• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

meraba kızlar nasılsnız ...

slm kızlar...
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
kanaması olanlar inşallah kısa zamanda sorunlarından kurtulur...
bebeklerini görenler ve kalp atışını duyanları da tebrik ederim...

ben 4-5 gündür yataktan çıkamıyorum blantı ve baş dönmesi var...yesem olmuyor yemesem olmuyor...bir yanma aldı gidiyor...üstelik sanki midemi üşütmüşüm gibi gaz da var...tuvalete gitmek istiyorum olmuyor vs...

bebeğin organ oluşumu bitene kadar devam edecekmiş...sıcak birşey yiyemiyorum..üzüm kuru ekmek..çubuk kraker...su içemiyorum ona rağmen midem vıcık vıcık...

eşim de türkiyede yalnızım bu hafta sonu :((

hepimize sağlık diliyorum..

canım geçicek bu günler yasenın durumun da baya agırmıs hayatım inşallah en yakın zamanda geçer bulantıların... ben de bugun 7 haftamı bıtırıyorum ama bende bulantı yok dıyecek kadar az umarım haftam küçük oldugu ıcın deıldır de sonradan baslamaz.ama yemek yıyememe ve su ıcememe bende de var hatta kendımı suclu hıssedıyorum düzensiz beslendıgım ıcın bebegımın gelısımı benım yuzumden gerı kalıcak dıye korkuyorum.ve bende kabızlık var arkadaslar offf 2 veya 3 gunde ancak tuvalete cıkabılıyorum.gecmıcekmı bu acaba ya dr bol bol meyve ye dedı ama ben yıyemıyorum kı mutfagım çok kötü kokuyo kendım yapınca yıyemıyorum baskasının evınde yıyebılıyorum :((((( işte benım sorunlarım da böyle ama onun için herşeye katlanmaya da hazırım...o benım herşeyim.....meleğimin bır tek kalp atışı için dünyaları veririrmzemuszemuszemuszemus

merhaba kızlarrr....bizimbe babamız yok şehir dışında 1 haftadır...2 güne kadar dönücek..herkes aşeriyomusun diye soruyor bende eşimi bekliyorum aşermek için diyorum....allaha şükür öle bulantım falan yok sadece ani tiksinmelerim oluyo ama anlık gelip geçiyo.

merhaba kızlarrr....bizimbe babamız yok şehir dışında 1 haftadır...2 güne kadar dönücek..herkes aşeriyomusun diye soruyor bende eşimi bekliyorum aşermek için diyorum....allaha şükür öle bulantım falan yok sadece ani tiksinmelerim oluyo ama anlık gelip geçiyo.

kaydirigubbakcemile3 bende aynı şeyı soyluyorum eşim gelırken markete gıreyım ne ıstersen alayım dıyor bende yok öyle yağma gelcen ben ıstıcem sen koşup gidip bulcan dedim hayırlsıyla bı gelsın ben yapacağımı biliyorum:CüvCüv:

canım sen kac haftalıksın ..bende de cok fazla bulantı yok ama ac kalınca oluyo tabı yemek yıeyemdıgım ıcın bulantıda oluyo bende hemen tuzlu bıseyler yıyıp bastırıyorum çogalmadan..

babamız geliyo:ecrin_bebek:hihoyyyt

hadi gözün aydın canım.artık babaya biraz nazlanma vakti dimi ama :)

slm kızlar...

ben 4-5 gündür yataktan çıkamıyorum blantı ve baş dönmesi var...yesem olmuyor yemesem olmuyor...bir yanma aldı gidiyor...üstelik sanki midemi üşütmüşüm gibi gaz da var...tuvalete gitmek istiyorum olmuyor vs...

bebeğin organ oluşumu bitene kadar devam edecekmiş...sıcak birşey yiyemiyorum..üzüm kuru ekmek..çubuk kraker...su içemiyorum ona rağmen midem vıcık vıcık...

inş. hayırlısı ile bugünleri atlatırsın canım.bak biz burdayız.yataktan kalkabildiğinde gelirsin çabucak geçer 2 gün neki.

