- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?
sen her ıhtımale karşı çok al çok olsun az olmasın....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?
dogru söylüyorsun hakkımızda hayırlısı bende epidural diyorum bide spinal varmış onu da araştırıyom
yicek pek hal yok gibi bende kocamında moreli bozuk babası yurtdısında gelemio yarın belki persembe gelirmiş onlarda biliolardı bugunlerde doğumun olcagını nebilim kocamın suratından düşen bin parça napsam takmıyım en iyisi ben kendi canımın derdindeyim
allah bağışlasın darısı başımıza...
maşallah allah bağışlasındarısı başımıza senınkı gıbı rahat bı doğum inşallah....
senle aynı dertten müzdaripim ınankı hergece kasılmam var sancılarım var ama yok gelmıyo benım oğlanda aceba çok düşünüyorum ondanmı oyle oluyo dıye düşünüyorum...yarın kontrol var gene ınatla doğuracam bakalım ne dıycek doktor hanım yeter yaaa
slm kızlar,giremedim bgn ya,bakamadım geçmişe de k.bakmayın.
dün eşim çiçek alıp gelmiş eve,14 şubat kutlamazdık normalde sevmiyoduk,öyle anlaşmıştık. aramız düzelsn die sanırım çiçek almış yazık,girdi sarıldı fln... snra yemeğe çıkardı beni,ordan eğlenmeye gittik,bu halimde kaç saat oturdum bilmiyorum:) ama buzları erittik en azından,konuştk sorunları fln da, toparlanıyoruz allaha şükür...
bgn de dr.a gittik 2 dr.uma da gittik ikisi de çatı muayenesi yaptı.
ilki canımı yaktı baya bi zorladı allah var,bir parmak kadar açıklığım olduğunu söyledi,nst ye girdm sancı yok..
yanlız 3-4 gn içinde doğumun olacağını düşünüyorum ddi,çatım gayet müsaitmiş.
benmde canm yandı azcık ama çok cesaretlymdr allah var,inşallah sıkıntsz normal doğurabilirim,kendme güveniyorum.
bu arada eline jel sürmedi,biraz batticon sürdü o kadar,doğum olmazsa pzt tekrar gdicez kontrole...
öğledn snra da dier dr.a gittik,o da baktı çatıya fln ama hiç cnmı yakmadı hem de hiç...
bi baktm eldivenleri çıkarıo,nası yaaa ddm,bitti miiii...
o da jel fln sürmemişti.
o da açılman yok ddi,yanlz silinmen var ddi,anlamadım ben nası oluo bu iş,biri var dio biri yok dio.. kafamız karıştı walla..o da cuma tekrar çağrdı.
sanırım suni sancyı bascaklar bna öyle hissediyorum:S
Bebeğin kilosu da müsait 3 kg civarıymışş.
snra daeve geldm yemek yaptım,kocam geldi yemek yedk,snra biraz yürüdk,snra gelip pijamalarımızı gyp tv karşısına geçtk:)
bu arada ben lansinoh,humana still-tee ve hurma düzenli tüketmeye başladım bilmiorm söylemişmiydm.
hatta humanayı nerdyse yarıladım:) inşallah sütüm bol olur.
offf ne çok anlatmışım ben yine:26:
umarım herkes iidir ya bi geçmişe bakayım ben
kızlar ben çıkıyorum valla çok yorgunum ınşallah sabaha doğururumgerçi bizimkının hıç nıyetı yok babamız aradı sancı olursa ara hemen gelırım dedı nazmı yapsak babaya bıraz ha ne dersınız son gunler ya surundursemmı adamı bıraz daha :) ne kötüyüm dımı....hadı optum hepinizi kızlar....bebişlerıde :)
inş canım ya...bide burdA doğuraNları okuyunca herşeyin bitmesi gerektiğini ve dinlenmem gerektiğini düşünüyom..insan daha bi stres oluyo...hoşgeldin canım maşallah senin ne güzel bir kızın var öyle gülşahh birde video koymuşsun bayıldım ağlayarak izledim allahım sizlere bağışlasın yavrunu acılarını yaşatmasın.
