Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende halsizlik tansiyon düşüklüğü yorgunluk uyku hali herbişey başladı Allahtan bulantı yok
Aynı haftadayız canım seninle beraber senin sat kaçtı benim 2 mayıs Benim midem bulanmıyor ama benim hep uykum var iş yerinde bile ayakta uyumaya çalışıyorum gözlerimi kapatıyorum ne yapıyım çok ağır bastırıyor sanki hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi
canım senle aynıyız biz bendede bulantı falan yok yani hem de hiç sadece şişkinlik hissi var okadar..
1 kilo vermişim...vay beeekafamçokkarıştı
kızlar bende 6.haftadaym çağlayan bende de bişi yok bitek iştahım yok herkeste aynı şey olmuyoki aslında arkadaşlar birazda psikolojik kendinizi ii olduğunuza inandırın bu bile etkili şu konumda :)
benim SAT 28 nisandı, tam hafta şu an belli değil 6+ ama kesin bir gün beeli değil :)
benim de uykum hiç gitmiyor sürekli su içmek istiyorum ve de soğuk suya ayaklarımı değdirmek :)
ohhh bebişime arkadaşlar geliyor 6.haftalık tek kendimi sanıyordum iyi ki geldiniz kızlar bugün.İnş.olmazda rahat geçiririz canım benim çalışırken çok zor geçecek görünüyor sende çalışıyormu canım calısıyorum devlet hastanesinde biyoloğum ben hatta mesai bitti çıkıyorum şimdide işten evden açarım artık yine...
ohhh bebişime arkadaşlar geliyor 6.haftalık tek kendimi sanıyordum iyi ki geldiniz kızlar bugün.İnş.olmazda rahat geçiririz canım benim çalışırken çok zor geçecek görünüyor sende çalışıyormu canım calısıyorum devlet hastanesinde biyoloğum ben hatta mesai bitti çıkıyorum şimdide işten evden açarım artık yine...
tamam canım gelince görüşürüz o zaman bebişe ve kendine dikkat et :))
benim kayınvaldem bakıcak mecburen annemin yaşı var biraz bakamaz evime yakın kayınvaldem zaten
bu arada folic kullanan varmı
Ben kullanıyorum canım günde 3 defa dokturum kullan 1 ay dedi
benim kayınvaldem bakıcak mecburen annemin yaşı var biraz bakamaz evime yakın kayınvaldem zaten
bu arada folic kullanan varmı
çalışan hanımlar doğumdan sonra çocuklarınızı kime baktırmayı düşnüyorsunuz
manikkcim bu listeyi satlara göre sıralasak ya daha iyi olmaz mı yani bi fikir sadeceea.s.
ay yarama tuz bastın nesli benim yakında anne de yok kayınvalide de
bende düşündüm onu ama şu liste biraz daha netleşsin diye bekliyorum.ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ buraya gelip sadece bilgilerini yazdırıp sonrada bi daha uğramayan arkadaşlarımız var. Sadece listeye eklenmek için gelip sohbetlerimize dahil olmayan arkadaşları listeden çıkarmayı planlıyorum. Sencede haksızmıyım?
ben de kullanıyorum ama bi kaç gündür unuttum içmeyii
ya canım bende düşünüyorum annem abimin oğluna bakıyor ama biraz rahatsız ona her zaman bırakamam kayınvalidem bakıcak ama aramız biraz var hergün omu gelicek benmi bırakıcam bilmiyorum biraz düşündürüyor beni bakalım hayırlısı