- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
muhtemelen aynı zamanlarda karsılasabılırız canım ama oankı eheycanlar ve stresle bırbırımızı tanırmıyız onu bılmıyorum ısteimp henüz belli değil ama pt günü sezeryan olacaksa günü de belli olacak. bana ilk olarak 20si en makul gün dedi sonra baktı pazara geliyor cumadan yaparsak daha iyi yani 18i gibi olur sezeryan dedi... ama öncelikle normal için bi çatı muayenesi yaparız dedi onu da bu hafta yaomadı 6 gün sonra gel yapalım dedi yani 14üü :) pt gittiğimde belki de 18ine netleşiriz aynı ya da yakın günlerde orda karşılaşabilirizz:) ama içimden 20küsürde doğururum gibi geçiyo :)
evet canım rahat oluyormus cok esımde aynı fıkırde ama bana cok geldı aradakı fark buarada hastanede odada dogum yaoma sansı var ama bana pek mantıklı gelmdı
imp henüz belli değil ama pt günü sezeryan olacaksa günü de belli olacak. bana ilk olarak 20si en makul gün dedi sonra baktı pazara geliyor cumadan yaparsak daha iyi yani 18i gibi olur sezeryan dedi... ama öncelikle normal için bi çatı muayenesi yaparız dedi onu da bu hafta yaomadı 6 gün sonra gel yapalım dedi yani 14üü :) pt gittiğimde belki de 18ine netleşiriz aynı ya da yakın günlerde orda karşılaşabilirizz:) ama içimden 20küsürde doğururum gibi geçiyo :)
ben karar veremedım bır gece ıcın okadar paraya degermı dıye ama abımın esı suıtte kalmıstı dogum yaptıgında ve cok rahat ettım gelen mısafır bana degıl dıger odaya gecıyor bende rahat rahat dınlenıyordum dedı
aaa çok ilginç ama boşver müdahale falan gerekir odada yapma bence doğumu.
dogumhanede o kattaymıs bı komplıkasyon oldugunda hemen oraya alıyoruz fılan dedıler aslında normal dogumun odada olması guzel olabılır gıbı geldı bana
süper yaaaaaaa benim adım çiçek tüfekçi kızımın adı da Duru Melek olacak bulalım birbirimizi hastanede:)
kızlar ben de süit oda konusunda kararsızım zaten daha doğum şekli de belirsizz. ama eşim daha istekli ayarlayalım rahat edelim diyor:) ama 1600-1700 civarı veriyormuşsun 2 gece için süit farkı.. bi çok yerde bu fiyata her şey dahil doğum yapılıyor diyorum:) bi sürü arkadaşım o gün gelicez diyorlar gerçi doluşur muyuz odaya bilmemm:) bi de ikramlar var tabii.. çikolatası şerbeti şekeri..
öfff sıkıldımmm yoruldumm ama yatasım yokkk
pööfffff
şu çantayı almıştım geçen kuzenim bugün çok beğendi ihtiyacı varmış ben parasını vereyim netim yok benim alamam didi.ona verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1005 KAMPANYA !!!!!
şimdide şunu sipariş verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!
şimdide acaba ilki dahamı iyiydi diye içime sıkıntı girdine bilim ikincisi daha bi normal çanta gibi ama birinciside sanki daha büyük.
gerçi olan oldu da işteee kendi kendime dert ediyorum
aaa çok ilginç ama boşver müdahale falan gerekir odada yapma bence doğumu.
süper yaaaaaaa benim adım çiçek tüfekçi kızımın adı da Duru Melek olacak bulalım birbirimizi hastanede:)
buda çok güzel canım güle güle kullan yandan da kullanılabiliyormuş daha kullanışlı bence..
evet bende aynı seyı dusunuyorum neyse yarın sabah olsunda su catıya bakıp bı karar verelım bakalım neolacak??
alocum senın dogum seklın ıcın catına bakıldımı bırde senın drun kımdı?
benim aklımdasınız zatenn:) ben de zuhallll :) kızımın adı hala belirsiz aden, tanem, ahsen birisi olacakk:)
öfff sıkıldımmm yoruldumm ama yatasım yokkk
pööfffff
şu çantayı almıştım geçen kuzenim bugün çok beğendi ihtiyacı varmış ben parasını vereyim netim yok benim alamam didi.ona verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1005 KAMPANYA !!!!!
şimdide şunu sipariş verdim
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1204 İNDİRİM !!!!
şimdide acaba ilki dahamı iyiydi diye içime sıkıntı girdine bilim ikincisi daha bi normal çanta gibi ama birinciside sanki daha büyük.
gerçi olan oldu da işteee kendi kendime dert ediyorum
artık sezeryanlar eskısı gıbı sancılı vs olmuyormus kızlar bızımde yarın sabahtan catı muayenemız var dr eger zorlanırsın normalde catın dar fılan derse kı bana hep ole gelıyor hıc duusnmeden sezeeryan ıcın tarıh kararlastırcam bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler..
Biz alınca çantaya zam yapmışlar, 29 TL olmuş, diyorum stok tüketiyorlar, işlerine geldiği gibi satıyorlar demekki
oyumu tanemden yana kullanıyorum
benım ısmımde meltem oglusumun adıda omer doruk olacak oglumu alıp sızın kızlarınızı zıyarete gelırız belkı bakalım hangınızın kızını begenecek:76:
ben tanem diye netleşiyordum ki adeni duydum:) oooff nolcak bilmiyorum.. başına zeynep de gelecek. en başından beri de zeynep diyorduk. zeynep aden, zeynep tanem :) zeynep mücevher demek... mücevher tanem oluyor böylecek. aden de cennetin en güzel en üst katmanı demek.
ben tanem diye netleşiyordum ki adeni duydum:) oooff nolcak bilmiyorum.. başına zeynep de gelecek. en başından beri de zeynep diyorduk. zeynep aden, zeynep tanem :) zeynep mücevher demek... mücevher tanem oluyor böylecek. aden de cennetin en güzel en üst katmanı demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?