2011 Şubat Anneleri

ne demek canım yaa tabii hatırlıcam hayırlısı olsun canım ee şuan hastanedesindir belki de almışındır yavrucuğunu kollarına Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inş kızımızda ii çok şükür

cuma sabahı saat 8 de kızıma kavuşuyorum oleeeeyyyyyyyyyy

yaaa benim de içim gidiyorrr.. 18i diye konuşmuştuk teee en başlarda ooff sanırım benimki normal doğumu bekliicek ve miyadını doldurcakk:) hayırlısıyla sağlıkla kavuş kızına dualarım seninle

ayyy çok üzüldüm ben onları yazarken eşleri yanında olamiicakları hiç düşünemedim. benimkinin de aslında adanaya iş için sabah uçağıyla gidip gece uçağıyla dönmesi lazım. ama cesaret edip de gidemiyor ya doğum olur da kaçırırsam diye. 90km istanbul izmit arası izmite zor gidiyor akşam dönüyor. sezeryan olacaksa erteleyin madem 2 gün nolcak ki.. olmaz mı diyor doktor. gerçekten üzüldüm..

hayırlısı artık bakarsın aynı gün olur bizim doğumlar...

evet kısmett bakalımm :)

benimki ben yardımcı anneyim diyor 15 gün izine çıkıyor bugun sırf yanımızdan ayrılmamak için açıkcası benimkide sanki kendini biraz fazla kaptırdı gibi:100:

ooohhh ne güzel keşke benimki de 15 gün yanımızda olsa... o olunca başkasına gerek yok pek zaten:)

walla benimkinde Allah'a şükürr pek motivasyona gerek yok gibi amaa:) ne zaman konusu geçse ben altını değiştiririm sen sağarsın ben emziririm ben gazını çıkarırırım sen bırak bilmemne diyor ama gerçekler böyle mi olacak görücezzzzzz:) sağol uyarıların içinnn..

çok ilginçç herkesler sezeryan oluyor. ve sezeryanlı herkes de memnun maşallahhh. canım tebrik ederimm.. darısı hayırlısıyla başımızaa:)

ben bu 9 ayda inanılmaz şımardım o kadar çok dışardan yedik ya da eşim hazırladı ki:) son 1 aydır eve gelirken ne getireyim ya da eve gelince ne yapsak diye telefon açmadan gelmiyor :)

tebrik ederim canımAllah analı babalı büyütsün yavrunu.. işte ben de en çok normalden sonra sezeryana dönmekten korkuyorummm. neyse hayırlısı böyleymiş diyelimm. hepsi geçiyor sonuçta..

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum artık malum güzeller güzeli bi prensesim var
nurcum hadi gözünaydın göbüş düşmüş bizimki daha düşmedi bakalım ne zaman düşcek :97:
bebişimi ve annemi uyutup geldim yazık kadıncağız alışık deil bu kadarına hem ev hem bebiş yoruldu tabii uyusun birazcık akşama eşimin arkadaşları gelcek evi topladım ikram felan yoruldum aa ben artık eski halime mi dönmeye başladım ne amaaaa aynadaki kadın ben deilim eski kıyafetlerim olmuyo hamile kıyafetlerimde bol aynaya bakamaz oldum artıkkkkkk :84: :84:

canım daha çokk yeni ama yaaa
2 ay sonra anca başlarsın diyet yapmak istersen de...
bol bol rahat pijamalar giy öyle gez işte evinde rahat rahat..

bende 9 şubatta dogum yaptım.14 şubatta sezaryan olacaktı.grip için gittim.dogum başlamış doktorum bakmadı hep ebe baktı ogün 5 kere gittim acilde ateş düşürücü serum verdi gönderdi eve.eve geldim takside sancı başladı sonra evde müthiş bir sancı yalvarıyorum eşime götür beni ebe bişey yok dedi nstde psikolojik diye götürmek istemedi.yıktım binayı zor götürdüler tekrar aynı ebeye bu sefer bana alttan baktı su gelmiş bebek ayak çıkmış popodan gelmiş ters hala beni doguttdurmaya çalışıyor bir taraftan beni dogutturmaya yalvarıyorum beni sezaryana al doktorum geldi o esnada doktor dondu oda unuttu bebeğin ters oldugunu beni normal ugraştıb biraz yııkılıyor hastane elimi acıdan ısırmışım.kopacaktı etim.sonra doktorum dondu .ölüyorum ben.eşimi göndermişler eve bebeğin kıyafetlerini getir diye kimsem yok.sonra apar topar anestezi doktorunu filan ekip yok hastanede gece yarısı acil olarak sezaryana alınmışım.o esanda bebeğimin kalbi durmuş çalışmamaış bayagı.sdoktorum yine donmuş korkudan.hemşirenin biri anestezi doktoruyla kapmışalar bebeğğimi hayata döndürmüşler çok ugraşmışlar.sonra çıktıktan sonra bebeğimi göremedim saatlerce öğleden sonra tekerlekli sandalye ile götürdüler.geri zekalı kaynanam gelmedi.eşim yok uyandıgımda öğlene kadar kanlı elbiseler

