- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde 7 Mayıs henüz kalp atışı için erken genellikle 7. haftadan sonra duyuluyor bende beklemedeyim.İlkin kese görünüyor sadece onu göstermiştir doktorun büyük ihtimalle.Endişe etme daha çok küçük o:)
:ecrin_bebek:
saol canım ya ne bileyim ilk olunca insan böle acemice tavırlar içine giriyor...bugün 2. kez beta hcg yPILDI değerim ikiye katlamış..çok mutlu oldum...
KIZLAR BETA HCG DEĞERLERİMİZİ PAYLAŞALIM MI ??
canım öncelikle tebrik ederim.inş. hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz.ben reglin 6. günü beta hcg yaptırmıştım 2653 dü.2 gün sonra dr gittim tekrar istemedi.bidaha da beta hcg yaptırmadım drda istemedi.
kızlar bende tüp annesıyım sat.14 mayıs doğum tarıhı muhtemelen 17 şubat 29 yaşındayım 64 kıloyum tanıştığımıza memnun oldumma.s.
merhaba,
beni de listeye ekler misiniz? :)
SAT 9 Mayıs
Yaş 37
Kilo 57
Tahmini doğum tarihi 13 Şubat 2011
günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.
Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgeldiniz.Dün giremedim ben net'e işlerim çok yoğundu hemde bebişim beni çok yoruyor.
Kalp atışlarını duymuştum zaten biliyorsunuz cumartesi günü tekrardan kontrole gidicem.Mide bulantılarım,göz kararmaları,baş dönmeleri,karnımda gaz gibi bir sürü şikayetim başladı.Sizlerde durumlar nasıl bebişleriniz ve sizler iyimisiniz.
çok üzüldüm canım geçmiş olsun....kısmet değilmiş bu sefer demekki...
allah inşallah sağlıklı bir bebiş nasip eder sana canım....
benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:bende memnun oldum
sat 7 mayıs doğum 11 şubat 29 yaşındayım gebeliğimi öğrendiğimde bende 64kg idim ama artık 61kg geliyorum şimdiden eritti beni sıpam
benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:
günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.
haftaya salı tekrardan doktora gidicem 7 hafta doldu 8.haftanın içindeyim allahım hepimize sağlık sıhhat versinn