• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Amin canım.Ben ilk kontrol geçen perşembe gittim bu cumartesi tekrardan gidicem bizde o zamana kadar 7 oluruz sanırım bugün 6+2 olduk :))Bu sefer gittimizde kalp atışlarını duymak istiyorum artık çok heyecanlı bir bekleyişmiş bu dr kontrolleride

evet aramızda 2 gün var:)bakalm hangimizinki sabrsız olcak burdan haberleşelm:)ben kontrole gittiğimde kısmetse 6+4 oluorum inşallah kalp atışını duyarım çok heyecanlanıyorum:)hihoyyyt

evet aramızda 2 gün var:)bakalm hangimizinki sabrsız olcak burdan haberleşelm:)ben kontrole gittiğimde kısmetse 6+4 oluorum inşallah kalp atışını duyarım çok heyecanlanıyorum:)hihoyyyt

tamam,benim tahmini doğum 6 şubat gözüküyor gidince dr.tekrardan sorucam doğum ne zaman olur diye.Bende bir anca cumartesi olmasını istiyorum ultrason kağıdım cüzdanımda geziyorum herkese gösteriyorum bu benim minişim diye :lepi:

kızlar mrb...yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz...ben bugün çok kötüyüm midem iyice bulanıyo sevdiğim şeylerden bile tiksinmeye başladım mutfağa giremiyorum açııımm hiç bişey yiyemiyorum:1no2:

kızlar mrb...yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz...ben bugün çok kötüyüm midem iyice bulanıyo sevdiğim şeylerden bile tiksinmeye başladım mutfağa giremiyorum açııımm hiç bişey yiyemiyorum:1no2:

of sorma canım sanki midemi üşütmüşüm de herşey itici geliyor.. kahvaltımı bile saat bir de yapabildim. ağzımdaki şu pas tadı gitse çok mutlu olucam ama ya sabır.. akannehir

bende dün öğrendim hamile olduğumu sabah test yaptım çift çizgi gözlerime inanamadım sat:12 mayıs hemen kan testine gittik 65.8 çıktı ama değerim düşük gibi geldi bana sizce nasıl?

mrb canım başladı demek artık bulantılar,allah yardımcın olsun canım tuzlu kraker yemeğe çalış yiyebilirsen belki o bastırır birazcık içini,bende hiç bir tepki olmadığı için ne iyi gelir bilmiyorum ama tuzlu kraker öneriyorlar genelde :kedi:

aynen canım bende öyleyim
sabah aç karnına tuzlu kraker yiyorum
metpamid diye bi hap var onu içiyorum yemekten yarım saat önce
limonu kesip tuzluyorum yiyorum bi güzel
baş agrısıda varmı sende
bende aşırı derecede var
parol yutuyorum dr verdi:gitme:

of sorma canım sanki midemi üşütmüşüm de herşey itici geliyor.. kahvaltımı bile saat bir de yapabildim. ağzımdaki şu pas tadı gitse çok mutlu olucam ama ya sabır.. akannehir

Geçmiş olsun arkadaşım sende tuzlu birşeyler yemeğe çalış eminim çok zordur sen kaç haftalık hamilesin ben 6.haftayım daha birşeyim yok...

bende dün öğrendim hamile olduğumu sabah test yaptım çift çizgi gözlerime inanamadım sat:12 mayıs hemen kan testine gittik 65.8 çıktı ama değerim düşük gibi geldi bana sizce nasıl?

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş.Kan değerin için birşey diyemeceğim hiç bilmiyorum çünkü ben idrar testiyle öğrendim dr.daha istemedi kan testi benden

[][table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***

1| Sürmeli|23|28 Nisan ||||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|||
3| pamuksel|28|2 Mayıs ||||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| klik|29|30 Nisan |8 ŞUBAT|56 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
19| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg||
20| flamingo2754||26 Nisan||58 kg||
21| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg||
22| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|||
23| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|||
[/table]
[/QUOTE]

aysuni 27 4 mayıs 8 şubat 65 kg

Ben neden hissetmiyorum kızlar yaa bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilemedim şimdi :(((
Surmeli canım sen hasta mı oldun dr.parol verdi sana ben geçen hafta gittiğimde çok kötü griptim ilk 3 ay sana ilaç yazamam ıhlamur ve c vitamini al bol bol dedi

slm kızlar bende halsizlik tansiyon düşüklüğü yorgunluk uyku hali herbişey başladı Allahtan bulantı yok

benim de 6 haftalık canım, tuzlu yiyorum bol bol.. ama gitmiyor o tad uyku da yapıyor :)

Aynı haftadayız canım seninle beraber senin sat kaçtı benim 2 mayıs Benim midem bulanmıyor ama benim hep uykum var iş yerinde bile ayakta uyumaya çalışıyorum gözlerimi kapatıyorum ne yapıyım çok ağır bastırıyor sanki hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi

Aynı haftadayız canım seninle beraber senin sat kaçtı benim 2 mayıs Benim midem bulanmıyor ama benim hep uykum var iş yerinde bile ayakta uyumaya çalışıyorum gözlerimi kapatıyorum ne yapıyım çok ağır bastırıyor sanki hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi

canım senle aynıyız biz bendede bulantı falan yok yani hem de hiç sadece şişkinlik hissi var okadar..

Back