ahh canım çok iyi anlıyorum seni bizim asıl sıkıntımız artık kendimize yetemememiz işimizi gücümüzü görecek güç yok çevremizdekilerde bizim kadar sarılmıyor işe güce bizde bunalıyoruz sıkma canını bebiş gelsin sağlığımıza kavuşacağız tekrar kimseye ihtiyacımız kalmayacak o zaman..
enerjini boşa harcama doğumda lazım olacak özellikle zaten doğum öncesi vücuda fazladan bir enerji geliyormuş doğumda kullanmak için boşa götürme bence :)selam kızlar...nediyonuz....ben buğün yine duramadım pazara gittim...yorulmuşuum...
geldim dinlendim yine duramadım bebek şeker sepetimi bitirdim...bide yağmur bulutu kapı süsüme kuş tüyümü taktım....yoruldulduum... daha işlerim bitmedi...bitmiyo...işlermi bitmiyo benmi abartıyom...annemede sinir oluyom...şu iş var diyom.. bu iş var diyom...bi doğsun bebekte yaparız,bi doğsun bebekte hallederiz diyo miskin miskin...zaten gücüm yok...az az bitsin işler istiyom...daha evi pok götürüyo...millet gelcek...çok rahat ya...o istiyoki hergün gezelim tozalım...onada dermanım kalmadı...şurda 8 günüm var...onuda allah biliyo....millet otur oturduğun yerde dinlen diyo...ben yoruluyom...ama anneme baksan herşey alınır,yapılır, temizlenir...hiçbişeey yetişmiyo..
çok iyi hazırlamışsın kendini canım kolay olur zaten bu moralle doğumun bir de ıkınma ve nefes egzersizlerine çalış bence ağrı azaltma yöntemlerine felan bak :))slm kızlar,giremedim bgn ya,bakamadım geçmişe de k.bakmayın.
dün eşim çiçek alıp gelmiş eve,14 şubat kutlamazdık normalde sevmiyoduk,öyle anlaşmıştık. aramız düzelsn die sanırım çiçek almış yazık,girdi sarıldı fln... snra yemeğe çıkardı beni,ordan eğlenmeye gittik,bu halimde kaç saat oturdum bilmiyorum:) ama buzları erittik en azından,konuştk sorunları fln da, toparlanıyoruz allaha şükür...
bgn de dr.a gittik 2 dr.uma da gittik ikisi de çatı muayenesi yaptı.
ilki canımı yaktı baya bi zorladı allah var,bir parmak kadar açıklığım olduğunu söyledi,nst ye girdm sancı yok..
yanlız 3-4 gn içinde doğumun olacağını düşünüyorum ddi,çatım gayet müsaitmiş.
benmde canm yandı azcık ama çok cesaretlymdr allah var,inşallah sıkıntsz normal doğurabilirim,kendme güveniyorum.
bu arada eline jel sürmedi,biraz batticon sürdü o kadar,doğum olmazsa pzt tekrar gdicez kontrole...
öğledn snra da dier dr.a gittik,o da baktı çatıya fln ama hiç cnmı yakmadı hem de hiç...
bi baktm eldivenleri çıkarıo,nası yaaa ddm,bitti miiii...
o da jel fln sürmemişti.
o da açılman yok ddi,yanlz silinmen var ddi,anlamadım ben nası oluo bu iş,biri var dio biri yok dio.. kafamız karıştı walla..o da cuma tekrar çağrdı.
sanırım suni sancyı bascaklar bna öyle hissediyorum:S
Bebeğin kilosu da müsait 3 kg civarıymışş.
snra daeve geldm yemek yaptım,kocam geldi yemek yedk,snra biraz yürüdk,snra gelip pijamalarımızı gyp tv karşısına geçtk:)
bu arada ben lansinoh,humana still-tee ve hurma düzenli tüketmeye başladım bilmiorm söylemişmiydm.
