• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
ben yine uyku modundayım
kalp atışlarını görenler gözünüz aydın bizde geçen hafta görmüştük çok güzeldi eşim çok sabırsız beklemişti randevu saatini aaaahhh ahh geçti gitti işte ama ben mercimeği çok özlüyorum her an acaba iyi mi diye düşünmekten bir dahaki randevu için gün saymaktan kendimi alamıyorum sizde benim gibi misiniz

dün çarşı gezdim biraz hiçbirşey almayacağım desemde gözüm hep bebek mağazalarında çok sabırsızım galiba eşime de diyorum ben bir tuhaf oldum diye o da tadını çıkar boşver diyor bu sefer yüz bulunca iyice abartıyorum

aaaaayyy çenem düştü

Günaydın arkadaşım.Bende dışarıda gezerken ilk bebek mağazalarına bakıyorum artık ama ben karar verdim 6.aydan sonra alışverişe başlayacağım tüm aile büyüklerinede öyle söyledim ama inş.sözleri tutabiliriz. :))

ayyy yok bende almıyorum ama sürekli bir araştırma içindeyim hangisi daha kullanışlı daha sağlıklı felan sürekli bakınıyorum daha bişey almadım yani bizde 6. aydan sonra alışveriş yapmak için anlaştık

Bende 2010 annelerini ve diğer topikteki anneleri okuyorum o konularda kim ne almış hangisi kullanışlı hangisi değil onları okumak bana güzel fikirler veriyor.ıleride lazım olacağı için hazırlıklı olmak en güzeli

Çağlayançiçek ve minik mucizem, kızlar bebişlere alışveriş yaparsanız 0-3 ay çok almayın topu topu bi kaç parça kullanılıyor, ben 6-9 ayı daha fazla kullanmıştım , bide çok bişi almayın şimdiden, cinsiyeti belli olsun o zaman alırsnız elinizde kalır, kızlara öyle güzel şeyler varkiiiii ah birde kızım olsa keşke

Günaydın şubat anneleri neler konuşmuşsunuz öyle oku oku bitiremedim sayfaları :)))

Kalp atışlarını duyan ve bebişlerini gören annnelere gözünüz aydın diyorum biz bu hafta erken gittik dr.1 gün öncesinden ben çok kötü oldum mide bulantıları kusmalar eşimde dayanamadı götürdü beni.
Biraz daha büyümüş dr ablacı mercimek kadar olmuş minişimiz büyümüş dedi :)))
babasıyla beraber kalp atışını dinledik ama ben çok heyecanlandım kızlar süpermiş içerden boğuk ve kısık bir ses geliyor pıt pıt pıt eşim inanamadı nasıl olur ya böyle birşey dedi.dr.sorular sordu bu nedir hangisi bebek falan diye çok güzel bir andı...

Bebişimde iyiymiş bende iyiyim.Ama dün çok şükür güzel bir gün geçirdim baş dönmesi harici birde benimde enerjim sıfır yerlerde geziyorum resmen dün ev işlerini eşim yaptı ben yattım :)))

Düşük riski olan arkadaşımız varmış sanırım aramızda birde lütfen stres yapma,olumlu düşün ve yataktan kalkma sürekli yat canım.Bol bol dua et en önemlisi o zaten sen ne kadar onu kollarsan ona bağlanırsan oda seni bırakmaz.

Topiğimizde yakışıklı abimiz var birde maş.allah uzun ömürler versin bahtı güzel ve açık olsun hep inş.
Kendi gibi şapkasınıda çok beğendik biz bebişimle :)))

Cnm çok teşekkürler amin cümlemizin evladı inş., maş. mercimekine :nazar:
İşleri eşin yapsın bencede, yada kadın tutun, hamilelik dediğin 7.5 ay kaldı ztn göz açıp kapayana kadar geçecek kıymetini bilelimkaydirigubbakcemile5

Kızlar bir fikrim var, a.s.
Henüz çok yeni tanıştık ve kimse kimse hakkında pek fikir sahibi değil, herkes kendini tanıtacak bir yazı yazsa mesela, birbirimizi bir nebze tanımış oluruz, bulunduğumuz il, adımız , biz, düşüncelerimiz vs..
Bununla ilgili bir topik açayım dedim ama gözden kaçabilir diye düşündüm, buraya yazılsa daha iyi olur sanki ne dersiniz??

