2011 Şubat Anneleri

filizcim gözünaydın .çok sevindim nasıldı erkancımla?

iyiydi ya... ağrım çok ama değer walla...bide miyom larım varmış onları aldı...ama çok datlı doğdu kısım..erkanında allah işini gücünü rast getirsiniyi geçti yani..sen nasılsın....kuzun nasıl

faygen, hüzün çiçeği gözünüz aydın kızlar.. Allah analı babalı büyütsün miniklerinizii..
kalmadı heralde doğuramayan şubat annesi var mı????

İyigeceler hatunlar
Size yazmayı özlemişim kızlar, çok sık giremiyorum artık ama malum iki bebiş :)
Yarın bebek mevlütümüz var :) öğlen gibi başlar , mevlüt için hazır annem çocuklar konusunda yardımcı oluyorken bebek kurabiyesi yaptım onları dağıtıcaz, bide klasik pilav, tavuk, tatlı, ayran falan yeterde artar,
Kızlar bu arada ben evime dönüyorum sonunddddaaaaaaa çok şükür kavuşturana,
Deli gibi özledim evimi eşimi düzenimi, eşimle konuşuyorum oda bize hasret, bitiyor yakında hayırlısı ile,
Veee evime dönüşle yoğun ve koşturmacalı günlerim artarak devam edecek, eşim ben yardımcı olucam sana merak etme diyor bakalım.. tek başıma iki bebek, ki biri sürekli koşturmaca diğeri sürekli emme ve uyuma halinde..gecem gündüzüm yok..
Allah sağlık hoşluk ve ağız tadı versin tatlı telaşlar bunlar :) iki sene sonra şu halimi anımsayıp unumu eleyip eleğimi asmış olmamın verdiği memnuniyet ifadesiyle gülümseyeceğim büyük ihtimalle :)ama bir süre için zor.. çok zor ne yalan söyleyeyim, ama mertimin suratına her baktığımda iyiki doğurmuşum seni diyorum.. Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inş.
Odyo testimizi yaptırdık, kalça ultrasonumuz kaldı onuda eve dönünce yaptırıcaz,
Elimiz açılınca bebeğin akika kurbanının parasını annenlere gönder orda kestirip dağıtsınlar dedim eşime, bakarız dedi bakalım bakalım, kağanınkini annemlerin burda mevlütte kestirmiştik, eşimin gönlü olsun istedim ama o benden gönülsüz sanırım, isteksiz söyledi baya
Onca yaptıklarına rağmen lanet olsun diyorum, Allahlarından bulsunlar benden değil..buluyolarda zaten,
neyse oğluş emecek kızlar öpüyorum sizi kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

Gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün .Sanada geçmiş olsun

fatma cnm senin kızınada kocaman maşallah yaa bune tatlılık böle ilerde görücü gelebiliriz ona göre:):)

Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın
Ağırlığınca altın isteriz ona göreeee haaaa

Bizde senin yazılarını özlemişiz Burcucum
gösün aydın evine dönüyormuşsun Allahım sabır verir 2 çocukla dediğin gibi herşeye değiyor onlar
Bu arada mevlüdünüz kabul olsun
kurabiye yiyemesekte fotolarını bekleriz

herkese günaydın dün gece eşimle konuşup halletmeye çalıştık şimdi çok ii hissediyorum kendimi umarım aldığımız kararları unutmaz eşim annemler de yarın gitcekler napcam bilmiyorum eşimi nöbete göndercem çay olurken bi size bakıım dedim

ayy canım yaaa nerelerdesin sen zeynep kızımla hüma hanım aynı gün doğmuşlar dikişlerin geömedi mi hala canım yaa neyse bekliyoz artık buralara sık sık

bende sardım çok işe yarıyo korsede giyiyorum dışarı çıkarken hiç doğum yapmamışım gibi olduu

hayırlı olsun canım

slmm kızlarr nasılsınızz kızımın agzı pamucuk oldu sanırımm bunun iiçin napıyordunuz?