hatta humanayı nerdyse yarıladım:) inşallah sütüm bol olur.
offf ne çok anlatmışım ben yine:26:
umarım herkes iidir ya bi geçmişe bakayım ben
canım özel hastaneler kendileri veriyor benim hastanemde bebeğe hep hemşşireler baktı hele ilk gün.herşeyiyle ilgilendiler .....bebeğin çantasına hastaneye yanımıza ultra prima kaç tane alım kızlar sezeyan olcamya ıkı gün kalıcaz 10 tane yetmez değilmi?
canım benim doğum başladığında kullan bence haklarını boşa harcama :))kızlar ben çıkıyorum valla çok yorgunum ınşallah sabaha doğururumgerçi bizimkının hıç nıyetı yok babamız aradı sancı olursa ara hemen gelırım dedı nazmı yapsak babaya bıraz ha ne dersınız son gunler ya surundursemmı adamı bıraz daha :) ne kötüyüm dımı....hadı optum hepinizi kızlar....bebişlerıde :)
boşver cnm ya bi derdin o mu kaldı,sen keyfni çıkarmaya bak.yicek pek hal yok gibi bende kocamında moreli bozuk babası yurtdısında gelemio yarın belki persembe gelirmiş onlarda biliolardı bugunlerde doğumun olcagını nebilim kocamın suratından düşen bin parça napsam takmıyım en iyisi ben kendi canımın derdindeyim
ayy ben de sonlara kalıcm gbi gelio ya,bgn çatımı bacamı derinlemesine kurcalattım hem de 2 kere ne leke ne sancı cıkk anam yok bişşi,oğlanın keyfi tıkırındamerak etmeyin kızlar doğuramadım dahaaa 3-4 saat sürdü düzenli kasılmalarım dedim kesin geliyo sonra bir anda geçti kasılmalar heveslenmiştimde geliyo oğlum diye. yok anam ben daha doğuramam görün bak en sona ben kalacağım
cnm sakin ol ya,anlyrm seni ama kendni hırpalama.selam kızlar...nediyonuz....ben buğün yine duramadım pazara gittim...yorulmuşuum...
geldim dinlendim yine duramadım bebek şeker sepetimi bitirdim...bide yağmur bulutu kapı süsüme kuş tüyümü taktım....yoruldulduum... daha işlerim bitmedi...bitmiyo...işlermi bitmiyo benmi abartıyom...annemede sinir oluyom...şu iş var diyom.. bu iş var diyom...bi doğsun bebekte yaparız,bi doğsun bebekte hallederiz diyo miskin miskin...zaten gücüm yok...az az bitsin işler istiyom...daha evi pok götürüyo...millet gelcek...çok rahat ya...o istiyoki hergün gezelim tozalım...onada dermanım kalmadı...şurda 8 günüm var...onuda allah biliyo....millet otur oturduğun yerde dinlen diyo...ben yoruluyom...ama anneme baksan herşey alınır,yapılır, temizlenir...hiçbişeey yetişmiyo..
ayyyyyyy bu aç kalma meselesi bnm de kabusum yaaaa,yemek istiorm yemekkkkwalla ben olsam iyice yerdim
zaten eritiyoruz ki 14e kadar midede bişi kalmaz.. sonrsında da zaten 6 saat yiyemiiceksin
ay ne güzel hadi hayırlısıyla gidin doğurun gelinn :)))
hayırlısı olsn cnm,allah sağ salim kavuştrsn inşallah bebişşinleiyi akşamlar bayanlar öncelikle bebişlerine kavuşanların gözü aydın allah analı babalı büyümek nasip etsin bende bugün kontrole gittim normal olsun istiyordum ama çatı muyanesi sonucu pek normali işaret etmiyor cuma günü tekrar gidecem ozamana kadar bişey olmazsa cumartesi ya da pazartesi sezeryan olacak hakkımızda hayırlısı bakalım
gözü aydn maşallahKzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.
