2011 Şubat Anneleri

sana kesinlikle katılıyorum canım sezeryandan sonra şırı bi ağrı yaşamdım sadece ilk ayağa kalktığımda gaz sancısı dersen daha ilk gün tuvalete bile çıktım
kilo demişler 11 kilo almıştım kilolu hamile kaldığım halde 10 kilom gitti göbek desen eskisine çoktaaaannn döndü bide korse falanda takmadım henüz.
herkesin bünyesi farkıl demkki sezeryan olcak arkadaşlar kokrmayın stres de yapmayın

canım yapma bööle kendine ve bebğine zarar biliyosun 2 aydır başımda var ama hiç takmıyorum sütünü düşün

canım tahin helvası arttırıyo diyolar bi dene istersen

o göğüs uçları soruunu benim hemde ne soorun valla kopcak nerdeyse burcu
bu arada benim kızdada oldu ama sanırım örgü yelekler yapıyo 2 gündür penye giydirdim düzelmeye başladı

kontrol panelinden profili düzenle bölümüne giriyosun canım orda çizlege var ordan değişiyo

gözün aydın canım allah sağlıklı uzun ömürler versin bebşine

ben varımm sanırım sonuncu olucam en son doğum yapan şubat annesi

herkese merhaba, bende bekelemede olan şubat anelerindenim. 39+3 olduk ama hala tık yok bizim paşada. gözde sende plesentayla ilgili sorunlar yaşadığını yazmıştın daha önce bana hatırlarsan gözün aydın almışsın yavrunu kucağına. benim plesenta yukarı çıktığı için normal doğumu beklemeye karar verdik tabi oülumun keyfi olurda gelmeye karar verirse :) böyle son haftayı beklemek en oruymuşşşş

teşekkür ederim canım darsısı başına
bizim plesanta son ana kadar hep sorun oldu malsefe.çok az bi miktar yukarı çıkmıştı sonra rahim duvarına yapışmış. zaten ondan dolayı 2 saat sürdü benim sezeryan inş sende en kısa zamanda kavuşursun yavruna

selam kizlar cok SIKILIYORUM yaa az size takiliyim dedim kimsede yok gordugum kadariyla

gözünüz aydın herseyın yolunda gıtmesı neguzel allah mutluluğunuzu bozmasın...benımde kızım var bebek gelırken sana ne alsın ne istiyosun dıyoruz barbıeyle alaklı nevarsa getırsınıstıyo sırayla kalemden elbıseye tokaya :) cadı kızlar ışte....umarım benım kızımda kıskanmaz çunkı memeyı şimdi versem ıster okadarkı düşkündü oda memeye ...yanında emzırmeme konusunda nereye kadar dvm edılebılır bılmıyorum ama senın gıbı şanslı olurum ınşallah :)

Son düzenleme:
slm kayınvalidem eşimle aramızı bozuyo annemle babam burda onlara da tavır aldılar hiç bişi yokken ve eşim de o yüzden benim aileme mesafeli davranıyo
geçen hafta bizdelerdi ka.va.ler çok güzel oturduk yedik içtik hatta annem gitmeden mevlüt yapcaktık onun ayrıntılarını konuştuk uğurladık onları, kapıda da annemleri davet etti yani herşey güzel sorun yok 1-2 gün sonra arıyorum hal hatır için açmıyor neyse musait değildir diyorum arıyorum ama sürekli ertesi gün ertesi gün... daha sonra bi akşam eşimi arıyor bağırıyor çağıryor eşim bana anlatmadı ne dedğini ama mevlütlerini yapsınlar ben gelmicem ben ayrı yapcam,ulaşamayn bida arar,annemler oturmaya gidelim felan diyolar yok gelmesinler... falan filan ki benim ailem görmüş geçirmiş, bu psikolojisi bozuk aileyi alttan alıyolar gelirken bi sürü hediye almışlar annem bana ne getirdiyse onlara da getirmiş (turşu,zeytin,yağ,tarhana..) annem kıskanıp problem etmesin diye hep bebeği onların kucağına verdi etti neyse yani %100 benim ailemde kusur yok ama şimdi ne ailemin ne benim ne de eşimin huzuru mutluluğu var ve ben salağım eşimle konuşamıyorum habire içime atıp ağlıyorum uykusuzum huzursuzum bebişim kollarımda ama mutsuzum bi kadın yüzünden mutluluğumuzu yaşayamadık ağlayıp duruyorum ve sütüm azalıyooo ne yapcam bilmiyorum ilk defa ayrılmayı düşündüm belki eşimin aklı başına gelir de aklı yerinde olmayan anasını evlilğimize karıştırmaz... bana akıl verin napmalıyım kimseye anlatamıyorum da :84:

canım benım ya allah yardımcın olsun bence kıskanıyo annelerde ordaya ya belkı ondan ustune okadar gelıyodur sende uzme kendını eşinde al karşına söyle annesiyle konuşsun yazık ya....eşinle konuşmadıkça suçlu sen olursun al karşına de eşine ya gelmesın sıze bır sure yada ustunuze gelmesın okadar cnm benım....

ben geldım doktordan sancı çıkmadı ne yazıkkı bundan sonra her ıkıgunde bır kontrole gıdıcem ama rahatsızım bugun sancılarımda var keşke doğursam bende artık.....sızler ne yaptınız hanımlar....

Tebrik ederim Çiçekcim. Allah analı babalı büyütsün.

Bizimki iyice alıştı kardeşine :) Artık kıskançlık yok hatta çok seviyor :)

neeeeyyyyy 4 kilomu kaldı,46 çok zayıfsın evridiki,inşallah 50 nin altına inmezsinn
demek kırkının çıkmasına 10 gün kaldı,hadi bahalımmm oh oh ohhhh

Bakalım ama 2 çocukla yine inerim ben. Hatta oglum gece gündüz uyumazdı 43 kiloya düşmüştüm.

9 gün sonra kırkımız çıkacak. Darısı sizlere :)

selam kizlar cok SIKILIYORUM yaa az size takiliyim dedim kimsede yok gordugum kadariyla

Sürmeli canım kızın çıktı mı hastaneden?

Boşver canım ya. Takmamaya çalış. Gelmezse gelmesin. Böyle can sıkacaksa hiç gelmesin zaten. Ama burada görev eşine düşüyor. Dengeyi saglamalı.

Fatmacım stres yapmamaya çalış. Klasik olacak ama bulgur pilavı, kuru sogan ye, bol bol su iç. Nescafede süt yapıyor. Ben günde 1 bardak içiyorum...

İnşallah mamaya gerek kalmaz. Ama sonuçta olmayınca yapacak bir şey yok. Öyle ya da böyle büyüyecekler.

cnm bnm yaa sende doğur rahatla inş zamanında dolmuş alıcaksın en kısa zamnda cennet kokulunu inş tatlım buarda sorduğunu bilmiyom ama baş geliş düyolar hani bebeğin başı aşağıda olunca geliş pozisyonunda demek ama senin dediğin ne ki acaba:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…