Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıcaa senin gibi baş ağrısıyla uyansam
hiç düşünmeden minoseti içerdimm
benim doktorum kendisi hamileyken diş ağrısından bigünde 12 tane bile içmiştim minoseti demişti
endişelenme demişti
bi de sabahtan varsa o ağrı bende bir daha derince gece güzel uyuyuncaya kadar geçmez
zaten iyi uyuyamıyorum demek ki geçmez hemen içerdim
ki bende hamileliğim sürecinde 5-6 kez içtim minoset
korkma benceee
QUOTE=dillerim_lal;17721029]bak ben merak ettim şimdiii.koysana fotoğrafını görelim bizde.eminim çokkk güzel olmuştur.bizim annelerimiz hep hamarat canım
hayırlısı olsun bakalım ben de yarın gidicem, kardeşimle konuşuyorum yarın doktordan sonra çikolataları almaya giderim dedim de gülüyor bakalım yarın çıkabilecek misin hastaneden oğlunla gidersin belki de diyor.. yaa çok korkuyorum suni sancı falan bakalım ne olcak..
QUOTE=dillerim_lal;17721029]bak ben merak ettim şimdiii.koysana fotoğrafını görelim bizde.eminim çokkk güzel olmuştur.bizim annelerimiz hep hamarat canım
slm kızlar nasılsınız
benim fıstık uyuyo bende bi bakayım dedim...doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum....
bizde uyur uyanık geçirdik geceyi gündüzz biraz uyuyunca geceler daha kolay geçiyo...şimdiilik uyumaya vaktim oluyor işlerle teyzem ilgileniyo saolsun ama o gidince napıcaz bilmiyorum...
ya kızlar bişi sorcam şimdi teyzem gittikten sonra yanıma başka kimse gelsin istemiyorum....teyzem gittiğindede en fazla 20 kırkımız çıkmış olur....sonrasında yalnız kalabilir demi...yani illa 40 gün biriyle kalcaz diye bişi yok...ben biraz korkuyorumda eşim nöbetli çalışıyo ya...bana cesaret verin birazz
bende biri israr etsede eklesem diye bakıyoduum şeker sepetimle duvar süsümüde çektim....işrarlarınıza dayanamadımda
Eki Görüntüle 143555 Eki Görüntüle 143554 Eki Görüntüle 143553
bende biri israr etsede eklesem diye bakıyoduum şeker sepetimle duvar süsümüde çektim....işrarlarınıza dayanamadımda
Eki Görüntüle 143555 Eki Görüntüle 143554 Eki Görüntüle 143553
slmm kızlar nasılsınız kızım uyurken ben bi size bakayım dedimmbirazdan emişme saatimiz geliyor onu uyandırmadan azıcık neler var neler yokkk kimler doğurdu sedacım senin daha tarih belli değilmi kaç günün kldı ?
slmm kızlar nasılsınız kızım uyurken ben bi size bakayım dedimmbirazdan emişme saatimiz geliyor onu uyandırmadan azıcık neler var neler yokkk kimler doğurdu sedacım senin daha tarih belli değilmi kaç günün kldı ?
slm kızlar nasılsınız
benim fıstık uyuyo bende bi bakayım dedim...doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum....
bizde uyur uyanık geçirdik geceyi gündüzz biraz uyuyunca geceler daha kolay geçiyo...şimdiilik uyumaya vaktim oluyor işlerle teyzem ilgileniyo saolsun ama o gidince napıcaz bilmiyorum...
ya kızlar bişi sorcam şimdi teyzem gittikten sonra yanıma başka kimse gelsin istemiyorum....teyzem gittiğindede en fazla 20 kırkımız çıkmış olur....sonrasında yalnız kalabilir demi...yani illa 40 gün biriyle kalcaz diye bişi yok...ben biraz korkuyorumda eşim nöbetli çalışıyo ya...bana cesaret verin birazz
ben feci uykusuzum gece boyunca diş ağrım oldu mahvoldum bittim kıvrandım resmen. minoset içsem olur mu acaba zararı olur diye rennie şurup bile az içmeye çalışıyorum.
canım seni gördüm hemen girmişken bi sorayım dedim.. çocuk doktoruna gittiniz mi hiç? yanlış hatırlamıyosam bucadaydın dimi sen. ben de doğum yapalı 1 hafta oldu bebişimizi dr götürces ama buca da bilmiorum hiç doktor..
