keseyi görmek için vajinal ultrasyonda mı bakıyorlar hamilellikte vajinal bakılmıyor diye biliyorumdum ben
ilk 3 ay vajinal ult.. sakıncası yok canım...tabi yine de tercih meselesi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keseyi görmek için vajinal ultrasyonda mı bakıyorlar hamilellikte vajinal bakılmıyor diye biliyorumdum ben
Kızlar merhaba...bugün ilk kontrolümüze gittik... Sat'a göre 5+3 gözüküyorum ama doktor 4 haftalık falan dedi... Bugün vajinal ultrason ile keseciğimizi gördük çok şükür... 0,745cm kaydirigubbakcemile3 daha minnacık... Rabbim inşallah bebişi ve kalp atışını da görmeyi nasip eder. Çok şükür. Allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
canım gözünaydın,bende keseyi yeni gördüm,onu görmek bile çok güzeldi şimdi temmuz başında kalp atışını duymaya gidicem inşallah,fakat bugün biraz belim ağrıyor benim,sizinde belinizde ağrı var mı arkadaşlar?
arkadaşlar ben zaten hastanede çalıştığım için şimdi muayene oldum geldim ilk muayeneden sonra kalp atışı için 10 gün sonrasına yani bugüne vermişti randevu kese 18mm ama kalp atışlarını göremiyorum en az 25-26 mm olması lazım 5 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı göremedik yine....
merhabalar dünden beri moralim 0 çok üzülüyorum ya inşllah bebeğime bişey olmaz dün kahverengi leke geldi çok korkuyorumm böle bişey yaşayan varmı
selam kızlar.umarım hamilelik herkesde güzel geçiyodur.ben haftasonu hiç dışarı çıkmadım ama çok şükür moralimi düzelttim.rabbim hepimizin bebişini korusun.
merhabalar dünden beri moralim 0 çok üzülüyorum ya inşllah bebeğime bişey olmaz dün kahverengi leke geldi çok korkuyorumm böle bişey yaşayan varmı
ayy inş canım ya ağzından bal damlıyo inş öle olur dr gidicez bu akşam herşey olağanmı bakıcakk çok tedirginimm
allah daha iyi etsin canım....iyi olmana sevindim...
canım çook sağol.desteğiniz olmasa acayip kötüydüm şimdi iyiyim.senin bulantılar başlamış galiba.inş. artmaz rahat bir hamilelik geçiririz.
çok çok sağolunn arkadaşlar dr dinlenmemi söledi yat dedi bugünde akşam yanına çağırdı bakalım inş iyi haberlerini alırım bebeğiminn
allah daha iyi etsin canım....iyi olmana sevindim...
canım çook sağol.desteğiniz olmasa acayip kötüydüm şimdi iyiyim.senin bulantılar başlamış galiba.inş. artmaz rahat bir hamilelik geçiririz.
evet canım benim mide fena halde ....inşllah kısa sürer...hepimizin değişik sorunları oluyor..hepimize sağlıkkkkk alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yarın kontrole gidicem bakalım inşallah görürüz miniği
hemşirelerim yanlış tarih vermiş tesadüfen dr la görüşünce yarın için randevu aldık
çok kızdım çok bir de tüp bebkle gebe kaldım 6 yıl sonunda 3. tüp bebek tedavisinde ama hemşirenin umrunda mı eğer ters giden birşeyler varsa elimden çekecekleri var
dua edin ne olur