Çağlayançiçek ve minik mucizem, kızlar bebişlere alışveriş yaparsanız 0-3 ay çok almayın topu topu bi kaç parça kullanılıyor, ben 6-9 ayı daha fazla kullanmıştım , bide çok bişi almayın şimdiden, cinsiyeti belli olsun o zaman alırsnız elinizde kalır, kızlara öyle güzel şeyler varkiiiii ah birde kızım olsa keşke

Cnm çok teşekkürler amin cümlemizin evladı inş., maş. mercimekine :nazar:
İşleri eşin yapsın bencede, yada kadın tutun, hamilelik dediğin 7.5 ay kaldı ztn göz açıp kapayana kadar geçecek kıymetini bilelimkaydirigubbakcemile5

Saol canım kadın işini düşündüm ama sonradan vazgeçtim eşim ona vereceğimiz parayla ben evimi daha güzel temizlerim sende o parayı bana ver diyor.Saolsun herşeyi yapıyor hiç itiraz etmeden eee çok bekledi nede olsa bu bebişi yaş oldu 30 artık anneside bebişinde iyi bakıyor.
Kıyafet konusunda haklısın canım.Şimdiden almayı hiç düşünmüyor aile büyükleriylede anlaştık inş.sözlerini tutarlar.
Senin ikinci bebişte hayırlı olsun canım.Abiye kardeşler geliyor :))

Henüz çok yeni tanıştık ve kimse kimse hakkında pek fikir sahibi değil, herkes kendini tanıtacak bir yazı yazsa mesela, birbirimizi bir nebze tanımış oluruz, bulunduğumuz il, adımız , biz, düşüncelerimiz vs..
Bununla ilgili bir topik açayım dedim ama gözden kaçabilir diye düşündüm, buraya yazılsa daha iyi olur sanki ne dersiniz??

Güzel fikir olmuş canım.Kendi topiğimizde kendimizi tanıtmak bence daha güzel olur hadi ilk açılışı yap sen sonrada biz devamını getirelim

arkadaşlar..benim sat 16 mayıs ..beta gecen pazatesi 357 çıktı ama bende adet düzensizliği var ondan düşük çıkmış olabilirmi? yani geç döllenmemi yada sorunlu br gebelik mi? çok korkuyorum.netteki hesaplmalarda adet gününden 4 hafta geçtiğinde 400 küsür olması gerekiyo ben 5 hafta geçtiğin ölçtürdüm ve 357 çıktı..sizce nasıl? dediğim gibi ben 35-38 günde adet oluyorum bu hesaplamalar normal adet görenler için mi acaba(28gün) ? benimki normal olabilirmiki? yarın dr. gidicem ....ama kafam çok karışık...

Canım değerlere o kadar takılma benimde SAT 14 Mayıs ve ben klomen +pregnyl kullandım 14 haziranda yani tam adet günümde 246,5 çıktı sonra 310 çıktı hemen ertesi gün. Geçen pzartesi de kesemizi gördük yani değerim tahmini 1000-1500 civarıydı... Çok sık baktırma değerine yoksa psikopat oluyor insan.Geç döllenme de olabilir, değerin birden katlanabilir o kadar çok ihtimal varki.Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bu kadar takma kafana.