ben de öyle yaptım canım şimdi biraz daha gözünü açtı hele bir gece sürekli sağıp verdim sütümü biberonda verdim ama keyfini almasın diye de ağzına sıkar gibi yaptım arada mamada verdim.sonrasında kendine geldi şimdi daha iyiyiz.12 lerde sarılık değerimiz..inşallah hepimiz en kısa zamanda atlatırız...cnmm sizdedemi var sarılık malesef bizde olduk bol bol uyuyor dimi bizimkide öyle ama ben uyutmamaya calısıyorm 2 saate bir sütümü vermeye çalışıyorum zorlaa gerekire pompayla sağıp kaşıkla veriyorumm inşallah atlatırız kısa zamnda
gelsin canım ama fazla çağırma normal gelsin benimki gibi apar topar gelmesin alıştıra alıştıra gelsin :))maşallah güzelliklere yaaa..ne kadar tatlılar..benim de bebem gelsin artık yaaaaaaaaa:)
hadi canım biran önce dön aramıza kızlarımız tanışsın biran önce :))Kızlar hepınızı cok özldm su internetszlk cıldırttı beni 1 hafta icinde baglnckms herkes dogum yaptımı merak ıcndym bu arada bız cok ıyız sadece goguslrmn yarası gecmdı cok skr sarılık flnda olmdk ama midemz bırz olması gerekndn buyukmus kusmamız var onun dısında her sey yolunda cok sukur cts gunu ısıtme testımız yapılck bugun tam 2 hftalk olduk 27 sinde de ananemize gdyrz
senin için de hayırlısı canım ..kavuş artık bebeğine :))yaaaa herkes doğurdu herkes meleğini aldı kucağına ben kaldım yaa(( sıkıldım ama artık ben de bebişimi istiyorum..beklenen tarih yarındı aslında ama hala tık yok bizim kızda..yarın kontrolümüz var...keşke yarın olsa...yarın kocacğımın da doğum günü,ona hediye vermiş olurum hem...
sinirlenmeeeeeee!!!kale alma onları yoklarmış gibi davran bizde tam annemle keyif yapacaktık bebeğin ilk bakım zorluklarını atlattık tüm stresi yaşadık şimdi herşey yoluna girmişti annemle keyfini çıkaracaktık bebeğimin kayınvalidem çıktı geldi.hiç bir faydası da yok ama ben iyi şartlamışım kendimi etkilemiyor.varsın kenarda otursun diyorum...ahh kızlar ahh artık sinirlenmeyeceğim sakin olacağım diyorum yine beceremiyorum varmı bir yolu çaresi. benim iş zamanı kaynımı bahane edip gelmeyen kayınvalidem hafta sonu yanına bahane ettiği üniversiteye giden kaynımı, kayınbabamı, büyük kaynımı, eltimi ve iki küçük çocuğunu alıp bize yatılı gelmeye karar vermiş ne kadar isabetli bir karar değilmi? ve ne zaman gidecekleride belli değil.sinirlenmeyeceğimmmm!!!
geçmiş olsun canım ..iyi bak kendine öyle psikolojini de bozma herşey sana bağllıkızlar merhaba ben 07.02 de sezeryanla doğum yaptım çok zor saatler geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın yeni yeni atlatıyorum o piskolojiyi evde netim yok beni merak etmeyin
öyle demeyin kızlar ben son anda sezeryana girdim ama kendimi normal doğum yapmış sayıyorum her türlü hormonu salgıladım normal doğumunun herşeyini yaşadım ve son çıkış olmadı sadece :))karnımdan çıktı ben hamileyken aşırı tekmelediğinde çıkış orası değilkızım diyordum ama öğretemedim (oowww sen fantezide sınır tanımıyosun maşallahhh.dikişsiz bir normal doğumm ohh ne güzell.belli olmaz ama olabilir yanii..
dur canım ya öylşe hemen preklemsi olmaz ...sakin ol biraz:26:günaydın kıslaar...iyice tenhaladı buralar...bi kaç kişi kaldık yahu...bizde sağlıkla doğursakta kurtulsak...hergün bi başka kötüyüm niyeyse ben...buğünde deli gibi baş ağrısıyla uyandım...tansiyondan korktum,dijital tansiyon aleti var onla baktım.bi 12-8 bi 13-8 dedi..aslında çok düşüktür benim...minoset içsemmiki yoksa tansiyonummu yüksekki...preeklamsimi oluyoki...limon çayı falanmı yapıp içsemki...sağ şakağım ağrıyo resmeen:26: netsemki akıl versenize bana...
umudunu kesme canımm çok uzun süre gelmeyipte sonradan gelenler oluyormuş.bol bol süt artırıcı şeyleri dene...merhaba kıslar ,
15 gün oluyor ben ve oğlum hala sütüöğn gelmesini bekliyoruz.
Emziren anneler size çok imreniyorum bize de dua edin