karbonatlı su ile siliniyo die biliyorum canım

yaa herkes bebişinin resmini koymuş avatara ama ben kıyamıyorumm neyse 40ımız çıksın koycam inş

kizimin 40i ciksin bende mevlüdünü öyle yapcam simdiden yardimcilarimi ayarladim teyze kizlari gelcek yardim edecek servise hazirliga fln, ben et pilav tatli salata ayran düsünüyorum bakalim cok isimiz var simdiden erindim ben
benim bebis sekerlerimde hazir degil ismini ilistiremedim bi türlü sekerlere, sadece bebegimle ilgileniyorum baska sey yapmak icimden bile gelmiyo gece annem kalkti sagdigim sütü verdi ben yattim insan kokusunu alamayinca bile özlüyo valla nasil biseyse, bazen yüzüne bakiyorum icim bi acayip oluyo az daha baksam duygulanip agliycam o kaa yani =)

güzel anneler ya bebişleri uyutup uyuyolar yada meleklerle uğraşıyolar bende kahvaltı yaptım zeynep uyanır die yatmadım onu emzireyim de ööle yatiim

hayırlı olsun canım maşallah yağmura da bol bol emzir canım

oooo canım özledik seni şimdiden Allah kabul etsin mevlüdünüzü
hadi gözünaydın evine ve eşine kavuşacaksın canım

aynen canım ya...sürekli dudaklarını açıyor aç gibi anlamadım ben sütüm de var ama doymuyor

kızlar sütüm var diyorsunuz yhaa bunun ölçüsü neee???
benim de geliyor ama bana çevremdekiler birinden emzirirken diğerinden akacak şekle geldiğinde sütün bebeği doyurur diyorlar ama bnm akan falan yok sıkınca yada kızım emince ancak geliyor anlamadımmm birtürlü sizlerin akıyormu öyleee

bu hafta kontrole çağırdı dr. kilo almışmı diye bakacak
ondan sonra bende başkente gideyim barii bu dr. yenidoğan dr. mu başkentte
çocuk dr. la yenidoğan ayrıymış heralde deneye deneye bulcaz artık bnm kadın doğumda öyle oldu kaç tane dr. gittim neyse ki son karar kıldığım da pişman olmadım inşlhh güzel bide çocuk dr. buluruz aradığımda ulaşabileceğim bir hekim istiyorum gerçi biraz zor ama bakalm hayırlısı
iyi olmanıza çok sevindim gaz için bana bitkisel şurup önerdiler 15. günden sonra başlanıyormuş kullanmadım daha gerek kalmadı pek inşlh böyle devam eder

günaydın kızlar

bzimde bugün mevlütümüz var .burcum senin mevlütünü de Allah kabul etsin.bizimkide pide ayran tatlı ile olacak.

süt konusunda annem de aynı şeyi söyledi ama benim de öyle değil ne yazıkki yani birini emzirirken diğerinden süt falan akmıyor.

mama veriyormusunuz peki kilo alımı nasıl canım bebeğinin

gaz için eşime nurse harvey diye bir şurup önemişler kullanan oldu mu daha önce?

melocum bnm arkadaş kullandı ve bitek o ii geldi dedi bende ondan alıcam başladı gaz sancılarımız of ya kuzum kıvranırken çok fena oluyorum bende bunların bi çözümü yokmu çabuk geçse bari

Allah kabul etsin cnm bizde yarı kırkımızda okucaz bol bol inşş
annem sürekli yanında kuran okuyo zaten saolsun

hayırlı olsun cnm bnm gözünüz aydınn kavuştun sende kızına çok şükür:)

burcu hadi az kalmış eşine yuvana kavuşacaksın cnm ne güzel iki prensinle bide eşinn Allah yardımcın olsun tatlım eminim çok güzeldir ama
akika kurbanını bizde biraz rahata erince kesicez inş Rabbim bereke versin kazançlarımıza bizde yapılması gerekenleri yapalım inşş
öpüyorum cnm seni kendine ve bebeişlerinie ii bak

