kızlar bebşiimin ağzı pamukçuk olmuş
çok sinir oldum yaaa kaynanama söölüyorum pamukçukmu bu diye yok pamukçuk yanklarda olur diyo anneme kamre açtık dün akiam kızım esnerken annem taaa ordan farketti bu kadın benim hiç bi işime yaramıyo yaa nasıl bişey anlamadım bu kendi çocuklarını allaha emanet büyütmüş valla neyse karbonatlı suyla sildim ama tamamını silemedim zamnala geçer inş uyuz kadın yaa neyse cts günü ayrılıyoruzzz
çok sinir oldum yaaa kaynanama söölüyorum pamukçukmu bu diye yok pamukçuk yanklarda olur diyo anneme kamre açtık dün akiam kızım esnerken annem taaa ordan farketti bu kadın benim hiç bi işime yaramıyo yaa nasıl bişey anlamadım bu kendi çocuklarını allaha emanet büyütmüş valla neyse karbonatlı suyla sildim ama tamamını silemedim zamnala geçer inş uyuz kadın yaa neyse cts günü ayrılıyoruzzz
evet ya ıkınıp ıkınıp duruyo. dünsabaha karşı yaptı kakasını bir gaz çıkardıki sorma sanki koca adam çıkara çıkar bitmedi valla ardından da cort ve kaka zamanla düzelecek inş. sanki gün geçtikçe iyi gibi.bizim oğlanlar aynı galiba oda çok kusuyor doktor aynı şeyi bizede söyledi çok güçlü emme refleksi var bizimkininde maşallah yani yanağımı filan kazara yakalarsa kızartıyor emerken peki bişey daha sorucam seninkide kakasını yapmayınca deli gibi ıkınıyormu bizimki ıkınıp sıkılmaktan bi hal oluyor ağlamaktan mahvediyor kendini gaz sancısı değil çünkü patır patır çıkarıyor gazını
Ben geldim teyzoşlar. Manik teyzeme sürpriz yapmak istedim :)
bugün tam 1 aylık olduk oğlumla artık tepkileri farklı bana gülüyor özellikle emzirince benimle resmen oyun oynuyor ve gülüyor önce sana gülmez daha dedi herkes ama bugün görenler inandı bana yaptığına onun dışında kokuma çok alışmış eşimde bile sakinlemiyor kucağıma alınca kafasını direk boynuma dayıyor eşim yapınca kesinlikle kaçırıyor kafasını ama bana gelince kedi gibi siniyor boynuma derin bi nefes alıp sakinliyor hemen allah isteyen bekleyen herkese yaşatsın anneliği evlat sevgisini çok bekledim ona kavuşmak için ama bütün zorluklara hatta daha fazasına bile değermiş meleğim şimdi olsa kat be kat fazlasını yaparım yine bazen çok zorlanıyorum bakamıyacam ben bu çocuğa diyorum oturulp ağlıyorum ama sonra daha bi hırsla sarılıyorum kuzuma ona herşeyin en iiyisini yapmaya daha fazla mutlu etmeye çabalıyorum şuan uyuyorr emziğinin sesi odayı inletiyor cokkk cokkk aynı sesi beni emerkende yapıyor onu beslerken daha bi değerli hissediyorum kendimi doyurabilişyorum meleğiimi doyunca oyunlarını seyredebiliyorum çok şükür allahıma çokkkkkk şükür
Günaydın herkese kızlar bizim bebeiş gece gene uyutmadı bizi yine anneme postaladık uyutması için ama annem perşembeye gidiyornapıcam bilmiyorum çooook geç uykuya dalıyor benimki ya bi 40-45 dk uğraşmak gerekiyor sizinkilerde öylemi?
