• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Yuce Rabbim hepimize guc, kolaylik ve ayrica helalinden bol kazanc versin bebeklerimizi rahat buyutelim. Hamilelikte gecim sIkIntisi stresi cekmeden rahat hamilleik gecirelim Allahin izniyle. Yuce rabbim hepimizin berektini artirsin, huzurunu, mutlulugunu artirsin. Amin.

merhaba canım bende ilk bebeğimi kaybettim buda tehlikeli olunca çok korkmuştum allaha şükür birz rahatladım bugünn..bizede geçen gittiğimizde söylememişti kalp atışının ne kadar olduğunu burda birinden duydum tam sorcaktım kendi söledii bi daha ki sefere öğrenirsin sende inşş ...dr demesede sen kendine çok dikkat et şu 1 ay daha ...

yok canım zaten edıyorum evimi b.. götürüyo yapmıyorum valla iş falan sadece içim rahat yanı korkumu atlattım.ılk gunler her an ıcımde bır korku vardı şimdi o yok sadece.sende çok dikkat et canım hiç birşeyi takma kafana yat dınlen hamıslıgın tadını cıkar:)))

senin adına çok sevindim...ben de heyecanla minik bebeğimin kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...galiba pazartesi günü gidicez bizde....kaç haftalıktı duyduğunuzda....umarım bizde hayırlısıyla ve sağlıkla duyarız kalp atışlarımızı....

canım 4+5 de ılk ultrasona gırdım o gun dınletmedı ama ultrasonda gosterdı kalbının atıslarını.5+5 de tkr gıttım ogun dınlettı.pıt pıt pıt dıye atıyodu canım.inşallah sende duymussundur o ankı heyecan dünyalara bedel dimi:)))

benimde mide bulantılarım başladı..üstelik başım da ağrıyor beraberinde..
yemek yiyemiyorum..çoğu zaman açım..meyve ile geçiştiriyorum..buna hemen bir çare bulamazsam beslenemeyeceğim:(((((

canım 4+5 de ılk ultrasona gırdım o gun dınletmedı ama ultrasonda gosterdı kalbının atıslarını.5+5 de tkr gıttım ogun dınlettı.pıt pıt pıt dıye atıyodu canım.inşallah sende duymussundur o ankı heyecan dünyalara bedel dimi:)))

bizimde ilk doktor kontrolümüzde 4+5 haftalıktı bebeğimiz keseyi gördük sadece inş yarında kalp atışları için gidicez bakalım çok heyecanlıyım.....

günaydın arkadaşlar...benim midem çokk bulanıyor ve canım hiç birşey yemek istemiyor...ve bugün sabaha karşı aşırı derecede midem yandı....halsizlik diz boyu evim berbat...yemek yapmak çok zor gelio herşey kokuyo sanki...habire tuzlu çubuk kraker ve yeşil elma yiyorum....hepimize kolay gelsin bu dönemde... hayırlısıyla bebeğim sağlıkla gelsinde herşeye değer

Günaydın güzel anneler.Dün hiç ugrayamadım vallahi 2 haftadır halsizlik uykusuzluk evim berbattı dün kadın aldım temizlettirdim.Çok fazla ayakta kalmamama ragmen akşam 3-4 damla kan gördüm çamaşırımda.Sizdede böyle şeyler oldumu hiç? çok korktum dr ada gitmedim.Zaten düşük tehlikem oldukça fazla kötü şeyler söyleyeceğinden korkuyorum :(

canım benim nolur üzme kendini...olumlu düşün olumlu olucak ...hamileliğinin tadını çıkartmaya bak....bazen beni de endişe kaplıyor ama olumlu düşündüğüm zamanda daha rahat hissediyorum kendimi ..bak benimde doğum kısmet olursa 16 şubat benden 1 hafta sonra senin de haberini duyucaz burdan..mısır patlağı gibi olucak forum 2011 şubatta...nüfus patlaması olacak nüfussssss

İnşallahh canım benim yaa :)

Cnm moralini bozma, test fln istemez zaten çünkü testi amniyon sıvısı sızıntısı şüphesi yada enfeksiyon olup olmadığına bakmak için istiyor bildiğim kadarıyla,sana ultrasonla bakıp durumu görmüş hem, yapılacak başka birşey olmadığı için yani yapılacak tek şey senin dinlenip yorulmaman olduğu için bişey dememiştir bebek düşecek diye değil yani emin ol, bencede en doğru şey tatili iptal etmeniz, sen yerinden kalkma dr un dediklerine harfiyen uy ve moralini yüksek tut, Allahın izniyle kucağına alacaksın inş ben inanıyorum, düşük tehlikesinin ileriki haftalardaki adı erken doğum tehlikesi, bende erken doğum tehlikesi yaşamıştım, inş. bi kaç haftada toparlarda sende rahat edersin,en önemlisi moralini yüksek tut benim bebeğim Allahın izniyle sağ sağlim elecek kucağıma de cnm