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana bitanem neler yaşamışsın sen öyle ya çok üzüldüm yaşadıklarına ama Allah bebeğini sana bağışlamış sonunda en azından. Offf off bir ömür boyu ayrılmayın bebişinizden inşallah

allah bağışlasın darısı bızlerın başına canım....hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olun ıkınızde ha sezeryan ha normal kısmet neyse o...
kızlar sena arkadaşımızda 14 şubatta sezeryanla oğlu oğuzhanı kollarına aldı şuan ikiside iyiler
senaya çok slm allah bağışlasın gözünüz aydın....

çok uzukdum durumuna umarım suanda ıyısınızdır valla o masaya yatana kadar neolcak ınsan bılemıyo normal doğum buyuzden rısklı hayırlısı olsun yınede....yarım kalmış yazdıkalrın haberlerını beklıyoruz...

tavsıyen ıçın tşkler hıç düşünmemiştim....

ayy ya sudenur a çok üzüldüm..cahil insanlarla karşılaşınca böyle oluyor ben de ilk tıp fakültesindeki nöbetçi doktor suyun gelmemiştir idrar kaçırıyorsundur.doğum sancın olsa dayanamazdın felan dedi baktım bir b..k tan anlamıyor kaçtım ordan ....keşke sudenur da başka bir yere gidebilseydi..allahım bebeklerimizle sağlık versin hepimize

ya bende son zamanalrda acayıp tatlı çekıyo cnm çıkolatasız duramıyorum kılo almamak lazımmış bıde son zamanlarda ama dayanamıyorum
allah bağışlasın gözünüz aydın......süt bol bol gelır ınşallah taşar dığer tum annişlerınde ınşallah....
bende sevmıyorum gecelerı gece ha geldı dıyom ha gelecek yok dalşga geçiyo sankı kıvranmaktan bı hal oldum....
valla çok ağrı oluyo kaburgalarım kırılcak gıbı yemekte 5 dk otramıyorum ağrıdan kasılmalarımda çok oluyo beklıyorum gelsın ama son ay hep böyle gecicek mıyadı dolana kadar beklıycez gıbı...

harıkasın yaaa bızım eşlerde sağolsunlar ılla çocuk gıbı tembıhlıycen herşeyı benımkı dıyo doğum yapınca hastanede napıyım ne alıyım ne edeyım söyle bılıyım bende sen gıbı sayıyomdsa sayıyom

oof off off çok geçmiş olsunnn.. daha kendine gelememişsin gibi ama.. yani ya çok hızlı yazdın ya da yazarken bile hala çok sinirleniyorsun belli oluyor.. neyse ki bi sorun yok şimdi sizlerde.. ama yalnız olmak çok kötü yaaa.. kayınvaliden neden gelmedi ki evde uyudu mu yanii???
hastane çantası artık arabada gezmeli aslında.. ben de hala evde tutuyorum.. yarın arabaya koyyimm.. imp de kontrole diye gitti sezeryan oldu artık kucağına almıştır yavrusunu..

kardeşim insanların sancı gelmeden suyu geliyor ki bunu biz bile biliyoruzzz. hem nerden su kaçırdığını insan kendisi anlamaz mı ki? bilmiyorum da:)

Kzılar hazel28 Ela arkadaşımız sezeryan oldu bugün iyi geçmiş bebeğide iyiymiş haber vermemei istedi.Herkese çok selamı var.

Arkadaşlar herkese selam,
Bende 6 şubatta canım ağlum Ahmedi dünyaya getirdim şükürler olsun.bebeğim 40 haftayı tam doldurdu bende hamilelik şekeri çıktığı için doktorum 40 artı 1 de almamız gerek daha bekletmem dedi ve 6 şubat cumartesi sabahı hastaneye yattım.oğlumun keyfi yerindeydi açılmam sadece 1 cm di ve suni sancıyla oğlumun keyfini bozduk 4 cm e kadar suni sancıyı yedim dayanılması zordu ama değdi 4 cm olunca epidural vuruldu ve saat 16:30 da doğuma girdim normal doğumla saat 17 de bebeğimi kucağıma aldım.epidural süper kolaylık doğum anının tadını çıkardım diyebilirim.Doktorum Habibe Seyisoğlu'nun üzerine doktor tanımıyorum benimle beraber başka birisine de doğum yaptırdı aynı anda iki doğum yaptırdı yani :) herşey çok güzeldi.
oğluşum dünyaya alışmaya çalışıyor fakat gaz sancılarımız doktor kolik dedi erken başladı geceleri bize uyku uyutmuyor.

canım sağlıkla büyüsün meleğin. süyün yokken neyle besledin bebeğini
ben,m de 8. günüm halen damla damla ilk sütüm geliyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…