Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ciddi anlamda bulantısı olanlar yada canı bişey isteyenler varmı aramızda hepimiz yaklasık aynı dönem çünkü bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ta merak ediyorum sizlerde nasıl.
arkadaşlar ciddi anlamda bulantısı olanlar yada canı bişey isteyenler varmı aramızda hepimiz yaklasık aynı dönem çünkü bende hiç bir hamilelik belirtisi yok ta merak ediyorum sizlerde nasıl.
belkide olmayacak benim bulantım buda iyi bişey galiba.:)))
SAT a göre 6 haftalık ama daha küçük olabileceğini tahmin ediyorum aslında..
mrb çaglayançicek nasılsın?yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz
adetin ilk gününden hesaplanıyor en son ultrasona girdiğimdede dr söledi çarşamba gitmiştim ogün 5+4günlüktü...sen nasıl hesapladınkii acaba ?
slm kızlar yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz hepinizzemuszemus ben yeni geldim gördüm bebeğimi 5haftalık dedı ama gercek gebelıgın 20 gunluk falandır dedı ultrason bıraz buyuk gosterır dedı ama boyunu falan soylemedı vıtamın verdı bel ağrımı söyledım bebekle alaksı yoktur dedı:uhm: 15 gun sonra gel kalp etışlerını goruruz dedı şükür bebk var deyınce baya bı rahatladım Allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza verır ınşallah:CüvCüv:
selam arkadaşlar bende şubat annesi olacağım sanırım rabbim nasip ederse:kedi: regli tarihim 4 mayıstı 4 haziranda hamile olduğumu öğrendm:) ilk denememizdi hiç tahmin edemezdm ama oldu şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin teste ilk baktığımda elim ayağım çözülmüştü ne yapacağımı şaşırdm :bbo:gülsem mi ağlasam mı çok güzel bir duygu şükür olsun:)
hafta sonları yani işte olmadığım günler bende sürekli uyumak istiyorum bide midemde yemeği çok yemediğim halde acayip bi sertlik var taş gibi yani hatta bu olmasın diye ekmekte yemiyorum ama ilk gebelik zormus ama ya insan kendini anlamaya çalısıyor sürekli....
selamlarrr
Hoşgeldin canım aramıza seninde ilk bebişin mi olacak benim ilk ve senin gibi hepimizde çok farklı duygular var inş.hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza dr.kontrolüne gittin mi ? kaç haftalık bebişin şu anda
evet ilk olacak teyzesi:)amin inşallah cümlemizi kavuştursun rabbim kontrole bu cumartesi gidicem randevu aldım 6+0'ız bugün sanrm 7.hafta oluo senin nekadar sen gittn mi kontrole