sLm arkadaşlar.. Ben de 6 haftalık hamileyim.. Bugün çamaşırımda kan gördüm we çok korktum. Progestan kullanmaya başladım. Dün dr gitmiştim kesem 10.5 mm olmuş we içinde bebek oluşmaya başlamış dedi doktorum. Bundan önce düşük yapmıştım. O yüzden dr progestan werdi, kullanıyorum.. Ağrım yok ama çok korkum war.. Bana dua edin ne olur.. Böyle lekelenmesi olup hala gebeliği dewam edenler wardır mutlaka.. Bana içimi rahatlatacak önerilerde bulunurlarsa çok sewinirim.
BeBeğimmmmmmmmm ne olur bırakmasın beni..
Benimde 6 haftalik 3 gunlukken kanamam oldu. Sabah farkettim. Hemen doktoru aradim ve ultrasonla bebege baktilar hersey yolunda dediler. Kanamanin sebebini bulamadilar ama birsey kullanmadim. Aksama dogru kanama koyulasarak gecti. Daha once hamile arkadaslarinda 6. haftada hafif kanamalari olmustu. Anneminde her hamileliginde olmus bu kanama. Onlar halk arasinda uste gorme diyorlar. Kanama agrili ve pihtili olmadigi surece normal olabiliyor arkadaslar panik yapmadan doktorunuzla gorusun hemen. Eger kanamaniz hafifse korkacak birsey yok. Su anda 7 hafta 1 gunluk hamileyim Allaha sukur hersey yolunda. Allah yardimciniz olsun. Dua ederim hepinize tabikide:)