cnm korkma kasılmalar normal benimde erkn başlamıştı hareketlerini say günd en az 10 tane hissetmelisin n bence pazartesi doktoruna git çünkü kasılmalar iiçin magnesium vericek onu kullan birde günde bir muz ye iyi geliyor..selam arkadaşlar... ben 2011 haziran anne adayıyım... siz benden tecrübeli olduğunuz için bişi sorabilir miyim...
bugün sabah 9.30dan beri karnımda sertlik var... yumru gibi oluyo... ben çocuk dayanıyo sanıyodum ama bunlar kasılmaymış netten araştırdığıma göre.... 9.30dan itibaren 5 saat kadar da bebeği hissedememiştim... doktorumu aradım, tatlı sıvı bişiler iç sol tarafına uzan dedi, hissetmezsen hastaneye gel dedi... bebeğimi hissettim ama sertlik hala devam ediyo... sizce bu endişelenilecek bi durum mu, hastaneye gitmek gerekiyo mu... nolur bişi diyin.... (26 haftalık hamileyim)
slm kıslar nasılsınız.Bız kızımla ıyıyız suanda yanımda uyuyo anca gırebıldım.Bugun gobek bagımız dustu ve ılk banyomuzu yaptık cok sukur.Artık fazla sık gıremıorum dogurucak ark ALLAH kolaylık versın bı nefeste dogurursunuz ıns ve bebıslerınızı kucaklarınıza sag sağlım alırsınız ınankı harıka bı duygu 6gunluk anne olmama ragmen gecen haftakı son anlarımı unuttum bıle
Buarada dogum yapmıs ark bısı sorcam 2 gunu gogusum catladı bırasda kanamam oldu lansonih kullanmama ragmen oldu napıcam cok sızlıo sızın nasıl oldu..Doktorum karbonatlı suyla temızle her emzırmeden sonra dedı onu yaptım bıraz ıyı geldı ama bebegım ılk agzına alırken gogusumu resmen kopuyo sızın tavsıye edıcegınız bısı varmı?
canım yaa seninde ne dolmaz çilen varmışş.neyseki hepsi geçtii kızın yanında.geçmeyecek şey yok yeterki sağlık olsun.Rabbim dermansız dert vermesin
çok içimden geçti söylemeden edemeyeceğim.şimdi sende kızın gibi yeniden doğdun bence.hem anne oldun hemde bir sürü sıkıntı çektin.Rabbim mükafatını verir.ne bilim ben doğumda kadınların böyleeee temizlendiğini düşünüyuorum manevi olarak.bebişinede sanada eşinede ailene yani huzurlu uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim.dikişlerinde çabucak iyileşir inşallahh
selam kızlar yeni bebişlerimiz gelmiş anneciklerinin gözü aydın. dillerin lal yarın bebişin geliyormuş, allah yardımcın olsun.
bizim de 12.günde göbeğimiz düştü nihayet, anneanne babaanne cümbür cemaat ilk banyosunu yaptırdık oğluma. sevdi suyu keyfi yerindeydi. şimdi emzirip yatırdım. 2 saatte bir nöbetteyiz kızlar ya şu uyku süresi ne zaman 3-4 saate uzayacak?