gözn aydn cnm,allah bağışlasın.Arkadaşlar herkese selam,
Bende 6 şubatta canım ağlum Ahmedi dünyaya getirdim şükürler olsun.bebeğim 40 haftayı tam doldurdu bende hamilelik şekeri çıktığı için doktorum 40 artı 1 de almamız gerek daha bekletmem dedi ve 6 şubat cumartesi sabahı hastaneye yattım.oğlumun keyfi yerindeydi açılmam sadece 1 cm di ve suni sancıyla oğlumun keyfini bozduk 4 cm e kadar suni sancıyı yedim dayanılması zordu ama değdi 4 cm olunca epidural vuruldu ve saat 16:30 da doğuma girdim normal doğumla saat 17 de bebeğimi kucağıma aldım.epidural süper kolaylık doğum anının tadını çıkardım diyebilirim.Doktorum Habibe Seyisoğlu'nun üzerine doktor tanımıyorum benimle beraber başka birisine de doğum yaptırdı aynı anda iki doğum yaptırdı yani :) herşey çok güzeldi.
oğluşum dünyaya alışmaya çalışıyor fakat gaz sancılarımız doktor kolik dedi erken başladı geceleri bize uyku uyutmuyor.
gözn aydn cnm,allah bağışlasınSelam arkadaslar bende dogum yaptim 4 subat saat 6 bucukta sezeryanla oldu 2 gün suni sanci cektim normal dogum istiyordum suyum yesil renk gelince korktular acilmada sadece 3 cm di bebek tehlikeye girmeden sezeryanla oldum hicte korkulacak birsey degil sezeryan iki üc günde toparlaniyorsun, keske suni sanci yerine direk sezeryan deselerdi tam 2 gün cektirdiler bende mecbur doktorlarin dedigini tuttum, secim yoktu cünkü. Neyseki cok sükür sag salim kizimda bende evdeyiz annelik bambaska bir duyguymus Allah herkese bu güzel sicak duyguyu tattirsin....
maşallah gözü aydn,ohh walla herkesçikler doğuru doğuruveriokızlar sena arkadaşımızda 14 şubatta sezeryanla oğlu oğuzhanı kollarına aldı şuan ikiside iyiler
cnm bilemedim ne dicemi,çok geçmiş olsn bir taraftan gözn aydn,bir taraftan verilmiş sadakan varmış... baya stresli ve üzücü olmuş ya çok üzüldmbende 9 şubatta dogum yaptım.14 şubatta sezaryan olacaktı.grip için gittim.dogum başlamış doktorum bakmadı hep ebe baktı ogün 5 kere gittim acilde ateş düşürücü serum verdi gönderdi eve.eve geldim takside sancı başladı sonra evde müthiş bir sancı yalvarıyorum eşime götür beni ebe bişey yok dedi nstde psikolojik diye götürmek istemedi.yıktım binayı zor götürdüler tekrar aynı ebeye bu sefer bana alttan baktı su gelmiş bebek ayak çıkmış popodan gelmiş ters hala beni doguttdurmaya çalışıyor bir taraftan beni dogutturmaya yalvarıyorum beni sezaryana al doktorum geldi o esnada doktor dondu oda unuttu bebeğin ters oldugunu beni normal ugraştıb biraz yııkılıyor hastane elimi acıdan ısırmışım.kopacaktı etim.sonra doktorum dondu .ölüyorum ben.eşimi göndermişler eve bebeğin kıyafetlerini getir diye kimsem yok.sonra apar topar anestezi doktorunu filan ekip yok hastanede gece yarısı acil olarak sezaryana alınmışım.o esanda bebeğimin kalbi durmuş çalışmamaış bayagı.sdoktorum yine donmuş korkudan.hemşirenin biri anestezi doktoruyla kapmışalar bebeğğimi hayata döndürmüşler çok ugraşmışlar.sonra çıktıktan sonra bebeğimi göremedim saatlerce öğleden sonra tekerlekli sandalye ile götürdüler.geri zekalı kaynanam gelmedi.eşim yok uyandıgımda öğlene kadar kanlı elbiseler
ay haklısın walla cnm,bn de öyle yapaym da ev kalabalkkken nası olck bilmiorm kocama yap desem kaynana atlar yorma oğlumu die...kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.
