• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

15 mayıs son adet tarihim. Tüp bebek merkezi adet tarihine göre dedi. İnt hesapladım mı 6 hafta 3 gün oluyor. Ama burdaki dr transfer tarihine göre hesapladı 5 haftalık dedi. Dün keseyi ve kalp atışını gördük. Heyecandan ne zaman gelecez diye sormayı unutmuşuzz kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:çok heyecanlı oluyor demi...biz 7+5 olduk bugün...belki o zaman yapılcaktır sizin testlerinizde...doktorumuz bize 12.haftda gelin dedi hayırlısı inş sağlıkla gelsin cimcimeler inş

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız ben bu sabah güzel başladım bulantım yok hafif bir başdönmesi var o kadar :))

Bebişlerinin kalp atışlarını duyan arkdaşlarımız olmuş hepinizin gözü aydın.Bende geçen hafta gittiğimde kan ve idrar testi yaptırdım tedbir olsun diye istedi dr.hepside güzel çıktı.

Birde hamilelikte diyet konusunu bir arkaşımız sormuş ama ismini kaçırdım ben montignac diyetini yapıyorum.Tabi ona tam manasıyla uyamıyorum ama 1.aşama yerine 2.aşama yapıyorum böylece çok kilo almadan inş.doğumuda yapmış olurum diye düşünüyorum :)))

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
uzun zaman sonra ilk defa bu sabah bulantım oldu benimde
testleri benim dr um da istemişti tam kan idrar kültürü ve tiroid hormonlarına bakıldı hepsi temiz çıktı çok şükür

biz 6. haftada kalp atışını görmüştük 6 hafta sonra tekrar gelin dedi 12. haftada yani

Günaydın canım testlerin temiz çıkmasına çok sevindim.Benim dr.3 hafta sonra gelebilirsin dedi.Yani ben ona gittiğimde 7.haftanın sonundaydı.Temmuz ayının sonunu mu beklesem acaba tekrardan gitmek için başı çok kalabalıktı şu haftalık olduğunda gel demedi :(

ben dr.a gittiğim zaman testleri filan yaptık hepsi temizdi, dr. ilaç yazdı ve 1 ay sonra gel dedi.. başka da ne detay ne de başka birşey.. allahtan eşim hastane de çalışıyor da diğer doktorlara filan sorabiliyor.. :) dr. ilaçlarım bittikten sonra yeniden gidicem inş..

kızlar birde ne oldu ilk gün daha hamile olduğumu öğrenmişim, gideceğimiz doktor doğumhanedeymiş biz de oraya gittik ay tuhaf oldum oldum, ama çok hijyen bir yerdi içim rahat etti.. :emir_bebek:

Aramak konusunda bende rahatım her istediğinde ara demişti dr.buranın en iyi kadın doğumcusu zaten filiz hanım.banada vitamin yazdı.Günde 1 tane almam için megadayn folik asit'i daha önce vermişti zaten artık bunada başlayalım dedi.Ama ben bu gitme konusunu önümüzdeki haftalarda tekrardan bir sorıyım

Nisandahazan sen şimdi kaç haftalık oldun canım.ılk karşılaşıyoruz galiba seninle biz

Aramak konusunda bende rahatım her istediğinde ara demişti dr.buranın en iyi kadın doğumcusu zaten filiz hanım.banada vitamin yazdı.Günde 1 tane almam için megadayn folik asit'i daha önce vermişti zaten artık bunada başlayalım dedi.Ama ben bu gitme konusunu önümüzdeki haftalarda tekrardan bir sorıyım

Nisandahazan sen şimdi kaç haftalık oldun canım.İlk karşılaşıyoruz galiba seninle biz

canım ben 8+6 hesaplarımıza göre.. doktorumuza göre de tabiki..
pek yazmıyorum desem yeridir takip ediyorum sık sık..
. :utangac:

Anladım canım.ilk defa rast gelince bende çıkaramadım açıkçası kusura bakma :)))

Aramızda günler var ozaman seninle benimde 8+2 oldu bugün nasıl gidiyor hamileliğin zorluyor mu bebişin benimki bugün pek uslu bakalım kaç saat böyle giderim allah kerim :)))

Anladım canım.ilk defa rast gelince bende çıkaramadım açıkçası kusura bakma :)))

Aramızda günler var ozaman seninle benimde 8+2 oldu bugün nasıl gidiyor hamileliğin zorluyor mu bebişin benimki bugün pek uslu bakalım kaç saat böyle giderim allah kerim :)))

estğ. ne kusuru canım..
valla 3-4 gündür çok keyifsizdik, yemiyor içmiyordum bugün hamdolsun mide bulantım, halsizliğim filan da yok sıradan bir gün gibi.. eşim sabah işten geldi rengim yerine gelince moralinin düzeldiğini söyledi.. çok sevindim :) yanımda tuzlu kraker taşıyorum acıkta yiyorum.. inş gececek tamamiyle..

