• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canım benim sat 9 mayıs. internet hesabına göre bugün 6 + 5 'im.Doktorum birbuçk aylıksın dedi.2-3 gün farklı söledi..muhtemel doğum tarihimiz 16 şubat.zemuszemuszemuszemus

mrb evrim...manisalımsın?ben manisalıyımda şimdi görünce çok mutlu oldum:)bu arada tebrik ederim umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

:içelim:a.s canım 3 gundur bulantılarım var oyuzden zorlanıyorum yalnız oldugumdan canım bişey yemek ıstemıyor ama mıdem yemeyınce daha cok bulanıyor öyle kısır dongu ıcınde gecınıp gıdyor senn nasıl gıdıyor

Bende yanliz oldugum icin bisey yiyemiyorum. Sonrada yorgunluktan kendimi yataktan alamiyorum. Bugun iyi beslenmeye karar verdim hem benim sagligim icin hemde bebisin. Zorlansamda yemeye caliscam. Sanirim demir eksikligi basladi bende gozlerimin alti morlasiyor hafif hafif. Koyu yesil yaprakli sebzeler yiyorum bol limonlu. Tavsiye ederim mideni bastirir. Hersey bebeklerimiz icin artik:)))

canım adına çok sevindim ALLAH senın ve bebegınle olsun hayatım yat dınlen bosver hıc bırsey yapma ye ıc yat baksınlar sana ınşallah en yakın zamanda gecer tehlıken.benımde bundan once bır dusugum oldugu ıcın dr ilişkiyi yasakladı ama hıc oyle yat falan demedı.dıkat edıyorum ama cok da ustune dusmuyorum akısına bıraktım ılk gunler cok korkuyodum duser dıye ama o korkuyu da attım ustumden..benım mınıgın kalp atısını dınlettı dr ama kac kere attıgını falan soylemedı canım neden soylememıs olabılır acaba.ultrasonda yazarmı acaba

merhaba canım bende ilk bebeğimi kaybettim buda tehlikeli olunca çok korkmuştum allaha şükür birz rahatladım bugünn..bizede geçen gittiğimizde söylememişti kalp atışının ne kadar olduğunu burda birinden duydum tam sorcaktım kendi söledii bi daha ki sefere öğrenirsin sende inşş ...dr demesede sen kendine çok dikkat et şu 1 ay daha ...

Hadi gözğn aydın cnm

Hoşbulduk cnm, ilk trimestır için bu tarz şikayetler devam edecek, yani ilk 3 ay, sonraki 3 ay rahat bir dönem, son trimestırda yeniden bu tarz şikayeyler oluyor, inş. biraz daha hafif atlatırsın bu dönemleri, bebişler için her şeye değer , sen yurtdışındanmısın

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Ha hah süper :))) sürüm sürüm süründür kocişi :))) şaka bir yana cnm inş bulantısız bir hamilelik geçirirsin

Gözün aydın cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş. progestana gerek kalmamasına sevindim cnm yinede çok zorlama kendini

Yolunda gider cnm inş sağ sağlim kavuşursun kuzuna

Cnm ne özürü , ama yaz arada çifte pıtırcıklar neler yapıyoır annelerini üzüyorlarmı üzmüyorlarmı :))) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.

Gözün aydın cnm, kucağına aldığın günleride gör inş.

çok saol canımm, aminnnn inş allah herkese versinn..

merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın

Cok sevindim hereseyin yolunda olduguna. Bebegin 8 haftalik gorunuyor sayfanda doktor kac haftalik dedi ultrasonda?

Kızlar selam, oğlumun resmini göstereyim dedim size şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :)))
dscf2579rs.jpg

maşallah çok yakışıklı
ömrü uzun bahtı güzel bi abi olsun inşallahhh
bayıldım çok yakışıklıı

kızlar kaç gündür çok kötüyüm, kokulara duyarlılığım artttı, ne yersem yiyeyim çıkarıyorum, halsizim, yataktan çıkamıyorum neredeyse.. :( siz ne alemdesiniz?

merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın

çook sevindim canım herşeyin yoluna girmesine.hadi gözün aydın.tabi yine dikkat et kendine şu tehlikeli haftaları atlatana kadar.

