2011 Şubat Anneleri

cnm korkma kasılmalar normal benimde erkn başlamıştı hareketlerini say günd en az 10 tane hissetmelisin n bence pazartesi doktoruna git çünkü kasılmalar iiçin magnesium vericek onu kullan birde günde bir muz ye iyi geliyor..

slm kıslar nasılsınız.Bız kızımla ıyıyız suanda yanımda uyuyo anca gırebıldım.Bugun gobek bagımız dustu ve ılk banyomuzu yaptık cok sukur.Artık fazla sık gıremıorum dogurucak ark ALLAH kolaylık versın bı nefeste dogurursunuz ıns ve bebıslerınızı kucaklarınıza sag sağlım alırsınız ınankı harıka bı duygu 6gunluk anne olmama ragmen gecen haftakı son anlarımı unuttum bıle
Buarada dogum yapmıs ark bısı sorcam 2 gunu gogusum catladı bırasda kanamam oldu lansonih kullanmama ragmen oldu napıcam cok sızlıo sızın nasıl oldu..Doktorum karbonatlı suyla temızle her emzırmeden sonra dedı onu yaptım bıraz ıyı geldı ama bebegım ılk agzına alırken gogusumu resmen kopuyo sızın tavsıye edıcegınız bısı varmı?

cnm maşallah göbek bağınız erken düşmüşş biz 9 günlük oldukk hala duruyorr bnmde göğüslerim snin gibiydi hersey kullndım geçmedi ben zeytnyağı sürdüm cok iyi geldi birde emzirmeden önce memi sıkıp sütümle siliyorumm oda iyi geliyorr dene istersen

Gozdecim gecmis olsun ay cok canin yaniyordur kesin
Huzun cicegim cok sagol canim ins

Insallah tatliskom bugun ebe bakacak bakalim ins alinir artik
Anne oldum ya artik herseye raziyim kizim iyi olsun buyusun yeter
Hadi sendee bebisini kucagina al artik
Bak kizimi ogluna vermem yoksa heee

selam kızlar yeni bebişlerimiz gelmiş anneciklerinin gözü aydın. dillerin lal yarın bebişin geliyormuş, allah yardımcın olsun.
bizim de 12.günde göbeğimiz düştü nihayet, anneanne babaanne cümbür cemaat ilk banyosunu yaptırdık oğluma. sevdi suyu keyfi yerindeydi. şimdi emzirip yatırdım. 2 saatte bir nöbetteyiz kızlar ya şu uyku süresi ne zaman 3-4 saate uzayacak?
gündüz bebişle oynaşmak iyi de geceleri çok zor oluyor sıksık uyanmak

Son düzenleme:

ben 3 saatde bir uyandırıyorum,tabi uyandırana kadar 1 saat daha geçmiş oluyor,derin uyuduğu zaman uyandırmak çok zor oluyor

bizimde göbeğmiz düşeli 2 gün oldu,tam 7. gününde düştü kızımın göbeği,dün ilk banyosunu yaptı:)

cevabın için saol canım devamı gelmedi normaldir heralde benim de çok doğurasım var ondan heralde sürekli takipteyim kendimi sen ne güzel yarın bu saatlerde bebişinle olucaksın allah kolaylıklar versin ağrın sızın fazla< olmadan çabucak toparlanırsın inşallah şimdiden tebrikler asllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Selam herkese geçmişi okuyup okuyup çıkıyorum bebişten fırsatım kalmıyor bebişi olupta bir yandan burayada yazabilen arkadaşları tebrik ediyorum forumun en beceriksiz annesi ben çıktım galiba neyse biz kızımla iyiyiz allaha şükür herşey hergün dahada iyiye gidiyo.Uyurken illa elleri serbest olsun istiyo salması biraz güç ama daldımıda iyi uyuyor bebişim.Doğdurumda 2950 idi şişlikleri gidince 2850 oldu 1 hafta sonra kontrolde 3100 çıktı.Yarın yine sağlık ocağına gidicez damla vericeklermiş bakalım kaç gr oldu bebeişim.Sütüm yarıyodur inş.Göğüs yaralarım geçti Allaha şükür bitek sızlaması kaldı onuda idare ediyorum artık napalım.