emzirirken uyuyakaldi kizcem tek elle yaziyorum
yerine koydum
benimki daha 4 gündür emiyo önceden sagip biberonla veriyodum, ben ilk günden itibaren gece gündüz ayrimi yapmaya calistim gündüz oyaliyorum etrafa baktiriyorum konusuyorum gülüyorum kizimla ve genelde salondaki park yatakta yatiriyorum tv acik sesimizi kismadan konusuyoruz bide, saat 7-8 gibi yatak odasinin gece lambasini acip dalmasina yakin oraya yatiriyorum herzaman olmasada genelde kendi kendine 10 dk icinde daliyo cok aglarsa (yani cidden cooook aglarsa) gece kucagima aliyorum sakinlestiriyorum tekrar yerine koyuyorum bide bizimki müzige bayiliyo aciyorum oyuncagini müzikle daliyo, ben gece emzirmiyorum hem ben eriniyorum hem o cayi cayir agliyo bende sagdigim sütü biberonla veriyorum 2-3 saate bi uyanip iciyo, gündüz 7-30dada genelde uyaniyo ve bu saate kadar anami aglatiyo =) gündüz kucak istiyo insallah gece istemez =)
bizimde tek sorunumuz gündüz uykuya zor dalmasi ama oda normaldir herhalde hep uyuyacak degil ya bebis
slmm kızlarr ben geldim ayy anne olmak nekadar zormuş yaa ben benim kızı uyandıramıyorum sürekli uyuyor emziremiyorum bileee burnunu sıkyorum altını değiştiriyorum banamısın demiyorrr nasıl uandırım bn bu kızı
Kızlar ya deli olucam bu kaçıncı sinir oluyorum kendime göğüs yaralarım için bepanten sürüyorum göğüs ucuma çok iyi geliyor ama göğüs emdiği için zamanla kremi unutup bebeğe silmeden veriyorum nasıl vicdan azabı çekiyorum hatırlayınca bilseniz ama tabi hatırlayınca iş işten geçmiş oluyor.Normal göğüs ucu kremimde var silme gerektirmeyen ama bepanten kadar işe yaramıyor hiçbiri.Bebeğime çok zararı olmuşmudur yaa
kızlar kabızlık sadece sezeryanda diil normal doğumda da problem onun için bol bol kayısı yiyin ben ööle bi sorun yaşamadım çok şükür ama yinede acıyodu dikişlerim
buarada kızımın bi gözü sulanıyo sürekli 2 gündür bugun ailehekimine götürdüm hem de göbüşe bi de o baksın die bişi yok olur dedi ama netten başka şeyler okudum sulanan çapaklanan var mı varsa napıyosunuz? su ve pamukla silyom şimdilik
Ben geldim teyzoşlar. Manik teyzeme sürpriz yapmak istedim :)
kızlar bana yardım edin lütfen cuma sezeryanım var ve çok aşırı bi doğum korkusu yaşıyorum heran aklımda başka şeylerle ilgilenmeye çalıştıkça daha çok kafama takılıyo ruh gibi oldum aslında aniden sezeryan olsa sorun yok ama günü saati belli olunca taktım kafaya. genel anestezi olucak bayıltana kadar geçen süreç korkutuyo beni sonrasını bi şekilde atlatırım diyorum yorumlarınızdan ama öncesine kalbim dayanmaz gibi hissediyorum .:18: Allahım sen yardım et...:18:
kızlar bana yardım edin lütfen cuma sezeryanım var ve çok aşırı bi doğum korkusu yaşıyorum heran aklımda başka şeylerle ilgilenmeye çalıştıkça daha çok kafama takılıyo ruh gibi oldum aslında aniden sezeryan olsa sorun yok ama günü saati belli olunca taktım kafaya. genel anestezi olucak bayıltana kadar geçen süreç korkutuyo beni sonrasını bi şekilde atlatırım diyorum yorumlarınızdan ama öncesine kalbim dayanmaz gibi hissediyorum .:18: Allahım sen yardım et...:18:
slmm kızlarr ben geldim ayy anne olmak nekadar zormuş yaa ben benim kızı uyandıramıyorum sürekli uyuyor emziremiyorum bileee burnunu sıkyorum altını değiştiriyorum banamısın demiyorrr nasıl uandırım bn bu kızı
canım benim kızımın sol gözünde de vardı aynı şey.çok azda yeşil iltihap oluyodu sabah uyandığında.dr.sütünü sık küçük bi pamukla sil dedi .öle yaptım ve 4-5 günde geçti çok şükür.sende dene istersen.
canım göğüslerin sert mi hani bazen dolu oluyo da akmıyo ondan sordum. sızı olur canım yaa zamanla geçer ben zeytinyağı sürmüştüm uçlarına o alıyo sızıyı bi de mutlaka göğüs pedi koy çamaşırınaMErhaba kıslar, zaten damla damla gelmeye calışan sütümden sonra göğüslerimde sızı oluyor en son hangisiyle emzirdiysem mesala onda daha çok oluyor normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?