günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.
benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:
bende şimdi dr dan geldim kızlar bi hafta büyük çıktı benim miniş...7 haftalık dedi dr...kalp atışlarınıda duydum çok değişik bi duygu...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...bir de mide bulantısı için ilaç verdi
bende şimdi dr dan geldim kızlar bi hafta büyük çıktı benim miniş...7 haftalık dedi dr...kalp atışlarınıda duydum çok değişik bi duygu...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...bir de mide bulantısı için ilaç verdi
hadi gözün aydın canım çok sevindim darısı kucağına almana
kizlar bebislerinizin kalbi atiyo mu?
iki hafta önce doktora gittigimde daha cok kücük kalbi büyük ihtimal haftaya atar dedi doktor..o zamanlar tam 5 haftalikti... persembe görecem bebisimi yine..:) insallah bu kez kalbi atar...
hay maşşallah tosuna bak sen :)))
tebrik ederim canım...sağlığının devamı olsun bebişinin de senin de...
bulantıların sürekli mi oluyor canım..normal bulantı gibi mi...bende de oluyor da..ne ilacı verdi merak ettim.. senağlama
çok geçmiş olsun,rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah..benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:
1 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?