bende daha yeni gelenlerdenim hoş internetim de yoktu ama
canım sütün yaramasa bak ne güzel kilo almış kızın.
bize drumuz ilk hafta doğum kilosuna ulaşması yeterli bizim için demişti.3150 gr doğdu 8. gün 3250 olmuştu şimdi ne kadar bende çok merak ediyorum çünkü çok kusması var kızımın midesi normalden büyükmüş.drumuz da önemli olan kilo alışı kilo alışı iyiyse kusmayı takmıycaz dedi.sağlık ocağında ölçüldüğünü bilmiyodum bende bi götüreyim bari

slm kızlar sezeryanla doğum yaptım sütüm yetmiyor bu sorunla karsılasıp başa çıkan varmı yada bi bilgisi

merhaba kızlar sezeryaan hakında dün bir kaç şey paylaştım yorum yapılmış. bütün yorumlara ceavp veriyorum.

kusura bakmayın ben 5 ay 24 ğün önce doğum yaptım hanımlar. öyle çok düzenli bir hamilelikde değildi üstelik. hipertansiyonum vardı doğumdan 15 ğün önce yattım. ve benim sezeryanle olacağı belliydi. çünkü masada kalma ihtimali var.bunlara rağmen ben 19 saat 3 dakikada bir doğum sancısı çektim açıkmam 4 santim olana kadar suyum gelene kadar bekledim son anda bebğimin kakası ğelince ve benim tansiyonum 20/18 olunca sezeryane başlandı. bunları ğeçiyorum kusura bakmayın kızlar ama ahkam kesmesi kolay. ben 2,40 da doğumdan çıkmışım kendime sbah 7 de ğeldim. bebğimi tam 6 saat sonra gördüm emziremedim. ben genel anesteziyle doğum yaptım sancım olmadı diyen yalan söylemesin. normal doğumla ben 1 tane bebe doğurum. ama sezeryan allah kimseye yaşatmasın. hepsini ğeçtim ameliyat sonrası gaz sancısı var ya.işte anlatılmaz.

bende demiyorum kendi hayatınızı bebeğinizin hayatını tehlikeye atın diye.mazereti olnlar tabii sezeryan yapacak. ama keyfi sorun yokken ben sezeryan yapacam diyorsanız aklınızdan şüphe ederim.

ki onuda ğeçtim o göbekleriniz varya ameliyattan sonra öyl e kalıyor. bıngıl bıngıl yağ. nerden mi biliyorum bende kaldıda ondan.ben 38 bedendim şimdi 42 bedenim. ameliyatlısın diye sporda yapamıyorsun. bebk yüzünden dışarıda çıkamıyorsun. siz bilirsiniz.

ama herşeye değer benları kafanıza takamyın. şimdi bilsem 100 kilo olacağımı oğlumu yine dünyaya getirirdim hayırlı doğumlar. hepinize canlarım.

Herkese merhaba ben aslinda 2011 mart annesi olacaktim ama oglusum dayanamadi 1 subatta dunyaya geldi ve dolayisiyla subat annesi oldum.Biraz burayida takip etmeye basladim dolayisiyla yeni doguran annelerle sohbet etmek iyi gelir diye dusundum.Benide alirmisiniz araniza

hayılı olsun canım. allah analı babalı büyütmeni nasip etsin. en rahat dönemlerin ve keyifli anların. tadını çıkart.

Kızlar dilerim_lal doğurmuş galiba,yarını bekleyememiş metehan bebek:) sedada doğurdu sonunda

ay çok sevındım ya sezeryan olmadı ınşallah....ona bı bakayım dedım moral yaparız dıye feeble nerde alocum ve ben kaldım galıba sanırım.....haydı hayırlısı gözünüz aydın sedacım....darısı başımıza :)

herşeyın yolunda gıtmesı ne guzel maşalllah...sende çok rahat ıstıyosun azcıkta naz yapsın annesı sana olsun okadar sızzlanma..:)

Kızlar dilerim_lal doğurmuş galiba,yarını bekleyememiş metehan bebek:) sedada doğurdu sonunda

aaa nasıl yani yaaa
asparagastır ooo
daha bugün burdaydı hem yarın doğurcaktı olmaz
olmamıştır öyle bişi
evde daha temizlik bile bitmemişti
eşi de uyukluyodu zaten koltuktaaaaa :)))

amaniiiinnn ciddi ciddi en son ben doğurcam galibaaa:)))
huzun çiçeği sen benden ilerisin sen de önce doğurursun
ama var ya bu ay kısa sürüyo 28de bitiyo ondan böyle
daha ayın 20sinde doğurmayan kalmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…