz birsürü şeyler paylaşıyoruz.inşallah bebeklerimizin ilk dişini ilk ateşini hatta hatta ilk hıçkırığını bile burdan paylaşacağız.birden böyle hüzünlendim ben yine yauuuuu
inşalaah o günleri görebiliriz canım yaaaa
ya kızlar ben her g eçen gün başka bir paranoyaklaşıyorum :1:

şimdi bebeğim okadar hareketliki dolanıp duruyo ayyy kordon mordon dolanırmıki diye aklıma geliyo çok korkuyorum.aklımada gelmediki sağlık ocağında sorayım sizin bir bilginiz varmı

aklıma getirmemeye çalışıyorum artık

sürekli endişelenecek bişiler çıkıyo yaaa valla ne zormuş
aynı durumdayım her akşam bişey takıyorum kafama paranoyak oldum artık ya:3:
nasıl geçeceğini burda yazaıyım mı bilemedimm (dillerim_lal'ın tabiriyle lpg tüpünü boşaltmadan geçmez ) :dance:
salın gitsin kızlaaarrrrr
selam kızlar, nasılsınız bugün? ben okulda sinir krizi geçirmek üzereydim, neyse ki eve gelip rahatladım biraz. malum bizim şu nöbet durumları, okadar çok şikayet ediyoruz sizler de alıştınız artık;)) bu hafta listeler yenilendi ve önümüzdeki 1 ay boyunca çift gün nöbet vermişler. kasım ortasına kadar da mecburum tutmaya. haftam o zaman dolacak. ben bir gün tutunca eve nasıl geldiğimi bilemiyordum. itiraz edince değiştirdiler neyse ki.
?
yaaaaaaaaa..nasıl sinirlendim anlatamam,acaba kendi yakınları hamile olmadı mı ya...
valla şenaycım ben bu cumartesi yazdırıp raporumu pazartesi vereceğim.haftaya cuma nöbetçiyim oda 29 ekime geliyor yani inşallah bu cuma son nöbetim olur .müd.yard. söyledim beni kasım ayı listesinden düşün diye rapor bile sormadan tamam dedi Allah razı olsun.
olmazsa sende git al nöbet muafiyet raporunu ya 10 gün önce 10 gün sonraalsanaalsanasmile

arkadaşlar kilo durumlarınız nasıl? 7 ile başlayan kiloları görmemek için uğraştım baya ama bugün sonunda 70 kilo çıktım :( 24+2 günlüğüm
canım sanırım ben bu hafta 8 li rakamları görürüm 78 dim en son 70le hamile kalmıştım.
Hatunlar selam a.s.
Bana gelinceeeeee, tüm gün evde kargo bekledim ve dinlendim, acilen hamile çamaşırı almam lazım evimde çıkamadığım için alamamıştım öncekilerinde çoğunu bulamamıştım 2 tanesi ile biraz idare ettim ama artık mümkün olmuyor
Teyzemin oğlu nişanlandı cts günü, onların söz ve nişan resimleri ile oynadım biraz hoş oldu ben beğendim, cd ye çektik öyle vericem
Kağanda iyi maşallahı var şimdi çizgi film izliyor caillou çıktıda :))

oohhh.ana şevkati maşallahın var şekerim ben de geçen hafta 5 tane aldım bu hafta biraz daha alıcam ama çok rahat

kilolarınızı hiç dert etmeyin bence kızlar bebişler gelince zaten zayıflayacagız hamileliginizi doya doya yaşayın iştahın açılmışsa yapcak bişey yok zaten dombili dombili gezeriz artıkın lülülülülülü

aynen ya hamile kalmadan tıkır tıkır 24 kilo verdim ben gene veririm yeterki bebeğim sağlıklı olsun

Son düzenleme:
Back
X