• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

biz pazartesi dr gittik kesemizin hemen sol tarafında ufak bi kanama alanı gözüküyor dedi düşük tehlikesi yani iğne verdi ilaçlara devam yatak istirati verdi sadece wc ye kalkabilirsin dedi çok moralim bozuldu benim içinn hepiniz dua edin nolurrrr bebeğim beni bırakmasınnn...

biz pazartesi dr gittik kesemizin hemen sol tarafında ufak bi kanama alanı gözüküyor dedi düşük tehlikesi yani iğne verdi ilaçlara devam yatak istirati verdi sadece wc ye kalkabilirsin dedi çok moralim bozuldu benim içinn hepiniz dua edin nolurrrr bebeğim beni bırakmasınnn...

canım aynı anda yazdık heralde:) canım hiiç korkma benim en yakın arkadaşım tam 4 ay kanaması oldu yattı,sadece wc ye kalktı, şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var,aman kendine dikkat et,bi yakının gelsin kalmaya ve sakın kalkma bebişin seni hiiiiiiç bırakmasın...:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba güzel anne adayları :)
ilgili arkadaş benide listeye ekleyebilirmi acaba?
40. sayfadaki listede adım yok.Ayrıca son güncellenen listeyi ilk sayfaya aktarmanız mümkünmü???

2011 şubat annesi olacağım bende :)
sat 18 mayıs
tahmini doğum 22 şubat :)
hamile kalınan kilo 94 :utangac:

:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Son düzenleme:
Kaçırdığım sayfaları okudum biraz önce inanın çok üzüldüm.Düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsun.Allahım size en kısa sürede tekrar bu duyguyu yaşatsın inşallah.bende ilk bebeğimi 5 haftalıkken düşük yapmıştım.nasıl bir duygu biliyorum :(

Arkadaşlar bende bulantı vs kötü hisler yok zaten ilk kızımdada hiç olmamıştı sadece sürekli yorgunluk ve uyku hali :ecrin_bebek:
Daha 5+1 olduğum için doktorada gitmedim şimdilik kendi kendime folik aside devam ediyorum.günde 1 bardak süt,badem ve ceviz yemeye özen gösteriyorum.haftada 1 de balık :)

kızlar merhaba bende şubat annesiyim.
kendimden bahsedeyim biraz. 3 yıllık evliyim. bugün evlilik yıldönümüm. 35 yaşındayım. satım 15 mayıs idi.

hoşgeldin nurzul.Umarım sağlıklı bir bebek dünyaya getirisin :)
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Çok güzel bir hediye 3. yılınızda :)

ArkadaŞlar benım sat 16 mayıs ama Şubat sonumu mart baŞımı bılemedım....

ben geçen c.tesi ilk kontrole gittm ama doğum tarihini doktor sölemedi bende sormadm neyse pazartesi kalp atışını dinlemeye gidicez kısmetse rabbim hayırlısıyla duymayı nasip etsn o zaman soralım bakalım ne zaman gelecekmiş küçük melaikem:)

arkadaşlar herkese merhaba
dün dr a gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk allah hekese nasip etsin inşallah.:Saruboceq: 7. haftayı bitirdik yarım kilo zayıflamışım bu arada:(
benim listede adım yoook bilgilerimi yazıyorum eklerseniz sevinirim
sat :6 mayıs
kilo:53
yaş 28
tahmini doğum tarihi: 8 şubat 2011

kızlar kalp atışını duyduktan sonra kaçıncı hafta kontrole çağırdı dr larınız
ben ilk kontrol için tüp bebeği yapan dr uma gittim ama üniversite hastanesinde devam etmek istiyorum kaçıncı hafta gitmeliyim acaba
şimdiki dr 6 hafta sonra dedi ama çok uzun değilmi
özledim sıpamı

Kızlar kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz peki?
Ben 5+1 im sizce gitmelimiyim doktora?
meraktan çatlıyorumm :)

canım ben de seni merak etmiştim.hiç endişelenme rabbimin izniyle bebişin sımsıkı tutunur inş. annesine.yeterki sen istiratini yap kendine dikkat .mümkün olduğunca ayağa kalkmamaya çalış.dualarımız seninle.....

Kızlar kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz peki?
Ben 5+1 im sizce gitmelimiyim doktora?
meraktan çatlıyorumm :)

canım hayırlı olsun bebişin.rabbim tamamına erdirsin inş.daha önce dr gittinmi bilmiyorum ama gidersen ancak bebişin kesesini görürsün.ben 4+6 da keseyi görmüştüm.kalp atışı için bu cumartesi gideceğim.senin için daha erken canım.

selam kızlar.sizler de hamişlik nasıl gidiyo? bende sabah bulantıları başladı.çok kötü bişeymiş.bulantıyla uyandım ve kahvaltı yapamadım.bi kaç saat sonra düzeldim çook şükür.şimdi bulantısı olan arkadaşları daha iyi anlıyorum :)

canım hayırlı olsun bebişin.rabbim tamamına erdirsin inş.daha önce dr gittinmi bilmiyorum ama gidersen ancak bebişin kesesini görürsün.ben 4+6 da keseyi görmüştüm.kalp atışı için bu cumartesi gideceğim.senin için daha erken canım.

çok teşekkürler canım.1.kızımda 5 haftalıkken gitmiştim hem keseyi görmüştüm hem kalp atışını duymuştum ama şimdi erkenmi diye düşündüm çünkü yorumlarda hep 6. haftada duyduk diyorlar.
Allahım seninkinide benimkinide cümlemizim bebişini hayırlı kılsın devamına erdirsin inşallah.

Back