çok teşekkürler burcucum inşallah öyledir.inan artık nolacak diye beklemek çok zorlaştı.inşallah şubatta bebeklerimizi kollarımıza alırız hepimiz :)

gözün aydın canım:ecrin_bebek:ama sonra pişman olma,benimki şimdiden söylenmeye başladı benimle artık ilgilenmiyosun diyekaydirigubbakcemile3halbuki akşam 8 e doğru evde oluyorum,ye iç kaldır sonra direk uyuyorum,o eskisi gibi geç saatlere kadar sohbet muhabbet istiyor ama çoook uykum geliyor zaten çok yoğun çalışıyorum,aaa çok şikayet ettim kocişi:olmaz:böyle işte canım erkekler gerçekten çocuk gibilernaniknanik

aynı problem bendede var canım.saat 9 gibi uyuyorum eşim yalnızlıktan biraz şikayetçi ama güya bana çaktırmıyor :)

herkese merhaba.
ben çok sık paylaşımda bulunamadığım için özür dilerim. benim İKİZlerim olcakmış. içim içime sığmıyor. çok ama çok heyecanlıyım. ikisininde kalbi atıyor. :):)

senin adına çok sevindim canım.Allahım ikisinide sağsalim kucagına almak nasip etsin

Canım lütfen endişelenme bu konuda... Sen sadece doktorunun önerilerine harfiyen uy. Progestan mucize gibi bir ilaç inşallah sana da çok faydası olacak.Tuvalete gitmek dışında pek fazla hareket etme ve hep yat. ayaklarının altına bir yastık koyup biraz kaldırabilirsin arada. Sakın endişeli olma çünkü bebişler şu anda bile bizim duygularımızdan etkileniyorlar...
Doktorun test yapmamıştır çünkü haftan daha çok erken... bende ilk kontrolde sadece keseyi gördüm.Doktorum BetaHcg bile baktırmadı bir dahaki gelişinde bakarız dedi. Çünkü çok sık Beta Hcg bakılınca kadınlar pimpirikleniyorlar diyor benim doktorum.Acaba artışım iyi mi? az mı? haftasına göre nasıl? v.s. diye bir sürü endişe ve panik yaratıyorlar kendilerine dedi.
Sen şimdi bir sonraki kontrole kadar denilenleri harfiyen yap. Beslenmene dikkat et ve bol su tüketmeye çalış. Allahın izniyle bebeğini şubat ayında sağlıkla kucağına alırsın.

çok çok teşekkürler canım.içime su serptinnnn kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın

canım aynı durumdayız seninle.Allahım ikimizinde bebişini sağlıklı kılsın kucagımıza aalmayı nasip etsinn:ecrin_bebek:

kızlar kaç gündür çok kötüyüm, kokulara duyarlılığım artttı, ne yersem yiyeyim çıkarıyorum, halsizim, yataktan çıkamıyorum neredeyse.. :( siz ne alemdesiniz?

Allah kolaylıkversin canım.bende hiç bulantı yok sürekli yorgunluk hali ve uyku hali dışında.ilk gebeliğimdede böyle olmuştu.1 kerecik midem buylansın nasıl bişeymiş göreyim diye düşünmedim değil yani :)

Kizlar yardimmm! yorgunluktan kendimi alamiyorum bugun. Ne oldu anlamadim hic. Hic bir isi yapasim gelmiyor. Ne olacak bu yorgunluk. Sizde de var mi? Yardim Allah im...

aynı durumdayız canım hiç merak etme yat gitsin keyfini çıkar :)

Yuce Rabbim hepimize guc, kolaylik ve ayrica helalinden bol kazanc versin bebeklerimizi rahat buyutelim. Hamilelikte gecim sIkIntisi stresi cekmeden rahat hamilleik gecirelim Allahin izniyle. Yuce rabbim hepimizin berektini artirsin, huzurunu, mutlulugunu artirsin. Amin.

canımmmm bunlar ne güzel dikeler böyle.çok çok teşekkürler...Aminnn

Günaydın güzel anneler.Dün hiç ugrayamadım vallahi 2 haftadır halsizlik uykusuzluk evim berbattı dün kadın aldım temizlettirdim.Çok fazla ayakta kalmamama ragmen akşam 3-4 damla kan gördüm çamaşırımda.Sizdede böyle şeyler oldumu hiç? çok korktum dr ada gitmedim.Zaten düşük tehlikem oldukça fazla kötü şeyler söyleyeceğinden korkuyorum :(

Kızlar lütfen bana birisi cetvel nasıl yapılacak öğretebilirmi?
due date kısmına son adetimi yazıyorum bebek 45 haftalık çıkıyor :(

Cnm günaydın, kadın almakla iyi yapmışsın yorma kendini sakın, kan açık renkmi koyu renkmi, dr unu bilgilendirdinmi? koyu renk ise açık renklinin arkasından bir süre gelmeye devam eder, dr una söyledinmi cnm??
Ben sana cetvel yaparım istersen muhtemel doğum tarihin nedir

günaydın arkadaşlar...benim midem çokk bulanıyor ve canım hiç birşey yemek istemiyor...ve bugün sabaha karşı aşırı derecede midem yandı....halsizlik diz boyu evim berbat...yemek yapmak çok zor gelio herşey kokuyo sanki...habire tuzlu çubuk kraker ve yeşil elma yiyorum....hepimize kolay gelsin bu dönemde... hayırlısıyla bebeğim sağlıkla gelsinde herşeye değer

Günaydın, sen benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun ama yinede günaydınına cevap vereyim dedim umarım bulantıların geçer

Gorusuruz tekrar guzel anneler. Yediklerinize dikkat edin ve stresten uzak olun. Bye...

