• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

senin heyecanını anlıyorumm çünkü aynı şeyleri yaşıyoruzz eşinin durumu nasıll heyecanı falan??benimki bardağını kaldırmayan kocacım sırf ben hareket etmeyim diye neler yapıyor neler...

Hemde nasıl şimdiden konuşuyor onunla geliyor karnıma dayıyor başını,ben senin babanım canım bebeğim anneni sakın üzme tamam mı o şimdi rahatsız biraz yatması gerekiyor diyor :)))
Yemekleri yapıyor,sofrayı kurup kaldırıyor,önceden kurarsa kaldırmazdı,yada yemekleri yaparsa pek yapmak istemezdi ama şimdi herşeye daha çok yardım ediyor.Bebiş onu bayağı bir değiştirdi buda benim çok hoşuma gidiyor azıcık ilgi ve şımartılmak güzel oluyor :))

Hemde nasıl canım,çalışırken çok zor oluyor hepsine yetişmek ama artık şimdi daha özverili bir eşim oldu.Bebişim sayesinde daha çok dinleniyorum zaten eve gidince koltuğa oturur oturmaz uyuyorum erkenden çok uyku yapıyor.Sen nasılsın uyku konusunda

ben evdeyim çalışmıyorum eşim saolsun normalde uykuyu çok severdim ama pek uyuyamıyorum geceleri 3-4kez wc ye uyanıyorum uyumakta zorluk çekiyorumm ama bu sefer gündüz hafif hafif uyku bastırıyor sabahta yataktan zor kalkıyorumm ...

Evde olmak konusunda çok şanslısın canım.Çalışan hamiş olmak çok zor ve çok sıcak dışarıları Ben geceler kalkmama konusunda çok şanslıyım desene gece hiç uyanmıyorum ama erkenden kalkıyorum 6 oldumu ayaktayım.Birde uyudukça ben sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum ve gene uykum geliyor.dr.uykun olsunda başka şikayetin olmasın demişti diğerleri dahada çok yorar seni demişti.

hiç okuyup duydunmu? denize girmekle ilgili bu ilk aylarda ne diyolar acabaa çok severim denizide

Hiç duymadım canım ama yüzmek bebek için en zararsız spormuş onu duymuştum sadece,dr gidince sorucam ben onu çünkü artık tatile çıkmak istiyorum :))

aynen canım bende sorucamm ilk aylar öneriyolarsa hemn pazar denize girmek istiyorumm tatilide şöle acık karnım büyüsün o zaman istiyorum ağustos sonu falan allah nasip kısmet ederse ...sen dr sor bakalım bemde sorayım cmrt bakalım ikiside aynı şeyimi sölücek:):)

aynen canım bende sorucamm ilk aylar öneriyolarsa hemn pazar denize girmek istiyorumm tatilide şöle acık karnım büyüsün o zaman istiyorum ağustos sonu falan allah nasip kısmet ederse ...sen dr sor bakalım bemde sorayım cmrt bakalım ikiside aynı şeyimi sölücek:):)

Tamam canım soralım bakalım dr.larımızı karşılaştıralım belki birbirinden daha farklı bize faydalı şeyler söylerler deniz sezonu'nu ben kontrol çerçevesinde açarım sanıyorum çünkü antalya tarafına gideriz diyorduk ama sık kontrol olursa buralarda kalırım heralde

mrhb kızlar.herkes iyidir inşallah.ay deniz demişsiniz bende çok severim denizi.hatta şuan yazlıktayım ama girmeye korkuyorum dr.a sormadan.ilk aylarda zararlı olabiliyormuş.hamilelikte en sağlıklı spor yüzmekmiş dediğiniz gibi.gittiğimde sorucam bakalım.hayırlısı.

selam kızlar.bende yeni üye oldum.böyle bir başlık olduğunu görünce buraya katılmak istedim.bende 5+6 günlük hamileyim.herşey yolunda giderse 10 şubatta inşallah anne olacağım.
kısaca kendimi tanıtayım.3 yıllık evliyim.yaşım 28. bu ilk bebiş olacak inş.:ecrin_bebek:

bebeişlerimizin iyi olduğunu görelimde planlar çokk değilmi:)antalya tam tatil şehri inş bizde gidebiliriz bu senede

herkese teşekkür ederim.benim çok şükür hamilelikle ilgili hiç bir sorunum yok ama çok öksürüyorum.azaldı biraz.genede rahatsız ediyo.doktorda hamileliğin ilerlesin sonra bişeyler yazalım dedi.sizleri tavsiyesi varmı.

Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar...Evet deniz en güzel spormuş ama sakın dr.iş yapmayalım arkadaşlar önce giden olursa sorsun bizde faydalanalım..

Evet canım antalyayı çok seviyorum ben birde fethiye var ölüdeniz ikisininde denizi harika

Slm kızlar benim bu bebişim çok yaramaz ya sabahtan beri beni mahvetti 1 bardak ayran ve 1 paket kraker yedim gene midem dursun diye kusmuyorum ama mide bulantısı bugün çok fena aldı başını gitti.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl[/Q canım senin dün bulantın yoktu demi bugünmü başladı bendede sadece sahahtan beri süren bi mide yanması var...

mrhb kızlar.herkes iyidir inşallah.ay deniz demişsiniz bende çok severim denizi.hatta şuan yazlıktayım ama girmeye korkuyorum dr.a sormadan.ilk aylarda zararlı olabiliyormuş.hamilelikte en sağlıklı spor yüzmekmiş dediğiniz gibi.gittiğimde sorucam bakalım.hayırlısı.

ay ne güzel yazlıktaymışsın canımm bi arayıp sorsaydın drunu ne güzel bebeişin için temiz hava depoluyosunn ...

Slm kızlar benim bu bebişim çok yaramaz ya sabahtan beri beni mahvetti 1 bardak ayran ve 1 paket kraker yedim gene midem dursun diye kusmuyorum ama mide bulantısı bugün çok fena aldı başını gitti.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl[/Q canım senin dün bulantın yoktu demi bugünmü başladı bendede sadece sahahtan beri süren bi mide yanması var...

evet canım yoktu akşam bir anda başladı bugünde devam ediyor,mide yanmasını geçen hafta atlattım ama bu bulantıyla nasıl baş edicem bilmiyorum canım :((

Back