Benim doktorum birsey demedi ama ben simdiden basladim kullanmaya. Hamileler icin olan magazalardan buldum bir krem. Yirtiklari en aza indiriyor. Belki eczanelerden sorabilirsin bu tur kremleri. Bana gore her hangi bir yumusatici krem yeterli olur. Arkadasim vazalin kullandi ve hic yirtigi yokmus. Birazda bu olay genetik aslinda. Genlerinde varsa eninde sonunda olacak. Ama krem kullanarak en aza indirebiliriz. Ayrica sadece gobek bolgesine degil bence butun vucudumuza uygulamaliyiz butur nemlendirici kremleri cunku butun vucut kilo alip genisliyor. Insallah hepimizde dogumdan sonra eskisindende guzel olacagizzzzzzzzz:)))

Benimde bir arkadaşım yeni doğum yaptı ondan tavsiye aldım badem yağı,havuç yağı ve kakao yağı'nı karıştırıp çatlamaya müsait yerlere günde 2 kere hafif masaj yaparak vede gece yatmadan göğüs uçlarına yapmak lazımmış... Özellikle göğüsleri emzirmeye hazırlamak lazımmış.Çünkü sonrasında çok ızdırap verebiliyormuş.Göğüs uçlarınızı bu yağ ile masaj yaparak uyaracaksınız ve sonra yumuşamasını bekleyeceksiniz tekrar uyarıp yine yumuşamasını bekliceksiniz... bu şekilde göğüs uçlarını hazırlayacakmışız.

Canım ilk ben başlayayım o zaman... İsmim Gaye. Ankarada yaşıyorum. Eşimle birlikte çalışıyoruz kızılayda bilgisayar satış ve teknik servis hizmeti veren bir şirketimiz var. 12 temmuz 2009 da evlendik ve evlenmemle birlikte adet düzensizliğim başladı.doktora gittiğimde polikistikover olduğumu öğrendim... tüm testlerim yapıldı.ve klomen ile tedaviye başladım.İlk denememde over kisti oluştu 1 ay korundum 2. denememde hamile kalamadım ve az yumurta oluştu.Doktor iğneli tedaviye geçmek için aşılama raporu çıkartalım dedi Hsg çektirdim rapor için herşeyi hazırladım.Fakat bu arada yine klomen kullandım ve 28 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Aşılama raporunu çıkardım ve 1 hafta geçmeden hamile olduğumu öğrendim :)
Miniğim,Rabbimin mucizesi göbüşüme gelmişti.Çok şükür uzun süreler uğraşmadan tam aşılama aşamasına geçecekken meleğim geldi bana. Rabbim tüm isteyenlerin yüzlerini güldürsün inşallah.
Bu süre içinde hep KK'daydım.Burda çok güzel bir topicim var ve ordaki arkadaşlarımla yaklaşık 1 yıldır her derdimizi sevincimizi paylaştık.Hatta Facebook'ta KK Kardeşliği diye grup kurduk. Face kullanan arkadaşları ekleyebilirim listeme. özel mesaj atmanız yeterli

Saol canım kadın işini düşündüm ama sonradan vazgeçtim eşim ona vereceğimiz parayla ben evimi daha güzel temizlerim sende o parayı bana ver diyor.Saolsun herşeyi yapıyor hiç itiraz etmeden eee çok bekledi nede olsa bu bebişi yaş oldu 30 artık anneside bebişinde iyi bakıyor.
Kıyafet konusunda haklısın canım.Şimdiden almayı hiç düşünmüyor aile büyükleriylede anlaştık inş.sözlerini tutarlar.
Senin ikinci bebişte hayırlı olsun canım.Abiye kardeşler geliyor :))

Güzel fikir olmuş canım.Kendi topiğimizde kendimizi tanıtmak bence daha güzel olur hadi ilk açılışı yap sen sonrada biz devamını getirelim

Cnm kardeşlerrrrmii :))) aman bu kardeş 1 den fazla olursa ben tırlatırım valla :)))
Şaka bir yana cnm oğlum için böylesi daha iyi olacak sanırım, araları çok yakın olacak, birbirleri ile oynarlar arkadaşlık ederler

Canım değerlere o kadar takılma benimde SAT 14 Mayıs ve ben klomen +pregnyl kullandım 14 haziranda yani tam adet günümde 246,5 çıktı sonra 310 çıktı hemen ertesi gün. Geçen pzartesi de kesemizi gördük yani değerim tahmini 1000-1500 civarıydı... Çok sık baktırma değerine yoksa psikopat oluyor insan.Geç döllenme de olabilir, değerin birden katlanabilir o kadar çok ihtimal varki.Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bu kadar takma kafana.

