2011 Şubat Anneleri

kılzar midem ağrıyor. midemde yanma oluyor. normal mi. daha 6 haftalıkım.

canım benim de midemde yanma oluyor..yemek yiiyorum peşine başlıyor yanma..sanki 3 gün yemek yememişim....geçecek inşallah canım..

geçmiş olsun canım..

merhaba arkadaslar ben de subat annesi olcam ınsallah :)

hoşgeldin canım ...herşey gönlünce olsun

selam kızlar.. ben de bugün öğrendim şubat annesi olcagımı.. aranıza yeni katıldım, listeye ekler misiniz...

hoşgeldin canım sağloık dolu bi hamilelik diliyorum..

arkadaşlar doktordon geldim şimdi bebegimin kalbi atıyo allaha şükür 7+4günlük cok güzel bi duygu allah bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

çok güzel bi haber canım..tebrik ederim..

herkese hayırlı cumalar.benim biraz moralim bozuk kızlar.dün yürüyüşten gelince az kahverengi leke oldu.bugünde okuldan gelince yine baktım az olmuş.dr aradım gel dedi.şimdi drdan geldim.bebişi çook şükür gördüm.kalbi için erken dedi doktor.bide kesenin etrafında kanama olmuş progestan verdi günde 1kere kullanmalıymışım.haftaya cumartesi tekrar randevu verdi.bol bol dinlen dikkat et çok önemli değil dedi.ama ben korktum biran için.bebişime inş bişey olmaz.benim için dua edin arkadaşlar.

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun Allahın ıznıyle bişeycık olmaz sen dınlenmene bak bebişin bıraz yaramazlık yapmak ıstemış Allah saglıcakla kucagımıza almak nasıp eder ınş

geçmiş olsun canm...doktorun dediklerini yap ...moralini de yüksek tut canım...bebişin senle kalsın inşallah ......

arkadaşlar ben gebe kalmadan önce demir hapı kullanıyordum. dün doktor kan degerlerin cok düşük oldugu için kullan dedi o kadar dozunu söylemedi bile.cok ilgilenmedi bende sormayı unuttum.ama nettede ilk üç ay folik asit dısında başka bir ilaç kullanılmaz diye okudum.içsem mi içmesem mi karar veremedim.yardımcı olun lütfen

günaydın kızlar...derryacım eğer dr un kulln dediyse kullan bencee...demir hamilelikte çok önemlii zaten...

nasılsınız kızlar
benım mıdem cok eksıyor
dun aksam mıde bulantısından uyuyamadım
sıze doktor mıde bulantısı ıcın ılac verdımı?

nasılsınız kızlar
benım mıdem cok eksıyor
dun aksam mıde bulantısından uyuyamadım
sıze doktor mıde bulantısı ıcın ılac verdımı?

Mugiciiimmm mide bulantın başlamış canım... :)) Bende evde yatıyorum hala... Sen keseyi gördün mü???

canımmmmmmmmm arkadasım benım
evet basladı yawrum
cıkarsam rahatlıcam oda yok ki..
kese haftaya persemde 24 unde

Allahım bir aksilik olmadan doğurmayı nasip eder inşallah mugim yaaa... valla evde yatarken içim içimi yiyor... Pazartesi sabah için doktorum gel dedi... ben 4 gündür evde progestan içip yatıyorum... sadece wc için ve akşamüstü yemek yapmak için kalkıyorum ayağa... Salı gününden sonra bir daha lekelenme olmadı ama çok endişeliyim...

bazen oluyormus Gaye
burda da yazmıslar
yuruyusten sonra bırınde olmus
korkma canım
sonucta ılacta alıyorsun
pztesı ne bırsey kalmamıs
bugun yarın da dınlenırsın
salı dan cmtesı ye zaten uzun zaman gecmıs
bu arada bır sey olmamıssa bır daha olmaz dıye gecır ıcınden lutfen
annenlere soyledınızmı
bız halen soylemedık
TIPPP

Kızlar bu arada beni de aranıza alır mısınız? Allah nasip ederse bende 2011 şubat annesi olacağım inşallah... Ben 26 yaşındayım son adet tarihim 14 Mayıs... Pazartesi günü hamiş olduğumu öğrendim... o gün kan değerim 246,5 idi... ertesi gün lekelenmem oldu kahverengi şekilde ve 2 damla.Hemen doktora gittik ultrasonda aksi birşey göremedi... progestan verdi ve 4 gündür evde yatıyorum sürekli...Pazartesi sabahı kontrolüm var... ınşallah keseyi görürüz ve herşey yolunda gidiyordur...
Ben klomen+çatlatma iğnesi (pregnyl) ile hamile kaldım...Çünkü pcos'luyum. Haliyle endişelerim daha fazla...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…