Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu sitede 3 mm olarak gösteriyo.istersen oraya bak resmi yapıştıramadım.
ben bugün doktora gittim tekrar kan tahlili yapıldı 52ye düşmüş doktor bikaçgün içinde düşük yaparsın dedi.
ben bugün doktora gittim tekrar kan tahlili yapıldı 52ye düşmüş doktor bikaçgün içinde düşük yaparsın dedi.
Soğuk su cızzz arkadaşım sakın bebişin üşür yoksa sakın yapma :)))
5gün var aramızda canım o zaman sen 7 haftalık olmayasın sakın hesapladın mı internetten bak ben baktım senin bugün 6+6 olmuşsun canım
Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
istersen bak burdan sen bizden büyüksün 1 haftacık :)))
sağolun arkadaşlar ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum bu 2 günde birsürü hayal kurmuştuk isim bile düşünmeye başlamıştık kısmet değilmiş çok zor Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
sağolun arkadaşlar ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum bu 2 günde birsürü hayal kurmuştuk isim bile düşünmeye başlamıştık kısmet değilmiş çok zor Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
sLm arkadaşlar.. Ben de 6 haftalık hamileyim.. Bugün çamaşırımda kan gördüm we çok korktum. Progestan kullanmaya başladım. Dün dr gitmiştim kesem 10.5 mm olmuş we içinde bebek oluşmaya başlamış dedi doktorum. Bundan önce düşük yapmıştım. O yüzden dr progestan werdi, kullanıyorum.. Ağrım yok ama çok korkum war.. Bana dua edin ne olur.. Böyle lekelenmesi olup hala gebeliği dewam edenler wardır mutlaka.. Bana içimi rahatlatacak önerilerde bulunurlarsa çok sewinirim.
BeBeğimmmmmmmmm ne olur bırakmasın beni..
Ben varım canım geçen hafta oldu çalışıyordum doktor bir hafta rapor verdi evde yattım hiç bişe yapmadım bana önceden vermişti progesteronu doktor yani kanamam olmadan önce şimdi onu bıraktırdı başka bişe verdi vajinadan alıyorsun onun içindede progesteron var ismini tam hatırlamıyorum ama şuan iyiyim kanamam yok yarın doktora gidicem bakalım nasılmış bebişimiz inş. iyidir
Peki nasıldı lekelenmen? Kanama gibi mi? Kahwe rengi mi? Pembe mi? Benim ki jel deil günde 3 kez 8 saat arayla içiom Aamanda aman çok deil ama yinede az sayılmaz. Azda olsa çokta olsa insanı huzursuz etmeye yetiyor zaten..
benimde kanamam çok değildi ilk açık pembeyle başladı sonra kanama şeklinde az az ama ilaçları kullanınca geçti bende ilk o senin dediğinden kullanmıyordum ama sonra değiştirdi işte
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın 3. gebeliğim.. BuNU da kaybetmek istemiyorum. Sen kalp atışını falan duydun mu? Kese içinde bebeğin oluşmuş mu?
yarın belli olucak canım herşey dua edin benim için herşey yolunda olsun