ıyi olmanız çok güzel.Bizim her halimizden artık eşlerimizde etkileniyor zaten.inş.şu ilerike haftalara bir geçcek zaten çoğu şikayetten kurtulurmuşuz.Benim artık tuzlu kraker çarem olmuyor maalesef :((
onun yerine tuzlu salatalık olayına başladım.Sürekli yediğim için etkisini yitirdi galiba,ilk haftalarda ayran tuzlu kraker güzeldi ama şimdi ikisinide canım hiç istemiyor yesemde dahada kötü oluyorum nedense

Sadece artık aşermelerim başladı yavaştan yavaştan :))

İyi olmanız çok güzel.Bizim her halimizden artık eşlerimizde etkileniyor zaten.inş.şu ilerike haftalara bir geçcek zaten çoğu şikayetten kurtulurmuşuz.Benim artık tuzlu kraker çarem olmuyor maalesef :((
onun yerine tuzlu salatalık olayına başladım.Sürekli yediğim için etkisini yitirdi galiba,ilk haftalarda ayran tuzlu kraker güzeldi ama şimdi ikisinide canım hiç istemiyor yesemde dahada kötü oluyorum nedense

Sadece artık aşermelerim başladı yavaştan yavaştan :))

evet sürekli aynı şeyi yiyince etkisi gidiyor.. ben geçen haftalar turşuya merak salmıştım, şimdi de yoğurtla tuzlu krakere :)
aşerme ben de başladı ama öyle şiddetlisinden değil. :)
hayırlısı ile bir geçseydi şu zamanlar kafamçokkarıştı

ayy ne güzel yaaa
özellikle gece yarısı düşünüyorum canım bişey istiyormu şu kocişi biraz aratayım diye ama hiçbişey istemiyor canım offf benim hiç bi belirtim yok ki hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman
bende istiyorum bulantım olsun aşereyim ama yok işte

Bu günleride ilerde arıycakmışız şimdi kime sorsam öyle söylüyorlar ama ilk heyecan çok farklı ve başka oluyor.Ben geçen hafta karpuz'a kafayı takmıştım açta kalsam onu yiyordum sürekli canım istiyordu :))

Bakalım aşerma konusunda en abest istediğim ne olacak onu çok merak ediyorum herkes bir kere ilginç birşey istermiş ya bende merakla bekliyorum eşimi nasıl bir zulme sokacağım diye inş.zor bir şey istemem :))

Mrb kızlar benımde sat 2 mayıstı yanı 8 hafta 2 gÜnlÜk dÜn doktora gıttım ve kalp atıŞını yıne gÖremedı vajınal bakalım dedı onuda ben ıstemedım kafam cok karısık napıcam bılmıyorum bu hastanenın ultrason cıhazıda pek ıyı deĞıl bende hastanede calıstıĞımdan bılıyorum baska Özel bı hastaneymı gıtsem vajınal batısammı bılmıyorum....

Bu günleride ilerde arıycakmışız şimdi kime sorsam öyle söylüyorlar ama ilk heyecan çok farklı ve başka oluyor.Ben geçen hafta karpuz'a kafayı takmıştım açta kalsam onu yiyordum sürekli canım istiyordu :))

Bakalım aşerma konusunda en abest istediğim ne olacak onu çok merak ediyorum herkes bir kere ilginç birşey istermiş ya bende merakla bekliyorum eşimi nasıl bir zulme sokacağım diye inş.zor bir şey istemem :))

ben geçen gün adana kebab istedim, eşim de söyledi yarım saat sonra yedim ve bulantım başgösterdi.. kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin keşke baktırsaydın vajinal için rahat erderdi

çağlayan bende tam tersi bir kere de olsa gece yarısı ona birşeyler aratmak istiyorum bu duyguyu da tatsın diye

kızlar 11 veya 12. hafta daki ikili testi sakın kaçırmayın ve size bi tavsiye ikili testi yaptırdıysanız şayet bi problem çıkmazsa üçlü testi yaptırmayım üçlü testte yanılma payı çok yüksekmiş kafa karıştırmaya gerek yok bence

bunu bu aralar çok duyuyorum üçlü testte yanılma payının çok olduğunu
allah hepimizin yardımcısı olsun her dönemin sıkıntısı başka geçen ay bu günlerde transfer sonucu için gün sayıyordum şimdi bebeğimin gelişimi için günleri sayar oldum şükürler olsun rabbime

Back