slm ii akşamlar kızlar sadece son sayfaya baktım seda doğum mu yapmışşşşayyy hadi hayırlısı
ben giremiyorum bu aralar babacım da geldii ama kayınvalideyle çok sorunumuz var resmen huzurumuzu kaçırıryo dertleşmek için girerim 2 gündür gece uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şiş ve galiba onun yüzünden sütüm de azaldı
maşallah valla sız kılolarıda verdınız bız kaldık böyle yaw.....ben nasıl vercem bukadar kıloyu bebek gelıyo sınvlarım var aboooo ben yandım
bakalım sıra hangımızde :) hayırlısı olsun 1 haftamız var bakalım neler olcak belkı doğururuz ogune kadar :)
amaniiiinnn ciddi ciddi en son ben doğurcam galibaaa:)))
huzun çiçeği sen benden ilerisin sen de önce doğurursun
ama var ya bu ay kısa sürüyo 28de bitiyo ondan böyle
daha ayın 20sinde doğurmayan kalmadı:)
Hadi bakalım :)
Ben de en son 51'dim, sabah tartıldım 50 :) Kaldı 4 kilo :) Aslında 46 çok zayıftım ben ya. İnşallah 50'den aşagı inmem :)
Bu arada biz bugün taammmm 1 aylık olduk :92: :92:
bende 15 kilo aldım,yok be alocum gidicek kilolar görürsün,bebeğin,eşi,suyu,kordonu,rahiminin ağırlığı,yükselen hormonların düzene girmesi derken,bebeğe koşturmak,süt emzirmek zayıflatır görürsün:) tabi normalde iri kemikli yada kilolu biri değilsen..benim hamilelikteki iştahımdan eser kalmadı,benim suyum boşaldığında sanki içeride tanker varmış gibi saatlerce akıp durdu,o ne kadar suydu öyle,o suyun vücuttan çıkması bile yeter valla:)
slm ii akşamlar kızlar sadece son sayfaya baktım seda doğum mu yapmışşşşayyy hadi hayırlısı
ben giremiyorum bu aralar babacım da geldii ama kayınvalideyle çok sorunumuz var resmen huzurumuzu kaçırıryo dertleşmek için girerim 2 gündür gece uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şiş ve galiba onun yüzünden sütüm de azaldı
hadi inşallahhh
ben zaten kilolu hamile kaldım sorun o
ama eski kilolu halime döneyim yeterrr
sonra da diyet yaparım inşallah
daha önceden de gitmiştim diyetisyene ve ideal kiloma gelmiştim
biraz azim biraz emzirmek biraz da önümüz yaz gezelim tozalım yüzelim de mi:)
kim doğurdu...sedamı doğurdu ben yooken...öle anladım sanki
kızlar süt problemi yaşıyorum
moralim çok bozuk
düne kadar sütüm iyiydi ama bugün göğüslerim bomboş
bebeiş sabahtan beri emiyor ağlıyor
ilk kızımdada aynı sorunu yaşamıştım
mamaya başlamak istemiyorum ama sanırım mecbur kalacağım
dua edin bana nolur
aaa lütfen arkadaşlar ben de varım daha doğurmayan..kaç kişi kaldık acaba yaa? en sona ben kalıcam görürsünüz bakın:) yarın 8.30 da kontrolümüz var bakalım sancı çıkacak mı?
bu arada seda gerçketen doğurmuş mu yaa,hayırlı ömürlü olsun bakalım ahh ahhh darısı başımıza...
korkarım ki dillerim lal sahiden de doğurdu asparagas değilmiş haberler:)))
yoksa mutlaka akşam uğrardı son gecem filan derdi
neyse inşallah sağ salim iyilerdir hayırlısıyla kavuşmuştur oğluna:)
bir de sen varsın tamam 4 kişi kalmışız o zaman
ve hepimizin yarın sabah doktor kontrolü var
belki birimizden birimiz doğurup da döner kontrolden :)
korkarım ki dillerim lal sahiden de doğurdu asparagas değilmiş haberler:)))
yoksa mutlaka akşam uğrardı son gecem filan derdi
neyse inşallah sağ salim iyilerdir hayırlısıyla kavuşmuştur oğluna:)
bir de sen varsın tamam 4 kişi kalmışız o zaman
ve hepimizin yarın sabah doktor kontrolü var
belki birimizden birimiz doğurup da döner kontrolden :)
Burcucum benim kızımında alnında ve burun çevresinde pütürlü sivilcele oluşmuştu alnındakilere bepanten krem sürdüm geçti burun çevresine sürememdim gözüne kaçırırım diye ordakiler duruyor bakalım orayada kulak çubuğuyla sürücem onlarda geçsin sende ddne istersen belki işe yarar.İyi geceler hanımlar :)
Bu arada mertimin suratını sivilceler bastı, biraz bunu taktım kafama, yanağında çenesinde yüzünün çoğu yerinde var, sivilceler kırmızı ve üstü beyaz,nokta nokta küçücükler, kağanda yoktu diye hatırlıyorum bu kadar olsa hatırlardım mutlaka, int ten baktım normal diyorlar, sizinkilerde varmı?
Gaz için colinoxa başladım, iyi gelir inş.
Haftaya bebek mevlütümüzü yapıcaz 41 yasin okunacak, mevlüt takımı almıştık babası burdayken giydirdik bugün çok yakıştı bebişime maş
Yine girmeye çalışıcam kızlar öpüyorum iyi geceler,
Sütünüzle kalın
Canım benim kızım 1 ayda 1.300 gr almış ve 4 cm uzamış. 4300 kg ve 52 cm olmuş :)
Ama senin prenses de maşallah haftalık kilo alımı iyi
Benimkide kusuyor aşırı değil ama azar azar çıkarıyor alttan üstten gidiyoruz sürekli .Seninkide kilo kaybetmemiş gayet güzel maşallah bebeklerimze bol bol yesinler uyusunlar büyüsünlerbende daha yeni gelenlerdenim hoş internetim de yoktu ama
canım sütün yaramasa bak ne güzel kilo almış kızın.
bize drumuz ilk hafta doğum kilosuna ulaşması yeterli bizim için demişti.3150 gr doğdu 8. gün 3250 olmuştu şimdi ne kadar bende çok merak ediyorum çünkü çok kusması var kızımın midesi normalden büyükmüş.drumuz da önemli olan kilo alışı kilo alışı iyiyse kusmayı takmıycaz dedi.sağlık ocağında ölçüldüğünü bilmiyodum bende bi götüreyim bari
Hoşgeldin canım...Herkese merhaba ben aslinda 2011 mart annesi olacaktim ama oglusum dayanamadi 1 subatta dunyaya geldi ve dolayisiyla subat annesi oldum.Biraz burayida takip etmeye basladim dolayisiyla yeni doguran annelerle sohbet etmek iyi gelir diye dusundum.Benide alirmisiniz araniza
herşeyın yolunda gıtmesı ne guzel maşalllah...sende çok rahat ıstıyosun azcıkta naz yapsın annesı sana olsun okadar sızzlanma..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?