ayy kız az kaldı zaten şurda son şımarıklıklarımızı yapalım.snra kilo derdi vs:Sçiçekcim sıradaki doğıum senin sanırım hadi Allah kolay doğumlar nasip etsin
bende senin gibi düşünüyorum.hatta alocum gibi eşime tembihliyorum bebeği ilk sen kucağına al götürdüklerinde peşinden git konuş hiç bişi demesen hoşgeldin de o senin sesini tanıyo sana tepki veriyo şimdiden korkmasın ben yanındayım falan de diyorum
doğumdan sonra bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.eşim zaten çok güzel bebek bakar ben tutamam yeni doğan bebek o tutar uyutur falan.
bu arada bugün yemeğimi erken yaptım.ohh valla ne iyi oluyomuş şimdi ayaklarımı uzatıcam yatıcam eşim gelene kadar
geçenlerde taze annelerimiz ayva kompostusundan bahsediyolardı ozaman canım çekmişti sonra unutmuşum bugün markette görünce aklıma geldi aldım yaptım şimdi.
valla markette bütün çikolata ve cips gibi abur cubur şeyler indirimdeydi almayanı dövüyolar.öfff önlerinde dolandım durdum.güya artık yemicektim öyle şeyleri kendimi zor tuttum 2 tanecik çikolata aldım okadar irademi kullandım(bu kullanmış halim) gerçi onlarıda nefes almadan yedim ya neyseee
GÖZN AYDN CNM maşallahkızlar selam bende doğum yaptım. 5.Şubat'ta sezeryanla oğlum efeyi dünyaya getirdim :)) bugün 11.günümüz çok şükür iyiyiz. oğlum 3140 gr doğdu :)) şimdide başka başka sorular var kafamda. İnsanın dünyası hemen değişiveiyor resmen. Emerken boğazına kaçtı yani tıkandı bende bi panik oldumki sormayın. Ama sanırım korkmadan emzirmeye devam etmek gerekiyor. Benim ilk 1 hafta sütüm gelmedi sanırım sezeryan etkisi ama şimdi iyi çok şükür. Herkes doüum yaptımı çağlayan sürmeli ? ay herkesi çok merak ediyorum.
hadi allah sağ salim kavuştrsn cnmcuma sabahı saat 8 de kızıma kavuşuyorum oleeeeyyyyyyyyyy
yaa kötü olmş cnm ama takma napcksn..ne kadar şanslısın benim eşim çook uzakta ve çalışıyo doğum cuma olcak haftaiçi olduğu için izin vermiyo gıcık müdür ... doğuma gelemiyo eşim anca 2 gün sonra gelebilcek bu nedenle çok mutsuzum :84:
hadi göznz aydn cnmslm kızlar nasılsınız...