Benimde bir arkadaşım yeni doğum yaptı ondan tavsiye aldım badem yağı,havuç yağı ve kakao yağı'nı karıştırıp çatlamaya müsait yerlere günde 2 kere hafif masaj yaparak vede gece yatmadan göğüs uçlarına yapmak lazımmış... Özellikle göğüsleri emzirmeye hazırlamak lazımmış.Çünkü sonrasında çok ızdırap verebiliyormuş.Göğüs uçlarınızı bu yağ ile masaj yaparak uyaracaksınız ve sonra yumuşamasını bekleyeceksiniz tekrar uyarıp yine yumuşamasını bekliceksiniz... bu şekilde göğüs uçlarını hazırlayacakmışız.

Canım ilk ben başlayayım o zaman... İsmim Gaye. Ankarada yaşıyorum. Eşimle birlikte çalışıyoruz kızılayda bilgisayar satış ve teknik servis hizmeti veren bir şirketimiz var. 12 temmuz 2009 da evlendik ve evlenmemle birlikte adet düzensizliğim başladı.doktora gittiğimde polikistikover olduğumu öğrendim... tüm testlerim yapıldı.ve klomen ile tedaviye başladım.İlk denememde over kisti oluştu 1 ay korundum 2. denememde hamile kalamadım ve az yumurta oluştu.Doktor iğneli tedaviye geçmek için aşılama raporu çıkartalım dedi Hsg çektirdim rapor için herşeyi hazırladım.Fakat bu arada yine klomen kullandım ve 28 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Aşılama raporunu çıkardım ve 1 hafta geçmeden hamile olduğumu öğrendim :)
Miniğim,Rabbimin mucizesi göbüşüme gelmişti.Çok şükür uzun süreler uğraşmadan tam aşılama aşamasına geçecekken meleğim geldi bana. Rabbim tüm isteyenlerin yüzlerini güldürsün inşallah.
Bu süre içinde hep KK'daydım.Burda çok güzel bir topicim var ve ordaki arkadaşlarımla yaklaşık 1 yıldır her derdimizi sevincimizi paylaştık.Hatta Facebook'ta KK Kardeşliği diye grup kurduk. Face kullanan arkadaşları ekleyebilirim listeme. özel mesaj atmanız yeterli

Gayecim, şu gögüslere masaj işine bildiğim bişeyi eklemek istedim, hamilelikte gögüsler çok uyarılırsa krem vs... kullanılarak rahim kasılmalarını başlatıp düşüğe yada erken doğuma sebebiyet verebiliyor, genellikle son haftalarda dr izin veriyor... bide ne kadar yağlarsan yağla illaki yara oluyor cnm ya, ben ilk aylar neler çekmiştim o yaralardan, Allahımm ne kadar ağladım emzirirken, ama bunlar genellikle yanlış emzirmeden oluyor, yani bebek normalde annenin göğsünün siyah yerinin tamamını ağzına almalı öyle emmeli, sadece ucunu emerse yara kaçınılmaz...

Cnm ne güzel başlangıçta polikistik overde olsa bebişin gelmiş sana çok bekletmeden, Rabim kucağınada almayı nasip etsin inş.

Merhaba,
Bende sizler gibi Allahım nasip ederse Şubat ayında bebeğimi kollarıma alıcam
ısmin Sena,ıstanbulda yaşıyorum.23.11.2008 de evlendik.Yönetici asistanlığı yapıyorum.
Bebeğimiz bizim için süpriz oldu.Bebek istiyorduk ancak eylül-ekim gibi düşünüyorduk.Bebeğimiz bize süpriz yaptı erken geldi.ıyi ki de erken gelmiş.Onun varlığıyla beraber hayatımdaki herşey çok güzel gidiyor.:nazar:
ıstanbul anadolu yakasında ikamet eden Şubat Anneleriyle tanışıp sıkı dostluklar kurmak istiyorum.