herkese iyi hafta sonları kızlar.dr dan geliyorum.bebeğimin kalp atışını duydukkkkkkk.darısı duymayanlara inş.ilk gittiğimde sata göre 1 hafta küçük çıkmıştı.şimdi haftasına yetişmiş bebişim:nazar: herşey yolundaymış.progestan kullanmama gerek yokmuş.el ve ayakları da oluşmaya başlamıştı.çook güzel bi duygu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

herkese merhaba.
ben çok sık paylaşımda bulunamadığım için özür dilerim. benim ıKıZlerim olcakmış. içim içime sığmıyor. çok ama çok heyecanlıyım. ikisininde kalbi atıyor. :):)

herkese iyi hafta sonları kızlar.dr dan geliyorum.bebeğimin kalp atışını duydukkkkkkk.darısı duymayanlara inş.ilk gittiğimde sata göre 1 hafta küçük çıkmıştı.şimdi haftasına yetişmiş bebişim:nazar: herşey yolundaymış.progestan kullanmama gerek yokmuş.el ve ayakları da oluşmaya başlamıştı.çook güzel bi duygu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.[/QUOTE

gözünaydın canım,Allah tamamına erdirsin..darısı bana ve tüm bekleyenlere:Saruboceq:

Arkadaşlar moralim çok bozuk.Bugün ilkkez doktora gittim 5+1 dedi şubat 24 doğum tarihi ama düşük riski normalden 2 kat fazla dedi.Progestan ,folik asit ve vitamin verdi.Tatile gidecektik yolculuğu yasakladı.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kesecik göründü ama keseciğin 2 misli kadar kanama varmış rahimde.Moralim çok bozuldu:2:
Kalp atışlarını duyamadım ve doktor hiçbir testte yapmadı sizce düşeceğinden kesin emindide ondanmı?Nolur kızlar dua edin bebişim sende annene sıkı sıkı tutun bırakma beniiii:Saruboceq:

Canım lütfen endişelenme bu konuda... Sen sadece doktorunun önerilerine harfiyen uy. Progestan mucize gibi bir ilaç inşallah sana da çok faydası olacak.Tuvalete gitmek dışında pek fazla hareket etme ve hep yat. ayaklarının altına bir yastık koyup biraz kaldırabilirsin arada. Sakın endişeli olma çünkü bebişler şu anda bile bizim duygularımızdan etkileniyorlar...
Doktorun test yapmamıştır çünkü haftan daha çok erken... bende ilk kontrolde sadece keseyi gördüm.Doktorum BetaHcg bile baktırmadı bir dahaki gelişinde bakarız dedi. Çünkü çok sık Beta Hcg bakılınca kadınlar pimpirikleniyorlar diyor benim doktorum.Acaba artışım iyi mi? az mı? haftasına göre nasıl? v.s. diye bir sürü endişe ve panik yaratıyorlar kendilerine dedi.
Sen şimdi bir sonraki kontrole kadar denilenleri harfiyen yap. Beslenmene dikkat et ve bol su tüketmeye çalış. Allahın izniyle bebeğini şubat ayında sağlıkla kucağına alırsın.

merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın

canım adına çok sevindim ALLAH senın ve bebegınle olsun hayatım yat dınlen bosver hıc bırsey yapma ye ıc yat baksınlar sana ınşallah en yakın zamanda gecer tehlıken.benımde bundan once bır dusugum oldugu ıcın dr ilişkiyi yasakladı ama hıc oyle yat falan demedı.dıkat edıyorum ama cok da ustune dusmuyorum akısına bıraktım ılk gunler cok korkuyodum duser dıye ama o korkuyu da attım ustumden..benım mınıgın kalp atısını dınlettı dr ama kac kere attıgını falan soylemedı canım neden soylememıs olabılır acaba.ultrasonda yazarmı acaba

ay canlarım benim...
hey gidi günler bir sene önce ben de böyleydim...
hamilelikle ilgili her programı izlerdim..
her kitabı okumaya çalışırdım...
çarşıda pazarda hamileler hep dikkatimi çekerdi..

bi garip oldum bak şimdi...

allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...

hepiciğinize stressiz mutlu huzurlu hamilelik diliyorum...

Kızlar selam, oğlumun resmini göstereyim dedim size şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :)))
dscf2579rs.jpg

babamız geliyo:ecrin_bebek:hihoyyyt

Hadi gözğn aydın cnm
slm kızlar...