sonunda dün gece GÖBEĞİMİZZ DÜŞTÜçok mutluyuzzz
gözn aydn cnm,allah bağışlasınmerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu siteye girmeyeli bende 11 gün önce sezeryanla dogum yaptım epidural oldu dogum öncesi ve sonrası hiç acı hissetmdim ama üşütmeye bağlı acayip kas agrım oldu yattıgım yerden dogrulamıyor iki büklüm zar zor yürüyordum şükür dün o agrılarımda bitti bebişe gelince o çok iyi elhamdülillah bolca aglıyo gce hiç uumuyor pskolojim bozuldu dogum yapmayan arkadaşlar bu günlerin kıymetini bilsinler annelik çok zormuş ben işin bu tarafını hiç düşünmemişim sanırım :) esra naptı bu arada onu çok merak ediyorum dogum yapmıştır umarım benden önceydi çünkü dogum yapmayan arkadaşlar bol ol uyuyun kendinize zaman ayırım ayrıca epiduralli sezaryan çok güzel bişeymiş tek bir acı hissetmedim yaramda kapanmış zaten şidilik kndinize iy bakın görüşürüz
ayyy cnm güldürdn walla ya,kıyamam sanagünaydın şubatın en güzel anneleri dün birsürü bebişimiz oldu inş hepsi çokkkk sağlıklıdır melocumun bebişi küvözemi konmuş haber alan var mı müsait değildir diye arayamıyorum nerdeyse tüm doğum yapanlar girdi bi çağlayan gelmedi iyilerdir inş sevil hanımla uğraşmaktan fırsqt bulamıyordur inş bende oğluşum oyunlarıını çözmeye çalışıyorum bi emiyor 2 çekip atıyor sonra tekrar aranıyor tekrar veriyorum o tekrar atıyor :))) oyuncak etti beni bide yapınca gülüyor tabi o bana gülmüyorda ben üstüme alıonıyorum :)) bu arada erkek bekleyenler var hala aramızda benden tavsiye aslında tavsiye değil bebeğin altını değiştirirken kendinizle yarışmanız lazım çünkü heran üzerinize patlayan kaka yuada yağmur misali çişşşşşlerle karşılaşmak an meselesi alt değiştirmede hergün yeni teknikler geliştiriyoruz çünkü hem emirin hem hendi üstümü değiştirmek sıkıldım ya çiş ya kaka mutlaka bişi yapıyor hiç birini yapmasa kusuyor :)) ilk vukuatımı yapmışım bu gece bebeği eşime bırakıp azıcık kestirim dedim rüyamda emiri emziriyodum o sıra eşim yatağa geç bari diyince bebek düştü bebek düştü niye almıyon kucağımdan diye yere eğilip bebek arıyorum eşim yerlerde gülmekten emir uyanmasın diyede fısır fısır gülüyor ben hala olayın şokunda bebek uyuyor deyince bişeyu olmamış gibi yatağa geçmişim sabah dalga geçiyor benleee allahım eşimin diline düştüm artık herkese dedikodumu yapar :26:
oğlulmu gördüm bi an bz bu ağlamaları sürekli aaranmaları yüzünden doktora bile gittik çünkü sağdığımda 2 göğsümden 200ml yakın süt çıkıyor yani doymaması imkansız her ağladığında emzirince kusuyor bu seferde doktor sürekli aranması refleks çünkü bebekler sadedce emme refleksini bilirlermiş şuan oyüzden sürekli aranırlarmışş bu arada doktorun dediği bişeyi söyliyim emerken ağzından memeyi çekme damak düşüklküğüne sebeb olurmuş
günaydın kızlar dün benim dr randevum vardı çatı muaynesi olup doğum şeklini sölücekti.
gittik dr önce nst girdim çok kötü çıktı bebek hareketi yoktu nötrizemiymiş neymiş hangi dr gidersem gideyim bu nst sonucuyla bebeğe oksijen yetersiz dermiş.sonra çatı muaynesi oldum eldiven taktı hiç jel filan sürmeden direk muayne etti canım yandı baya dedi sen çatı muaynesine dayanamıon nasıl normal doğurcan?sonra ultrasonla baktı karnımdan bebeğin kafası daha kanala inmemiş inmiş olması lazımmış normal doğum istersem hem bebeğin çatıya girmesini beklermişim sancılar eşliğinde, ilk bebekte bebeğin başının çatıya girmesi gerekirmiş ikincilerde girmesede olurmuş.uzun lafın kısası bana çarşamba sezeryan yolu gözüktü saati bugun bildiricekler.Gece hiç uyku tutmadı çok yorgunum moralsiz ve endişeliyim bebeğim gercektende çok hareketsiz bu çatı muaynesi bütün karnıma ağrı yaptı muhakkak jel sürdürtün yoksa canınız yanıyor.bu arada lavmanla sonta takılmıcakmış sürgü koncakmış tuvalet için öff bi bu eksikti öyle işte.
