Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende dün pek bi belirti yok diyordun benm gibi hissettirdi kendini sana annesi yani
evet canım artık yavaş yavaş burdayım anne diyor,Mide yanması için maden suyunu deneyebilirsin sade olarak.Birde ben mineralli su içiyorum kızlar faydası varmış diye duymuştum özkaynak'ın var tadı biraz farklı ama içiyorum genede günde 1 bardak falan
selam kızlar
bende 5+6 oldum bugün ama dün geceden beri çok dişim ağrıyor dr uma da ulaşamadım
birde benim bulantılar uyku hali falan yok oldu bu hafta korkuyorum bebişe bir şey oldu diye ultrason için iki hafta daha var
Ben senin göbişini gördüm canım bugün ama kaç haftalıkken çıkmaya başlıyor bu göbişler yaavvvv bizde daha hiçbirşey yok seninki bizden çabuk büyüyor :)))
Kızlar internetten doğum zamanınıza baktınız mı benim 23 ocak ve 20 şubat olarak gösterdi kağan kocatepenin sitesinde
bende anlamadım daha önce hafif vardı bu kadar değildi göbeğim
şiştim iyiceee
canım abimin eşi yengemde hamile onunki 3 aylık oldu benim göbeğim kadar vallahikaydirigubbakcemile3 benimki anormal biraz heralda
benimde çıkmadı şuan sadece kendi göbeğim var
arkadaşlar göbekler 4 buçuk 5 aydan önce çıkmıyo ilk aylar olan genelde şişlik oluyo bende çok beklemiştim ne zaman çıkıcak acaba diye ama tam kıvama 5 buçuk 6 da geliyo bu sıcaklarda koca göbekle dolanmak çoook zor gerçekten bugünlerin tadını çıkarın gerçi sizin kışa denk gelcek daha rahat olucaksınız :):):
benimde çıkmadı şuan sadece kendi göbeğim var
bendede aynı şey var pantalonlarım olmuyo düğmeleri kapanmıyor bi tek bende oluyo diye düşünürken yazmışsın evet belkide şişliktirr...bu şişlik peki ne zaman geçer
herkese merhaba.bende de belirti adına pek birşey yok.çook acıkıyorum ve çook yiyorum.ama biraz mide yanması oluyo ve şişkinlik var.ki normalde mide sorunları olan biriyim.bide benim sat 29 nisan internete göre 6+6 olmam gerekiyo ama doktora göre 5+6 yım.doğru olan doktorun dediğidir heralde.keseyi 4+6 da gördük.kalp atışı için bir hafta sonra gideceğim.
bende 4 aylıkken falan aa çıktı göbeğim diyodum bi bakıyodum sora gidiyodu şişkinlik oluyomuş meğer:):) göbek işi kişiye bağlı ama genelde 5 aydan önce pek çıkmıyo gibi bişe şu anın kıymetini bilin ben bi kaç gün sora 9 ayıma giriyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne eğilebiliyorum bi yandan da sıcaklar napalım yavrularımız için az daha sabredicez
bendede aynı şey var pantalonlarım olmuyo düğmeleri kapanmıyor bi tek bende oluyo diye düşünürken yazmışsın evet belkide şişliktirr...bu şişlik peki ne zaman geçer