• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Merhaba subat annleri:) Ben 6 hafta 6 gunluk hamileyim ve dogum tarihi 1 subat. Gecenlerde kalp atisini dinledik minigimin. Cok heyecan verici birsey. Kalp atisi 114 idi. Doktor erkek olma ihtimalinden bahsetti. Cunku erkeklerin kalp atislari kizlara oranla dusukmus. Kizlarin ise 150 ve uzeri. Tabi bunlar sadece tahminleri destekleyen rakamlar asil cinsiyeti insallah 5. ayda belli olcak. Sizlerde kalp atislarini duydunuzda rakamlara gore ilk tahmini yapabilirsiniz:)

hoşgeldinzemuszemustopikte ilk doğuran sen olucaksın galibasositosositohayırlısıyla sağlıcakla gelir inş

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***

1| Sürmeli|23|28 Nisan ||||
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|||
3| pamuksel|28|2 Mayıs ||||
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg||
6| ceygul|27|10 Mayıs |14 ŞUBAT |55 kg||
7| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg||
8| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|||
9| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg||
10| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg||
11| busemmm||27 Nisan ||||
12| mugmug1||14 Mayıs ||||
13| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|||
14| klik|29|30 Nisan |8 ŞUBAT|56 kg|
15| maviumutolsun|||||
16| merf||||||
17| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|||
18| nisandahazan|30|28 Nisan ||||
19| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg||
20| flamingo2754||26 Nisan||58 kg||
21| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg||
[/table]
kızlar gelenler bilgilerini bıraksın ekleyelim büyüyelim çoğalalım artık hadiii

Benide ekleyin SAT 22 nisan, YAS 29, KILO 69, D.T 1 subat. Hesaplara gore ocak annesi cikiyorum fakat doktor ultrasondan sonra D.T 1 subat olarak belirledi.

hoşgeldinzemuszemustopikte ilk doğuran sen olucaksın galibasositosositohayırlısıyla sağlıcakla gelir inş

Evet oyle gorunuyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Belki suriz yapar ocakta da gelebilir:) D.T i cok kritik bir noktada. Ama yine ben de bir tahmini subat annesiyim:)

kızlar ii akşmlar.benide eklermisiniz listeye.bgn öğrendim hamile olduğumu.sat.11 mayıs.beklenen doğum tarihi 15 şubat.kilo 70.yaş 29...bu sefer inşallah bebişim beni bırakmaz.kalbi durmuş alınmıştı ilk bebişim.tamda bu hafta kaybettiğim bebişim doğacaktı.ama kısmet olmadı işte.ama ne güzelki Rabbim bize kardeşini gönderdi.çoooook şükürçok hüzünlüydüm bu hafta ama şimdi içim bi tuhaf oldu.çok mutluyum.Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah.

kızlar ii akşmlar.benide eklermisiniz listeye.bgn öğrendim hamile olduğumu.sat.11 mayıs.beklenen doğum tarihi 15 şubat.kilo 70.yaş 29...bu sefer inşallah bebişim beni bırakmaz.kalbi durmuş alınmıştı ilk bebişim.tamda bu hafta kaybettiğim bebişim doğacaktı.ama kısmet olmadı işte.ama ne güzelki Rabbim bize kardeşini gönderdi.çoooook şükürçok hüzünlüydüm bu hafta ama şimdi içim bi tuhaf oldu.çok mutluyum.Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah.

kötü şeyler yaşamıssın canım ama bak bebeğin kardeşini yollamış inşallah canım sağ salim kucagımıza aldıgımız gunlerıde burda payalaşacagız:Saruboceq:

Allah bebeginizi size bagislasin canim. Insallah kucagimiza aldigimiz gunleri de burda paylasacagiz hep beraber. Bende 2 sene bebek istedim olmadi. Rahmimde olusan kist cocugun tutunmasini engelledigi icin 2 sene boyunca her ay hayal kirikligi yasadim. Sonunda ameliyat oldum ve sukurler olsun bebisimiz geldi bizi cok mutlu etti. Butun annlerin goz bebekleri subatta gelicekler insallah:)

merhaba bende 17 de doktora gidicem sanirim 8, hafta hamileligimin yani ocak sonu subat basi gibi olucak dogumum insallah ben 60 kiloyla hamile kaldim bakalim ne hale gelicem bilmiyorum arkdaslar kasik agriniz devam ediyormu ay ben buzdolabina bile yaklasamiyorum o koku mahvediyor beni bide bulasik kokusu esim yapiyor yani benim evle ilgim kalmadi diyebilirim sizde durumlar nasil

merhaba bende 17 de doktora gidicem sanirim 8, hafta hamileligimin yani ocak sonu subat basi gibi olucak dogumum insallah ben 60 kiloyla hamile kaldim bakalim ne hale gelicem bilmiyorum arkdaslar kasik agriniz devam ediyormu ay ben buzdolabina bile yaklasamiyorum o koku mahvediyor beni bide bulasik kokusu esim yapiyor yani benim evle ilgim kalmadi diyebilirim sizde durumlar nasil

Bende de kasik agrisi halan devam ediyor. Kokulara karsi hassas degilim bulantim yok. Bazen gun icinde cok hafif mide bulantilari oluyor yemek yeme fikri aklima geldiginde. Onun disinda 69 ile basladim hamileleige simdi 70.5 kiloyum. Bende durumlar bu canim:) Umarim senin kokulara karsi hassasliginda yakin zamanda azalir. Allah yardimcin olsun.

Mrb benimde sat 2 mayıs ve 6 subatta anne olucam gibi görünüyor.bulantı falan hiç bişey yok henüz ama başlarmı bilmiyorum bide geceden beri cok fazla dişim ağrıyor napıcam bilmiyorum ya.

gunaydın kızlar bugün üzerimde büyük bi halsizlik var ya yatsam akşama kadar yatcam nerdeyse ama okula gıtmem gerek :gitme: bendede kusma tıksınme falan hiçbirşey yok sadece belim ağrıyor işte bebeğim akıllı benım annesını uzmuyor yanımda kımse olmayınca naz yapcak kımsenın olmadığınıda bılıyorhihoyyyt

Allah nasip ederse canım ınternette 14 şubat hesaplıyor ama dun doktor 17 şubat dedı o neye gore hesapladı bılmıyorumkafamçokkarıştı

Merhaba arkadaşlar , ben de bugün itibariyle 5+0 günlük hamileyim. Beklenen doğum tarihi 15 şubat hayırlısıyla olur inşallah , herkese mutlu , sorunsuz gebelikler diliyorum...

Back