Hoşbulduk cnm, ilk trimestır için bu tarz şikayetler devam edecek, yani ilk 3 ay, sonraki 3 ay rahat bir dönem, son trimestırda yeniden bu tarz şikayeyler oluyor, inş. biraz daha hafif atlatırsın bu dönemleri, bebişler için her şeye değer , sen yurtdışındanmısın
opuyorumnanaktan
meraba kızlar nasılsnız ...

canım geçicek bu günler yasenın durumun da baya agırmıs hayatım inşallah en yakın zamanda geçer bulantıların... ben de bugun 7 haftamı bıtırıyorum ama bende bulantı yok dıyecek kadar az umarım haftam küçük oldugu ıcın deıldır de sonradan baslamaz.ama yemek yıyememe ve su ıcememe bende de var hatta kendımı suclu hıssedıyorum düzensiz beslendıgım ıcın bebegımın gelısımı benım yuzumden gerı kalıcak dıye korkuyorum.ve bende kabızlık var arkadaslar offf 2 veya 3 gunde ancak tuvalete cıkabılıyorum.gecmıcekmı bu acaba ya dr bol bol meyve ye dedı ama ben yıyemıyorum kı mutfagım çok kötü kokuyo kendım yapınca yıyemıyorum baskasının evınde yıyebılıyorum :((((( işte benım sorunlarım da böyle ama onun için herşeye katlanmaya da hazırım...o benım herşeyim.....meleğimin bır tek kalp atışı için dünyaları veririrmzemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktan

Ha hah süper :))) sürüm sürüm süründür kocişi :))) şaka bir yana cnm inş bulantısız bir hamilelik geçirirsin
herkese iyi hafta sonları kızlar.dr dan geliyorum.bebeğimin kalp atışını duydukkkkkkk.darısı duymayanlara inş.ilk gittiğimde sata göre 1 hafta küçük çıkmıştı.şimdi haftasına yetişmiş bebişim:nazar: herşey yolundaymış.progestan kullanmama gerek yokmuş.el ve ayakları da oluşmaya başlamıştı.çook güzel bi duygu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Gözün aydın cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş. progestana gerek kalmamasına sevindim cnm yinede çok zorlama kendini
bide benim muhtemel doğum tarihide değişti.inş. herşey yolunda giderse 3 Şubat.

Yolunda gider cnm inş sağ sağlim kavuşursun kuzuna
herkese merhaba.
ben çok sık paylaşımda bulunamadığım için özür dilerim. benim İKİZlerim olcakmış. içim içime sığmıyor. çok ama çok heyecanlıyım. ikisininde kalbi atıyor. :):)

Cnm ne özürü , ama yaz arada çifte pıtırcıklar neler yapıyoır annelerini üzüyorlarmı üzmüyorlarmı :))) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.
merhaba arkadaşlar drdan geldim bugünn düşük tehlikem azalmış ama yinede hiç kalkmamamı söledi bende paso yiyip içip yatıyoruum napalım bebeğim iyi olsundaa
kocaman olmuşş kalp atışı 158di kıyamam ona bennnn.....tehlikesi olanlar çok dikkat etsinn ...allah bebeklerimizi bize bağışlasın

Gözün aydın cnm, kucağına aldığın günleride gör inş.

ay canlarım benim...
hey gidi günler bir sene önce ben de böyleydim...
hamilelikle ilgili her programı izlerdim..
her kitabı okumaya çalışırdım...
çarşıda pazarda hamileler hep dikkatimi çekerdi..

bi garip oldum bak şimdi...

allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...

hepiciğinize stressiz mutlu huzurlu hamilelik diliyorum...

Slm cnm, güzel dileklerin için teşekkürler, Allah bağışlasın 4 aylık sanırım seninki, günler çok çabuk geçiyor sonra ayaklanıveriyorlar bu günlerinin tadını çıkart a.s.

mrb arkadaşlar...bizde pazartesi günü gidicez inş hayırlsıyla bebeğimizin kalp atışlarını duayırız...burda bebeklerinin kalp atışlarını duyan arkadaşların paylaşımlarını okuyunca nasıl heyecanlanıyorum bilemezsiniz...umarım bizde duyarız...bugün itibariyle 7+2 olduk...duaile...

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz...sat 16 nisan...1 haziranda evde yaptığımız testte öğrendik...yaşım 25....hamile kaldığım kilo 67:(

canım sen kac haftalıksın ..bende de cok fazla bulantı yok ama ac kalınca oluyo tabı yemek yıeyemdıgım ıcın bulantıda oluyo bende hemen tuzlu bıseyler yıyıp bastırıyorum çogalmadan..

canım benim sat 9 mayıs. internet hesabına göre bugün 6 + 5 'im.Doktorum birbuçk aylıksın dedi.2-3 gün farklı söledi..muhtemel doğum tarihimiz 16 şubat.zemuszemuszemuszemus

Back