Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar...
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
kanaması olanlar inşallah kısa zamanda sorunlarından kurtulur...
bebeklerini görenler ve kalp atışını duyanları da tebrik ederim...
ben 4-5 gündür yataktan çıkamıyorum blantı ve baş dönmesi var...yesem olmuyor yemesem olmuyor...bir yanma aldı gidiyor...üstelik sanki midemi üşütmüşüm gibi gaz da var...tuvalete gitmek istiyorum olmuyor vs...
bebeğin organ oluşumu bitene kadar devam edecekmiş...sıcak birşey yiyemiyorum..üzüm kuru ekmek..çubuk kraker...su içemiyorum ona rağmen midem vıcık vıcık...
eşim de türkiyede yalnızım bu hafta sonu(
hepimize sağlık diliyorum..
merhaba kızlarrr....bizimbe babamız yok şehir dışında 1 haftadır...2 güne kadar dönücek..herkes aşeriyomusun diye soruyor bende eşimi bekliyorum aşermek için diyorum....allaha şükür öle bulantım falan yok sadece ani tiksinmelerim oluyo ama anlık gelip geçiyo.
merhaba kızlarrr....bizimbe babamız yok şehir dışında 1 haftadır...2 güne kadar dönücek..herkes aşeriyomusun diye soruyor bende eşimi bekliyorum aşermek için diyorum....allaha şükür öle bulantım falan yok sadece ani tiksinmelerim oluyo ama anlık gelip geçiyo.
babamız geliyo:ecrin_bebek:hihoyyyt
slm kızlar...
ben 4-5 gündür yataktan çıkamıyorum blantı ve baş dönmesi var...yesem olmuyor yemesem olmuyor...bir yanma aldı gidiyor...üstelik sanki midemi üşütmüşüm gibi gaz da var...tuvalete gitmek istiyorum olmuyor vs...
bebeğin organ oluşumu bitene kadar devam edecekmiş...sıcak birşey yiyemiyorum..üzüm kuru ekmek..çubuk kraker...su içemiyorum ona rağmen midem vıcık vıcık...
herkese iyi hafta sonları kızlar.dr dan geliyorum.bebeğimin kalp atışını duydukkkkkkk.darısı duymayanlara inş.ilk gittiğimde sata göre 1 hafta küçük çıkmıştı.şimdi haftasına yetişmiş bebişimherşey yolundaymış.progestan kullanmama gerek yokmuş.el ve ayakları da oluşmaya başlamıştı.çook güzel bi duygu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.[/QUOTE
gözünaydın canım,Allah tamamına erdirsin..darısı bana ve tüm bekleyenlere:Saruboceq:
Arkadaşlar moralim çok bozuk.Bugün ilkkez doktora gittim 5+1 dedi şubat 24 doğum tarihi ama düşük riski normalden 2 kat fazla dedi.Progestan ,folik asit ve vitamin verdi.Tatile gidecektik yolculuğu yasakladı.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kesecik göründü ama keseciğin 2 misli kadar kanama varmış rahimde.Moralim çok bozuldu:2:
Kalp atışlarını duyamadım ve doktor hiçbir testte yapmadı sizce düşeceğinden kesin emindide ondanmı?Nolur kızlar dua edin bebişim sende annene sıkı sıkı tutun bırakma beniiii:Saruboceq:
babamız geliyo:ecrin_bebek:hihoyyyt
slm kızlar...
opuyorumnanaktanselam kızlar
opuyorumnanaktanmeraba kızlar nasılsnız ...
canım geçicek bu günler yasenın durumun da baya agırmıs hayatım inşallah en yakın zamanda geçer bulantıların... ben de bugun 7 haftamı bıtırıyorum ama bende bulantı yok dıyecek kadar az umarım haftam küçük oldugu ıcın deıldır de sonradan baslamaz.ama yemek yıyememe ve su ıcememe bende de var hatta kendımı suclu hıssedıyorum düzensiz beslendıgım ıcın bebegımın gelısımı benım yuzumden gerı kalıcak dıye korkuyorum.ve bende kabızlık var arkadaslar offf 2 veya 3 gunde ancak tuvalete cıkabılıyorum.gecmıcekmı bu acaba ya dr bol bol meyve ye dedı ama ben yıyemıyorum kı mutfagım çok kötü kokuyo kendım yapınca yıyemıyorum baskasının evınde yıyebılıyorum(((( işte benım sorunlarım da böyle ama onun için herşeye katlanmaya da hazırım...o benım herşeyim.....meleğimin bır tek kalp atışı için dünyaları veririrmzemuszemuszemuszemus
herkese iyi hafta sonları kızlar.dr dan geliyorum.bebeğimin kalp atışını duydukkkkkkk.darısı duymayanlara inş.ilk gittiğimde sata göre 1 hafta küçük çıkmıştı.şimdi haftasına yetişmiş bebişimherşey yolundaymış.progestan kullanmama gerek yokmuş.el ve ayakları da oluşmaya başlamıştı.çook güzel bi duygu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
bide benim muhtemel doğum tarihide değişti.inş. herşey yolunda giderse 3 Şubat.
herkese merhaba.
ben çok sık paylaşımda bulunamadığım için özür dilerim. benim İKİZlerim olcakmış. içim içime sığmıyor. çok ama çok heyecanlıyım. ikisininde kalbi atıyor. :):)
merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın
ay canlarım benim...
hey gidi günler bir sene önce ben de böyleydim...
hamilelikle ilgili her programı izlerdim..
her kitabı okumaya çalışırdım...
çarşıda pazarda hamileler hep dikkatimi çekerdi..
bi garip oldum bak şimdi...
allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...
hepiciğinize stressiz mutlu huzurlu hamilelik diliyorum...
canım sen kac haftalıksın ..bende de cok fazla bulantı yok ama ac kalınca oluyo tabı yemek yıeyemdıgım ıcın bulantıda oluyo bende hemen tuzlu bıseyler yıyıp bastırıyorum çogalmadan..