2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar bayanlar öncelikle bebişlerine kavuşanların gözü aydın allah analı babalı büyümek nasip etsin bende bugün kontrole gittim normal olsun istiyordum ama çatı muyanesi sonucu pek normali işaret etmiyor cuma günü tekrar gidecem ozamana kadar bişey olmazsa cumartesi ya da pazartesi sezeryan olacak hakkımızda hayırlısı bakalım

bana da doktor normal için müsaitsin dedi muayeneden sonra ben de bana normal için şevk istek cesaret gelsin diye bekliyorumm :)

canım tebrik ediyorummm. Allah oğlunuzu size bağışlasınnn.. acıbademde normal doğum yapan birini okumak çok iyi oldu teşekkür ederimm.. doğumhaneye gittiğimde bana aynen öyle anlattılar epidural yaparız zor olmaz filan filan diye.. bakalım görücez benim doktorum da harika hanım..

genel anesteziyle sezeryan doğum yapanlar o sabah kahvaltıda ne yediler yaw acaba normal kahvaltılıkmı tost yapıp yemeyi düşünüomda olur herhalde

Alocum hadi cumaya yetiş de beraber doğuralımmmmmmmmm

Son düzenleme:
genel anesteziyle sezeryan doğum yapanlar o sabah kahvaltıda ne yediler yaw acaba normal kahvaltılıkmı tost yapıp yemeyi düşünüomda olur herhalde

canım saat kaçta gireceksin doğumaa
bana doktorum sezeryanda 6 saatllik açlıkla doğuma giriliyor dedi
genel anestezi olursa doğumdan sonra 6 saat daha aç kalınıyormuş
epidural olursa 3 saat sonra yediriyoruz dedi

Alocum hadi cumaya yetiş beraber doğuralımmmmmmmmmmmm

yaaa doktor karar verirsen gel konuşalım çarşambaya dedi
hem normale yönlendiriyor
hem de sezeryan istersen 18inde ya da 21inde alabiliriz de diyor
yok ama sanırım biz beklicez biraz daha büyüsün içerde zaten bebik inmemiş tam kanala dedi
kova olamiicak balık olcak kızım
ben de kovayım aslında :)

belki kendiliğinden gelir belli mi olur:) imp nasıl doğum yaptı?

canım bir kez tam doyarsa sonrası düzene giriyor.daha istekli emiyor.uyandırmak için ayaklarını sıkabilirsin.ıslak mendille tenine değebilirsin.ben uyandıramayınca biberonla bile sütümü verdim.uykusunun içinde zorla besledim.şükür sonra acıkınca emmesi daha iyi oldu sarılık ve şeker olduğu için sütüme ihtiyacı vardı.şimdi iyiyiz çok şükür.

benim doktorum catı muayenesi yapmadı ama normal olabilir hersey yolunda diyor...bende cok korkuyrm korktugumu bilmiyrdum basından beri normal olsun hersey dogal olsun diyordum ama zaman yaklastıkca tırsıyorum( 38+3).....
güzelim süreç başladığında vücudun herşeyi ayarlıyor sana sadece uyum sağlamak kalıyor.sakin olursan hepsi rahatlıkla geçer ))
bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım.uyuya kalınca çekiyordum ben kendisi bırakmalı demek ki
hayırlısı canım senin için.lavmanı ve sondayı düşünme bir kaç saniyelik işlemler (
gerçekten düşürmediğin sürece sorun yok canım :))
bana da doktor normal için müsaitsin dedi muayeneden sonra ben de bana normal için şevk istek cesaret gelsin diye bekliyorumm :)
sancıların başladığında şevk gelir canım yorma kendini ...sancı azaltma yöntemlerine ıkınma şekline çalışabilirsin .....
hay allah razı olsun ya şu banyo olayına nasıl bir çzöüm bulsam diye kara kara düşünüyordum ...

canım saat kaçta gireceksin doğumaa
bana doktorum sezeryanda 6 saatllik açlıkla doğuma giriliyor dedi
genel anestezi olursa doğumdan sonra 6 saat daha aç kalınıyormuş
epidural olursa 3 saat sonra yediriyoruz dedi

yarın gündüz 2 de giricem sabah 8 e kadar kahvaltıı yapmalıymışım heyecan iyice bastırıyor

yarın gündüz 2 de giricem sabah 8 e kadar kahvaltıı yapmalıymışım heyecan iyice bastırıyor

aa ben olsam güzeeeell bir kahvaltı yaparım. 6 saat sonra zaten erir gider hamileyiz eritiyoruz kiiii sonra aç kalcan bak bi sürü.. ben açlığa gelemiyorum midem bulanıyoo

geçmiş olsun canım ..herşey olacağına varıyor ben açılmam tam olmasına rağmen sezeryana girmek zorunda kaldım...olsun bebeişlerimize kavuştuk yaa..

benim annem ilk üç gün komada gibiydi .şekeri felan düştü..eşim uykusuzluktan ölüyordu ben onlara baktım desem iyidir yani ..onlara daha zor geliyr bu süreççç..bu arada sen normal hayata dönmüşsün.....

merak etmeyin kızlar doğuramadım dahaaa 3-4 saat sürdü düzenli kasılmalarım dedim kesin geliyo sonra bir anda geçti kasılmalar heveslenmiştimde geliyo oğlum diye. yok anam ben daha doğuramam görün bak en sona ben kalacağım

bende ne ağrı var ne sancı geceleri uyurken daha sert o kadarrr genel olarak 30 haftalık hamile gibiyim benimki 40ını doldurcak bence.. ay korkarım ki sürmeli gibi olcammmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…