Hos geldin surmeli.
Kizlar bu yorgunluk hayatimi cok etkilemeye basladi bitirmem gereken isler var ama yapamiyorum. Duyduguma gore 3. aydan sonra enerjimiz geri gelecekmis. Insallah. Yoksa annenin isleri bitmeyecek. Para kazanamayacak. Bana dua edin kizlar ne olur. Hele gurbette islerimi zamaninda bitirmem cok onemli.

Dikkat ediyorum beslenmeme cok sukur. Onu anlamiyorum hala nasil yorgun hissediyorum. Bugun ise gitmem gerekiyor ama yerimden kalkamiyorum. Boyle yorgunluktan ziyade bir uyusukluk var. Ben nazara cok inaniyorum. Dun iste cok enerjiktiim, birde soranlara cok guzel geciyor diyorum. Acaba nazarmi aliyorum. Kendimi bildim bileli yildizim dusuktur. Hemen nazara geliyorum.

Esim aradi o beni almaya geliyor ise goturecek. Bir dus alayim belki daha iyi olurum. Dualarim hepimiz icin arkadaslar sizde beni dualariniza ekleyin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bende yanliz oldugum icin bisey yiyemiyorum. Sonrada yorgunluktan kendimi yataktan alamiyorum. Bugun iyi beslenmeye karar verdim hem benim sagligim icin hemde bebisin. Zorlansamda yemeye caliscam. Sanirim demir eksikligi basladi bende gozlerimin alti morlasiyor hafif hafif. Koyu yesil yaprakli sebzeler yiyorum bol limonlu. Tavsiye ederim mideni bastirir. Hersey bebeklerimiz icin artik:)))

Kizlar yardimmm! yorgunluktan kendimi alamiyorum bugun. Ne oldu anlamadim hic. Hic bir isi yapasim gelmiyor. Ne olacak bu yorgunluk. Sizde de var mi? Yardim Allah im...

Cnm halsizlik bendede var, hatta tek belirtim halsizlik diyebilirim, çoğu zaman oğlumu uyutup bende onunla beraber uyuyorum, 1 saat kestirsem kendime geliyorum, demir eksikliğinden şüpheleniyorum demişsin kanın kaçtı yapılan kan testinde hbg yada hcg lması lazım şu alt sınırı 11 olan değer??
Evet doğrru duymuşsun 2. trimestırda herşey daha rahat olacak 7. aya kadar...

ay maşallah bu ne yakışıklılık ya:)) çok tatlıymıs Allah bağışlasın canım

maşallah çok yakışıklı
ömrü uzun bahtı güzel bi abi olsun inşallahhh
bayıldım çok yakışıklıı

çook sevindim canım herşeyin yoluna girmesine.hadi gözün aydın.tabi yine dikkat et kendine şu tehlikeli haftaları atlatana kadar.

Kızlar selam, oğlumun resmini göstereyim dedim size şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :)))

allah bağışlasın canım çook tatlı ve yakışıklı bir oğlun var maşallah.şapkasıda hoş olmuş.eline sağlık.

Teşekkürler kızlara.s., veletuslar bir doğsun 14 ayda böyleler hayırlısıyla, zaman çabuk geçiyor onlar büyürken bizlerde onlarla büyüyeceğiz

Hatunlar tünaydına.s.

Ayy bugün 12 ye kadar uyumuşum oğlana annem baktı, daha yeni kahvaltı yaptım masa bile ortada, öğlen gibi sünnet düğünü var oraya gidicez, hazırlanmam lazım , kağanı hazırlamam lazım, bendede yorgunluk var hemmmmde nasılllllll, içim geçigeçiveriyor...
neyseki teyzemler düğünün yapılacağı yere yakın oturuyor, eğer duramazsam bıcırığımı alıp teyzeme geçicem,
Bu arada kızlar ben şu an annemlerde kalıyorum tekirdağdayız, normalde marmariste oturuyoruz, bir kaç ay burada kalacağız eşimin işinden dolayı, evimide özledim iyice ama şu an ark.larla konuştuğuma göre aşırı sıcakmış marmaris, gitsemde klimayla zor durucam, zaten yorgunluğum çok, hem burda oğlumun bakımınada yardımcı oluyor annem, rahatım yerinde yani...
Görüşmek üzere öpüyoruz sizi bir ara yine yzmaya çalışıcam
opuyorumnanaktan

Back