Benim adımda çağlayan yalovada oturuyorum kızlar.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz o satın almacı ve müdür bende muhasebe işiyle uğraşıyorum.21.06.2010 tarihinde evlendik.Evlenirkende evlendikten sonrada aklımda hep bir bebiş vardı düşünüyordum çocukları çok severim.Annem sende şeytan tüyü var nerde bir çocuk görsen kendine çekiyorsun hemen derdi.Allahım banada evlilik yıldönümüz olarak eşimin doğum gününde nasip etti.Bebişimizin müjdesini.
Ama bundan önce benim birde kilo verme serüvenim oldu.89 kg ile başladım bu yolculuğa zayıflama takumlarına girdim ve orada çok güzel arkadaşlar edindim onlar sayesinde 72 kg kadar düştüm ama hamile kaldığım kilo 77 kg olarak yazdırdım çünkü o kilo ile hamile kalmıştım.Hala o takımdaki arkadaşlarımlada görüşüyorum ama ağırlık olarak sizinleyim çünkü bu yolculukta bana çok iyi yoldaş olacağınızı biliyorum.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanıda burdan duyururuz inş.

Gayecim tanıştığımıza memnun oldum canım.Çalışan anneler olarak birbirimizi en iyi anlayacak ve yardımcı olacak kişiler sanırım bizleriz allah yardımcımız olsun :))

Eveeet kızlarr, a.s.
Kendimden bahsedeyim, 25 yaşındayım adım burcu, bir oğlum var, henüz 13.5 aylık, yani ikinci bebiş bize tamamen bir sürpriz oldu :))
Çalışmıyorum, bir süre bankada portföy yönetmen yardımcıığı yaptım ama hamiş kalınca ayrıldım çünkü banka çalışma saatleri bakımından bebişle sürdürülemeyecek kadar zor, bide benim riskli gebelikti, oğlumu zorlu bir hamilelik süreci sonunda doğuma kadar yatarak kucağıma alabildim çok şükür,
aklıma geldikçe yazarım yine...

ınşallah Şubat ayında peş peşe anne olacağız ve burda başlayan dostlukla anne olduğumuzda da devam edecek.

Burcu'cum tabi sen bu konuda tecrübeli olduğun için kulakvermemiz lazım... bana arkadaşım bu şekilde yaptığını ve emzirirken hiç sorun yaşamadığını hiç yara olmadığını söyledi.Henüz çok erken haftalardayız ilerleyen zamanda doktora da danışacağım tabiiki. Belki doktor da önerilerde bulunur ilerleyen zamanda.

Bak ben yaşımı yazmayı unuttum ben 25 yaşındayım çok güzel bir yaşta anne olacağım içinde çok mutluyum..

Burcum senin şimdi daha zor olacak hamişlik diymi hem bu güzel yakışıklı hem karnındaki miniş allah yardımcın olsun canım bu yakışıklının adı neydi

ben Ebru 17.07.2003 te evlendik ilk yıl bebek istemedik sonra da bebiş küstü gelmek istemedi
3 yumurtlama takibi 3 aşılama ve 3 tüp bebekten sonra nihayet son tüp bebekte hamile kaldım allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah (hepimizin hamişliğini)
Ankarada yaşıyorum maalesef çalışmıyorum önce küçük bir şehirde yaşıyorduk iş imkanı yoktu şimdi Ankaradayız ama tedaviler dolayısıyla çalışamadım izin felan problem oluyor diye

neyse şimdilik bu kadar

Merhaba,
Bende sizler gibi Allahım nasip ederse Şubat ayında bebeğimi kollarıma alıcam
İsmin Sena,İstanbulda yaşıyorum.23.11.2008 de evlendik.Yönetici asistanlığı yapıyorum.
Bebeğimiz bizim için süpriz oldu.Bebek istiyorduk ancak eylül-ekim gibi düşünüyorduk.Bebeğimiz bize süpriz yaptı erken geldi.İyi ki de erken gelmiş.Onun varlığıyla beraber hayatımdaki herşey çok güzel gidiyor.:nazar:
İstanbul anadolu yakasında ikamet eden Şubat Anneleriyle tanışıp sıkı dostluklar kurmak istiyorum.

