benimde mide bulantılarım başladı..üstelik başım da ağrıyor beraberinde..
yemek yiyemiyorum..çoğu zaman açım..meyve ile geçiştiriyorum..buna hemen bir çare bulamazsam beslenemeyeceğim((((
burcucum aşkolsun ya kasti bi durum yok ortada üzüldüm şimdi ama teşekkür ederim.......
Cnm günaydın, kadın almakla iyi yapmışsın yorma kendini sakın, kan açık renkmi koyu renkmi, dr unu bilgilendirdinmi? koyu renk ise açık renklinin arkasından bir süre gelmeye devam eder, dr una söyledinmi cnm??
Ben sana cetvel yaparım istersen muhtemel doğum tarihin nedir
Hatunlar tünaydına.s.
Ayy bugün 12 ye kadar uyumuşum oğlana annem baktı, daha yeni kahvaltı yaptım masa bile ortada, öğlen gibi sünnet düğünü var oraya gidicez, hazırlanmam lazım , kağanı hazırlamam lazım, bendede yorgunluk var hemmmmde nasılllllll, içim geçigeçiveriyor...
neyseki teyzemler düğünün yapılacağı yere yakın oturuyor, eğer duramazsam bıcırığımı alıp teyzeme geçicem,
Bu arada kızlar ben şu an annemlerde kalıyorum tekirdağdayız, normalde marmariste oturuyoruz, bir kaç ay burada kalacağız eşimin işinden dolayı, evimide özledim iyice ama şu an ark.larla konuştuğuma göre aşırı sıcakmış marmaris, gitsemde klimayla zor durucam, zaten yorgunluğum çok, hem burda oğlumun bakımınada yardımcı oluyor annem, rahatım yerinde yani...
Görüşmek üzere öpüyoruz sizi bir ara yine yzmaya çalışıcamopuyorumnanaktan
Cok sevindim hereseyin yolunda olduguna. Bebegin 8 haftalik gorunuyor sayfanda doktor kac haftalik dedi ultrasonda?
Canım doktoruma birşey söylemedim daha çünkü miktarı az gibi geldi daha önceki düşüğümde baya adet gibi koyu kanamam olmuştu.Bu sefer normal kan rengi ama 3-4 damlaydı??Şimdi dinleniyorum ilaçlarımı içiyorum bundan sonrası Allaha kalmış.Hayırlısı olacaksa zaten doğar.Ben elimden geleni yapayımda.:ecrin_bebek:
bugün itibariyle 8+0 oldukk...kızlar benim halen daha çizelgem yokk...o verdiğiniz linki denedim ama format uymuyo diyooooooo
Canım doktoruma birşey söylemedim daha çünkü miktarı az gibi geldi daha önceki düşüğümde baya adet gibi koyu kanamam olmuştu.Bu sefer normal kan rengi ama 3-4 damlaydı??Şimdi dinleniyorum ilaçlarımı içiyorum bundan sonrası Allaha kalmış.Hayırlısı olacaksa zaten doğar.Ben elimden geleni yapayımda.:ecrin_bebek:
Ay burcucum ne kadar şanslısın şuan annemin yayında olmak için neler vermezdim.Çokk özledim.1 kase sıcak çorbamı yaprdı annecim dizinde yatardım :2:
Öyle cnm aynen dediğin gibi, yiyecek ekmeği varsa her ne olursa olsun doğar, sen dediğin gibi dinl dr unu yorma kendini , cnm annenler yakınsa çağır dursun yanında hem bu dönemlerde sana yardımcı olur, senin başka bebeğin varmı, ikinci bebeğim yazmışsın, kaç yaşında
Hatunlar tünaydına.s.
