kızlar bende doktora gittiğimde alttan muayene oldum.İnternette bir bayanınyorumunu görüdm.Alttan muayene yüzünden aylık bebeğini düşürmüş. akannehir böyle birşey olamaz değil mi ? Başka birşeyden düşmüştür.
kızlar bende doktora gittiğimde alttan muayene oldum.İnternette bir bayanınyorumunu görüdm.Alttan muayene yüzünden aylık bebeğini düşürmüş. akannehir böyle birşey olamaz değil mi ? Başka birşeyden düşmüştür.
Kızlar Özellikle de burcu sen deneyimli olduğun için sana sorayım... benim diğer topicimden bir arkadaşım var O da ankarada ve aynı merkeze gidiyoruz.Sadece doktorlarımız farklı. Benim doktorum alttan ultrason ile baktı (malum göbek yağlı :) ) ve kesem 0,745cm gözüktü ve doktorum bana 3-4 haftalık hamilesin dedi ... Arkadaşımın doktoru göbekten bakmış ve kesesi 0,616cm çıkmış ve doktoru ona 5 haftalık demiş. Benimde normalde SAT'ıma göre keseyi gördüğüm zaman 5 haftalık falan olmama lazımdı ama doktor öyle diyince bende ticker'ımı falan değiştirdim... Acaba alttan ve göbekten ultrason değerleri fark eder mi?
Selam kizlar bugun nasilsiniz?
kızlar selam,nasılsınız? ben çok heyecanlıyım,cuma günü randevum var,kalp atışlarını duyayım pıtırcığımın,dua edin bana:ecrin_bebek:
idare ediyoz valaa sen nasılsınnnn
Canım değerlere o kadar takılma benimde SAT 14 Mayıs ve ben klomen +pregnyl kullandım 14 haziranda yani tam adet günümde 246,5 çıktı sonra 310 çıktı hemen ertesi gün. Geçen pzartesi de kesemizi gördük yani değerim tahmini 1000-1500 civarıydı... Çok sık baktırma değerine yoksa psikopat oluyor insan.Geç döllenme de olabilir, değerin birden katlanabilir o kadar çok ihtimal varki.Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bu kadar takma kafana.
CANIM BİZDE BUGÜN KESEYİ GÖRDÜK..ÇOK MUTLUYUM..GEÇ DÖLLENME OLMUŞ.ZATEN ADETİMDE HEP 10GÜN GEÇ OLUYORDU...:teytey:
gozun aydin gelisimci. Cok sevindim.
kızlar hemen yazıp çıkacagım bugün çok kötüyüm kasıklarımda ve sol bacagımda felaket bir agrı var başım kötü dönüyor bayıulacak gibiyim midemde hafif bulanıyor.sadece yatıyorum
kızlar hemen yazıp çıkacagım bugün çok kötüyüm kasıklarımda ve sol bacagımda felaket bir agrı var başım kötü dönüyor bayıulacak gibiyim midemde hafif bulanıyor.sadece yatıyorum
teşekkür ederim canım..çok mutluyum ama daha yolun başındayız..inşallah sağlıklı hamilelik geçirip sağlıklı bebeklerimiz olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?