- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
bişi merak etmiştim cevap verebilecek biri varmıkiiii
ben daa olmadım bılmıyorum
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişi merak etmiştim cevap verebilecek biri varmıkiiii
Aman Onu Hiç Hatırlatma.. Off Yarın Kontrol Var Çatı Muayenesi Yapmasın Ya İstemiyorum Doğum da 10 dk da Olun Bitsin İstiyorum Anlıyormusunuz Beni![]()
he biz anlıozda tabiat anlamıyor canım ne normali ne sezeryanı istiom uzaylılar gelsede beni kaçırsa ışın yoluyla bebeğimi alsalar sonra mutlu mesut bebişimle beni iade etseler dünyaya of of bir süre fantastik ve bilim kurgu filmlerini izlemicem :97:
bazı doktorlar tavana bakıomuşonu geçte normal doğumda baya bii bakıyordur yani:26:
Aman Onu Hiç Hatırlatma.. Off Yarın Kontrol Var Çatı Muayenesi Yapmasın Ya İstemiyorum Doğum da 10 dk da Olun Bitsin İstiyorum Anlıyormusunuz Beni![]()
he biz anlıozda tabiat anlamıyor canım ne normali ne sezeryanı istiom uzaylılar gelsede beni kaçırsa ışın yoluyla bebeğimi alsalar sonra mutlu mesut bebişimle beni iade etseler dünyaya of of bir süre fantastik ve bilim kurgu filmlerini izlemicem :97:
Lalcim parmağını sokarken illaki bakıyor, ama tabiki esas olarak eliyle ölçüp biçtiği bir durum. Sen çatıyı geç, doğumda gelen bakıyor, giden bakıyor...
Kendimizi aştığımız yer olacak doğum. Ben ağdayı bile evlenmeden önce yıllardır gittiğim kadına, onun zoruyla yaptırdım, orada kardeşi de çalışıyor ama asla başkasına yaptırmıyorum. Doğum hayatımda enteresan bir durum olacak :)
ya benim aklımı kurcalayan aslında başka bişi var
ben şimdi 2 hafta önce gittim ağdaya.henüz ağdalık bişi yokk.ama yeni yapılmış gibide diil.gitsem bi işe yaramayacak yani daha çıkmadı.jiletle olanları alimm desem ben normalde mutlaka keserim biyerlerimi kaldıki şimdi hayattaaa yapamam.pööfff ondan biraz huzursuzum sanırım
ayyyy..canım benim Allah dualarını kabul etti.burdan inşallah emzirdim yazarım diyordun.ama satdaş satış çektin oldu mu yaaaaNurberra arkadaşımız da oğluna kavuştu.
Mesajı aynen yazıyorum.
Canım gece 11.30 gibi ogluşuma kavuştum.Genel anestezi oldum ve hamdolsun hemen uyandım, emzirdim ogluşumu çok şükür. Uykucu sanki benim erkegim. Zorla uyandırıyoruz emsin diye. Bu arada 3040 gr. 48 cm dogdu.
ay canım bilmiyorum hafif pembemsi leke geliyor ama sancı su falan yok henüz.melocumm sanırım sıra sende
:
ıkınızıde hayırlı doğumlar ınşallah...hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alın gelın....
hadı artık senın düğünde olsun canım....:)
Canım merak etme doğum zamanında sanırım en son tasalanacağın şey pıtı kılların olacak
Beni suni sancıya alıp gelip gidip parmakladıklarında kıllarım hiç aklıma gelmedi.Doktorların da pek taktıklarını sanmıyorum.
salın gitsiiiiinnn!!!![]()
nurberra tebrikler canimmm:)
kizlaaarrr pazartesi sabah 7:15 tr saati ile 8:15de yatisim yapilacak
suni sanci ile kizima kavusacagim cok heyecanliyim rabbimin izni ile sonunda hasretlik bitecekk
safak 2 haftasonu cabuk gecsinn![]()
bol şans Allah kurtarsın şekerim![]()
Doğuma gitmeden önce yazmıştım en son şimdide kısa bir bilgi vereyim dedim Şubat annecikleri...
04.02.2011 tarihinde sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür... 4.070 gr 53 cm doğdu yavrum... Sezeryandan çok korkuyordum normal istiyordum ama bebişin iri oluşu ve doğum kanalına girmemesi yüzünden 37+6 da sezeryan oldum... Daha ameliyathaneden çıkmadan cin gibiydim odama çıktım 15 dk içinde yavrum geldi... Aman Allahım tarif edemem kızlar binlerce kez şükürler olsun binlerce kez... Hiç bişeye benzemiyor daha önce hiç yaşamadım böle bir duygu...
Sezeryan inanılmaz rahattı... Ağrım tam anlamıyla sıfırdı... Hiç ama hiç zorlanmadım aynı gün kalktım çok rahat yürüdüm... sonrasında da en ufak bir sıkıntı olmadı gelenler bile şaşırdı sen zeryan olmadın mı die...
Size en önemli tavsiyem göğüsler kızlar... ikinci gün resmen ağlayarak emzirdim... O kadar canım yandı ki... Zaten sütüm de yetmiyordu bebişime onun da hırsıyla hiç vazgeçmeden emzirdim ama gerçekten ağlayarak hemde ne ağlama... Lansinoh kullanıyorum birde bebişim bir gün hiç meme almadı sütümü sağıp verdik kaşık biberonla o da çok iyi geldi çabuk iyileşti ama daha uzun sürenlerde oluyormuş...
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmak isterim...
Doğuma gitmeden önce yazmıştım en son şimdide kısa bir bilgi vereyim dedim Şubat annecikleri...
04.02.2011 tarihinde sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür... 4.070 gr 53 cm doğdu yavrum... Sezeryandan çok korkuyordum normal istiyordum ama bebişin iri oluşu ve doğum kanalına girmemesi yüzünden 37+6 da sezeryan oldum... Daha ameliyathaneden çıkmadan cin gibiydim odama çıktım 15 dk içinde yavrum geldi... Aman Allahım tarif edemem kızlar binlerce kez şükürler olsun binlerce kez... Hiç bişeye benzemiyor daha önce hiç yaşamadım böle bir duygu...
Sezeryan inanılmaz rahattı... Ağrım tam anlamıyla sıfırdı... Hiç ama hiç zorlanmadım aynı gün kalktım çok rahat yürüdüm... sonrasında da en ufak bir sıkıntı olmadı gelenler bile şaşırdı sen zeryan olmadın mı die...
Size en önemli tavsiyem göğüsler kızlar... ikinci gün resmen ağlayarak emzirdim... O kadar canım yandı ki... Zaten sütüm de yetmiyordu bebişime onun da hırsıyla hiç vazgeçmeden emzirdim ama gerçekten ağlayarak hemde ne ağlama... Lansinoh kullanıyorum birde bebişim bir gün hiç meme almadı sütümü sağıp verdik kaşık biberonla o da çok iyi geldi çabuk iyileşti ama daha uzun sürenlerde oluyormuş...
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olmak isterim...