Ayy bugün 12 ye kadar uyumuşum oğlana annem baktı, daha yeni kahvaltı yaptım masa bile ortada, öğlen gibi sünnet düğünü var oraya gidicez, hazırlanmam lazım , kağanı hazırlamam lazım, bendede yorgunluk var hemmmmde nasılllllll, içim geçigeçiveriyor...
neyseki teyzemler düğünün yapılacağı yere yakın oturuyor, eğer duramazsam bıcırığımı alıp teyzeme geçicem,
Bu arada kızlar ben şu an annemlerde kalıyorum tekirdağdayız, normalde marmariste oturuyoruz, bir kaç ay burada kalacağız eşimin işinden dolayı, evimide özledim iyice ama şu an ark.larla konuştuğuma göre aşırı sıcakmış marmaris, gitsemde klimayla zor durucam, zaten yorgunluğum çok, hem burda oğlumun bakımınada yardımcı oluyor annem, rahatım yerinde yani...
Görüşmek üzere öpüyoruz sizi bir ara yine yzmaya çalışıcamopuyorumnanaktan[
Tadini cikart annenin yanindasin ne guzel. Bir anneler anlar kizlarinin halinden:))) Allah yardimcin olsun canim.
Cnm halsizlik bendede var, hatta tek belirtim halsizlik diyebilirim, çoğu zaman oğlumu uyutup bende onunla beraber uyuyorum, 1 saat kestirsem kendime geliyorum, demir eksikliğinden şüpheleniyorum demişsin kanın kaçtı yapılan kan testinde hbg yada hcg lması lazım şu alt sınırı 11 olan değer??
Evet doğrru duymuşsun 2. trimestırda herşey daha rahat olacak 7. aya kadar...
slm kızlar bişey sorcam
doktorunuz herhangi bir krem veya yağ önerdimi şimdiden sürmek gerekirmi acaba benimki henüz bişey demedi ama erken başlanırsa daha iyi oluyomuş bilginiz var mı?
arkadaşlar..benim sat 16 mayıs ..beta gecen pazatesi 357 çıktı ama bende adet düzensizliği var ondan düşük çıkmış olabilirmi? yani geç döllenmemi yada sorunlu br gebelik mi? çok korkuyorum.netteki hesaplmalarda adet gününden 4 hafta geçtiğinde 400 küsür olması gerekiyo ben 5 hafta geçtiğin ölçtürdüm ve 357 çıktı..sizce nasıl? dediğim gibi ben 35-38 günde adet oluyorum bu hesaplamalar normal adet görenler için mi acaba(28gün) ? benimki normal olabilirmiki? yarın dr. gidicem ....ama kafam çok karışık...
[[/B]opuyorumnanaktan[
Tadini cikart annenin yanindasin ne guzel. Bir anneler anlar kizlarinin halinden:))) Allah yardimcin olsun canim.
Canim bugun biraz daha iyiym. Ise gidecegim birazdan. Daha kan testlerimi tamamlamadim. Sgortamin olmasini bekliyorum. buyuk ihtimal pazartesiye baslayacak. O zaman gidip doktorun istedigi butun kan testlerini yaptiracagim. Artik orda belli olur. Insallah hersey iyi cikar.
Sanada Allah yardimci olsun. Ikinci bebegini bekliyorsun anladigim kadariyla. Ne guzel yaslari yakin olacak. Sana simdi biraz zor olur ama ilerde cok rahat edersin. Biz de kardesimle oyleyiz. Annem ikimizide birden buyuttu rahatladi:)))
iyi geceler cnmselam kızlar
hemen çıkıyorum yorgunum çarşı gezdim bugün baya yorulmuşum
Ben ilk bebeğimi 5 haftalıkken düşürdüm
Sonra kızıma hamile kaldım şükür sorunsuz doğdu şimdi 3.5 yaşında.
Bu 3. hamileliğim oluyor:)
ınşallah buda sorunsuz devam eder.Senin ilk mi bu hamilelik ?ımzanda 13 aylık birtane gözüküyor ama :)
slm kızlar bişey sorcam
doktorunuz herhangi bir krem veya yağ önerdimi şimdiden sürmek gerekirmi acaba benimki henüz bişey demedi ama erken başlanırsa daha iyi oluyomuş bilginiz var mı?
ayy saol canım ya aslında 8+6yız bugün ama dr dediğine göre 8 haftalık olduğundan öle kaydettimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?