• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar ciddi anlamda bulantısı olanlar yada canı bişey isteyenler varmı aramızda hepimiz yaklasık aynı dönem çünkü bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ta merak ediyorum sizlerde nasıl.

arkadaşlar ciddi anlamda bulantısı olanlar yada canı bişey isteyenler varmı aramızda hepimiz yaklasık aynı dönem çünkü bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ta merak ediyorum sizlerde nasıl.

bu haftaya kadar benimde yoktu ama şuan berbat sabah kaç kere lavobaya gittim çıkarmak için kokulara karşı inanılmaz hassasım kırmızı etten nefret ettim o kadar sevmeme rahmen bir gün önce yediğim şey aklıma geldiğinde inanılmaz midem bulanıyo böyle enteresan şeyler işte

Canım bende de hiçbir belirti yok, ne mide bulantısı ne de canım birşey çekiyor. Bir tek rahmimde ufak ufak kasılmalar var büyüdüğü için herhalde.:nazar:

benimde hiçbir belirtim yok belli olmaz ama daha çok yeniyiz önümüzdeki haftalr nasıl olur.ilk hamileliğimde de hiç midem bulanmamıştı.sadece çok sevdiğim sütü biraz zor içiyordum kokuyor gibi geliyordu bana

Slm kızlar benimde hiç bir belirtim yok sadece arabayla gezerken midem bulanıyor oda sürekli sarsılmaktan sanırım.Birde sol kasığımda hafif hafif kasılmalar oluyor sizce normal mi.Bendeki tek kötü yan sürekli uyuyorum sizdede uyku yaptımı

hafta sonları yani işte olmadığım günler bende sürekli uyumak istiyorum bide midemde yemeği çok yemediğim halde acayip bi sertlik var taş gibi yani hatta bu olmasın diye ekmekte yemiyorum ama ilk gebelik zormus ama ya insan kendini anlamaya çalısıyor sürekli....

O mide sorunu bugün bendede başladı,Sade soda içiyorum ben onun için artık.her anne olana soruyorum ama kimsenin ki birbirini tutmaz diyorlar bünye farklı olduğu için.

selam arkadaşlar bende şubat annesi olacağım sanırım rabbim nasip ederse:kedi: regli tarihim 4 mayıstı 4 haziranda hamile olduğumu öğrendm:) ilk denememizdi hiç tahmin edemezdm ama oldu şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin teste ilk baktığımda elim ayağım çözülmüştü ne yapacağımı şaşırdm :bbo:gülsem mi ağlasam mı çok güzel bir duygu şükür olsun:)

mrb çaglayançicek nasılsın?yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz

Mrb arkadaşım dün akşam sen gelmişsin ben gitmişim siz genelde gece sohbet ediyorsunuz galiba benim evde net yok o yüzden giremiyorum geceleri ama gündüzleride siz yoksunuz :((

adetin ilk gününden hesaplanıyor en son ultrasona girdiğimdede dr söledi çarşamba gitmiştim ogün 5+4günlüktü...sen nasıl hesapladınkii acaba ?

Dr.kağan kocatepenin sitesinden hesaplıyorum canım ben kaç günlük olduğumuzu

slm kızlar yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz hepinizzemuszemus ben yeni geldim gördüm bebeğimi 5haftalık dedı ama gercek gebelıgın 20 gunluk falandır dedı ultrason bıraz buyuk gosterır dedı ama boyunu falan soylemedı vıtamın verdı bel ağrımı söyledım bebekle alaksı yoktur dedı:uhm: 15 gun sonra gel kalp etışlerını goruruz dedı şükür bebk var deyınce baya bı rahatladım Allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza verır ınşallah:CüvCüv:

Bebişini görmene çok sevindim canım.Boyunu her zaman söylemiyorlar sanırım onu bizim sormamız gerekiyor yada ultrason kağıdında yazıyordur diye söylemiyorlardır.Bende cumartesi gittiğimde kalp atışlarını duymak istiyorum artık inş.duyabilirim.

selam arkadaşlar bende şubat annesi olacağım sanırım rabbim nasip ederse:kedi: regli tarihim 4 mayıstı 4 haziranda hamile olduğumu öğrendm:) ilk denememizdi hiç tahmin edemezdm ama oldu şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin teste ilk baktığımda elim ayağım çözülmüştü ne yapacağımı şaşırdm :bbo:gülsem mi ağlasam mı çok güzel bir duygu şükür olsun:)

Hoşgeldin canım aramıza seninde ilk bebişin mi olacak benim ilk ve senin gibi hepimizde çok farklı duygular var inş.hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza dr.kontrolüne gittin mi ? kaç haftalık bebişin şu anda

hafta sonları yani işte olmadığım günler bende sürekli uyumak istiyorum bide midemde yemeği çok yemediğim halde acayip bi sertlik var taş gibi yani hatta bu olmasın diye ekmekte yemiyorum ama ilk gebelik zormus ama ya insan kendini anlamaya çalısıyor sürekli....

selam medine aynen benimde iş yerinde bile bazen uyku bastırıo ve iştahım hiç yok bişi yemek istemiorm yediğim zamanda midem sanki hemen doymuş gibi oluo dediğin gibi sanırım ilk yaşananlar insanı bilgi sahibi yapıo:)

Hoşgeldin canım aramıza seninde ilk bebişin mi olacak benim ilk ve senin gibi hepimizde çok farklı duygular var inş.hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza dr.kontrolüne gittin mi ? kaç haftalık bebişin şu anda

evet ilk olacak teyzesi:)amin inşallah cümlemizi kavuştursun rabbim kontrole bu cumartesi gidicem randevu aldım 6+0'ız bugün sanrm 7.hafta oluo senin nekadar sen gittn mi kontrole

evet ilk olacak teyzesi:)amin inşallah cümlemizi kavuştursun rabbim kontrole bu cumartesi gidicem randevu aldım 6+0'ız bugün sanrm 7.hafta oluo senin nekadar sen gittn mi kontrole

Amin canım.Ben ilk kontrol geçen perşembe gittim bu cumartesi tekrardan gidicem bizde o zamana kadar 7 oluruz sanırım bugün 6+2 olduk :))Bu sefer gittimizde kalp atışlarını duymak istiyorum artık çok heyecanlı bir bekleyişmiş bu dr kontrolleride

cağlayan çiçekle benim sat aynı sanırım banada doktor pazartesi için gün verdi kalp atışları için ben hastanede çalısıyorum ama tekrar tekrar da gidilmiyor bekliycez bakalım

Back