2011 Şubat Anneleri

benimde mide bulantılarım başladı..üstelik başım da ağrıyor beraberinde..
yemek yiyemiyorum..çoğu zaman açım..meyve ile geçiştiriyorum..buna hemen bir çare bulamazsam beslenemeyeceğim((((

Cnm kussanda bişeyler yemeye çalış yined patats haşlaması tuzlu salatalık fln, inş bir düzene girer yeme işi
burcucum aşkolsun ya kasti bi durum yok ortada üzüldüm şimdi ama teşekkür ederim.......

tmm cnm, kasti bişey olmamasına sevindim

Canım doktoruma birşey söylemedim daha çünkü miktarı az gibi geldi daha önceki düşüğümde baya adet gibi koyu kanamam olmuştu.Bu sefer normal kan rengi ama 3-4 damlaydı??Şimdi dinleniyorum ilaçlarımı içiyorum bundan sonrası Allaha kalmış.Hayırlısı olacaksa zaten doğar.Ben elimden geleni yapayımda.:ecrin_bebek:

Ay burcucum ne kadar şanslısın şuan annemin yayında olmak için neler vermezdim.Çokk özledim.1 kase sıcak çorbamı yaprdı annecim dizinde yatardım :2:

bugün itibariyle 8+0 oldukk...kızlar benim halen daha çizelgem yokk...o verdiğiniz linki denedim ama format uymuyo diyooooooo

dr a sölemelisin canımm muhakkak çünkü ne renk ne tarz olursa olsun kanama normal kabul edilmiyorr yine allaha emanetiz ama kafanda soru işareti olmasın sonradann iyi dinlenmelerrr

bugün itibariyle 8+0 oldukk...kızlar benim halen daha çizelgem yokk...o verdiğiniz linki denedim ama format uymuyo diyooooooo

merhaba canım hayırlısı olsunn kocaman olsun bebeklerimiz inşallah bende çizelge için çok uğraştım yapamadımm too__bee yardımcı oldu o yaptı açık görünce rica et sanada yardımcı olur..

Ay burcucum ne kadar şanslısın şuan annemin yayında olmak için neler vermezdim.Çokk özledim.1 kase sıcak çorbamı yaprdı annecim dizinde yatardım :2:

Öyle cnm aynen dediğin gibi, yiyecek ekmeği varsa her ne olursa olsun doğar, sen dediğin gibi dinl dr unu yorma kendini , cnm annenler yakınsa çağır dursun yanında hem bu dönemlerde sana yardımcı olur, senin başka bebeğin varmı, ikinci bebeğim yazmışsın, kaç yaşında

Ben ilk bebeğimi 5 haftalıkken düşürdüm
Sonra kızıma hamile kaldım şükür sorunsuz doğdu şimdi 3.5 yaşında.
Bu 3. hamileliğim oluyor:)
ınşallah buda sorunsuz devam eder.Senin ilk mi bu hamilelik ?ımzanda 13 aylık birtane gözüküyor ama :)

yardımların için teşekkür ederim burcu..
haklısın zorla da olsa yemem gerekiyor..elimden geleni yapıyorum..:)))

slm kızlar bişey sorcam
doktorunuz herhangi bir krem veya yağ önerdimi şimdiden sürmek gerekirmi acaba benimki henüz bişey demedi ama erken başlanırsa daha iyi oluyomuş bilginiz var mı?

arkadaşlar..benim sat 16 mayıs ..beta gecen pazatesi 357 çıktı ama bende adet düzensizliği var ondan düşük çıkmış olabilirmi? yani geç döllenmemi yada sorunlu br gebelik mi? çok korkuyorum.netteki hesaplmalarda adet gününden 4 hafta geçtiğinde 400 küsür olması gerekiyo ben 5 hafta geçtiğin ölçtürdüm ve 357 çıktı..sizce nasıl? dediğim gibi ben 35-38 günde adet oluyorum bu hesaplamalar normal adet görenler için mi acaba(28gün) ? benimki normal olabilirmiki? yarın dr. gidicem ....ama kafam çok karışık...

kızlar bim markette zencefil şekeri var bulantınıza biraz iyi gelir ben çok yedim o şekerlerden

Canim bugun biraz daha iyiym. Ise gidecegim birazdan. Daha kan testlerimi tamamlamadim. Sgortamin olmasini bekliyorum. buyuk ihtimal pazartesiye baslayacak. O zaman gidip doktorun istedigi butun kan testlerini yaptiracagim. Artik orda belli olur. Insallah hersey iyi cikar.
Sanada Allah yardimci olsun. Ikinci bebegini bekliyorsun anladigim kadariyla. Ne guzel yaslari yakin olacak. Sana simdi biraz zor olur ama ilerde cok rahat edersin. Biz de kardesimle oyleyiz. Annem ikimizide birden buyuttu rahatladi:)))

slm kızlar bişey sorcam
doktorunuz herhangi bir krem veya yağ önerdimi şimdiden sürmek gerekirmi acaba benimki henüz bişey demedi ama erken başlanırsa daha iyi oluyomuş bilginiz var mı?

