Benim adımda çağlayan yalovada oturuyorum kızlar.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz o satın almacı ve müdür bende muhasebe işiyle uğraşıyorum.21.06.2010 tarihinde evlendik.Evlenirkende evlendikten sonrada aklımda hep bir bebiş vardı düşünüyordum çocukları çok severim.Annem sende şeytan tüyü var nerde bir çocuk görsen kendine çekiyorsun hemen derdi.Allahım banada evlilik yıldönümüz olarak eşimin doğum gününde nasip etti.Bebişimizin müjdesini.
Ama bundan önce benim birde kilo verme serüvenim oldu.89 kg ile başladım bu yolculuğa zayıflama takumlarına girdim ve orada çok güzel arkadaşlar edindim onlar sayesinde 72 kg kadar düştüm ama hamile kaldığım kilo 77 kg olarak yazdırdım çünkü o kilo ile hamile kalmıştım.Hala o takımdaki arkadaşlarımlada görüşüyorum ama ağırlık olarak sizinleyim çünkü bu yolculukta bana çok iyi yoldaş olacağınızı biliyorum.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanıda burdan duyururuz inş.
Gayecim tanıştığımıza memnun oldum canım.Çalışan anneler olarak birbirimizi en iyi anlayacak ve yardımcı olacak kişiler sanırım bizleriz allah yardımcımız olsun :))
Bende memnun oldum Çağlayan. Evet çalışırken hamilelik gerçekten biraz daha zorlayıcı.Fakat benim şöyle bir şansım var kendi işimiz olduğu için bazen sabah biraz daha geç geliyorum işe Özellikle biraz lekelenmem olmuştu o zaman 1 hafta boyunca evde yatmıştım :))
Kilo konusuna gelince bende aslında 77 kiloydum fakat ilk kontrole gittiğimizde 80kg çıktım kaydirigubbakcemile3 çünkü inanılmaz şişmiştim ve gaz vardı... ve başlangıcım 80 olarak yazıldı :))