Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bende sorucamm ilk aylar öneriyolarsa hemn pazar denize girmek istiyorumm tatilide şöle acık karnım büyüsün o zaman istiyorum ağustos sonu falan allah nasip kısmet ederse ...sen dr sor bakalım bemde sorayım cmrt bakalım ikiside aynı şeyimi sölücek:):)
Slm kızlar benim bu bebişim çok yaramaz ya sabahtan beri beni mahvetti 1 bardak ayran ve 1 paket kraker yedim gene midem dursun diye kusmuyorum ama mide bulantısı bugün çok fena aldı başını gitti.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl[/Q canım senin dün bulantın yoktu demi bugünmü başladı bendede sadece sahahtan beri süren bi mide yanması var...
mrhb kızlar.herkes iyidir inşallah.ay deniz demişsiniz bende çok severim denizi.hatta şuan yazlıktayım ama girmeye korkuyorum dr.a sormadan.ilk aylarda zararlı olabiliyormuş.hamilelikte en sağlıklı spor yüzmekmiş dediğiniz gibi.gittiğimde sorucam bakalım.hayırlısı.
Slm kızlar benim bu bebişim çok yaramaz ya sabahtan beri beni mahvetti 1 bardak ayran ve 1 paket kraker yedim gene midem dursun diye kusmuyorum ama mide bulantısı bugün çok fena aldı başını gitti.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl[/Q canım senin dün bulantın yoktu demi bugünmü başladı bendede sadece sahahtan beri süren bi mide yanması var...
evet canım yoktu akşam bir anda başladı bugünde devam ediyor,mide yanmasını geçen hafta atlattım ama bu bulantıyla nasıl baş edicem bilmiyorum canım (
evet canım yoktu akşam bir anda başladı bugünde devam ediyor,mide yanmasını geçen hafta atlattım ama bu bulantıyla nasıl baş edicem bilmiyorum canım (
sende dün pek bi belirti yok diyordun benm gibi hissettirdi kendini sana annesi yani