gündüz bebişle oynaşmak iyi de geceleri çok zor oluyor sıksık uyanmak
cevabın için saol canım devamı gelmedi normaldir heralde benim de çok doğurasım var ondan heralde sürekli takipteyim kendimi sen ne güzel yarın bu saatlerde bebişinle olucaksın allah kolaylıklar versin ağrın sızın fazla< olmadan çabucak toparlanırsın inşallah şimdiden tebrikler asllah analı babalı büyütmeyi nasip etsinkusura bakma canım yaaa bi sersemlik var hakkaten üstümde görmemişim demekki
çok sağoll.evet acayip heyecanlıyım.9 ay zaten heyecanlı ve farklı farklı konularda korkarak geçti ama bu son saatlerde bambaşka geçiyo
daha bi korkuyorum aman bişi olacak bişi olmadan bi dünyaya getirseydik.kıpırdamıyomu şu normalmi falan diye.aslında biliyorum hepsi yersiz korkular ama son dakka ya insan böyle bi tuhaf oluyor
bide hakkaten iki gündür bi sersemlik var üstümde.bişi yapayım diyorum ama yapacak bişi yok.çantam hazır ev hazır zzaten iki annemde 4 koldan çalışıyolar yatağı kıyafetleri şekeri çiçeği böceği hazır böle salak salak dolanıyorum ortadaakşama bi duş saç baş tamam heralde başka napiiimm
yaa bu arada benim bu kaynanam dehşet temizlik yapıo yaaanam duymasınn dip köşe bucak zaten yapmıştı 2 hafta önce şimdi bidaa.heralde bi 3 ay temizlik yapmaasam kirlenmez elleri dert görmesin ne diimm.ikisinden de Allah razı olsun
bersucum ben o silikon kıvamında renksiz hatta hafif sarı akıntının normal olduğunu duymuştum.bendede son haftalarda çoğalmıştı doktora sormuştum olur demişti.sen dikkat et kırmızı pembe yada kahverengi olursa su gibi akıntın olursa bunlar bir işaret diye biliyorum ben
Selam herkese geçmişi okuyup okuyup çıkıyorum bebişten fırsatım kalmıyor bebişi olupta bir yandan burayada yazabilen arkadaşları tebrik ediyorum forumun en beceriksiz annesi ben çıktım galibaneyse biz kızımla iyiyiz allaha şükür herşey hergün dahada iyiye gidiyo.Uyurken illa elleri serbest olsun istiyo salması biraz güç ama daldımıda iyi uyuyor bebişim.Doğdurumda 2950 idi şişlikleri gidince 2850 oldu 1 hafta sonra kontrolde 3100 çıktı.Yarın yine sağlık ocağına gidicez damla vericeklermiş bakalım kaç gr oldu bebeişim.Sütüm yarıyodur inş.Göğüs yaralarım geçti Allaha şükür bitek sızlaması kaldı onuda idare ediyorum artık napalım.
Herkese merhaba ben aslinda 2011 mart annesi olacaktim ama oglusum dayanamadi 1 subatta dunyaya geldi ve dolayisiyla subat annesi oldum.Biraz burayida takip etmeye basladim dolayisiyla yeni doguran annelerle sohbet etmek iyi gelir diye dusundum.Benide alirmisiniz araniza
Kızlar dilerim_lal doğurmuş galiba,yarını bekleyememiş metehan bebek:) sedada doğurdu sonunda
Selam herkese geçmişi okuyup okuyup çıkıyorum bebişten fırsatım kalmıyor bebişi olupta bir yandan burayada yazabilen arkadaşları tebrik ediyorum forumun en beceriksiz annesi ben çıktım galibaneyse biz kızımla iyiyiz allaha şükür herşey hergün dahada iyiye gidiyo.Uyurken illa elleri serbest olsun istiyo salması biraz güç ama daldımıda iyi uyuyor bebişim.Doğdurumda 2950 idi şişlikleri gidince 2850 oldu 1 hafta sonra kontrolde 3100 çıktı.Yarın yine sağlık ocağına gidicez damla vericeklermiş bakalım kaç gr oldu bebeişim.Sütüm yarıyodur inş.Göğüs yaralarım geçti Allaha şükür bitek sızlaması kaldı onuda idare ediyorum artık napalım.
Kızlar dilerim_lal doğurmuş galiba,yarını bekleyememiş metehan bebek:) sedada doğurdu sonunda
ay çok sevındım ya sezeryan olmadı ınşallah....ona bı bakayım dedım moral yaparız dıye feeble nerde alocum ve ben kaldım galıba sanırım.....haydı hayırlısı gözünüz aydın sedacım....darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?