öncelikle hayırlı olsun mapuci kızını sağlıklı bi şekilde kucağına almışsın ne güzel gerisi geçer inş takma kafana üzme kendiniki sütün gelsin tamammı kızını öp ve bizede dua et bizde doğumumuzu rahatça yapalım:)
teşekkür edrm cnm:)hşg canım eşinle aranı düzeltmene çok sevındım bıdaha bırbırınızı uzmeyın bebeğiniz için en azından :) valla bızım bebeklere bakarsak hıç geleceklerı yok gıbı gayet rahatlar yerınde hele bı doğsun çekeceğı var benden (gerçi kıyamam dımı :) ) yahşi cazıbedekı simge gıbı mağdurumda mağdurum
teşekkür edrm cnm,inşallah öyle olrcanım doğumamı giriyorsun yarın hadi gözün aydın Allah sağ sağlim hayırla almayı nasip etsin yavrunu kucağına. kocan kendi baba olacak yarın napcek babasını yazık ya özlemiş demekki sen ona bugün 2 kişi geçireceğimiz son gece surat asma tadını çıkaralım falan de napcan...
aynen ben bugün doğuracam herhalde diyince kocam dalga geçiyo artık gerçekten doğuracam inanmayacak bu seferde benimde cuma günü kontrolüm açılman var doğum başlamış falan dese keşke ne güzel hayaller kuruyorum demi
çok sevindim canım aranızın düzeldiğine maşallah Allah bozmasın tadını çıkarın bu güzel günlerinizin bebişte gelecek yakında herşey çok daha güzel olacak
saol cnm:)burcuozzer hadi size de geçmiş olsunn
inşallah kolay olr cnm ddğin gbi,arada bakıorm netten ama pek aklmda kalmıo ne yalan söyliimenerjini boşa harcama doğumda lazım olacak özellikle zaten doğum öncesi vücuda fazladan bir enerji geliyormuş doğumda kullanmak için boşa götürme bence :)
çok iyi hazırlamışsın kendini canım kolay olur zaten bu moralle doğumun bir de ıkınma ve nefes egzersizlerine çalış bence ağrı azaltma yöntemlerine felan bak :))
canım özel hastaneler kendileri veriyor benim hastanemde bebeğe hep hemşşireler baktı hele ilk gün.herşeyiyle ilgilendiler .....
canım benim doğum başladığında kullan bence haklarını boşa harcama :))
maşallah cnm bak ne güzel iiye gidio dimi,maşallah kzuna,uyusn da büyüsüncanım bugün kızımn doktor kontrolü vardı,kilo kaybı yok,çocuk doktoru bana istedikçe emzir red etme dedi,emzik tavsiye etmedi,çok darda kalırsan belki dedi,bugün sütüm dahada bollaştı kendiliğinden akıyor maşallah,artık kızımın doyduğunu hissediyorum,yalnız bu seferde sürekli uyuyor:) bugün uyanmak bilmedi,yapmadığımız şey kalmadı ailecek banamısın demedi:) gözünü açamıyodu yavrum zorla uykuda emzirdim durdum:)bigünümüz diğer güne uymuyor yaa
canım bu haftalarda kanala girmediyse bundan sonra zor,benimde aynı sorunum vardı,baş aşağı olduğu halde kanala girmedi,sancım açılmamda yoktu,2 ayrı doktora danıştım kanala girmediyse zorla sokamayız dedi:) doktorum 11 şubat için sezaryen dedi,zaten 11 şubat beklenen doğum zamanımdı,sabah hastaneye gitmek için hazırlanırken birden suyum geldi,bebeğim tam gününde gelmek istemiş,hastanede ne sancı ne açılma,mecbur sezaryen oldum,doktoruna güven.
