2011 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.

canım geçmiş olsun Allah en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip eder inş.

bende şimdi dr dan geldim kızlar bi hafta büyük çıktı benim miniş...7 haftalık dedi dr...kalp atışlarınıda duydum çok değişik bi duygu...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...bir de mide bulantısı için ilaç verdi

hadi gözün aydın canım çok sevindim darısı kucağına almana

hay maşşallah tosuna bak sen :)))

tebrik ederim canım...sağlığının devamı olsun bebişinin de senin de...

bulantıların sürekli mi oluyor canım..normal bulantı gibi mi...bende de oluyor da..ne ilacı verdi merak ettim.. senağlama

kizlar bebislerinizin kalbi atiyo mu?
iki hafta önce doktora gittigimde daha cok kücük kalbi büyük ihtimal haftaya atar dedi doktor..o zamanlar tam 5 haftalikti... persembe görecem bebisimi yine..:) insallah bu kez kalbi atar...

selam kızlar ben geldim pazartesi giremedm yoğundm c.tesi doktora gittm bebişim 5 haftalıkmiş sat a göre 6+4 dü ama ultrason 5 hafta dedi kalp atışını haftaya pazartesi gel dinleyelim dedi doktor teyzesi kısmetse bu sefer babasıda gelcek inşallah babası olmadan duymak istemiyordum kısmet işte:)
mide bulantısı falan yok çok iyiyiz şükür olsn tartıldk doktorda zayıflamşz:)
yemek iştahm kesildi sadece o kadr

bulantılar sürekliydi ama kusmuyordum dün itibariyle kusmayada başladım.ilacın adı da metpamid günde 3 kere inş işe yararr

bebekleriniz hayırlı olsun kızlar
düşük yapanlara da geçmiş olsun
bulantılarınız başlamış benim nerdeyse 20.haftaya kadar sürdü bünye meselesi birazda
eğer çok kusarsanız serum isteyin dr dan büyük ihtimalle iştahınız kesilcek
bu zamanda bol bol ceviz yiyin
siyah kuru üzüm bulantılara iyi geliyor tavsiye ederim
aklınıza bişe takılırsa eylül anneleri olarak cevaplarız

canım gözünaydın,ne güzel bende bu duyguyu 2 hafta sonra yaşarım inşallah,yalnız bende ne bulantı ne bişi 5+3 üm buarada,inşallah bi sorun yoktur:ecrin_bebek:

düşük yapan arkadaşlara büyük geçmiş olsun..allahım inşalllah aynı duyguyu bidaha yaşatır..sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir hepimize...

Kızlar benimde adım listeden silinmiş ( sanırım yanlışlıkla oldu... Düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum... Allah sabrını verir inşallah ve en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik daha nasip eder.
Ben bilgilerimi yeniden vereyim

yaş:26 SAT 14 Mayıs Tahmini doğum 18 Şubat(şimdilik) kilo 80 :kedi:

kızlar benide ekleyin.5+0 sat 18 mayıs kilom 55 tdt 22 şubat yaş 27.yarın dr gidecez inş. bir sıkıntı olmaz.rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla versin bebiş.

selam kızlar
mutlu gelmiştim buraya ama düşük haberlerini okuyunca moralim bozuldu
allahım en kısa zamanda tekrarını nasip etsin inşallah

bizde bugün dr amcaya gittik ve kalp atışını duyduk teyzeleri ayaklarım yerden kesildi resmen bunları görmek ve buraya yazmak bana hayal gibi geliyordu isteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah

dr herşeyin normal olduğunu söyledi
umarım hep böyle devam eder

kızlar listede adım yok hala ama:gitme:

bilgilerimi tekrar yazayım sizde listeye yazın

sat 9 mayıs yani 6+2
yaşım 29
kilo 61
tahmini doğum 16 şubat

40. sayfadaki listeye baktım ama yokum başka liste varmı ya da başka liste yoksa benide o listeye yazın artıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…