Cnm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.
Benim adımda çağlayan yalovada oturuyorum kızlar.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz o satın almacı ve müdür bende muhasebe işiyle uğraşıyorum.21.06.2010 tarihinde evlendik.Evlenirkende evlendikten sonrada aklımda hep bir bebiş vardı düşünüyordum çocukları çok severim.Annem sende şeytan tüyü var nerde bir çocuk görsen kendine çekiyorsun hemen derdi.Allahım banada evlilik yıldönümüz olarak eşimin doğum gününde nasip etti.Bebişimizin müjdesini.
Ama bundan önce benim birde kilo verme serüvenim oldu.89 kg ile başladım bu yolculuğa zayıflama takumlarına girdim ve orada çok güzel arkadaşlar edindim onlar sayesinde 72 kg kadar düştüm ama hamile kaldığım kilo 77 kg olarak yazdırdım çünkü o kilo ile hamile kalmıştım.Hala o takımdaki arkadaşlarımlada görüşüyorum ama ağırlık olarak sizinleyim çünkü bu yolculukta bana çok iyi yoldaş olacağınızı biliyorum.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanıda burdan duyururuz inş.

Gayecim tanıştığımıza memnun oldum canım.Çalışan anneler olarak birbirimizi en iyi anlayacak ve yardımcı olacak kişiler sanırım bizleriz allah yardımcımız olsun :))

Cnm ne güzel evlilik yıldönümü ve doğumgünü hediyeniz olmuş, o takımlara katılmayı düşünüyordum ki hamile kaldım artık doğumdan sonra tekrar katılırız :))
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.

Amin canım cümlemize nasip etsin inş.Ben şimdilik çıkıyorum kızlar daha sonra tekrar gelmeye çalışıyorum.Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum

İnşallah Şubat ayında peş peşe anne olacağız ve burda başlayan dostlukla anne olduğumuzda da devam edecek.

Burcu'cum tabi sen bu konuda tecrübeli olduğun için kulakvermemiz lazım... bana arkadaşım bu şekilde yaptığını ve emzirirken hiç sorun yaşamadığını hiç yara olmadığını söyledi.Henüz çok erken haftalardayız ilerleyen zamanda doktora da danışacağım tabiiki. Belki doktor da önerilerde bulunur ilerleyen zamanda.

inş. cnm o günleride görelim hepberabera.s.
Bak ben yaşımı yazmayı unuttum ben 25 yaşındayım çok güzel bir yaşta anne olacağım içinde çok mutluyum..

Burcum senin şimdi daha zor olacak hamişlik diymi hem bu güzel yakışıklı hem karnındaki miniş allah yardımcın olsun canım bu yakışıklının adı neydi

Cnm yaşıtmışız, oğlumun adı kağan , evet zor olacak, bide ben kendi evimde herkesten uzağım, annemlerle aramda 13.5 saatlik yol farkı var... eşimin işi nedeni ile evde olamayabiliyor, zor olacak... Rabbim kolaylığını verir inş...
ben Ebru 17.07.2003 te evlendik ilk yıl bebek istemedik sonra da bebiş küstü gelmek istemedi
3 yumurtlama takibi 3 aşılama ve 3 tüp bebekten sonra nihayet son tüp bebekte hamile kaldım allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah (hepimizin hamişliğini)
Ankarada yaşıyorum maalesef çalışmıyorum önce küçük bir şehirde yaşıyorduk iş imkanı yoktu şimdi Ankaradayız ama tedaviler dolayısıyla çalışamadım izin felan problem oluyor diye

neyse şimdilik bu kadar

Cnm zor bir yolculuk olmuş, Rabbim gönlüne göre vermiş ve bebişin seninle :)) Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.

Back