• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar
mutlu gelmiştim buraya ama düşük haberlerini okuyunca moralim bozuldu
allahım en kısa zamanda tekrarını nasip etsin inşallah

bizde bugün dr amcaya gittik ve kalp atışını duyduk teyzeleri ayaklarım yerden kesildi resmen bunları görmek ve buraya yazmak bana hayal gibi geliyordu isteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah

dr herşeyin normal olduğunu söyledi
umarım hep böyle devam eder

hadi gözün aydın...hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.. :teytey:

benimkide 2 sen in doktor gördümü kalp atışını peki....

medine cim kalp atışlarını gördük ama doymadık daha doktor çok küçük zarar vermeyelim daha sonra bakalım dedi bu konuşma tam bir hafta önceydi.haftaya salı tekrar gidicem o zaman Allah nasip ederse duyucam.sen duyabildinmi

mrhb hanımlar.bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun.benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu.onları çok iyi anlıyorum.Rabbim sabır versin.veren de Rabbim alanda ne diyebilirizki.herşeyin hayırlısı.en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar inşallah.bende bgn keseyi gördüm şükür 22mm minicik daha. birde kalp atışını görsem çok rahatlıycam.haftaya salı gidicez bakalım hayırlısı.6+0 ız ama ultrasonda 5 haftalık çıktık.off salı bir gelse...

günaydın kızlarr..

caglayanciciek aynı şikayetler bende de var.. ayağa kalkmak ızdırap resmen...kusamıyorum da...çıkarsam rahatlıycam gibi gelio ama olmuyo:((

ne zaman geçecek bakalım..... eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile:1no2:

kızlar ben kustum ve gerçekten rahatladım.Eğer gerçekten çok kötüyseniz damağınıza maydonuz değdirin.Çıkarmanıza çok yardımcı oluyor benim tesadüf eseri öyle oldu ve rahatladım.Ancak kusunca mideniz inanılmaz rahatlıyor fakat boğazınız çok acıyor:(

bebekleriniz hayırlı olsun kızlar
düşük yapanlara da geçmiş olsun
bulantılarınız başlamış benim nerdeyse 20.haftaya kadar sürdü bünye meselesi birazda
eğer çok kusarsanız serum isteyin dr dan büyük ihtimalle iştahınız kesilcek
bu zamanda bol bol ceviz yiyin
siyah kuru üzüm bulantılara iyi geliyor tavsiye ederim
aklınıza bişe takılırsa eylül anneleri olarak cevaplarız

tavsiyelerini büyük bi dikkatle okudum ve yerine getireceğim.Bilgilerin için çok sağol alkisalkisalkis

kızlar güncel liste 40. sayfada. Son katılan arkadaşlarımızıda ekledim.Ama gözden kaçırdıklarım olabilir.Onlar bana hatırlatırsa iyi olur.

bu arada yaş:24 sat: 13 mayıs. tahmini doğum tarihi 17 şubat. kilo 50

arkadaşlar aslında moralim biraz bozuk çünkü henüz hangi dr seçeceğime karar veremedim.bugün devlete gittim bana sıra gelene kadar saatlerce bekledim sonra ultrasyona bakmak için ertsi güne randevu verdi. muayene olmadan geldim. rizedeyim ve buraya yabancıyım.
özele gitsem baya masraflı oluyo..çok zor bir durumdayım..:(((((((((((((

Son düzenleme:
bu arada yaş:24 sat: 13 mayıs. tahmini doğum tarihi 17 şubat. kilo 50

arkadaşlar aslında moralim biraz bozuk çünkü henüz hangi dr seçeceğime karar veremedim.bugün devlete gittim bana sıra gelene kadar saatlerce bekledim sonra ultrasyona bakmak için ertsi güne randevu verdi. muayene olmadan geldim. rizedeyim ve buraya yabancıyım.
özele gitsem baya masraflı oluyo..çok zor bir durumdayım..:(((((((((((((

hoşgeldin canım meslektaşız sanırım. ben özel hastaneye gidiyorum onlar özel muyenehaneye göre biraz daha uygun.Birde kamu sendikalarının bazı hastanelerle anlaşması oluyo bayağı uygun fiyat oluyo o zman.Onları bi araştır istersen

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir giremedim islerle cok yogundum. Kacirdigim sayfalara bir goz attim dusuk yapan arkadaslarimizin yazisini gordum. Allahtan sabir ve en yakin zamanda guzel haberlerle donmelerini diliyorum hepsi icin. Moralinizi yuksek tutun ve vazgecmeyin arkadaslar.

