• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Benim adımda çağlayan yalovada oturuyorum kızlar.Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz o satın almacı ve müdür bende muhasebe işiyle uğraşıyorum.21.06.2010 tarihinde evlendik.Evlenirkende evlendikten sonrada aklımda hep bir bebiş vardı düşünüyordum çocukları çok severim.Annem sende şeytan tüyü var nerde bir çocuk görsen kendine çekiyorsun hemen derdi.Allahım banada evlilik yıldönümüz olarak eşimin doğum gününde nasip etti.Bebişimizin müjdesini.
Ama bundan önce benim birde kilo verme serüvenim oldu.89 kg ile başladım bu yolculuğa zayıflama takumlarına girdim ve orada çok güzel arkadaşlar edindim onlar sayesinde 72 kg kadar düştüm ama hamile kaldığım kilo 77 kg olarak yazdırdım çünkü o kilo ile hamile kalmıştım.Hala o takımdaki arkadaşlarımlada görüşüyorum ama ağırlık olarak sizinleyim çünkü bu yolculukta bana çok iyi yoldaş olacağınızı biliyorum.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız zamanıda burdan duyururuz inş.

Gayecim tanıştığımıza memnun oldum canım.Çalışan anneler olarak birbirimizi en iyi anlayacak ve yardımcı olacak kişiler sanırım bizleriz allah yardımcımız olsun :))

Bende memnun oldum Çağlayan. Evet çalışırken hamilelik gerçekten biraz daha zorlayıcı.Fakat benim şöyle bir şansım var kendi işimiz olduğu için bazen sabah biraz daha geç geliyorum işe :1: Özellikle biraz lekelenmem olmuştu o zaman 1 hafta boyunca evde yatmıştım :))
Kilo konusuna gelince bende aslında 77 kiloydum fakat ilk kontrole gittiğimizde 80kg çıktım kaydirigubbakcemile3 çünkü inanılmaz şişmiştim ve gaz vardı... ve başlangıcım 80 olarak yazıldı :))

Kızlar listeyi kim yapıyor, benide ekleyin, sat 11 mayıs yani oğlumun doğum günü :)) başlangıç 76.5

Son düzenleme:
Kızlar Özellikle de burcu sen deneyimli olduğun için sana sorayım... benim diğer topicimden bir arkadaşım var O da ankarada ve aynı merkeze gidiyoruz.Sadece doktorlarımız farklı. Benim doktorum alttan ultrason ile baktı (malum göbek yağlı :) ) ve kesem 0,745cm gözüktü ve doktorum bana 3-4 haftalık hamilesin dedi ... Arkadaşımın doktoru göbekten bakmış ve kesesi 0,616cm çıkmış ve doktoru ona 5 haftalık demiş. Benimde normalde SAT'ıma göre keseyi gördüğüm zaman 5 haftalık falan olmama lazımdı ama doktor öyle diyince bende ticker'ımı falan değiştirdim... Acaba alttan ve göbekten ultrason değerleri fark eder mi?

Kızlar Özellikle de burcu sen deneyimli olduğun için sana sorayım... benim diğer topicimden bir arkadaşım var O da ankarada ve aynı merkeze gidiyoruz.Sadece doktorlarımız farklı. Benim doktorum alttan ultrason ile baktı (malum göbek yağlı :) ) ve kesem 0,745cm gözüktü ve doktorum bana 3-4 haftalık hamilesin dedi ... Arkadaşımın doktoru göbekten bakmış ve kesesi 0,616cm çıkmış ve doktoru ona 5 haftalık demiş. Benimde normalde SAT'ıma göre keseyi gördüğüm zaman 5 haftalık falan olmama lazımdı ama doktor öyle diyince bende ticker'ımı falan değiştirdim... Acaba alttan ve göbekten ultrason değerleri fark eder mi?

Cnm bana alttan bakmadı dr ama ark.lardan baktığı olmuştu, 1 hafta önden görünüyor o zaman bildiğim kadarıyla, sen sat ni baz al cnm gününü ordan hesapla, bebek önden yada geriden takip edebilir bir kaç hafta doğuma kadar düzelir cnm

inş arkadaşım çok güzel bişi...hayırlısıyla size duyarsınız inş...sizde ankaradasınız galiba hangi hastaneye gidiyorsunuz...

Evet canım bende Ankaradayım Ben Lina Kadın hastalıları ve doğum merkezine gidiyorum canım... tedavimi de orda görmüştüm (klomen +pregnyl) aynı yerde devam ediyorum.Doktorum Sema Yıldırım.Şu ana kadar memnun kaldım. SGK 'dan da yararlanabildiğim için doğum evlerinde onca sıra beklemektense özel bir yer daha cazip geldi.

Cnm bana alttan bakmadı dr ama ark.lardan baktığı olmuştu, 1 hafta önden görünüyor o zaman bildiğim kadarıyla, sen sat ni baz al cnm gününü ordan hesapla, bebek önden yada geriden takip edebilir bir kaç hafta doğuma kadar düzelir cnm

Evet ilk başlar ileri yada geri olabiliyormuş sonradan yetişiyor haftasına diyorlar. benim normalde 6+3 olmam lazım ama doktor öyle dedi diye şu an 5 hafta gözüküyor benim çizelgemde.

Sen nereye gidiyorsun canım... Sat'larımız da yakınmış sanırım :)

ben özel keçiöeren hastanesine gidiyorum yanı aslında doktor için gidiyorum...nurten boyraz hanım doktorumuz...benm sat 16 nisan ama benm adetm çok düzensiz olduğu için doktorumuz geç döllenme olabilir dedi...şuanda biz 7+4 deyiz...sizin nasıl?

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim mide bulantısı halsizlik bişe yiyemiyorum evde hiç bişe yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum nereye kadar böyle gidecek bilmem bide çalışmakta cabası

ben özel keçiöeren hastanesine gidiyorum yanı aslında doktor için gidiyorum...nurten boyraz hanım doktorumuz...benm sat 16 nisan ama benm adetm çok düzensiz olduğu için doktorumuz geç döllenme olabilir dedi...şuanda biz 7+4 deyiz...sizin nasıl?

Hımm o zaman pekte yakın değil Sat'lar :)) benim sat 14 mayıs ama bende klomen tedavisi görüyordum... 28 Mayısta çatlatma iğnesi vuruldum. Ama yumurta ne zaman çatladı ve ne zaman döllenme oldu bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3 Sat'ıma göre 6+3 olmam lazım ama ilk kontrolde doktorun dediğine bakarsak 5 haftalığım şu an.

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim mide bulantısı halsizlik bişe yiyemiyorum evde hiç bişe yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum nereye kadar böyle gidecek bilmem bide çalışmakta cabası

Cnm tuzlu şeyler yemeye çalış, yanında tuzlu çubuk bulundurabilirsin, yada ayran yoğurt gibi şeyler bulantını biraz hafifletir

kızlar bende doktora gittiğimde alttan muayene oldum.ınternette bir bayanınyorumunu görüdm.Alttan muayene yüzünden aylık bebeğini düşürmüş. akannehir böyle birşey olamaz değil mi ? Başka birşeyden düşmüştür.

Back