slm kızlar bugün büyük gün kaynanatörle ayrılıyoruzzz
2,5 ay oldu yaaa neyse doğumdan sonra daha iyiydi allahtan yada kardeşim falan vardı ondan çok takmadım onu bilmiyorum yani
yarında biz gidiyoruz sabah 9 da uçağımız ayy hem çok sevinçliyim gitcez diye hemde eşim biranda yapayalnız kalcak burda onun için çok üzülüyorum.neyse napıyım bende annemi özledim ama
kızlar bi çoğunuz sürekli memede demişsiniz benim kızımda hep ööle emiyo kusuyo ama sürekli aranıyo dün ilk defa emziği tuttu ve aranması geçti yavrumun bazı bebekler emme refleksi çok kuvvetli doğuyomuş bunun için sürekli emmek istiyolarmış ve çoğu bebekte doyma güdüsü yokmuş bunun için bizi emzik gibi kullanıyolar ama emzik gibi kullandırmamak lazımmış valla emzik çok işime yaradı bu gece bi deneyin derim

selam kızlar moralim çok bozuk
bebeğim 5 gündür kakasını yapmıyor. Bu sabah çok huzursuzdu genelde çıkarıyo gazını ama kaka olayı beni mahvetti. gazı çok kötü kokuyor. ne yapmam lazım bilmiyorum. Kızımda böyle sorun yaşamamıştım. burcu colinox damal kullanıyorum demişti başka kullanan varmı acaba fayda gören var mı. lütfen cevap verin Fitille yaptırmak istemiyorum.

kızlar benim de sütüm çok az gelmiyor yemek yiyemedim grip oldum. bebeğim 80 gr almış 2 haftada bu bebeek büyümeyecek dedi dr çok üzdü beni.zaten acemiyim.giydirmeyi bile yeni yeni öğreniyorum.sarılık olmuş bunlar yetmez gibi 14 çıktı neler yapayım.
sütüm artması içinde.hümana çay aldım.

Merhaba ;1 çay kaşığı zeytinyağı koymuştum ben mamasına hemsirenin önerisiyle.Bilemiyorum ama sen süt veriyorsun direkt verebilir misin canım ?.

ben acayip terliyorum kızlar yaaa.annemler terleyeceksin öyle öyle atacaksın üzerindeki durumu diyolar.sürekli yatıyorum zaten lohusa yatağımda ölecem terden ama yaaa.

ayy ben de bi yandan istiyorum lohusa yatağı bi yandan sıkıntıya gelemiyorum, valla yatak falan yapmadık salonda bizimkilerle birlikte oturuyorum kıyamıyorum anneme kardeşime bende yardım ediyorum sürekli ayaktayım dün bi de evi süpürdüm valla, benim bu dikişler kapanmıcak galiba hiç :}

korseyi ikinci günden beri kullanıyorum normal doğum olduğu için biraz rahatım karnımda problem yok ama gerçekten toparlandı hatta eskisinden daha düz olcak galiba istikrarla takıcam :}

bizimki en baştan beri emmiyordu eliyle suratıyla itiyordu dr dedi sağ ve ver diye mecburen biberonla verdim ben de.bizimki biberona alıştı bile cok cok emiyo hemen geliyor ya benim göğsümden emene kadar yoruluyor paşam :} neyse iki gündür 10ar dk emdi bakalım unutturmamaya çalışcam inşallah...

dün göbeğine ve bacaklarına bebek yağı ile maaj yapmıltık bi de göğüslerine bugün göbeği soyulmuş normalmidir sizce kızlar?

bide ne düşünüyorum hamileyken konuştuğumuz konuların bazıları ne boşmuş bee yok şekeriydi yok osuydu yok busuydu gözüm hiçbiey görmüyor oğlumdan başka yemişim çikolatasını şekerini lokumunu :}

herkes iyidir umarım Allah bebeklerinize ve size sağlık sıhhat huzur versin inşallah..

biz bugün bi haftayı doldurduk, 19şubat2011'de 09.56da doğmuştu oğlum 1 hafta nasıl geçti anlamadım bile..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…