Bebeklerinin kalp atislarini duyan butun annleri tebrik ederim. Gercekten Turkiye de bu olanak cok guzel. Dis devletlerde 6. 7. haftalarda kalp atisini dinlemek cok zor. En az 11 veya 12 hafta olmasi beklenir. Benim kanamam oldugu icin ben 6. haftada duyabildim bebisin kalp atislarini. Ama sigortam daha baslamamisti insallah bana pahaliya malolmaz Dua edin arkadaslar.

Kan testlerini tamamlayan arkadaslar var mi aranizda? doktorum bu ay kan testlerimi tamamlamami istedi ama sigortam temmuz 5 te baslayacagi icin bu ay yapamayacagim. Umarim cok gec olmaz!

kızlar bugün keseyi gördük .kan ve idrar tahlillerimizide yaptırdık hepsi temiz.ama kafama bişey takıldı.keselerinizin büyüklüğü ne?benimki biraz büyük gibi geldi bana.ama daha embriyo görünmüyor.salı tekrar gidicem.acaba gidip vajinalmi baktırsam bi terslik yoktur inşallah.çok endişeliyim.1 haftada küçük çıktı

arkadaşlar benim sat 16 mayıs dün hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık..ama benim şubatmı martın başımı bilemiyorum...

selam kizlar ben kopyaladim acisiyla tatli bolumunden yarim ederseniz sevinirim sayfaya bekleriz

bizler 2009 nisan annesiyiz.......hepiniz gibi kocaman bir aile yarattık kendi içimizde...şimdi ailemizden biri hasta oldu....biricik arkadaşımız şenayımızın ikiz kızlarından birine kanser teşhisi kondu ve biz şimdi zeynep için
Hatmi Tehlil yapıcaz....
Kelime-i Tevhîdin hatmi 70.000 dir. Yetmiş bini tamamlamaya hatmi tehlil denir. Ne niyetle yetmiş bine tamamlanırsa Yüce Mevla icabet eder.
Şimdi sizden ricam bu 70.000 tevhidi tamamlayacağımız en kısa sürede tamamlamak...Çünkü bu bir borç bizim için artık ve borcun kısa zamanda ödenmesi makbuldür...
tam olmasına çok önem vereceğimiz için gün içinde çekilen tesbihatları haber verelim...
okudum kelimesini cidden okunmuş kabul edeceğimiz için borcumuzu tamamlamış olarak göreceğim...
okuyacağım deyip rakam söylemeyelim...
herkese şimdiden teşekkür ederim....
bağışlamasını bizzat ben yapacağım...
bilmeyenler için...La ilahe illallah, Muhammedün resulullah
herkese teşekkür ederiz.....2009 nisan anneleri

hoşgeldin canım meslektaşız sanırım. ben özel hastaneye gidiyorum onlar özel muyenehaneye göre biraz daha uygun.Birde kamu sendikalarının bazı hastanelerle anlaşması oluyo bayağı uygun fiyat oluyo o zman.Onları bi araştır istersen

hoşbulduk..teşekkür ederim..haklısın özel hastaneleri araştırmalıyım..yardımların için çok sağol..
:)))))

kızlar listede adım yok hala ama:gitme:

bilgilerimi tekrar yazayım sizde listeye yazın

sat 9 mayıs yani 6+2
yaşım 29
kilo 61
tahmini doğum 16 şubat

40. sayfadaki listeye baktım ama yokum başka liste varmı ya da başka liste yoksa benide o listeye yazın artıkopuyorumnanaktan

canım gözünyadın,çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin,bende bekliyorum temmuz başı kalp atışlarına bakıcaz dedi dr.um,anada dua et miniğimin kalp atışlarını duyayım ve göreyim,onu şimdiden çok seviyorum:kedi:

Kızlar beni de ekleyin listeye 5 hafta 4 gün :ecrin_bebek:
Yaş 26
tahmini doğum tarihi 19 şubat

Back