Cnm ne kadar kremde sürsen eğer cildin çatlamaya müsaitse çatlarsın, engellenemez yani, ama ben sana başka bişi tavsiye edicem ilk bebeğimde yaptım ve hiç çatlağım yok, günde 4 lt su içtim, cildimi içten nemlendirdim yani, hiçte bişi sürmedim, 2.ayda bebeyağı süreyim demiştim kupkuru oldu cildim bebeyağınıda bıraktım,sırf su içerek nemlendirdim, aklında bulunsun

Cnm hiç anlamam bhcgden ama şunu söyleyeyim eğer ters bir durum olsaydı dr un seni mutlaka bilgilendirirdi endişhen yersiz gibi geliyor
[[/B]opuyorumnanaktan[

Tadini cikart annenin yanindasin ne guzel. Bir anneler anlar kizlarinin halinden:))) Allah yardimcin olsun canim.

Amin cnm cümlemizin inş. tabi benim aralarında 2 yaştan az bir zaman olacağı için katmerli yardıma ihtiyacım oluyor :)) ama kendimi hep ikiz anaları nasıl bakıyor bende bakarım diye teselli ediyorum, Rabbim kolaylığını verir inş. ikisi bir aradan çıkmış olur diyor kimisi, kimiside sen delimisin diyor, bende şaşırdım, bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete ne diyim, aldırmakta istemiyorum nasıl kıyarım... kardeşler için güzel olacak ama ben sezaryeni yaşadığım için ikinci sezaryenden deli gibi korkuyorum, off aklımda 10.000 düşünce geçiyor ama bulucaz bi kolayını artık olan oldu, Allah çocuklarıma sağlık sıhhat versin, tabi banada onlara bakabilmem için...
ınş. testlerinin sonuçları güzel çıkar cnm, güzel haberlerini, bekliyoruz

selam kızlar
hemen çıkıyorum yorgunum çarşı gezdim bugün baya yorulmuşum
iyi geceler cnm

Allah bağışlasın cnm senin çocuklarının araları 4 yaştan fazla olacak çok iyi, benim 13.5 aylık bir oğlum var, mayıs annesiyim

slm kızlar bişey sorcam

Benim doktorum birsey demedi ama ben simdiden basladim kullanmaya. Hamileler icin olan magazalardan buldum bir krem. Yirtiklari en aza indiriyor. Belki eczanelerden sorabilirsin bu tur kremleri. Bana gore her hangi bir yumusatici krem yeterli olur. Arkadasim vazalin kullandi ve hic yirtigi yokmus. Birazda bu olay genetik aslinda. Genlerinde varsa eninde sonunda olacak. Ama krem kullanarak en aza indirebiliriz. Ayrica sadece gobek bolgesine degil bence butun vucudumuza uygulamaliyiz butur nemlendirici kremleri cunku butun vucut kilo alip genisliyor. Insallah hepimizde dogumdan sonra eskisindende guzel olacagizzzzzzzzz:)))

Günaydın şubat anneleri neler konuşmuşsunuz öyle oku oku bitiremedim sayfaları :)))

Kalp atışlarını duyan ve bebişlerini gören annnelere gözünüz aydın diyorum biz bu hafta erken gittik dr.1 gün öncesinden ben çok kötü oldum mide bulantıları kusmalar eşimde dayanamadı götürdü beni.
Biraz daha büyümüş dr ablacı mercimek kadar olmuş minişimiz büyümüş dedi :)))
babasıyla beraber kalp atışını dinledik ama ben çok heyecanlandım kızlar süpermiş içerden boğuk ve kısık bir ses geliyor pıt pıt pıt eşim inanamadı nasıl olur ya böyle birşey dedi.dr.sorular sordu bu nedir hangisi bebek falan diye çok güzel bir andı...

Bebişimde iyiymiş bende iyiyim.Ama dün çok şükür güzel bir gün geçirdim baş dönmesi harici birde benimde enerjim sıfır yerlerde geziyorum resmen dün ev işlerini eşim yaptı ben yattım :)))

Düşük riski olan arkadaşımız varmış sanırım aramızda birde lütfen stres yapma,olumlu düşün ve yataktan kalkma sürekli yat canım.Bol bol dua et en önemlisi o zaten sen ne kadar onu kollarsan ona bağlanırsan oda seni bırakmaz.

Topiğimizde yakışıklı abimiz var birde maş.allah uzun ömürler versin bahtı güzel ve açık olsun hep inş.
Kendi gibi şapkasınıda çok beğendik biz bebişimle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…