• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

slmm kızlar bn geldim kızçemle emiştikk karnını doyurdum gazını cıkrdımm yatrdım birde size bakayım dediim umarım bir yaramazlık yokturr

selam kızlar...nediyonuz....ben buğün yine duramadım pazara gittim...yorulmuşuum...:30:
geldim dinlendim yine duramadım bebek şeker sepetimi bitirdim...bide yağmur bulutu kapı süsüme kuş tüyümü taktım....yoruldulduum... daha işlerim bitmedi...bitmiyo...işlermi bitmiyo benmi abartıyom...annemede sinir oluyom...şu iş var diyom.. bu iş var diyom...bi doğsun bebekte yaparız,bi doğsun bebekte hallederiz diyo miskin miskin...zaten gücüm yok...az az bitsin işler istiyom...daha evi pok götürüyo...millet gelcek...çok rahat ya...o istiyoki hergün gezelim tozalım...onada dermanım kalmadı...şurda 8 günüm var...onuda allah biliyo....millet otur oturduğun yerde dinlen diyo...ben yoruluyom...ama anneme baksan herşey alınır,yapılır, temizlenir...hiçbişeey yetişmiyo..:14:

bende ne ağrı var ne sancı geceleri uyurken daha sert o kadarrr genel olarak 30 haftalık hamile gibiyim :P benimki 40ını doldurcak bence.. ay korkarım ki sürmeli gibi olcammmm:)))

25 dakikada bir düzenli geldi 4 saate yakın sürdü ağrım yoktu ama. bilemiyoki insan ilk olunca heveslendim geliyo diye ama sonra birden kesildi kasılmalar hevesim kursağımda kaldı yani. benim birkaç gündür ara ara çok sancım oluyo canım geceleri özellikle uyutmuyo ama dediğim gibi en sona kalacağım ben bak gör :43:

bu arada kızlar geçmişe baktım ayy sudenurun başına neler gelmiş öyle allak bullak oldum çok üzüldüm şimdi ne haldeler çok yazmamışta merak ettim inşallah kendiside yavrusuda iyidir allahım yaşatmasın hiçbirimize onada sabır versin..

slmm kızlar bn geldim kızçemle emiştikk karnını doyurdum gazını cıkrdımm yatrdım birde size bakayım dediim umarım bir yaramazlık yokturr

hoşgeldin canım maşallah senin ne güzel bir kızın var öyle gülşahh birde video koymuşsun bayıldım ağlayarak izledim allahım sizlere bağışlasın yavrunu acılarını yaşatmasın.

selam kızlar...nediyonuz....ben buğün yine duramadım pazara gittim...yorulmuşuum...:30:
geldim dinlendim yine duramadım bebek şeker sepetimi bitirdim...bide yağmur bulutu kapı süsüme kuş tüyümü taktım....yoruldulduum... daha işlerim bitmedi...bitmiyo...işlermi bitmiyo benmi abartıyom...annemede sinir oluyom...şu iş var diyom.. bu iş var diyom...bi doğsun bebekte yaparız,bi doğsun bebekte hallederiz diyo miskin miskin...zaten gücüm yok...az az bitsin işler istiyom...daha evi pok götürüyo...millet gelcek...çok rahat ya...o istiyoki hergün gezelim tozalım...onada dermanım kalmadı...şurda 8 günüm var...onuda allah biliyo....millet otur oturduğun yerde dinlen diyo...ben yoruluyom...ama anneme baksan herşey alınır,yapılır, temizlenir...hiçbişeey yetişmiyo..:14:

ahh canım çok iyi anlıyorum seni bizim asıl sıkıntımız artık kendimize yetemememiz işimizi gücümüzü görecek güç yok çevremizdekilerde bizim kadar sarılmıyor işe güce bizde bunalıyoruz sıkma canını bebiş gelsin sağlığımıza kavuşacağız tekrar kimseye ihtiyacımız kalmayacak o zaman..

canım saat kaçta gireceksin doğumaa
bana doktorum sezeryanda 6 saatllik açlıkla doğuma giriliyor dedi
genel anestezi olursa doğumdan sonra 6 saat daha aç kalınıyormuş
epidural olursa 3 saat sonra yediriyoruz dedi

yarın gündüz 2 de giricem sabah 8 e kadar kahvaltıı yapmalıymışım heyecan iyice bastırıyor

25 dakikada bir düzenli geldi 4 saate yakın sürdü ağrım yoktu ama. bilemiyoki insan ilk olunca heveslendim geliyo diye ama sonra birden kesildi kasılmalar hevesim kursağımda kaldı yani. benim birkaç gündür ara ara çok sancım oluyo canım geceleri özellikle uyutmuyo ama dediğim gibi en sona kalacağım ben bak gör :43:

bu arada kızlar geçmişe baktım ayy sudenurun başına neler gelmiş öyle allak bullak oldum çok üzüldüm şimdi ne haldeler çok yazmamışta merak ettim inşallah kendiside yavrusuda iyidir allahım yaşatmasın hiçbirimize onada sabır versin..