Kızlar selam, oğlumun resmini göstereyim dedim size şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :)))

allah bağışlasın canım çook tatlı ve yakışıklı bir oğlun var maşallah.şapkasıda hoş olmuş.eline sağlık.

Kizlar yardimmm! yorgunluktan kendimi alamiyorum bugun. Ne oldu anlamadim hic. Hic bir isi yapasim gelmiyor. Ne olacak bu yorgunluk. Sizde de var mi? Yardim Allah im...

Kizlar yardimmm! yorgunluktan kendimi alamiyorum bugun. Ne oldu anlamadim hic. Hic bir isi yapasim gelmiyor. Ne olacak bu yorgunluk. Sizde de var mi? Yardim Allah im...

bendede var
mide blantısı
baş dönmesi
halsizlik
baş agrısı
sırt agrısı
kalça agrısı
arada bacagıma dogru bi agrı giriyo kalçamdan
:bbo:

bende öyle oluyorum canım.sanki elim ayağım tutmuyo hiç bişey yapmak istemiyorum.eşim yandık demeye başladı bile:)

iyi akşamlar kızlar ben geldiiimm

iyi akşamlar canım.sen ve bebişin nasılsınız bakalım?

Hos geldin surmeli.
Kizlar bu yorgunluk hayatimi cok etkilemeye basladi bitirmem gereken isler var ama yapamiyorum. Duyduguma gore 3. aydan sonra enerjimiz geri gelecekmis. Insallah. Yoksa annenin isleri bitmeyecek. Para kazanamayacak. Bana dua edin kizlar ne olur. Hele gurbette islerimi zamaninda bitirmem cok onemli.

bende öyle oluyorum canım.sanki elim ayağım tutmuyo hiç bişey yapmak istemiyorum.eşim yandık demeye başladı bile:)

iyi akşamlar canım.sen ve bebişin nasılsınız bakalım?

bebişim iyide ben hastayım canımkafamçokkarıştı siz nasılsınızopuyorumnanaktan

Hos geldin surmeli.
Kizlar bu yorgunluk hayatimi cok etkilemeye basladi bitirmem gereken isler var ama yapamiyorum. Duyduguma gore 3. aydan sonra enerjimiz geri gelecekmis. Insallah. Yoksa annenin isleri bitmeyecek. Para kazanamayacak. Bana dua edin kizlar ne olur. Hele gurbette islerimi zamaninda bitirmem cok onemli.

kimisininki dogurana kadar geçmezmiş canım

Hos geldin surmeli.

Allah yardımcı olsun canım ve tüm çalışan hamilelere.bu ilk üç ay ve son üç ay böyle şikayetler oluyormuş galiba.aradaki 3 ay rahat olucaz inş. :) hele yoğun bi tempon varsa beslenmene dikkat etmeye çalış canım.bütün dualarımızı hepimiz için yapıyorum.inş. sağlıklı bir hamilelik geçiririz.(amin)

Dikkat ediyorum beslenmeme cok sukur. Onu anlamiyorum hala nasil yorgun hissediyorum. Bugun ise gitmem gerekiyor ama yerimden kalkamiyorum. Boyle yorgunluktan ziyade bir uyusukluk var. Ben nazara cok inaniyorum. Dun iste cok enerjiktiim, birde soranlara cok guzel geciyor diyorum. Acaba nazarmi aliyorum. Kendimi bildim bileli yildizim dusuktur. Hemen nazara geliyorum.

Dikkat ediyorum beslenmeme cok sukur. Onu anlamiyorum hala nasil yorgun hissediyorum. Bugun ise gitmem gerekiyor ama yerimden kalkamiyorum. Boyle yorgunluktan ziyade bir uyusukluk var. Ben nazara cok inaniyorum. Dun iste cok enerjiktiim, birde soranlara cok guzel geciyor diyorum. Acaba nazarmi aliyorum. Kendimi bildim bileli yildizim dusuktur. Hemen nazara geliyorum.

bu haftalarda halsizlik olmasının normal olduğunu söylüyorlar ama bende inanırım nazara.bol bol oku canım.bazen insanın en sevdiğinin bile nazarı değermiş.:nazar:

Esim aradi o beni almaya geliyor ise goturecek. Bir dus alayim belki daha iyi olurum. Dualarim hepimiz icin arkadaslar sizde beni dualariniza ekleyin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Back