Duam sizlerle,İnşallah kolay doğumlar nasib eder Rabbim,çok muhteşem bi duygu.
kızlar bazı arkadaşlardan hiç ses yok çağlayan ,burcu felan herkes bebeğiyle ilgileniyordur da sorun yoktur umarım .melocuumun bebeği küvezden çıkmıştır umarım şekerli annelerin sorunu da başka oluyor benim kızımın şekeri de düşük çıktı ama çok şükür küvezlikk olmadı
bu arada kızımın ilk banyosunu da yaptırdık suyu çok sevdi .........:)))
boşver cnm ya bi derdin o mu kaldı,sen keyfni çıkarmaya bak.
kocan da öyle yarın kendi baba oluyo,dert etmesin başka bişiyi
ayy ben de sonlara kalıcm gbi gelio ya,bgn çatımı bacamı derinlemesine kurcalattım hem de 2 kere ne leke ne sancı cıkk anam yok bişşi,oğlanın keyfi tıkırında
aynen canım doktor kanaman olabilir suyun gelebilir demişti çatı muayenesinden sonra yok anam gram bişi gelmedi tuvalete girip nişan takibi yapmaktan yoruldum artık.
canım bugün kızımn doktor kontrolü vardı,kilo kaybı yok,çocuk doktoru bana istedikçe emzir red etme dedi,emzik tavsiye etmedi,çok darda kalırsan belki dedi,bugün sütüm dahada bollaştı kendiliğinden akıyor maşallah,artık kızımın doyduğunu hissediyorum,yalnız bu seferde sürekli uyuyor:) bugün uyanmak bilmedi,yapmadığımız şey kalmadı ailecek banamısın demedi:) gözünü açamıyodu yavrum zorla uykuda emzirdim durdum:)bigünümüz diğer güne uymuyor yaa
canım bu haftalarda kanala girmediyse bundan sonra zor,benimde aynı sorunum vardı,baş aşağı olduğu halde kanala girmedi,sancım açılmamda yoktu,2 ayrı doktora danıştım kanala girmediyse zorla sokamayız dedi:) doktorum 11 şubat için sezaryen dedi,zaten 11 şubat beklenen doğum zamanımdı,sabah hastaneye gitmek için hazırlanırken birden suyum geldi,bebeğim tam gününde gelmek istemiş,hastanede ne sancı ne açılma,mecbur sezaryen oldum,doktoruna güven.
Duam sizlerle,İnşallah kolay doğumlar nasib eder Rabbim,çok muhteşem bi duygu.
uykucu fıstık burnunu sıksaydın annesi amann yok ya kıyamam ben ona derin derin uyuyo yorulmuş demekki
gözn aydn cnm çok sevndmSelam kizlarrrrrr
Melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
Sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
Yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kiZim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. Iyi geceler. Yine yazarim
Selam kizlarrrrrr
Melegim geldi sonunda suan hastanedeyiz ins yarin kontrolumuzden
Sonra taburcu olacagiz. Kizim 15 subat aksam 17:52de dogdu. 14 subat sabah hastaneye
Yattim ertesi gune kadar sanci cektim ama yine sezeryan olmadim. Melek kiZim 2740 kg dogdu.
Suan uyuyo emzirdim. Kizkardesim yanimdaydi dogumumda ebeligimi yapti. Yengemde refakatci olarak kaliyor sagolsun. Normal dogum zor olsada gercekten degiyor cektigin sancilara. dikislerim agriyo sadece onada agri kesici aliyorum rahatlatiyor ztn kizima baktikca aci maci hissetmiyorum. Nyse hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin. 2 gundur duvarlari tirmaladim resmen yarim saatlik uykuyla duruyorum. Melegim uyanmadan az kestiriyim. Allahim bekleyen herkese nasip etsin. Iyi geceler. Yine yazarim