hadi hayırlısı görcezz bakalımm:))
ben doğurursam naapar eder haber veririm. telefondan da olsa girerim :)

yarın gündüz 2 de giricem sabah 8 e kadar kahvaltıı yapmalıymışım heyecan iyice bastırıyor

walla ben olsam iyice yerdim
zaten eritiyoruz ki 14e kadar midede bişi kalmaz.. sonrsında da zaten 6 saat yiyemiiceksin
ay ne güzel hadi hayırlısıyla gidin doğurun gelinn :)))

walla ben olsam iyice yerdim
zaten eritiyoruz ki 14e kadar midede bişi kalmaz.. sonrsında da zaten 6 saat yiyemiiceksin
ay ne güzel hadi hayırlısıyla gidin doğurun gelinn :)))

yicek pek hal yok gibi bende kocamında moreli bozuk babası yurtdısında gelemio yarın belki persembe gelirmiş onlarda biliolardı bugunlerde doğumun olcagını nebilim kocamın suratından düşen bin parça napsam takmıyım en iyisi ben kendi canımın derdindeyim

Kzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.
allah bağışlasın darısı başımıza...
Arkadaşlar herkese selam,
Bende 6 şubatta canım ağlum Ahmedi dünyaya getirdim şükürler olsun.bebeğim 40 haftayı tam doldurdu bende hamilelik şekeri çıktığı için doktorum 40 artı 1 de almamız gerek daha bekletmem dedi ve 6 şubat cumartesi sabahı hastaneye yattım.oğlumun keyfi yerindeydi açılmam sadece 1 cm di ve suni sancıyla oğlumun keyfini bozduk 4 cm e kadar suni sancıyı yedim :( dayanılması zordu ama değdi 4 cm olunca epidural vuruldu ve saat 16:30 da doğuma girdim normal doğumla saat 17 de bebeğimi kucağıma aldım.epidural süper kolaylık doğum anının tadını çıkardım diyebilirim.Doktorum Habibe Seyisoğlu'nun üzerine doktor tanımıyorum benimle beraber başka birisine de doğum yaptırdı aynı anda iki doğum yaptırdı yani :) herşey çok güzeldi.
oğluşum dünyaya alışmaya çalışıyor fakat gaz sancılarımız doktor kolik dedi erken başladı geceleri bize uyku uyutmuyor.
maşallah allah bağışlasındarısı başımıza senınkı gıbı rahat bı doğum inşallah....
merak etmeyin kızlar doğuramadım dahaaa :43: 3-4 saat sürdü düzenli kasılmalarım dedim kesin geliyo sonra bir anda geçti kasılmalar heveslenmiştimde geliyo oğlum diye. yok anam ben daha doğuramam görün bak en sona ben kalacağım :43:

senle aynı dertten müzdaripim ınankı hergece kasılmam var sancılarım var ama yok gelmıyo benım oğlanda aceba çok düşünüyorum ondanmı oyle oluyo dıye düşünüyorum...yarın kontrol var gene ınatla doğuracam bakalım ne dıycek doktor hanım :52:yeter yaaa

yicek pek hal yok gibi bende kocamında moreli bozuk babası yurtdısında gelemio yarın belki persembe gelirmiş onlarda biliolardı bugunlerde doğumun olcagını nebilim kocamın suratından düşen bin parça napsam takmıyım en iyisi ben kendi canımın derdindeyim

aman sallla of sıkıntılarda bıtmıyo şuna uzulme şunu takma ...demeklede geçmiyo gerçı ama takmıycan ışte :36::36:

aa canım o da seni düşünsün ne öyle surat asıyo. napcak doğumda babayı. sen doğurucan sana baksın 1 gün sonra gelir nolcakk.. bak bazılarımızın kendi kocaları bile gelemiyo doğuma. şurda son gece fotoğraf çekilin konuşun yanyana başbaya yatın yuvarlanınnn :))

aa canım o da seni düşünsün ne öyle surat asıyo. napcak doğumda babayı. sen doğurucan sana baksın 1 gün sonra gelir nolcakk.. bak bazılarımızın kendi kocaları bile gelemiyo doğuma. şurda son gece fotoğraf çekilin konuşun yanyana başbaya yatın yuvarlanınnn :))

aynen katılıyorum vallla. bak benım eşim nöbette bır gece doğurucam o işteyken :( ama napalım mecbur gıdıyo

bayanlar sezeryan olanlar ya da olacaklar nasıl sezeryan düşünüyorsunuz

benim iş sezeryana kalırsa epidural isterim. hem doğumdan 3 saat sonra yemek de yenebiliyormuşşş:))))
şu anki fikrim bu ama durumlar nasıl gelişir tabi bilinmez.
insanların pek azı aynen düşündüğü gibi doğuruyorr :)

benim iş sezeryana kalırsa epidural isterim. hem doğumdan 3 saat sonra yemek de yenebiliyormuşşş:))))

ay hele sen sağlıkla selametle doğur yemek verırler sana :)))):1:

slm kızlar,giremedim bgn ya,bakamadım geçmişe de k.bakmayın.
dün eşim çiçek alıp gelmiş eve,14 şubat kutlamazdık normalde sevmiyoduk,öyle anlaşmıştık. aramız düzelsn die sanırım çiçek almış yazık,girdi sarıldı fln... snra yemeğe çıkardı beni,ordan eğlenmeye gittik,bu halimde kaç saat oturdum bilmiyorum:) ama buzları erittik en azından,konuştk sorunları fln da, toparlanıyoruz allaha şükür...
bgn de dr.a gittik 2 dr.uma da gittik ikisi de çatı muayenesi yaptı.
ilki canımı yaktı baya bi zorladı allah var,bir parmak kadar açıklığım olduğunu söyledi,nst ye girdm sancı yok..
yanlız 3-4 gn içinde doğumun olacağını düşünüyorum ddi,çatım gayet müsaitmiş.
benmde canm yandı azcık ama çok cesaretlymdr allah var,inşallah sıkıntsz normal doğurabilirim,kendme güveniyorum.
bu arada eline jel sürmedi,biraz batticon sürdü o kadar,doğum olmazsa pzt tekrar gdicez kontrole...
öğledn snra da dier dr.a gittik,o da baktı çatıya fln ama hiç cnmı yakmadı hem de hiç...
bi baktm eldivenleri çıkarıo,nası yaaa ddm,bitti miiii...
o da jel fln sürmemişti.
o da açılman yok ddi,yanlz silinmen var ddi,anlamadım ben nası oluo bu iş,biri var dio biri yok dio.. kafamız karıştı walla..o da cuma tekrar çağrdı.
sanırım suni sancyı bascaklar bna öyle hissediyorum:S
Bebeğin kilosu da müsait 3 kg civarıymışş.
snra daeve geldm yemek yaptım,kocam geldi yemek yedk,snra biraz yürüdk,snra gelip pijamalarımızı gyp tv karşısına geçtk:)
bu arada ben lansinoh,humana still-tee ve hurma düzenli tüketmeye başladım bilmiorm söylemişmiydm.
hatta humanayı nerdyse yarıladım:) inşallah sütüm bol olur.
offf ne çok anlatmışım ben yine:26::27:
umarım herkes iidir ya bi geçmişe bakayım ben

dogru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı bende epidural diyorum bide spinal varmış onu da araştırıyom

slm kızlar,giremedim bgn ya,bakamadım geçmişe de k.bakmayın.
dün eşim çiçek alıp gelmiş eve,14 şubat kutlamazdık normalde sevmiyoduk,öyle anlaşmıştık. aramız düzelsn die sanırım çiçek almış yazık,girdi sarıldı fln... snra yemeğe çıkardı beni,ordan eğlenmeye gittik,bu halimde kaç saat oturdum bilmiyorum:) ama buzları erittik en azından,konuştk sorunları fln da, toparlanıyoruz allaha şükür...
bgn de dr.a gittik 2 dr.uma da gittik ikisi de çatı muayenesi yaptı.
ilki canımı yaktı baya bi zorladı allah var,bir parmak kadar açıklığım olduğunu söyledi,nst ye girdm sancı yok..
yanlız 3-4 gn içinde doğumun olacağını düşünüyorum ddi,çatım gayet müsaitmiş.
benmde canm yandı azcık ama çok cesaretlymdr allah var,inşallah sıkıntsz normal doğurabilirim,kendme güveniyorum.
bu arada eline jel sürmedi,biraz batticon sürdü o kadar,doğum olmazsa pzt tekrar gdicez kontrole...
öğledn snra da dier dr.a gittik,o da baktı çatıya fln ama hiç cnmı yakmadı hem de hiç...
bi baktm eldivenleri çıkarıo,nası yaaa ddm,bitti miiii...
o da jel fln sürmemişti.
o da açılman yok ddi,yanlz silinmen var ddi,anlamadım ben nası oluo bu iş,biri var dio biri yok dio.. kafamız karıştı walla..o da cuma tekrar çağrdı.
sanırım suni sancyı bascaklar bna öyle hissediyorum:S
Bebeğin kilosu da müsait 3 kg civarıymışş.
snra daeve geldm yemek yaptım,kocam geldi yemek yedk,snra biraz yürüdk,snra gelip pijamalarımızı gyp tv karşısına geçtk:)
bu arada ben lansinoh,humana still-tee ve hurma düzenli tüketmeye başladım bilmiorm söylemişmiydm.
hatta humanayı nerdyse yarıladım:) inşallah sütüm bol olur.
offf ne çok anlatmışım ben yine:26::27:
umarım herkes iidir ya bi geçmişe bakayım ben

hşg canım eşinle aranı düzeltmene çok sevındım bıdaha bırbırınızı uzmeyın bebeğiniz için en azından :) valla bızım bebeklere bakarsak hıç geleceklerı yok gıbı gayet rahatlar yerınde hele bı doğsun çekeceğı var benden (gerçi kıyamam dımı :) ) yahşi cazıbedekı simge gıbı mağdurumda mağdurum :1:

bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?

Back